Milyen telefont vegyek?
Mivel elég sokan írnak telefon vétellel kapcsolatosan a "milyen telefonod van?" és a "mindent az androidról" nevű témákba, ezért létrehoztam ezt a fórumtémát, hogy aki akar itt kérdezzen arról, hogy milyen telefont vegyen.
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Lehet az vezetékes vagy mobil is :D
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
- 4G / LTE
- IPS LCD kapacitív kijelző, 10 ujjat érzékel
- 1080 x 1920-as (Full HD) felbontás, 5.2 colos (~424 ppi)
- 16/32 GB belső tárhely, 128 GB-ig bővíthető microSD-vel
- 3GB RAM
- előlapi kamera: 20.7 MP, autofókusz, arcdelismerés, HDR, panoráma | 2160p-s videó
30FPS-el, HDR
- hátlapi kamera: 2.2 MP | 1080p-s videó 30FPS-el
- Android 4.4.4 KitKat (megkapja a Lollipopot is)
- Snapdragon 801
- négymagos 2.5 GHz Krait 400 CPU
- Adreno 330 GPU
- 3100mAh akkumulátor (nem eltávolítható)
Egyebek
- gyors töltés funkció (60%-ra 40 perc alatt)
Átlagértékelések:
Kinézet: 8.2
Funkciók: 8.1
Teljesítmény: 8.2
LG G3
- 4G / LTE
- True HD-IPS + LCD kapacitív | Gorilla Glass 3
- 1440 x 2560-as felbontás, 5.5 colos (~534 ppi)
- 16/32GB belső tárhely
- 2/3 GB RAM
- előlapi kamera: 13 MP, lézeres autofókusz, optikai képstabilizátor, dupla LED vaku |
2160p-s videó 30FPS-el, optikai képstabilizátorral, HDR-rel
- hátlapi kamera: 2.1 MP | 1080p-s videó 30 FPS-el
- Android 4.4.2 KitKat (megkapja a Lollipopot is)
- Snapdragon 801
- Négymagos 2.5 GHz Krait 400 CPU
- Adreno 330 GPU
- 3000mAh akkumulátor
Egyebek:
- vezetéknélküli töltés (Qi)
Átlagértékelések:
Kinézet: 8.2
Funkciók: 8.2
Teljesítmény: 8.2
Nagyon hasonlóak a tulajdonságaik, a Z3 inkább teljesítmény, a G3 inkább minőség (szebb kijelző, több funkció).
lg g3 ról kellene véleménye hogy ezt vagy a xperia z3
Lehet hogy kínai, de mégis a top 3 telefon gyártók között van...
Sajna nekem nem ilyenem van, mivel én csak szolgáltatóknál veszek/vettem telefont, és ezt csak netről lehet rendelni..
És simán lecserélném rá az lg g2 minim..
Két választási lehetőség előtt állok hamarost.
Nexus 4 vs Moto G (1st gen ha jól néztem)
Ti melyiket ajánljátok/választanátok?
Tudnátok írni nekem pár telefont amelyeknek 50-90 ezer forint között van az áruk és szerintetek nagyon megéri az árát?
Előre is Köszi! 😃
Tudom csak mindenhol más írtak. Valahol 2 magosnak, valahol 4 magosnak írták.
1GB ram
Spoiler!
Hogy hány magos és milyen CPU van benne, illetve mennyi RAM?
Amugy nagyon jo telo, megeri. 😀
1-et biztosan állíthatok, Xperia U-t ne vegyetek 😆
elsőre nem volt vele semmi bajom de kb 3-4 hónapja ha bekapcsolom rajta a netet vége a telefonnak... lefagy, belassul (Nem kicsit) sztem ezeket már így gyártják..hogy 2 év és cserélje a paraszt...
Tucanagabor: Szerintem nincs vele baj, tud mindent es gyors , csak az android 4.4.2-vel volt baj mikor kijött rá 😃 De mar az azota van 4.4.4
50.000 forintig milyen telefont ajánlotok?
Viszont én nekem kevés az alap memoria, lehet 8gb de ebből, kb 4 használható fel, hiába az sd kártya, arra nem lehet telepíteni, ezért én talán majd root-olom....vannak azért jó megoldásai ott a quick memo, a qslide, meg ha játékra is kéne, simán viszi az össz Gta-t, max payne-t, és hasonló játékokat..
Aksi jól bírja 1napot ki bír, mobilnet, facebook, crome, meg egy kis játék mellet.. vagyis ez a mostani telóknál talán, jó..
Van benne 4g szóval faja...
Néha kevés az 1gb ram, de nem laggol, csak mikor bezárok mindent, az asztalon egy kis pillanatig törődnek be az ikonok. ..
Na meg ugye kitkat van rajta ez elég jó a telohoz, de lehetőleg jön, a lollipop..
Ez elött egy lg l9 em, volt, szóval annál, jobb...
(Ezt is a mimi röl irtam)
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek melyik ezek közül a legjobb telefon és hogy miért?
Samsung Galaxy S4 Mini, Nokia Lumia 735, LG G2 Mini
Nekem a samsung szimpatikusabb ,csak az az egy bajom van vele, hogy 2 magos processzor van benne és mivel 2-3 évre venném a telefont ezért szerintem kevés lesz,de nem értek hozzá annyira.
2 magos processzor
8gb belső memória
1 gb ram
4,3-as kijelző
8mp es kamera
hd videofelvétel
amiket leirták azokra mind megfelel sőt játékokra is kifejezetten jó
netezésre, filmezésre, zenehallgatásra, fénylépezésre használnám. vagyis legyen viszonylag nagy 5colnál nagyobb azért ne legyen. jó aksija legyen.
Tudnátok ajánlani mobilokat 60-80k környékén ? ( talán egyetlen kritérium jó hangzás, zenelejátszás )
Sony Z3-ra szeretnék valami jó minőségű képernyő védő fóliát venni illetve tokot. Valaki ajánlana ezekből párat? Köszönöm.