adamovszki: Arra én is kíváncsi lennék.
Azt megtudod nézni, hogy a játék mennyire használja ki a gpu-t százalékban?
Nekem olyan 20-30% között. A proci meg 90%.
Az AC3 különösen furcsa játék😃 Más is írta, hogy neki megy jól egy egy erőscore 2 duoval és megint más meg azt írta, hogy neki szaggat eyg erős core 2 duoval és ugyanígy amdnél van akinek jól megy 2m agossal van akinek roszulés van akinek 4 magossal is pl phenom II x4 965, FX 4xxx,6xxx,8xxx szóval az a játék rejtély. Valami komoly gond van ott. Reméljük AC IVnél már figyelnek.... Intelnél elvileg nincs gond bár panaszkodtak core2 quaddal is. Ez az ami elképesztő ennél a játéknál: igaz amd vishera nincs benne de ennyivel nem hinném h jobbak.
Synda ez érdekes.. :/ Driver gond nem lehet, mert azt már frissítettem...Gondolom az Dvd olvasó attól, hogy ID csatlakozós, a játékmenetet nem lassíthatja.... Nem vágom egyáltalán :// 😀 De mind1 augusztusba újítunk 😀
Ez mondjuk furcsa, direkt kipróbáltam a játékot 5770 társaságában, igaz vapor-x és bőven gyári órajelek felett teljesített (1000&1475Mhz), de abszolút nem akadt FHD felbontás, élsimítást kivéve minden maxon.
Ismerősömnek ugyan olyan videókártyája van mint nekem ! 😀 Neki a procija egy i5-s proci és mégis akad neki az Ac3. :/ Nagyon reménykedem, hogy a kari a gond és nem a proci, hisz az előző procimnál is akadt az Ac3 😀 . Nagyon szépen köszönöm a segítséget és bocsánat az értetlenkedésemért.. :/ 😀
Akkor reménykedj, hogy csak a videokártya miatt akad most. De én nem tartom kizártnak azt sem, hogy a processzor miatt. Az AC3 nagyon nem AMDnek fekvő játék. Többi játékban ilyen gondod nem lesz/lehet.
Nem ! 😀 Most újítottam be nem régen egy Fx6300-ra, egy új alaplapra és 8 giga ramra 😀 Munkából összeszedett kis pénzemet rá költöttem a gépre. Most családi vállalkozás van és megyek ugyan úgy nyári munkára és ha megint lesz pénz, akkor ezt a Asus GTX660 TI-DC2-2GD5 videókártyát beleveszem. A 2 magos Intellel is ugyan úgy akadt ://
Kérdésed már megl ett válaszolva. AC3 sem processzor sem kártya szinten nem kedvez az AMDnek. Ha most az FX 6300 procid megvan és úgy szaggat akkor lehet továbbra is fog. Kár, hogy nem írtad, hogy most csak kártya lesz új vagy processzor és alaplap is.. vagy most 2 magos intelen akad?
Jó elnézést a "TI" jelzőt lehagytam ! De a alapomba jó lesz az a kari ?! És hogyha ezt a karit megveszem, akkor az Ac3 menni fog ?! Mert a mostani karimmal a HD 5770-el nagyon akadozik 😲 😞(
Nem...sima 660 rossz választás, mivel teljesítményben azonosak, viszont nem túlzottan tűri a tuningot.
660Ti a te kártyád.
Lapodba bármit rakhatsz, agp-s karikat kivéve.😆
Asus GTX660 akkor ezek szerint jobb párosítás lenne 😀 Jól van hallgatok a jó tanácsokra 😉 😀 Augusztus közepe fele újítom be 😀 ALAPLAPOM támogatja ezt a karit ? 😀 Meglesnétek nekem ?😀
ennyivel rosszabb a haswell az ivy nél , hogy mindenki azt ajánlja ?Egyébként meg is indoklom miért szeretnék amd prociról intelre váltani : Ismerősom rendre hasonló gépe van csak ugye ő nem húzgálta meg a hd 7850 ét illetven egy 3770 k ja van . Itt jön a képbe az arma 3 a béta óta neki verihighon nem megy 40 fps alá a játék full hd ba én meg high és standard beállítások keverésével érem el a 30 - 40 fps de ez van hogy jóval kevesebb pl multiban .
vuromalex:Én speciel Phenom II x6-ost cseréltem i5-3570K-ra, procievő alkalmazásokban bőven megdobta a teljesítményt, videó felvételnél is sokat számít.
vuromalex: egy Sapphire radeon hd 7770 mellé nyugodtan vehettél volna egy Intel Pentium G2020 (3M Cache, 2.90 GHz) processzort és egy Asrock B75M-DGS lap párost, mert játékokban (BF3,skyrim,f1,crysis3) mindenhol hasonló fps-t kaptál volna mint az amd Athlon II X4 750K(4.1ghz-val) és nem 40k spóroltál volna, hanem 50k-t. És még nem is említettem a jóval kevesebb fogyasztást. Az Intel Core i5-3570 tálcás procidat még jó, hogy eltudtad adni, mivel egy erős, időtállóbb prociról van szó. Az amd Athlon II X4 750K már nem fogod ilyen könnyen eladni, vagy csak nagyon olcsón. Szerintem ez váltás nagy bukta volt.
AMD!.... Meg is mondom miért.! Volt nekem egy Intel Core i5-3570 tálcás procim (LGA 1155) mellete egy Asus P8Q77-M2 alaplap és 8gb ram. Aztán sok tesztet néztem és láttam olcsobb AMD-ket amig 0-ba vernek intel i5,i3-sokat. El sikerült adnom haveromnak a 2 cuccot és azonnal beszereztem egy amd athlon 2 x4 750(4.1ghz-val használtam mert volt hozzá hűtőm) meg egy Asrock fm2a75 pro4-es alaplappal ami az egyik legjobb alaplap kategoriájában(Xfast rendeszer stb..) és játékokban (BF3,skyrim,f1,crysis3) mindenhol hasonlo fps-t kaptam mint i5-el 1-2-ben néha meg is haladta, és igy sikerült sporolnom több mint 40k-t
Videokártya csere szerintem. Vagy ha intel akkor ***a lap de nem kell haswell. Full felesleges. i5-3570k jól meghúzva vagy ha ennyire kell a 8 szál akkor i7-3770 és egy MSI Z77A G45 alaplap ami teljesen jó CF-re és SLI-re és akkor két darab 7870 vagy két db 7950 de ha egy kártya lesz akkor teljesen jó a mostani FX 8120 is. Lehetne 7870 XT CF is de CFnél kéne új táp pl egy FSP Raider 650 vagy XFX pro 650. A HD 7870 CF már jobb mint egy 7970 GHz edition jóval és HD 7870 xt cf meg olyan mint egy HD 7950 cf csak picit töbtet fogyasztanak. Raider 650, XFX pro 650 még ezzel is elbír.
Azt megtudod nézni, hogy a játék mennyire használja ki a gpu-t százalékban?
Nekem olyan 20-30% között. A proci meg 90%.
igaz amd vishera nincs benne de ennyivel nem hinném h jobbak.
660Ti a te kártyád.
Lapodba bármit rakhatsz, agp-s karikat kivéve.😆
Egy Sapphire Radeon HD7870 jó lenne a processzorommal ?! Procim : AMD FX-6300 3.5ghz 😀
[LINK]
[LINK]