Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Free82 avatar
sziasztok!

kérlek segítsetek.

nem bírom a windowst feltelepíteni a 97 maximus heroes-ra usb-ről (az usb win.. jó,volt már telepítve) mert boot után elveszti a billentyűt és az egeret is.nem tudok a tovább -ra nyomni .

előre is köszönöm!
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Jópofa az UEFI, de én Phoenix Bios-hoz vagyok szokva.
0
0
0
0
adamovszki avatar
Ugy csinaltam 😀 Most mar faja ! Gondolom eddig h 7x es volt a szorzo akkor kisebb teljesitmenyen dolgozott
0
0
0
0
Puffin avatar
mondtam hogy a CPU Frequency-t vedd vissza 200-ra
ne azt húzd hanem a 17.5-öt tedd fel inkább 20-ra
0
0
0
0
adamovszki avatar
Beállítottam biosba (Y) Nagyon jó most már 😃 Szorzó is faja 😀 piero86 köszönöm a képet és köszönöm mindenkinek a helpet 😃 Most már sokkal jobb minden 😃
0
0
0
0
adamovszki avatar
http://kepfeltoltes.hu/150131/adsasa_www.kepfeltoltes.hu_.png

Most így néz ki a cucc, elég stabilnak tűnik 😃
0
0
0
0
adamovszki avatar
Ohm, de ott százalékot mutat, hogyha az oc-t választom 😲 😃 Ott a biosba nincs olyan hogy szorzó csak %-ék 😃 http://kepfeltoltes.hu/150131/adsasa_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
adamovszki avatar
Rendben, de ugye húzhatom a Extreme tuner utilityvel ?! 😀
0
0
0
0
Puffin avatar
annál a procinál az alap 200MHz. Akkor valami el van állítva a biosban. Volt olyan procim 4GHz-en ment, csak a szorzó volt feljebb húzva
0
0
0
0
adamovszki avatar
215-ön volt alapból és a szorzó volt 7-szeres 😃DD
0
0
0
0
Puffin avatar
adamovszki: azt a 215-öt vedd vissza alap 200-ra, a szorzót húzd fel
0
0
0
0
adamovszki avatar
Sziasztok ! Az Fx-6300-at egy cooler master hyper evo 212-vel meddig lehet felhúzni 3.5 ghz-ről egy Asrock extreme tuner utiltyvel ?! 😀 Mert a CPU frequency 215 mhz és a szorzója 7 szeres volt, de én a szorzót felhúztam 16.5-re és így most 3547 mhz azaz 3.5 ght. Húzhatom ezt még ? Vagy mi lenne az optimális beállítás ?
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Na meg lehetőleg egyforma memóriák legyenek, ha több modulban gondolkozunk.
0
0
0
0
Puffin avatar
annál jóval többet, csak nem lehet mindent feltüntetni annyi fajta van
0
0
0
0
Athis18 avatar
ÉRtem, köszi 😀 És még annyi kérdésem lenne, hogy GIGABYTE GA-970A-DS3P tipusu lapnál csak azokat a ramokat tudja kezelni, amit a supportlist ben ir, vagy attól föggetlenül bármilyen fajtát?
0
0
0
0
Puffin avatar
némi sebesség beli különbség, de az átlagfelhasználóként nem veszed észre
0
0
0
0
Athis18 avatar
Memóriánál CL9 és CL10 között mi a különbség?
0
0
0
0
sachme avatar
Köszi a tippeket.A netem nem lehet rossz. 120 mb/s a sebessége.Megpróbálom újratelepíteni a flash playert, hátha az segít. 😀
0
0
0
0
no avatar
A YouTube tényleg leváltotta már végleg a gagyi flasht, nem lehet hogy csak a neted rossz?
0
0
0
0
csuz-li avatar
A youtube alapértelmezetten a HTML5-öt használja...
0
0
0
0
BulleTPC avatar
Sachme: Ha tényleg a Youtube-on nem tudsz nézni 4K videót, akkor valszeg' a Flash player nincs telepítve/frissítve, és így a böngésződ HTML5 -ben akarja megnyitni az adott videót.
Tipp: Telepítsd/frissítsd a flas playert( ha fent van akkor is), majd a böngészőben (ajánlom firefox/opera) a beállításokban engedélyezd azt.
0
0
0
0
Athis18 avatar
Reinkz:
Köszi az választ! És én is ugy terveztem a vga vásárlást, hogy majd tápcserével is, de azt majd csak oylan március körül. Tápegységböl mit tudtok ajánlani? Esetleg még géphááz is szóba jöhetne, viszont csak felsötápos egyennlöre 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
sachme : próbálj letölteni 4k-s cuccot a gépedre és nézd meg ott is szaggat e. Ha nem, akkor a flash playereddel van a baj. (gondolom youtube-on próbálod nézni...) a hardvered megvan hozzá, romániában meg elég brutál netek vannak, szóval nem hiszem hogy az lenne a gond...
0
0
0
0
sachme avatar
Szerintem a processzoromnak nem jelentene akadályt, és a nettemnek még ugyan nem.
0
0
0
0
Genesis1919 avatar
sachme: Net és proci függő.
0
0
0
0
sachme avatar
Azt szeretném megkérdezni , hogy a gépem miért nem tud lejátszani 4k-s videókat akadozás mentesen?Köszönom a választ! 😀
0
0
0
0
no avatar
CPU/VGA figyelő programot tudnátok mondani, olyat amit játék közben is látok?
0
0
0
0
csuz-li avatar
Reinkz igazad van, hiszen egy jó táp sokat bír, de nem túl jó, ha akkor derül ki, hogy mennyit, amikor "felszáll a füst". Ezért is írtam, hogy "biztonsággal".
Ez az egész táp kérdés amúgy is elég necces. Sokszor annyit sem bírnak, mint ami rájuk van írva.
0
0
0
0
csuz-li avatar
Athis18: Az a baj, hogy egy R7 250 az, amit ezzel a táppal biztonsággal tudsz használni. Bár jó a táp, de e fölött a VGA fölött már nagyobb kellene, mert az FX is eszik rendesen.
0
0
0
0
Bronson avatar
Hát így elég nehéz megtippelni... esetleg vga-t tudsz kölcsönkapni? ha a monitorral már voltak gondok, akkor így kapásból arra gyanakodnék...
0
0
0
0
cseszka avatar
Hali.Help kellene....Az elöbb ujra inditottam a gépem,addig nemvolt semmi gond.Miután bekapcsolt,szétesett a kép...1024X.... felbontásban ment,de a monitor FullHD.Nem is engedte felemelni a felbontást 1600X900 fölé.Catalystben felemeltem,de vibrált a kép kegyetlen.Le instaláltam a drivert,majd ujra raktam.Ekkor feldobta automatikusan 1920X1080 felbontásra,de megint vibrált.Ha leveszem pl 1600x900 vagy 1333x768 akkor nem vibrál,de már fullhd-ra nemtudom visszatenni,csak a catalystben,de akkor megint vibrál.Driver az omega van fent,eddig nemvolt vele gond.Mi lehet a hibás?Monitorom,vagy a vga?A monitor már régebb ota villodzott,de azt mondták mikor visszavittem h náluk nem csinálja.Cseréltem anno kábelt is,laposra is rálett kötve,és villogott ott is,eleinte csak szürke háttéren látszódott,de mostmár egyre jobban.Mi lehet a gond?Más Fullhd monitor v tv nincs itthon h kipróbáljam.....Monitor vagy vga?
0
0
0
0
Recon934 avatar
Az egy kiváló minőségű táp, elégnek kell lennie, nekem egy FX 8320-at hajt... OC-ra viszont nem árt egy nagyobb...
0
0
0
0
Athis18 avatar
Hi.
Van egy fx 6350es procim és egy GIGABYTE GA-970A-DS3P lapom. Ehhez szeretnék majd venni valami videokarit... viszont nem tudom, hogy a jelenlegi tápom boldogulna e vele, ami jelen esetben Chieftec ctg400.
KÁrtyából pedig valami Radeon R7-es szériára gondoltam.

Köszi!
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Akkor valóban jó vétel.
0
0
0
0
Puffin avatar
ddkk22: Nekem a második van 32GB-osba. Kb 10 perc alatt voltam az asztalon win 8.1 telepítésnél
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Ha csak a felét hozzá, vagy annál kicsit többet, akkor is jó vétel szerintem.
0
0
0
0
Bronson avatar
Utóbbi ha valóban hozza az ígért sebességet, akkor ez tényleg gyors!
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Ezzel a kettővel szemezek Kingston 16GB HXF30/16GB HyperX Fury, Kingston 16GB DTR30G2/16GBm utóbbinak olvasási sebessége 120MB/s, így ez tűnik jobb választásnak rendszer újra rakásához.
0
0
0
0
Bronson avatar
ddkk22: Hát azért nem árt megnézni a sebességeket mielőtt bevásárolunk jó olcsó pendrive-ból... a 3.0-s szabvány között is van olyan ami még 2.0-nak is tetűlassú... én nemrég vettem egy Transcend Jetflash 770-et, nem mondom, hogy leszakítja a fejed a sebesség, de a gyári 55/5 sebesség felett teljesít így is. noha azz 5mb/sec írás nem épp izmos teljesítmény... de win 7-et így is 15perc alatt fel lehet dobni róla! Nem a leggyorsabb de ennyi pénzért nem rossz vétel szerintem...

https://kepkezelo.com/images/jp72ajhuvqb7zv90oak.png
0
0
0
0
no avatar
Értem,nagyon szépen köszönöm a segítséget! 😀
0
0
0
0
csuz-li avatar
Igen az olvasási lesz a nyerő. Vegyél 3.0-ást, akkor az meg gyors is lesz. Belemegy a 2.0-ás aljzatba is, csak ott értelem szerűen a 2.0 maximumát hozza. (1.0-nál is ez van)
0
0
0
0
Wentrion avatar
@ddkk22 Személy szerint teljesen mindegy. Én egy 8 GB-os Kingmax-ra tettem rá a Windows képfájlt és (nem hiszem, hogy ez a Kingmax egy sebesség bajnok 😃😉 így is jóval gyorsabban telepítette fel mint lemezről.

Szerk.: Lehet félreértelmeztem a kérdést.... Na mindegy.
0
0
0
0
ddkk22 avatar
Hello.
Olyan kérdésem lenne, hogy pendriveot akarok venni, rendszer újra rakásához használnám, vagy is minél gyorsabb kéne, csak azt nem tudom hogy ilyenkor az olvasási, vagy a írási sebességet kell nézni. De gondolom, az olvasási sebességet kell nézni, hogy minél gyorsabban újra rakja a gépet, nem? 😃 vagy hogy van ez? köszi.
0
0
0
0
CsehMedve avatar
jumbo köszi a segítséget, megtaláltam!
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció