Az hogy lehet, hogy az újonnan vett FX 8320 egy mezei TX3 hűtővel, üresben 10 fokon van ? 😃
Terhelés alatt alig a 40 fokot súrolja. Bocs az értetlenkedésért, de egy phenom 965 után ez több mint furcsa nekem 😃
Sziasztok a Cooler Master V8 GTS (RR-V8VC-16PR-R1)-ról akkoarok kérdezni hogy bele fér e egy cooler master elite knight 350-es házba az alaplapom asus b85m-g a proceszorom egy intel core i5 4570s a ház 18.5cm széles az alaplapom méretei 233 x 193
Virusirtot nem használok,és nincsbaj...hülyeséget nemkell letölteni,pl olyan cracket,ami hamarabb jelent meg mint a játék.Nemkell minden oldalt megynitni,e-mailokat is törlöm,amit nemtudok h kitöl van.TC annyival jobb nekem,h megtudok nyitni egyszerre két meghajtót,mig sajátgépben ez két külön megnyitással jár,ill kopy/paste funkció kell ha ide oda akarsz lépegetni másolás végett.
nem árt kijavítani vagy hozzátenni mások tanácsaihoz amíg az nem valami ostobaság 😉 én total commanderen szocializálódtam, a legfontosabb program a gépemen kis túlzással 😂
Helló egy furcsa kérdésem lenne. A Gépen megtudom nézni valahol pontosan hogy pl a C meghajtón melyik program mennyit foglal? Mert most hirtelen a semmitől eltünt 10 giga ac-ről és fogalmam sincs hogy mitől mivel telepítve 2 hete nem volt.
Athis18: Semmi értelme a magas órajelnek, játékokban úgysem veszed észre a különbséget. Utolsó ramot Amd proci mellé semmiképp se vedd, nem ragozom benne van a nevében.
persze hogy számít, de most kb azt kérted hogy hasonlítsak össze pl két Opel Astrát... mindkettőből van több fajta, remélem így már érted. ha nem lenne semmi különbség, nem sok értelme lenne...
Ezek pl.
- Kingston 4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury White Series
- Kingston 4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Black Series
- Kingston 4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Blue Series
- Kingston 4GB DDR3 1866MHz HyperX Fury Red Series
- Kingston 4GB DDR3 1600MHz HyperX Savage Intel XMP Red
Az a konfigtól független. Ugyan az a gépigénye mindkét oprendszernek. Én mondjuk Win7-nél maradok, aztán megnézem, hogy a 10-es mit mutat, mert a 8.1 nem jött össze a Microsoftnak.
persze hogy számít, de most kb azt kérted hogy hasonlítsak össze pl két Opel Astrát... mindkettőből van több fajta, remélem így már érted. ha nem lenne semmi különbség, nem sok értelme lenne...
esetleg alternatív megoldásként leszedhetsz egy Kubuntu-t, ha végleg behal a hdd de szeretnéd használni a gépet. ezt sima dvd lemezről is tudod használni az alap funkciókkal, nem kell feltelepíteni.
ezt nem lehet tudni... van akinek még hosszú ideig megy szinte zéró kondival, van akinek meg miután leesett behal pár napon belül... javaslom, mentsd le az adataid amíg lehet és cseréld le...
Helló az miért van hogy haverom gépén a C meghajtó random telítődik. Tehát valamelyik bekapcsolásnál van rata 400 giga szabad hely másiknál meg 6-al kevesebb utana megint variálódik. De úgy hogy nem töröl és nem telepít semmit sem.
Nos?
Terhelés alatt alig a 40 fokot súrolja. Bocs az értetlenkedésért, de egy phenom 965 után ez több mint furcsa nekem 😃
Pl: tömörített fájlokat kezelni, ftp-t kezelni, mappák tartalmát összehasonlítani, stb. Szóval sok mindent tud.
A Virusirto 😉
4GB 1600 DDR3 CL9 DIMM XMP HyperX Savage HX316C9SR/4
Kösz előre is!!
Ezek pl.
- Kingston 4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury White Series
- Kingston 4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Black Series
- Kingston 4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Blue Series
- Kingston 4GB DDR3 1866MHz HyperX Fury Red Series
- Kingston 4GB DDR3 1600MHz HyperX Savage Intel XMP Red
Nos ugy általánosságban kérdeztem, hogy számit e valamit 1-1 tipusnál?
de amúgy már alig kapcsol be a gép, lefagy, stb. szóval ez már nagyon rossz 😆
Ezek szerint régebben ennyi Mhz-n működött a procim ? 😃