Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nem akarok FullHD-ban de egy uj procival jólenne highon játszani(most 2.2ghzes intel dual core van)
Vettem egy Gainward gtx650Ti 1gb-os karit.
Van mellé a Tuning progi amit Expert Tool-nak becézgetnek és ott lehet látni a teljesítményt, meg a hőfokot.
Namármost a karinak 5400-as memória órajelen kéne futni plusz 930 körüli core órajelen.
A Core órajele ***a meg minden, de a memória nevetséges 2700-an fut ami szánalmas ennél a kártyánál sztem.. fel lehet szépen fokozatosan megfelelő hűtés szabályozása mellet húzni?
Köszönöm előre a válaszokat 😃
Megjelent az AMD Gaming Evolved programja. Pontokért cserébe játékokat, kuponokat, gaming kütyüket, de akár AMD-s videókártyákat is vásárolhatunk. 😀
További infók: [url][LINK][/url]
Csak sajnos, egyelőre még kevés játékot ismer fel..
Ma turkáltam a gépben kicsit és az AMD Catalyst azt írja a Sapphire Radeon HD6870-re hogy Core clock 900Mhz, Memory Clock 1050 (ez nem a levett órajel teljesítmény hanem a játék közbeni, a túlhúzásnál is csak 1250-ig engedi a csúszka). Na már most a memória órajelnek a gyári adatok szerint 4200-on kéne mennie. Az a kérdésem hogy ez micsoda?😆
Egy olyan kérdésem lenne hogy az integrált vgához is le kell tölteni a drivert?
A válaszokat előre is köszönöm.