Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
a másik táp pedig Be Quiet System Power 450W S6-SYS-UA-450W
rev2.0:[LINK]
rev 1.0:[LINK]
Én úgy olvastam jó kártyák ezek meg vélemények is jók róluk.
Milyen 450 Wattos? Mostani tápod is kb olyan szinten van, hiába "650" wattos.
Szerk: Amik itt fel vannak sorolva azoknak benne kellett volna lenniük a dobozban. Ugye az első két tétel az fix azaz a tápból jön az nem moduláris mivel ez hibrid moduláris táp. [url]http://www.inter-tech.de/index.php?option=com_content&view=article&id=339:cpm-650w-modular&catid=49:atx-netzteile&Itemid=366&lang=de[/url]
1 x 4+4 Pin
1 x PCI-E 6+2 Pin
4 x SATA
2 x Molex
1 x Floppy
Ugye a videóban meg ez volt és látható, hogy azok benne voltak a dobozban amik itt fel vannak sorolva:[url]http://www.inter-tech.de/index.php?option=com_content&view=article&id=340%3Acpm-750w-modular&catid=49%3Aatx-netzteile&Itemid=367&lang=de[/url]
szerk: 1:38nál(
Beszereztem 1 Gigabyte geforce GTX760 as videokarit!A csomagolás tartalmaz 2 különálló tápkábelt amiknek az 1ik végén 1fekete a másikon két fehér csati van.Azt látom,hogy a feketét kell a kariba dugni,de a fehérnek nincs a házban semmilyen csatlakozási felület.Mit tegyek?
Gaboo7: Jó ez a kép, fejet beszínezem pirosra, kap füleket, tiszta RedRabbit ! 😂
nankacu: (off) Ez a Tirexi gyerek tragédia. Hogy élő nő közelében nem járt még az biztos... 😀
Ez a kedvenc videóm a sráctól:
Tükrözi az értelmi szivonalat.
A másik "gyöngyszem":
Tirexinek van róla videója, de ő egy nVidia kártyával csinálta meg, de sok különbség nem lehet, hátha segít. 😃
A "romnév" helyett természetesen az általad létrehozott és ebbe a mappába bemásolt rom nevét kell beírni. Ha ezzel kész vagy már az általad beállított értéken lesz a kártya feszültsége. Természetesen ezt csak saját felelősségre csináld. Ha elrontanál valamit akkor kapcsolj át a másik BIOS-ra és tedd vissza az eredetit.
Csak először azt hittem, hogy vga hiba, azért írtam.
Próbáltam áttenni másik slotba a vga-t, és kicsit kitisztítani is, de nem segített.
Segítenék, de melózok, vezetés közben nem lehet netezni, vagyis lehet ! 😆
6 fele ráérek, segítek.
Persze, hogy nem csinálják, tuningra nincs garancia ! ha tuningolsz ugrott a garancia, persze ezt nem kell tudniuk.😃
Pontosan nemtudom miért van ennyi megoldás,de szerintem a teljesitméyben rejlik a válasz.
(1024x768ben támogat max)