AMD vs. INTEL

Szerző: Tamas76, 2009. January 23., téma
Fórum » Asztali PC
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nlacka13 avatar
Szokásosan!!!
AMD egy videokártyás rendszerhez való!!!!!!
Intel meg SLI/CF-re!!!! 😀
0
0
0
0
Devis avatar
neked meg 48 évesen egy magyar szótárat ajánlok
0
0
0
0
Megaisten avatar
Domfoz írta:
nomad2 írta:
gyerekek ne hülyéskedjünk már!! 22 ezerért Fx-6100 bullt lehet venni, nekem is az van és olyan mint a villám!! Crysis 3 40%.60%-on használta full-full grafon, na csak vegyenek az Intelesek ennyiért ilyen procit😂............az AMD lealázza az Intelt, Az AMD egy lázadó vállalat, az Intel meg csak modernizál, amig ki nem tolja az összes trükkjét..az AMD a főnök a piacon, kit érdekelnek a tesztek, akinek gépe van, annak általában játék füstölésre kell, és az AMD ennek a mestere

???? ez fáj
Ha borogatod akkor ellmulik a fájdalom. Tudhat valamit a srác amit mi nem tudunk.😆 Majd ellmulik nála,lehet hogy ez az elsö nagyobbgépe.
0
0
0
0
Domfoz avatar
nomad2 írta:
gyerekek ne hülyéskedjünk már!! 22 ezerért Fx-6100 bullt lehet venni, nekem is az van és olyan mint a villám!! Crysis 3 40%.60%-on használta full-full grafon, na csak vegyenek az Intelesek ennyiért ilyen procit😂............az AMD lealázza az Intelt, Az AMD egy lázadó vállalat, az Intel meg csak modernizál, amig ki nem tolja az összes trükkjét..az AMD a főnök a piacon, kit érdekelnek a tesztek, akinek gépe van, annak általában játék füstölésre kell, és az AMD ennek a mestere

???? ez fáj
0
0
0
0
nagyzoli84 avatar
Mint írtam nem szeretnék beszállni a vitába. A videóban a gyerek többször is említi hogy 200$ a különbség a kettő között. De az fps-ek nem ezt mutatják. Tehát az ár/teljesítmény arányról van szó. Csupán ezt szerettem volna sugallni,ahogy a videó készítője is. Ennyi,kiszálltam.
0
0
0
0
nagyzoli84 avatar
Nem szeretnék beszállni a vitába,de ez a videó elég tanulságos ha az átlagos használatot nézzük.
0
0
0
0
toopa avatar
nomad2: Én ugyan nem akarlak lebeszélni az amd-ről, egyszerűen az a két rész csak "bökte a csőröm". 😀
Vannak az amd-nek olyan termékei amik nekem is nagyon tetszenek.
0
0
0
0
nomad2 avatar
Igazad van barátom!! Így az "ellenségek" is tisztelik egymást😎
0
0
0
0
nomad2 avatar
De maradok az AMD nél😀. Nekem ez a nyerő!! Az AMD a főnök a piacon-t csak a hév kedvéért írtam!! Amit szeretek azt szeretem Isteníteni.........azt hiszem ez a hűség😀. A jó öreg e235 is megállta a helyét............huh.......de rég volt,😕 talán igaz sem volt
0
0
0
0
toopa avatar
Tény hogy vannak árszegmensek a piacon ahol az amd megoldásai nagyon jók, de az a két rész amit kiemeltem a mondandódból, szerintem nem igazán felelnek meg a valóságnak.
0
0
0
0
nomad2 avatar
Engem a tények igazolnak.....tapasztalatok.tudjátok az az a fogalom amire az ember saját maga jön rá..........Mégegyszer leírom: A Crysis 3, amit a legjobb Engine hajt erőteljesen. 1920x1080 ba minden feltolva csutkára, épp hogy csak elhagyta a proci teljesítményének a felét.............ez a proci nevetséges áron kapható!!!! Milyen Intelt lehet ennyiért venni??hm.....
0
0
0
0
toopa avatar
az AMD a főnök a piacon

Nyilván ezért van az hogy tavaly év végén az intel az x86-os processzorpiac 83,3%-át tudhatta magáénak, az amd pedig a 16,1%-át. 😊

kit érdekelnek a tesztek, akinek gépe van, annak általában játék füstölésre kell, és az AMD ennek a mestere

Steam-ről gondolom már hallottál. Ott is van kimutatás, a tagok 73.41%-nak van intel proci a gépében, a maradék 26.59%-nak pedig amd. Ahhoz képest hogy egy olyan oldalról vannak ezek az adatok ami leginkább játékok online árusításával foglalkozik, ergo a tagok nagy része valószínűleg játékra, illetve arra is használja a pc-t, megint csak úgy néz ki hogy nem egészen passzol amit állítasz.
0
0
0
0
nomad2 avatar
0
0
0
0
no avatar
Értem 😀 😀 akkor szerintem marad az i5-ös 😀 😀 köszi a válaszod kung 😀 😀
0
0
0
0
kung avatar
petike123 írta:
Hali!! Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy egy Intel Core i5-3470 elbirna egy Geforce GTX 550 Ti SLI-t vagy egy GTX 660 SLI-t egy 600W-os Cooler Master tápegységgel (én inkább a GTX 660as fele hajlok)??? Mivel AMD FX-6100-ast szerettem volna de talán ez az i5-ös jobb annál 😀 és akkor nem AMD-t vennék hanem inkább ezt az i5 procit 😀 Ha tudtok segitsetek 😀 Köszi előre is 😀

A Intel Core i5-3470 igen elbírná, de én tápból azért egy 700W-st vennék egy GTX 660 SLI mellé.
[LINK]
0
0
0
0
no avatar
Hali!! Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy egy Intel Core i5-3470 elbirna egy Geforce GTX 550 Ti SLI-t vagy egy GTX 660 SLI-t egy 600W-os Cooler Master tápegységgel (én inkább a GTX 660as fele hajlok)??? Mivel AMD FX-6100-ast szerettem volna de talán ez az i5-ös jobb annál 😀 és akkor nem AMD-t vennék hanem inkább ezt az i5 procit 😀 Ha tudtok segitsetek 😀 Köszi előre is 😀
0
0
0
0
nagyzoli84 avatar
Ha váltanék intel-re,az a fogyasztás miatt lenne. Viszont nem hinném hogy belevágnék még egyszer,így is sokba volt. Mindenki nyilván arra az oldalra áll ami neki van,szóval nem szállnék be a vitába. Volt intelem is egy E8400 és egyáltalán nem volt okom panaszra. Meg azelőtt egy dual core,az is tette a dolgát szépen. De a mostanira sem lehet egy szavam sem,sőt. Nem érdekel hogy valójában hány mag,vagy modul van benne. Mert így próbálják lejáratni. Maximálisan elégedett vagyok vele.
0
0
0
0
no avatar
henrYGameplaYHD írta:
pzolika95 írta:
INTEL!!!

Ha valakit érdekel, akkor eladó a processzorom!!

ahogy elnézem gyilkoltad rendesen 😉 hülye lenne aki megvenné 😉

Normális hűtéssel meg sem kottyan neki, bár ahogy elnézem ott gyári van, nálam Q 9400 másfél évet bírt, 3.8Ghz gyári hűtéssel.😜
0
0
0
0
mathejocy avatar
Van aki válogat,és csak a tuningos darabokat veszi meg.Ennyiért meg bőven jó.
0
0
0
0
henrYGameplaYHD avatar
pzolika95 írta:
INTEL!!!

ahogy elnézem gyilkoltad rendesen 😉 hülye lenne aki megvenné 😉
0
0
0
0
pzolika95 avatar
INTEL!!!

0
0
0
0
Game Boy avatar
Jelenleg mi a vita állása?Melyik fél áll nyerésre itt a fórumon?Az Intel vagy az Ajemdé?😃
0
0
0
0
mathejocy avatar
Öhhh!Úgy látom,itt már megint elszabadultak az indulatok.Ez fórum.Nem kéne savazni egymást urak.
0
0
0
0
no avatar
Reincarnation írta:
GameEdition írta:
meik jobb Intel i7 2600k vs i7 2700k?

Gondold végig mit akarsz játékra i5 3570k tökéletes de hogy a kérdésnél maradjak akarsz procit húzni vagy nem ha nem megveszed azt amit helyetted meghúztak gyárilag.

Jaja öcsémnek fel kell huzni nem enged!! 😃
0
0
0
0
no avatar
GameEdition írta:

Gondold végig mit akarsz játékra i5 3570k tökéletes de hogy a kérdésnél maradjak akarsz procit húzni vagy nem ha nem megveszed azt amit helyetted meghúztak gyárilag.
0
0
0
0
no avatar
Synda Rebirth írta:
Slenderman írta:
Synda Rebirth írta:
Slenderman írta:
Synda Rebirth írta:
Slenderman írta:
orodreath írta:
Kisgyerek vagy még de majd felnősz agyilag is, és remélhetőleg nem onlájn 😆 hanem a való életbe 😀
Agyilag először talán neked kéne felnőnöd egy bizonyos szintre, azután amit te írtál nekem, hogy az életkor összefügg az igazságmegállapítással. Kínodban már nem tudsz az életkoron kívül semmi érvet felhozni. Téma lezárva, szenvedj csak még, nem írok vissza, bármi is legyen a válasz.

Hagyd őket, pár hete én is voltam minden csak ember nem, most meg isszák a szavaim...írásaim. 😂
Igenis főnök, hát ilyen ez az internetes társadalom 😆!

Jaj ne... Bármi lennék csak főnök nem, magamat ismerve nem lenne sok alkalmazott. 😆
Főnöki keresetet azért elfogadnád nem? 😃

Nem kell, múlthéten nyertem a lottón...kettesem volt.😂
Kajak? Lol. Életemben egyszer lottóztam 5 vagy 6 évesen, nagyanyám adott egy szelvényt, 2-es találatom lett 😆!
0
0
0
0
no avatar
Slenderman írta:
Synda Rebirth írta:
Slenderman írta:
Synda Rebirth írta:
Slenderman írta:
orodreath írta:
Kisgyerek vagy még de majd felnősz agyilag is, és remélhetőleg nem onlájn 😆 hanem a való életbe 😀
Agyilag először talán neked kéne felnőnöd egy bizonyos szintre, azután amit te írtál nekem, hogy az életkor összefügg az igazságmegállapítással. Kínodban már nem tudsz az életkoron kívül semmi érvet felhozni. Téma lezárva, szenvedj csak még, nem írok vissza, bármi is legyen a válasz.

Hagyd őket, pár hete én is voltam minden csak ember nem, most meg isszák a szavaim...írásaim. 😂

Jaj ne... Bármi lennék csak főnök nem, magamat ismerve nem lenne sok alkalmazott. 😆

Nem kell, múlthéten nyertem a lottón...kettesem volt.😂
0
0
0
0
no avatar
Synda Rebirth írta:
Slenderman írta:
Synda Rebirth írta:
Slenderman írta:
orodreath írta:

0
0
0
0
no avatar
DCMAN írta:
jobbnál jobb oltások😆

amugy visszatérve a procira tényleg szinte semmi különbség a 2 cpu között szóval az árcédula dönt majd.de amugy tényleg jobban jársz egy i5 3570K-val ha Intel fele huzol

Én má meguntam az oltás
nem égetem magam velük! -.-
0
0
0
0
no avatar
Slenderman írta:
Synda Rebirth írta:
Slenderman írta:
orodreath írta:

0
0
0
0
no avatar
Synda Rebirth írta:
Slenderman írta:
orodreath írta:

0
0
0
0
no avatar
Slenderman írta:
orodreath írta:

0
0
0
0
no avatar
orodreath írta:
0
0
0
0
DCMAN avatar
jobbnál jobb oltások😆

amugy visszatérve a procira tényleg szinte semmi különbség a 2 cpu között szóval az árcédula dönt majd.de amugy tényleg jobban jársz egy i5 3570K-val ha Intel fele huzol
0
0
0
0
no avatar
még én se rendelkezek akkorával mint szeretném 😃

Ez sajnos meglátszik, de nagyon is.

GameEdition: Azért ahhoz szerintem nem kell nagy tudás, hogy ugyan abból a prociból a 3,4 vagy 3,5GHz-es a jobb, ha még csak hangyafaxnyival is. A sértésekre inkább nem válaszolok, ''Hanem,-nem azt csá mit foglalkozzal azzal h'' Ennyi elég is volt belőle. És még nekem van ''nagy eszem'' 😃 😃! Amikor te egy mondatot nem bírsz leírni normálisan...
0
0
0
0
no avatar
Slenderman írta:
Te neked meg 24 évesen annyi eszed van, hogy azt gondolod, hogy ez kortól függ, hogy észrevegyem mi kamu, és mi nem. Csak sajnálni tudlak. Ennyire hülye vagy? Rohadt sokra mentél a 24 éveddel ha még egy ilyen kijelentésre azt válaszolod, hogy: ''Te 16 évesen aztán tudod h. mi a kamu meg mi nem 😆'' Inkább bújj el vagy érj el egy értelmi szintre, mert ha ennyire az életkorra vered magad, és te még ilyen alacsony szinten vagy, az be kell vallani, iszonyat gáz. A témára visszatérve lassan 3 év alatt meg nem tudom számolni, hogy hány kamust buktattunk le előbb-utóbb. Ez egy tipikus kamus. Írok a gépéhez ilyen téren egyből kitörli a kommentem, a gépéhez netről szedett képeket rak be amiket bárki a világon letölthet. Alap dolgokat nem tud a hardverekről, ennyi hozzáértéssel össze se tudta volna rakni a gépét. Ilyen kérdéssel, hogy melyik jobb a 2600k (3,4GHz-es) vagy 2700k (3,5GHz-es) senki ne akarja nekem bemesélni, hogy ő rakta össze a gépet, mert itt helyben lehidalok.

-.-" te neked is aztán nagy eszed lehet!! kérdéseket azért tettem fel mert ismerösöm gépet rak össze + itt megnézem h ki mit gondol ki mit tapasztal te igen balf*sz -.-" áh na mind1 engem nem nagyon érdekel h elhiszik a gépemet v nem
Ha elhiszed,-elhiszed, Ha nem,-nem azt csá mit foglalkozzal azzal h te mit gondolsz rólam!
0
0
0
0
no avatar
Te neked meg 24 évesen annyi eszed van, hogy azt gondolod, hogy ez kortól függ, hogy észrevegyem mi kamu, és mi nem. Csak sajnálni tudlak. Ennyire hülye vagy? Rohadt sokra mentél a 24 éveddel ha még egy ilyen kijelentésre azt válaszolod, hogy: ''Te 16 évesen aztán tudod h. mi a kamu meg mi nem 😆'' Inkább bújj el vagy érj el egy értelmi szintre, mert ha ennyire az életkorra vered magad, és te még ilyen alacsony szinten vagy, az be kell vallani, iszonyat gáz. A témára visszatérve lassan 3 év alatt meg nem tudom számolni, hogy hány kamust buktattunk le előbb-utóbb. Ez egy tipikus kamus. Írok a gépéhez ilyen téren egyből kitörli a kommentem, a gépéhez netről szedett képeket rak be amiket bárki a világon letölthet. Alap dolgokat nem tud a hardverekről, ennyi hozzáértéssel össze se tudta volna rakni a gépét. Ilyen kérdéssel, hogy melyik jobb a 2600k (3,4GHz-es) vagy 2700k (3,5GHz-es) senki ne akarja nekem bemesélni, hogy ő rakta össze a gépet, mert itt helyben lehidalok.
0
0
0
0
no avatar
GameEdition írta:

Neked inkább helyesírás szótár kéne, nem kamugépeket beírogatni... (innen nem tudod törölni a hsz-em 😉)
0
0
0
0
PoPet avatar
Synda Rebirth írta:
orodreath írta:
Ennyi erővel akk. már ink. 3970X 😆

Az 320k 😊

Nálunk még a csapból is az foilyk.. 😆
0
0
0
0
no avatar
orodreath írta:
Ennyi erővel akk. már ink. 3970X 😆

Az 320k 😊
0
0
0
0
no avatar
GameEdition írta:

3770k 😜

Picit drágább mint a 2700k, amúgy meg bőven megteszi egy i5 3570k.
0
0
0
0
PoPet avatar
Nincs nagy különbség.. 😆
0
0
0
0
no avatar
0
0
0
0
Gaboo7 avatar
GameEdition írta:
hali egy kérdés meik jobb JÁTÉKRA CSAKIS JÁTÉKRA
AMD FX 8350,fx4350 vs Intel 2600k, Intel 3770(k)

Egy GPU esetén elég lesz az AMD is ha viszont több GPU-t tervezel akkor csak Intel. Vettem egy gépet GTX590-es kártyával ami ugye 2db GTX580 és egy FX-8120@4500Mhz procival, a kártyák a legtöbb esetben nem mentek 60% fölé olyan CPU limit volt, állandó laggolás és FPS drop-ok, először azt hittem SLI hiba aztán körbe kérdeztem de csak nálam voltak ilyen gondok, akik intel procit használtak azoknál ez nem jelentkezett. Az FX proci + lap árából vettem egy i5 2500k-t + lapot és a kártyák 90-99% között dolgoznak mindenhol, nincs FPS drop sem laggolás. Még az i5 is elveri nem is kicsit az FX-et. (mert ugye az i5 és az i7 között csak a HT a különbség)
0
0
0
0
kung avatar
GameEdition írta:
hali egy kérdés meik jobb JÁTÉKRA CSAKIS JÁTÉKRA
AMD FX 8350,fx4350 vs Intel 2600k, Intel 3770(k)

Lehet, hogy kicsit drágább az AMD-nél, de fogyasztás, értékállóság és erőben verhetetlen az i7.

[LINK]
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
miután Full HD felbontásnál mennek általában a tsztek, így nem jön ki jól a cpu-k ereje, mert ekkora felbontás mellett a VGA dolgozik, tehát VGA limites lesz a rendszer. Többkártyás rendszerben viszont az Intel jobb. De szerintem az i7 az felesleges, az i5 bőven megteszi.
0
0
0
0
Ferrari056 avatar
Nekem is AMD-m van, bár INTEL-re pályáztam volna, de csak ez jött össze. Tény és való, hogy az INTEL sok esetben agyonveri az AMD-t! De, aki olcsón akar jó gépet, annak AMD a nyerő! Legnagyobb részt csak pénz kérdése, semmi más!
0
0
0
0
Cr4zY79 avatar
Én AMD párti vagyok, de beismerem az Intel jobb de nem fogok + 50000 ft al többet fizeltni 3 fps ért...
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció