Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Athis18 avatar
HAli. am3+ vagy fm2 es lapot éri meg venni mostanság?
0
0
0
0
Kehbya avatar
PatrikVagyok:
[LINK]
Remélem segítettem.
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Sziasztok! Hogyan tudom megnézni hogy mennyi áramot fogyaszt a gép?
0
0
0
0
Davezorrr avatar
ErzsikeTurika van egy tray ikonja a drivernek (kocka alakú) arra klikk,GPU-t használó programok tetreszabása vagy valami ilyesmi és ott kilistázza a programokat és h melyik mit használ
0
0
0
0
mamusz11 avatar
Boldog Újévet Mindenkinek! 😃D

Már elég régóta néha néha besárgul a monitorom(LG CRT 700S) twgnap pedig becsíkozódott pár másodpercre....
AMD A8 6600K Apu van benne még egy éves sincs nem hiszem hogy ez lenne a baja,hűtés megvan stb..
Milehet a gond?
u.i:memtestet csináltam semmi hiba nem volt
0
0
0
0
DonTuros avatar
Hogyan lehet beállítani egy laptopnál, hogy a játékok a 840M-et használják? Vagy honnan tudom, hogy az Intelt vagy az NVidiát használják?
0
0
0
0
nOmAd6 avatar
Működik köszönöm szépen!
0
0
0
0
feri917 avatar
Ha van ilyen kábeled, akkor igen: [LINK]

Jack csati megy a gépbe, RCA pedig az erősítőbe.
0
0
0
0
nOmAd6 avatar
Hali van egy Lg ht 462 házi mozi rendszerem azt szeretném kérdezni hogy valamilyen módon hozzá tudnám csatlakoztatni a számítógéphez?
0
0
0
0
mamusz11 avatar
ezt elkezdi felfele rakni de ugyanazt kiírja....azért köszi bios frissítéshez meg nem nagyon értek
0
0
0
0
mamusz11 avatar
Hali!

Újra raktam a laptopom(asus x55a) win 8.1 el raknám felfele az asus honlapról letöltött megfelelő vga drivert de ezt írja ki:HIBA Ez a számítógép nem felel meg a szoftver telepítéséhez előírt minimális követelményeknek.
???
u.i:azért zavar mert így a játékok se ugy futnak ahogy kell meg nem tudom hdmi vel rákötni TV re!
0
0
0
0
Bronson avatar
nem nagy durranás az a táp, de elvileg elég lesz!
0
0
0
0
matth1004 avatar
Üdv, GTX 550 Ti kártyához elég lenne egy HKC 550W-os táp?
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Wentrion
Én azt olvastam az apus procinál az a fontos hogy dual legyen, és minimum 1866mhz.
0
0
0
0
Wentrion avatar
Nem tudom, hogy ez az állítás mennyire igaz 😃 Egy 8 GB-os stick-em van a gépben és szerintem nem változtat sokat a teljesítményén. Ahogy a nagyokosok is megmondják !benchmark-okban! max 10%-os javulást tapasztalhatsz, de "real-life" környezetben nem lehet észrevenni. ( http://www.tomshardware.co.uk/forum/326321-30-single-memory-dual-channel ). APU-nál leginkább csak az számít, hogy milyen órajelen ketyeg a memória.
0
0
0
0
GaboC avatar
Ha memóriát cserélsz, akkor meg kit-be vegyed, mert az is sokat javít a teljesítményen. 1 modul nagyon vissza tudja húzni az APU-t.
0
0
0
0
Subaru avatar
mamusz11 szerintem inkább gyűjts egy VGA-ra többre mész vele mint ram cserével
0
0
0
0
mamusz11 avatar
Hali!

Ha lecserélném a a mostani 1333Mhz ramokat 1866Mhz re akkor lenne változás pl az integrált vidokarival(játékok alatt)?
0
0
0
0
Roland20 avatar
Szia vėgig nėztem mindent de semmi
http://kepfeltoltes.hu/141228/IMG_20141228_110049_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
feri917 avatar
BIOS-ba kilehet kapcsolni az autómata feszelést az OC beállítások alatt.
0
0
0
0
Roland20 avatar
sziasztok
MSI A58M-E35 alaplapom van A6 7400K procival.
kérdés a következő:
cpu feszt nem tudom külön álítani, beállítom az órajelét a procinak pl 4GHz és magátol beállít egy feszt.
probléma:
túl nagy feszt ad a procinak.
kösz a választ előre is
0
0
0
0
no avatar
hát igen :/ nem baj 😀 ha minden igaz még a szállítást is megúszom ingyenesen..szóval csak az idő ami + lesz 😀
Köszönöm nektek! 😀
0
0
0
0
Subaru avatar
hát ez biztos nagy meglepetés volt 😃
de ez mindig így van veszel valamit, milyen egyszerű lesz aztán mégse
0
0
0
0
no avatar
Garis 😀 most vettem karácsony előtt meglepetésnek magamnak 😀
0
0
0
0
Manyik75 avatar
Dumbest

Ha garanciás a VGA-d vidd vissza. Mert ez memória hiba sajna.
Ha nem garis akkor így jártál , mert a memória hiba sajna nem javítható.
0
0
0
0
Subaru avatar
Dumbest: akkor pedig VGA hiba lesz.
0
0
0
0
no avatar
[LINK]

[LINK]

[LINK]

[LINK]

[LINK]

[LINK]

Még mindig nem jó :/ nem tudom már mi baja lehet..2 driver sem használt neki, win 7 sem, win 8.1 sem...plusz a régi kockás grafika hiba is fennáll (far cry 4)
0
0
0
0
CsehMedve avatar
Hogy működik-e azt még nem tudom, mert holnap lesz csak időm beüzemelni. Persze a lényeg h működjön, de az ember azért esztétikailag is teljesen hibátlan terméket szeretne kapni ha már fizetetek érte.
Legalábbis én így vagyok vele.
Minden esetre ha működik (márpedig mi ne működni egy SSD-ben 😂 )akkor nem foglalkozok ezzel.
0
0
0
0
no avatar
H3AD5HOT: eredeti persze 😀
0
0
0
0
no avatar
Köszönöm Reinkz, akkor azt megcsinálom 😀
Aztán remélem jó lesz már..mert új kari s nem jó ez eléggé felmérgel :S
0
0
0
0
H3AD5HOT avatar
davidlope97:Eredeti a windows? Mert hallotam mar hasonlórol,hogy a windows aktivátor progi miatt volt,de mar nem emlékszem melyik volt.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Az lenne a problémám,hogy win 8.1-em van de csomó appot nem tudok megnyitni a gépházat se pedig az fontos, volt már valakinek ilyen és van rá megoldás? Boldog Karácsonyt Mindenkinek! 😃
0
0
0
0
Levi0903 avatar
Sikerült megcsinálni, köszi srácok! 😀
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Köszönöm a segítséget 😀
0
0
0
0
Wentrion avatar
@mamusz11 Pár százalékkal javítana csak a dolgokon. Érdemesebb egy erősebb videokártyát venni és kikapcsolni az APU-ban található GPU-t.

Nekem is ilyenem van csak azért mondom. Én a helyedben meg se próbálkoznék a Dual Graphics-szal. Vegyél bele egy R9 270-est vagy 270X-et (vagy Nvidia oldalról ami talán hasonlóan jó 😃 *troll*). Többre mész vele úgy. Igaz akkor csak egy procid lesz, de ha NETÁN elszáll a VGA akkor nem kell lemeszelni az egész gépet, mert fogod visszakapcsolod az integrált kártyát és helloszia.
0
0
0
0
mamusz11 avatar
Sziasztok!
Van egy a8 6600k procim apu-val ha vennék mellé egy hd6670 (ugye a kettő megy dualba?)akkor mennyivel lenne jobb a teljesítmény?Mit ajánlotok?
Előre is köszi!
Boldog Karácsonyt!
0
0
0
0
Levi0903 avatar
Kipróbáltam ősök ősrégi laptopján, ott meg egyből felismerte és bedobott mindent. Akkor mi lehet a gond? Egyébként még tegnap este működött az én gépemen is, semmi gond nem volt vele.
0
0
0
0
csuz-li avatar
Gyurmi: Netes vásárláskor az átvételtől számítva 14 napod van az elállásra. Ez azt jelenti, hogy 14 napon belül visszaküldheted indoklás nélkül, de bontatlanul. A pénz visszajár, de a postaköltséget neked kell állni. Bronsonnak igaza van egyébként. Ha működik, akkor tök mindegy, hogy néz ki.

Levi0903: HA reinkz javaslatát megpróbáltad és úgy sem működik, akkor szedd ki a merevlemezt a külső meghajtóból és tedd be direktben a gépbe, mert elképzelhető, hogy az USB-s vezérlés adta csak meg magát.
0
0
0
0
Levi0903 avatar
Reinkz
Még nem, mindjárt próbálom.
0
0
0
0
H3AD5HOT avatar
PatrikVagyok:Kingston HyperX Fury Blue Series DDR3 1600MHz CL10 KIT CORSAIR Vengeance DDR3 1600MHz CL9 KIT
0
0
0
0
Levi0903 avatar
Sziasztok! Nem tudom ide tartozik e, de van 1 külső merevlemezem amin rajta volt minden cuccom, és azt írja ki a gép, hogy az usb eszközt nem lehet felismerni. Nagyon fontos dolgaim voltak rajta, meg lehet menteni a dolgaimat?
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Sziasztok tudnátok ajánlani valami jó fajta ,megbízható gyártótól származó 8GB os RAM kitet? 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
olyan mintha a festék lekopott volna róla... fura... viszont ha a működésével nincs semmi probléma, lehet hagynám a francba... esetleg vedd fel a kapcsolatot velük és kérdezd meg ilyenkor mik az opciók...
0
0
0
0
CsehMedve avatar
Sziasztok! Tegnap este megérkezett az Intel SSD-m. Ma reggel bontottam ki és a következő látvány fogadott:

https://kepfeltoltes.hu/view/141226/SSD__2__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mintha maszatos lenne a hátulja és apró karcok is vannak rajta, de teljesen bontatlan volt a csomagolása. Emag-ról lett rendelve. Felvegyem velük szerintetek a kapcsolatot emiatt, vagy sz@rni rá?
0
0
0
0
tihanz6 avatar
Wention ! ***a akkor új alaplap kell... Nah mind 1 köszia választ 😀
0
0
0
0
Wentrion avatar
@tihanz6 Az attól függ, hogy milyen tokozású az alaplap. Ha csak AM3-as akkor nem. Viszont ha AM3+-os és ez a proci van benne akkor bele fog menni.

Szerk.: Rákerestem a lapodra és a második mondatomat vedd figyelmen kívül (csak AM3-as procikat fogad be)
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció