Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Mi lehet ezeknek az oka?
Ezt a látószerveddel tudod ellenőrizni fizikailag tápra nézve. Nincs hozzá program ami kiírja.
Igen meg a Cooler Master Silent Pro M 700W van meg.Ja és nem akarom lecserélni! 😃
szerk: ha Cooler Master Silent Pro M 700W van még mindig akkor röhögve elviszi.
Köszönöm az infókat.A következő problémám, hogy az ismerősöm szerin a 700W-os tápom nem fogja bírni az SLI-t.Szerintem meg kéne neki bírnia: 2x195w GPU és 130W CPU + a 4 ram meg az ssd/winyo/ventik max 80-100w-t ehetnek.A külső kinyom külön tápos.Ez így 620W.
Vagy rosszul gondolom?
PC GAMER: CM TX3 a cpu hűtőm. Annak el kellene bírnia az OC-vel járó nagyobb hőfokkal sztem. Igaz csak 1 venti van a procimon, de majd utólag veszek rá még1-et. 😃
Kérdésem az lenne,hogy szeretnek SLI-t kialakítani.Nekem van egy Gainward Gtx 680-as kártyám, aminek a ver.száma:2494 ([url]http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=858&lang=en[/url]).Most lehetőségem van egy hasonló kártya beszerzésére.A probléma,hogy annak a kártyának a ver. száma 2500 ([url]http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=867&lang=en[/url]).Magyarul ugyanaz a márka,csak a második kiadás.Lehetséges őket SLI-be kötni?Nem szeretném potyára megvenni!
Előre is köszönöm a segítséget!
cseszka: Ezt a linket mar elkuldtem robinho89-nek....
robinho89:En a Procit nem cserelnem inkabb felhuznam 4.00GHZ-re,bar nem tudom,hogy milyen a hutod.....de abban a prociban boven van OC...Es ugyebar az Fx sem sokkal jobb,annyi,hogy 8 szalon dolgozik vagyis 4 valos maggal,vagyis a Denebtol lenyegeben csak a magas orajelevel van meglepve,a tobb cachel, ja es persze a ddr3 1866.....
[LINK]
PC GAMER: Még van garancia a procimon, még fél év kb. Nem tom Joca mennyit adna a procimért alaplapostól együtt. Jó lenne ha kapnák annyit érte, h kifusson egy másik procit belőle. Mondjuk egy FX 8120-as cpu-val beérném egy darabig. 😃
107 euro az FX 6300...
163 euroert viszont mar 8350 kapsz.
70-80eurot tudsz kapni a 955Be-ert!
i5 3470-es vagy FX 8350-es ez itt a kérdés most. Árban nincs sok különbség köztük. Ezek már sztem elég erősek a karimhoz nem? 😃
RedRabbit: Nincs nekem gondom a HD 7870-es teljesítményével, csak hát van olyan játék ami microlaggol pl. bármelyik FIFA. :S Ezért akartam, akarok karit cserélni. Geforce kártyáimmal ilyen probléma még nem volt.
PC GAMER: Nem olyan szar a tápom azért, vagyis gondolom én. 😃 Még nem nagyon babráltam a kártyám óra jelével, amúgy gyárilag húzott a karim. 😆 De gondolom nem sokat ér az a kis tuning. 😃
En Gtx 670 v. 760 v. 7950 olyanlok!!!