esetleg alternatív megoldásként leszedhetsz egy Kubuntu-t, ha végleg behal a hdd de szeretnéd használni a gépet. ezt sima dvd lemezről is tudod használni az alap funkciókkal, nem kell feltelepíteni.
ezt nem lehet tudni... van akinek még hosszú ideig megy szinte zéró kondival, van akinek meg miután leesett behal pár napon belül... javaslom, mentsd le az adataid amíg lehet és cseréld le...
Helló az miért van hogy haverom gépén a C meghajtó random telítődik. Tehát valamelyik bekapcsolásnál van rata 400 giga szabad hely másiknál meg 6-al kevesebb utana megint variálódik. De úgy hogy nem töröl és nem telepít semmit sem.
nem bírom a windowst feltelepíteni a 97 maximus heroes-ra usb-ről (az usb win.. jó,volt már telepítve) mert boot után elveszti a billentyűt és az egeret is.nem tudok a tovább -ra nyomni .
Beállítottam biosba (Y) Nagyon jó most már 😃 Szorzó is faja 😀 piero86 köszönöm a képet és köszönöm mindenkinek a helpet 😃 Most már sokkal jobb minden 😃
Ohm, de ott százalékot mutat, hogyha az oc-t választom 😲 😃 Ott a biosba nincs olyan hogy szorzó csak %-ék 😃 http://kepfeltoltes.hu/150131/adsasa_www.kepfeltoltes.hu_.png
Sziasztok ! Az Fx-6300-at egy cooler master hyper evo 212-vel meddig lehet felhúzni 3.5 ghz-ről egy Asrock extreme tuner utiltyvel ?! 😀 Mert a CPU frequency 215 mhz és a szorzója 7 szeres volt, de én a szorzót felhúztam 16.5-re és így most 3547 mhz azaz 3.5 ght. Húzhatom ezt még ? Vagy mi lenne az optimális beállítás ?
ÉRtem, köszi 😀 És még annyi kérdésem lenne, hogy GIGABYTE GA-970A-DS3P tipusu lapnál csak azokat a ramokat tudja kezelni, amit a supportlist ben ir, vagy attól föggetlenül bármilyen fajtát?
Sachme: Ha tényleg a Youtube-on nem tudsz nézni 4K videót, akkor valszeg' a Flash player nincs telepítve/frissítve, és így a böngésződ HTML5 -ben akarja megnyitni az adott videót.
Tipp: Telepítsd/frissítsd a flas playert( ha fent van akkor is), majd a böngészőben (ajánlom firefox/opera) a beállításokban engedélyezd azt.
Reinkz:
Köszi az választ! És én is ugy terveztem a vga vásárlást, hogy majd tápcserével is, de azt majd csak oylan március körül. Tápegységböl mit tudtok ajánlani? Esetleg még géphááz is szóba jöhetne, viszont csak felsötápos egyennlöre 😃
sachme : próbálj letölteni 4k-s cuccot a gépedre és nézd meg ott is szaggat e. Ha nem, akkor a flash playereddel van a baj. (gondolom youtube-on próbálod nézni...) a hardvered megvan hozzá, romániában meg elég brutál netek vannak, szóval nem hiszem hogy az lenne a gond...
Reinkz igazad van, hiszen egy jó táp sokat bír, de nem túl jó, ha akkor derül ki, hogy mennyit, amikor "felszáll a füst". Ezért is írtam, hogy "biztonsággal".
Ez az egész táp kérdés amúgy is elég necces. Sokszor annyit sem bírnak, mint ami rájuk van írva.
Athis18: Az a baj, hogy egy R7 250 az, amit ezzel a táppal biztonsággal tudsz használni. Bár jó a táp, de e fölött a VGA fölött már nagyobb kellene, mert az FX is eszik rendesen.
Hali.Help kellene....Az elöbb ujra inditottam a gépem,addig nemvolt semmi gond.Miután bekapcsolt,szétesett a kép...1024X.... felbontásban ment,de a monitor FullHD.Nem is engedte felemelni a felbontást 1600X900 fölé.Catalystben felemeltem,de vibrált a kép kegyetlen.Le instaláltam a drivert,majd ujra raktam.Ekkor feldobta automatikusan 1920X1080 felbontásra,de megint vibrált.Ha leveszem pl 1600x900 vagy 1333x768 akkor nem vibrál,de már fullhd-ra nemtudom visszatenni,csak a catalystben,de akkor megint vibrál.Driver az omega van fent,eddig nemvolt vele gond.Mi lehet a hibás?Monitorom,vagy a vga?A monitor már régebb ota villodzott,de azt mondták mikor visszavittem h náluk nem csinálja.Cseréltem anno kábelt is,laposra is rálett kötve,és villogott ott is,eleinte csak szürke háttéren látszódott,de mostmár egyre jobban.Mi lehet a gond?Más Fullhd monitor v tv nincs itthon h kipróbáljam.....Monitor vagy vga?
de amúgy már alig kapcsol be a gép, lefagy, stb. szóval ez már nagyon rossz 😆
Ezek szerint régebben ennyi Mhz-n működött a procim ? 😃
kérlek segítsetek.
nem bírom a windowst feltelepíteni a 97 maximus heroes-ra usb-ről (az usb win.. jó,volt már telepítve) mert boot után elveszti a billentyűt és az egeret is.nem tudok a tovább -ra nyomni .
előre is köszönöm!
Így jó lesz ? 😃
ne azt húzd hanem a 17.5-öt tedd fel inkább 20-ra
Most így néz ki a cucc, elég stabilnak tűnik 😃
Tipp: Telepítsd/frissítsd a flas playert( ha fent van akkor is), majd a böngészőben (ajánlom firefox/opera) a beállításokban engedélyezd azt.
Köszi az választ! És én is ugy terveztem a vga vásárlást, hogy majd tápcserével is, de azt majd csak oylan március körül. Tápegységböl mit tudtok ajánlani? Esetleg még géphááz is szóba jöhetne, viszont csak felsötápos egyennlöre 😃
Ez az egész táp kérdés amúgy is elég necces. Sokszor annyit sem bírnak, mint ami rájuk van írva.