Milyen telefont vegyek?

Szerző: niteforce, 2011. August 09., téma
Fórum » Mobiltelefon, kütyü
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.

Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Z3
- 4G / LTE
- IPS LCD kapacitív kijelző, 10 ujjat érzékel
- 1080 x 1920-as (Full HD) felbontás, 5.2 colos (~424 ppi)
- 16/32 GB belső tárhely, 128 GB-ig bővíthető microSD-vel
- 3GB RAM
- előlapi kamera: 20.7 MP, autofókusz, arcdelismerés, HDR, panoráma | 2160p-s videó

30FPS-el, HDR
- hátlapi kamera: 2.2 MP | 1080p-s videó 30FPS-el
- Android 4.4.4 KitKat (megkapja a Lollipopot is)
- Snapdragon 801
- négymagos 2.5 GHz Krait 400 CPU
- Adreno 330 GPU
- 3100mAh akkumulátor (nem eltávolítható)

Egyebek
- gyors töltés funkció (60%-ra 40 perc alatt)

Átlagértékelések:
Kinézet: 8.2
Funkciók: 8.1
Teljesítmény: 8.2

LG G3
- 4G / LTE
- True HD-IPS + LCD kapacitív | Gorilla Glass 3
- 1440 x 2560-as felbontás, 5.5 colos (~534 ppi)
- 16/32GB belső tárhely
- 2/3 GB RAM
- előlapi kamera: 13 MP, lézeres autofókusz, optikai képstabilizátor, dupla LED vaku |

2160p-s videó 30FPS-el, optikai képstabilizátorral, HDR-rel
- hátlapi kamera: 2.1 MP | 1080p-s videó 30 FPS-el
- Android 4.4.2 KitKat (megkapja a Lollipopot is)
- Snapdragon 801
- Négymagos 2.5 GHz Krait 400 CPU
- Adreno 330 GPU
- 3000mAh akkumulátor

Egyebek:
- vezetéknélküli töltés (Qi)

Átlagértékelések:
Kinézet: 8.2
Funkciók: 8.2
Teljesítmény: 8.2

Nagyon hasonlóak a tulajdonságaik, a Z3 inkább teljesítmény, a G3 inkább minőség (szebb kijelző, több funkció).
0
0
0
0
Van Helsing 25 avatar
sziasztok

lg g3 ról kellene véleménye hogy ezt vagy a xperia z3
0
0
0
0
OtasRm avatar
Nézétek meg a Xiaomi-t, már 50k-tól árulnak telót, egészen a felső kategoriáig...
Lehet hogy kínai, de mégis a top 3 telefon gyártók között van...
Sajna nekem nem ilyenem van, mivel én csak szolgáltatóknál veszek/vettem telefont, és ezt csak netről lehet rendelni..
És simán lecserélném rá az lg g2 minim..
0
0
0
0
no avatar
A Nexus 4 tiszta Android, a Moto G marha jó Android. Dobj fel egy érmét.
0
0
0
0
Wentrion avatar
Adj Isten!

Két választási lehetőség előtt állok hamarost.

Nexus 4 vs Moto G (1st gen ha jól néztem)

Ti melyiket ajánljátok/választanátok?
0
0
0
0
gaboka130 avatar
Hali!
Tudnátok írni nekem pár telefont amelyeknek 50-90 ezer forint között van az áruk és szerintetek nagyon megéri az árát?
Előre is Köszi! 😃
0
0
0
0
Adam996 avatar
Köszi.

Tudom csak mindenhol más írtak. Valahol 2 magosnak, valahol 4 magosnak írták.
0
0
0
0
hell12324 avatar
Qualcomm Snapdragon 410 8916 4MAG 1,2GHZ

1GB ram

Spoiler!
Ezt te is megtudtad volna nézni 😲
0
0
0
0
Adam996 avatar
2 kérdésem lenne a Galaxy Ace 4-ről.
Hogy hány magos és milyen CPU van benne, illetve mennyi RAM?
0
0
0
0
DROP avatar
HyperxPlus- egy-egy 4 magost veri pl. Cortex-A7-eseket igen.
Amugy nagyon jo telo, megeri. 😀
0
0
0
0
bukta2 avatar
HyperxPlus

1-et biztosan állíthatok, Xperia U-t ne vegyetek 😆

elsőre nem volt vele semmi bajom de kb 3-4 hónapja ha bekapcsolom rajta a netet vége a telefonnak... lefagy, belassul (Nem kicsit) sztem ezeket már így gyártják..hogy 2 év és cserélje a paraszt...
0
0
0
0
no avatar
Xperia SP-t megéri még venni? Adreno 320 dübörög benne, meg egy 2 magos proci ami veri a 4 magosokat :-) Azt olvastam.
0
0
0
0
hell12324 avatar
Hector Maio: Ja , én is inkább Sony párti vagyok, nekem is az van 😃
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
frostwagen M2 Elég jó teló, de durván túl van sztem árazva. 4.8 Kijelzőhőz 540x960 felbontás. Én is Sony párti vagyok, de sajnos nincs jó felső-középkategóriás telójuk idén. Túl vannak árazva, és a Z széria sem akar annyira csökkenni. Persze használtan már kapsz nagyon jókat viszonylag olcsón.
0
0
0
0
DROP avatar
frostwagen- eggyik lany ismerosomnek van ilyen, jo telo nagy ,jo kamera gyors meg minden! DE szerintem S3-ast vegyel kb egy arban vannak es jobb telo 😉 de Sony part vagy 😉
0
0
0
0
frostwagen avatar
Nekem is valahogy a Sony-k jobban bejönnek 😃 Tervezek egy Xperia M2 vásárlást is a jövőben, ha valakinek van ilyen készüléke akkor érdekelnének róla személyes tapasztalatok 😃 Egyébként hector maio ajánlanám neked is ezt a telefont, kártyafüggetlenül 55k körül lehet kapni, és eddig amit olvastam / láttam róla azok alapján nagyon jónak tűnik.
0
0
0
0
Adam996 avatar
Hell12324: Nekem az E3 jobban tetszik, sőt nekem a Sony-k alapból jobban tetszenek mint a Samsungok, az előlapi kamera nem annyira nem érdekel, szóval lehet E3 lesz. Még a Galaxy S3-at néztem csak az kicsit drágább kategória.
0
0
0
0
no avatar
Az igazat megvallva én várnék (és várok is) Androidos telefon vételével, amíg kijön a Lollipop. Tudni fog egy csomó új és hasznos dolgot + több frissítés fog érkezni.
0
0
0
0
hell12324 avatar
Hector Maio: Igen az sem rossz, igazábol majdnem ugyanaz a kettő. Annyi különbség hogy 0,2 collal nagyobb E3, és jobb az aksi [Bar az ace is kibír egy napot ]. Ace 4-nek viszont jobb az előlapi kamera. [ Es szerintem csunya az E3 ].
0
0
0
0
Adam996 avatar
Hell12324: Jó kis teló, én még az Xperia E3-at néztem, az se tűnik rossznak.
0
0
0
0
hell12324 avatar
Hector Maio: Galaxy Ace 4

Tucanagabor: Szerintem nincs vele baj, tud mindent es gyors , csak az android 4.4.2-vel volt baj mikor kijött rá 😃 De mar az azota van 4.4.4
0
0
0
0
Adam996 avatar
Sziasztok.

50.000 forintig milyen telefont ajánlotok?
0
0
0
0
OtasRm avatar
Nos, nekem g2 minim van, meg vagyok vele elégedve..
Viszont én nekem kevés az alap memoria, lehet 8gb de ebből, kb 4 használható fel, hiába az sd kártya, arra nem lehet telepíteni, ezért én talán majd root-olom....vannak azért jó megoldásai ott a quick memo, a qslide, meg ha játékra is kéne, simán viszi az össz Gta-t, max payne-t, és hasonló játékokat..
Aksi jól bírja 1napot ki bír, mobilnet, facebook, crome, meg egy kis játék mellet.. vagyis ez a mostani telóknál talán, jó..
Van benne 4g szóval faja...
Néha kevés az 1gb ram, de nem laggol, csak mikor bezárok mindent, az asztalon egy kis pillanatig törődnek be az ikonok. ..
Na meg ugye kitkat van rajta ez elég jó a telohoz, de lehetőleg jön, a lollipop..
Ez elött egy lg l9 em, volt, szóval annál, jobb...
(Ezt is a mimi röl irtam)
0
0
0
0
DROP avatar
balint28 jo telefon, de az eredeti jobb! Lehet 1,5GB RAM van a Neo-ba de A7-es proci, simaba A9! LTE meg jobb az mar 2GB RAM 😃
0
0
0
0
IIREVOII avatar
Értem, köszi a válaszokat. 😀
0
0
0
0
kung avatar
Nokia Lumia 735 egy nagyon eltalált telefon. LG G2 Mini-t váltotta le, de messze veri az LG G2 Mini-t. Aki a Nokia Lumia 735-t válasza az nem fog csalódni. Merem ajánlani.
0
0
0
0
IIREVOII avatar
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek melyik ezek közül a legjobb telefon és hogy miért?
Samsung Galaxy S4 Mini, Nokia Lumia 735, LG G2 Mini
Nekem a samsung szimpatikusabb ,csak az az egy bajom van vele, hogy 2 magos processzor van benne és mivel 2-3 évre venném a telefont ezért szerintem kevés lesz,de nem értek hozzá annyira.
0
0
0
0
Zeroxx avatar
Samsung Galaxy Note 10.1 N8010 jó féle tablet? jobb mint az s4?
0
0
0
0
no avatar
Szerintetek a Samsung Galaxy S3 Neo jó telefon? Vélemények, tapasztalatok?
0
0
0
0
Davezorrr avatar
lehet kapni de azaz android ebben a kategóriában szerintem nem a legjobb választás
0
0
0
0
no avatar
Azért manapság már középkategóriás androidot lehet kapni 30 ezer ft körül pl😶peria m
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Tesóm most kapott szülinapjára egy 530 lumia-t.Az asphalt 8 akadásmentesen fut rajta igaz kis grafikán de akadásmentesen,meg se röccen.100eur telóról beszélünk...szal aki androidot vesz alsókategóriában azt csak sajnálni tudom mint ahogy magamat is (ace2)
0
0
0
0
no avatar
shubi1597: Attól függ mire akarod használni,játékokhoz semmiképp sem a nokia a legideálisabb manapság szval arra ne dobj ki ennyi pénzt amennyie kerül,de ha mindenképp lumia akk ez a legjobb választás 😀
0
0
0
0
shubi1597 avatar
Nokia Lumia 735? Nem kérek szaracsempe, szar a winphone hozzászólókat!
0
0
0
0
no avatar
Zeroxx: Xperia z1 jobb proci jobb vga jobb kamera jobb aksi, az s4 ellenben semmiben sem jobb szval egyértelműen z1 árban meg ugyanannyi mind2
0
0
0
0
frostwagen avatar
Sony Xperia M2-ről vélemény? Ha valakinek van esetleg, akkor személyes tapasztalatok?
0
0
0
0
no avatar
HyperxPlus: Az S3 Neo minden tekintetben jobb: nagyobb a kijelzője és a felbontása, több belső tárhelye van, több RAM, 4 magos CPU (az S4 Mininek csak 2), a kamera egyforma.
0
0
0
0
no avatar
Melyik éri meg jobban? 😀 Galaxy S4 Mini vagy Galaxy S3 Neo?? Melyik erősebb stb
0
0
0
0
no avatar
riddix567: 40 ezerig xperia l 😃
2 magos processzor
8gb belső memória
1 gb ram
4,3-as kijelző
8mp es kamera
hd videofelvétel
amiket leirták azokra mind megfelel sőt játékokra is kifejezetten jó
0
0
0
0
no avatar
sziasztok! tudnátok telefonokat javasolni 40 e forint értékben? (kicsivel lehet több is meg kevesebb is)
netezésre, filmezésre, zenehallgatásra, fénylépezésre használnám. vagyis legyen viszonylag nagy 5colnál nagyobb azért ne legyen. jó aksija legyen.
0
0
0
0
no avatar
nagybaczon: egyértelműen m2 a jobb. nagyobb kijelző felbontás,sony minőség, 8mp-es kamera jobb aksi ,a htc csak a bővithetőségben jobb 128 gb a sonynál meg 32 gb de 128giga minek telefonnak ugyse használnád ki
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! HTC Desire 510-t vagy Sony Xperia M2-t vegyek? Ha valakinek van ilyen telefonja akár HTC akár Sony elmondhatja a tapasztalatait, akad-e, gyors-e stb.
0
0
0
0
Ajax avatar
Tudnátok ajánlani egy megbízható boltot, ahol tudok venni egy LG G3-at viszonylag olcsón (és újan)?
0
0
0
0
no avatar
fatal1ty: Legjobb választás az Lg g2 lenne ár-érték arányban a 80e ft körül mozog az ára
0
0
0
0
fatal1ty avatar
Sziasztok!

Tudnátok ajánlani mobilokat 60-80k környékén ? ( talán egyetlen kritérium jó hangzás, zenelejátszás )
0
0
0
0
Outsider20 avatar
Hali!

Sony Z3-ra szeretnék valami jó minőségű képernyő védő fóliát venni illetve tokot. Valaki ajánlana ezekből párat? Köszönöm.
0
0
0
0
R0x0r avatar
Köszi a válaszokat, majd megkérdezem melyik tetszene neki 😀
0
0
0
0
no avatar
R0x0r: Akkor ajánlom az xperia m-et 5 mp es kamera természetesen van benne vaku is,4 colos és előlapi kamera is van benne, hardverileg is elég jó nem fog akadozni és 30 ezer ft nem 50 😃
0
0
0
0
no avatar
Samsung I8200 Galaxy S3 Mini
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció