wwwshark: Pont arra a kettőre gondoltam 😃 játszottam már velük catan csak instant 85 szerveren, a shamy nagyon tetszik mint healer viszont druiddal könnyebb fejlődni. De majd meglátom attól függ a többiek mit csinálnak, mert ha sok papír karakter lesz akkor több aoe heal előny 😃
norbli01: erza mondjuk egy badass karakter 😜 egyébként kedvenc karakterre gondoltál?
Hmm, akkor ezek szerint hordások leszünk. Na majd megpróbálom megszokni. ^.^ A dudu meg a shámi nagyon átakalult catán, javaslom, hogy próbáld ki. ***a lenne egy healer a csoportba.
Ja igen nekem csak is horda, nálunk úgy tartják hogy a noobok az allysok és nem leszek áruló mert még majd kitagadnak vagy valami 😆 Nálam a paladin, mage, dk úgymond a main. Viszont mivel itt nincs mindenkinek karaktere ezért nem hiszem hogy kezdek még egy ugyanolyat majd meglátjuk. De ha insta felállást akartok akkor szívesen csinálok healert, swtorba nagyon fun volt, mondjuk wowba még sose instáztam healerrel 😃 Priestel vagyok a legbénább, szóval az kizárva 😃
Nekem se halad jobban a letöltés, most még reggel elég jónak számit a 100-150 kbps.... 22% nál van....
Gothic 3 a legjobb rpg 😜 Egy valami nem tetszett benne hogy egy terület döntéseit nagyon nehéz ugy végrehajtani hogy csak egy oldal javára tedd azt... Ez főleg a fenti havas és a lenti sivatagos részre jellemző...
Ishtar, igen, rég Gothicoztam már. 😃 Hogy én mennyit szenvetem vele.. Főleg azok a rohadt vaddisznók.. Néha bedurvulnak, és úgy ölnek meg, hogy nem tudsz megmozdulni sem. Ha tényleg a nulláról kezded, akkor a Pala vagy Mage tökéletes, tudok segíteni.
wwwshark:
Nekem se a netemmel van a baj, hanem azzal hogy egyszerűen nem seedelik a tauri kliensét. Most ha elindítok egy torrentet vagy FTP-ről való töltést 700-800-al jön minden. Hiába van azonos sebességű netünk nekem 700-800 a max. Mivel elég messze lakom a központtól ahonnan jön a net. Na mindegy ma szedheti délután úgyse leszek otthon.
Nekem amúgy meg teljesen mindegy, nekem hordás karakterem nem volt sok, szóval nem tudok nyilatkozni, én mindig Allis voltam. Szerintem majd egy Paladint vagy Mage-t kezdek. Bár lehet elsőnek nem lenne jó választás, mert totál nulláról kell kezdenem a játékot. Majd meglátjuk 😀.
Gothic 3-at én meg már nem tudom hányszor csutkáztam ki 😃. De úgy szinte minden egyes küldit megcsináltam.
Sivatag közepén? Hát nem tudom talán az valamelyik Adanos templom lenne? Először Ishtar-ra gondoltam de az lent van délen.
Na akkor ma nekifekszek én is a letöltésnek. Holnap délutánra talán lejön....... Talán. sudosu: úgy látom, azonos netünk van, nekem is 1.2megával szokott tölteni. Azt azért leszögezném, hogy WoWban én valószínűleg warrior leszek, vagy később DK, nem tudom. Majd lehetek tank, úgy azért könnyebb az instázás, ha van egy normális tank. A cata raideket és rhc-kat ismerem, szóval azzal sem lesz gond. 😃
A melles témához nem nagyon tudok mit hozzáfűzni, a gond az, amit mondtam, hogy van egy lány, aki MINDEN szempontból tökéletes, és bárhogy próbálkoztam, nem jött össze az, hogy nem szeretek bele. Szóval kissé nehéz, mert ő csak barátként tud rám tekinteni, de ez van, tiszteletben kell tartani. Majd jobb lesz 😉
Annyit kérnék még, hogy wowban mi lesz? Alli, vagy horda? Gondolom "lok' tar o'gar"-osok vagytok, hát én nem annyira, mert szerintem az allis területek sokkal szebbek, hangulatosabbak, meg úgy általánosan, én úgy vagyok vele, hogy jobb szép környezetben játszani, mint egy olyanban, ahol pusztaság van, kipusztult minden, stb.
Hú, most látom: Gothic3.. hogy én mennyit játszottam vele, te jó ég. Még a sivatag közepén lévő nemtudom milyen helyre is bejutottam, azzal szenvedtem a legtöbbet. >.<
Még jó hogy egész éjszaka ment a letöltés!
Kezdem már unni már 2. éjszakája megy a letöltés és még mindig itt jár, unbeliveable. Lehet nem 64 bites klienst kéne szedni.
norbli01: akartam őt is meg a 3. espadat is irni, viszont nem tettem mert nem emberek és nem akartam hogy kitudja mit gondoljatok 😆 Egyébként orihimét rühellem de itt most csak oppai a lényeg 😃
Ja mellesleg akkor ezek szerint a Fairy tal ből neked is Lucy a kedvenc? 😃
xoki: nem kritizálok senkit, tekintve hogy olyan furcsa vagyok, hogy az már retard, de neked miért orihime a kedvenced? 😃 Mondjuk én is bírom, de nekem a kedvencem Niel....
Össze tudtam volna szedni az 5-öt de lusta vagy, majd valamikor megkapjátok ha érdekel és nem felejtem el 😀
sudosu: yep, én leszek a senpai 😆 Kivéve ha valaki tapasztaltabb mint én, az instákon kivül mindent tudok (azt is csak azért nem mert teamspeak nélkül nem mehettem velük raidekre 😆 )
Ó he amire végigolvastam minden kommentet 😃. Helyes aktívkodjatok csak!
Hát nálam oppai az F-től kezdődik de utána be is fejeződik (Persze van akinek jól áll a kissebb is) . Valós életben persze bőven megelégszek a B-D-vel, annál nagyobbtól már általában elfog a hányinger. Igazából teljesen mindegy csak értelmes és csendes legyen a lány. Szóval Inori nekem pont aktuális partner lenne, nem is buta és csendes is 😀. Egész jól meglett rajzolva. Olyan otaku meg nincs a világon aki nem lenne perverz, sőt kitágítom a kört ember nincs olyan. A nők is perverzek, sőt jobban is mint mi. Csak ők tudják titkolni, mi meg nem is akarjuk.
Szóval itt egy lista:
Spoiler!
Rias Gremory - High School D X D (Hú de közhely 😃😉
Mio Akiyama - K-on! (Na ez mégnagyobb tőlem 😀😉
Nico Yazawa - Love Live! School Idol Project
Assistant! 😀 Aki ismer tudja ki. (Hát komolyan mondom 3.-djára remélem már jó lesz a kép)
Yamada - B Gata H Kei
A barátnőnek meg kell magyarázni hogy ezek csak rajzok. Semmi kötődésed nincsen hozzájuk.
Egyébként Xoki, a vindictus-t mondtam, sokmindenkinek végül nem szedtétek le 😃. De most már wowozzunk, ha valaha az életbe lejön. Wow nyelven abszolút nem értek totál nulláról kell kezdenem egy handicap 😃.
A Borderlands-ról meg az a véleményem hogy egyszer kijátszottam egyik baráttal, de elég is volt belőle annyi.
Olyat meg nem mondunk hogy ronda nő csak kevés a pia kedves xKazuma
A csíkost meg bármikor játszhatjuk azt le se kell tölteni, feljöttök TS-re aminek adatait drága barátom noNameFPS megadja mindenkinek 😃
Még van egy barátom, aki jönne, szereti az animéket, és perverz. Azt hiszem ez mindent elmond a személyiségéről, ritka nagy arc. Akkor már 7-en lennénk. Hú.. mellek, ecchi.. Ha nem érezném magam ennyire szarul, most biztosan valami Highschool D😆-t néznék. 😃 Egyébként nálam a Dokuro Chan a legjobb, ilyen szempontból. Nem sok mindenen tudok annyit röhögni, mint azon.
xKazuma: nekem Inori (a rózsaszín hajú csaj) igazából annyiban nem tetszett hogy túl csendes volt....kicsit többet is beszélhetett volna, de mind1, a külseje egészem tetszett ha úgy vesszük... a kis mellű lányok ált. jobban be jönnek mint a... ja... 😆
xKazuma: hát a highschool d x d után biztos kicsi 😆
na most ha wwwshark is jönne gamelni akkor már 6 an vagyunk, szóval akkor olyan kell amit sokan lehet játszani.... úgy látszik tényleg wow lesz ebből 😃 nonameFPS te mit mondasz? 😃 még nem ajánlottál semmilyen játékot se a csikoson kivül 😃
Szerintem a rózsaszín hajú csajnak jó a hangja, de sajna nekem ronda. 😃 Ha hosszú hajú lett volna akkor talán, de a melle még akkor is kicsi. (lehet túúúl sok ecchi-t néztem :/, de ez nem baj 😃😉.
Hú, sok a komment. 😃 Először is, én is azon gondolkodom már egy jó ideje, hogy csak újra kéne kezdeni wowozni, hogy bejött a Cata a Taurira. Esetleg tolhatnánk majd közösen, úgy sokkal izgalmasabb. ^.^ Nálam barátnő szempontból most nagy gáz van, mert.. szóval hagyjuk, akit érdekel, majd elmondom. A lényeg, hogy szar most minden. De ha választanom kéne, akkor én is Asuna-t választanám. Voltak hülyeségei, de szerethető volt. A rózsaszín hajú csajjal az a bajom, hogy nekem nagyon kényes, szerintem túlságosan törékenyre csinálták meg, a hangja meg szerintem borzalmas.
Akkor eddig 2-őt tudok: borderlands, dead island
noNameFPS: és eddig csak a 2-vel játszottam de az egyet is szívesen kijátszanám (és ha bele kezdenénk... enyém Lilith! 😃😉
xoki: mi a probléma a Tunngle-el? (azt tudom hogy nem műkszik de miért nem?)
norbli01: no problem én is annak tartom egyébként 😃 Borderlands működik de ahhoz is tunngle kell meg csak 4 en lehet, (persze ha ebbe egyeztek meg nekem semmi kifogásom ellene, akkor mentek nélkülem, amugy is minden karaktert felnyomtam benne maxra szóval fejből tudom az egészet 😃 ) Wot is kizárva nálam 😆 meg mielőtt valaki emliti a team fortress is 😃
xoki: nálam kizárva a nfs world 😆 bocsi, de az számomra egy..... rakás kaki. A wow-al az a baj hogy lassú, de akkor talán később.....
valakinek van kedve WoT-ozni? 😆 meg mondjuk premium, mert szakaszolni csak 3-an lehet ingyen.... akkor írjunk majd egy listát ebből 😆, ja meg sniper elite-ben csak 2-en lehet coop-ozni nem? de akkor a wow eléggé esélyes...
Igen, utána! 😆 Kevés olyan ember él a földön mint én 😉 😃
DE! Ha valakinek van kedve, és működik akkor borderlands 1-2??
Szóval akkor sudosunál kizárva a cod meg a moba. Nálam a minecraft meg a stratégiai játékok. Lol igy nem fogunk találni semmit 😃 😃
Well, steamen ingyenes volt a sniper elite v2, ha mindenki beszerezte akkor esetleg lehet még az hacsak nem számít ez is codnak 😃
Tera - nál nekem is az volt a bajom hogy gyorsan meguntam, de lehet hogy azért mert haver gyorsan abbahagyta ezért aztán már egyedül fejlődtem... Viszont emigy fun játék, jó kis női karaktereket csináltam benne 😜 Wownál meg annyi a baj hogy rohadt sokáig tart mire mindenki letölti... főleg most a tauris verzió lassú nagyon... Akkor még lehet nfs world bár az nálam crashelni szokott, mondjuk újraleszedném nem tudom hogy jó lenne e... Akkor még lehet swtor most épp dupla xp van egész héten benne, de ezt is sokáig tart letölteni, meg nem hiszem hogy mindenki élvezné f2p ként... Birunk még hearthstoneozni, visziont az csak 1v1 .... Egyenlőre ennyi ötletem van
Mellesleg sudosu milyen koreai mmo t is mondtál nekem múltkor? 😃 na az is lehet egy lehetőség még...
norbli01: profilképet cseréltél és utána jutott eszedbe? 😃
xKazuma: Én nem untam még meg (lvl 18-19) csak egyedül rossz játszani... :/
Júúj! 😃 csak most jutott eszembe hogy a múlt heti FT-rész még nem is láttam! 😜
sudosu&xKazuma: Én ki nem állhatom a WoW-ot de már 3x elkezdtem vele játszani és most a Cata miatt megint megjött hozzá a kedvem.... habár a pandás kiegészítőt szerettem, az jó volt, persze voltak hátrányok....
sudosu: nem ingyen hétvége volt, hanem ingyen adták a játékot 😃
Amúgy én 2 játékot tudok ajánlani: Dead Island, League of Legends. (talán Tera, de kétlem hogy leszednétek 😆😉
xKazuma: milyen más népszerű magyar szerót ismeres Taurin kívűl? 😀 Mi is ott játszunk majd Xoki-val ha egyszer lejön, csak nem akartam reklámozni 😃.
Én totál noob szinten fogok állni mivel én még akkor fejeztem be a Wow-ot amikor Battle.NET-es szerveren jelent meg a BC 😀.
Szóval tanulhatok mindent újra.
Igazából nekem is bármilyen játék jöhet csak ne COD, valami MOBA legyen 😃. Már BF3-mazni se mennék vissza mert tele van már az is 8 évesekkel az ingyen hétvége miatt.
A játékok terén nekem minden jöhet. 😃 Csak szórakozzunk egy jót! MC-zek is, a csikost nem ismerem, de ahogy rá néztem, szerintem jó lessz. 😆 Az osuról láttam már videókat, de még nem próbáltam ki. 😀 A LoL is jöhet. Mostanában szinte csak azzal játszom. Mondjuk én most 15-ös vagyok mivel új accountot csináltam. sudosu: Egyet értek veled. Én imádom a SAO-t! Nem tudom miért szidják annyian. 😞
Régen WoW-al is játszottam, a taurin. Azon is most köszöntött be a cata. Úgyhogy szerintem most visszatérek én is!
sudosu: majd wowozunk egyet 😃 csak kegyetlen lassan jön alig 50kbs most....
Egyébként wwwshark, szerintem a bukkit szejvej meg hasonlókra gondolt, esetleg osu ra ha nem ismeri vagy eroge 😃
Mondjuk nekem szokásom angol meg japán szavakat is irni néha chatbe (sudosunak biztos feltűnt már), valamikor még észre se veszem 😃
wwwshark:
Ezt meg is tudod magyarázni? Szerintem semmi probléma nincs Inori személyiségével. Mondjuk igazából nekem csak Shiro személyiségével van bajom Deadman Wonderland-ből, egyébként olyan karakter rajta kívűl nem volt ami megőrített, és legszívesebben lelőttem volna 😀.
Igazából a legtöbb karakternek szimpatikus a jelleme, bár nekem a Railgun féle nem igazán jön be. Ha barátnőt kéne választani akkor biztos nem olyan jellemet választanák, esetleg olyat mint Asuna-jé 😀 Sao-ból.
A SAO meg nekem az animék WOW-ja 😃. Ja igen Cata van az egyik legnépszerűbb magyar szerón szóval, évek után úgy döntöttem visszatérek a WOW-hoz, egy kicsit játszani.
Egyébként többnyire magyarul beszélünk 😀.
Ja egyébként 1.7.2-es MC-hez van bukkit szerverem, mert van egy project amihez akarok majd Camera Mod-ot használni. Viszont ha többen leszünk akkor survival-özünk 😃.
Hú gyerekek, ti milyen nyelven beszéltek? 😃D Én annyira nem vagyok benne az ilyen dolgokban, nem tudom, ki kérdezte, de válaszolok: Az Ao No Exorcistot valamiért nagyon szeretem, valahol a SAO-nál tudom elhelyzezni. Tudom a SAO az animék Metin2-je, de nekem tetszett, nagyon. A Guilty Crownnal csak az a bajom, hogy a rózsaszín hajú csaj valami borzalmasan idegesítő személyiség. Mondjuk nem néztem még meg, csak a 2. rész feléig.
noNameFPS: hát pont ezért lenne fun a lol 😃 (vagy csak nekem mert szeretem nézni amikor woodosok vagy kezdők játszanak 😆 ) de egyébként ezt viccnek szántam csak, szerintem se jó a lol.... 😃 Btw sudosu osuba sz@rrá verne minket, azt se egyszinten játszuk 😃
Ez a csikos not bad 😃 Egyébként nekem a minecrafton kivül minden oké 😃 De amint mondtam már ha tunngle multit akartok nyugodtan mehettek nélkülem el leszek én animével meg lol + osu! val mást nem nagyon szoktam csinálni 😃 sudosu:Spoiler!
Mi lenne az első dolgom ha kijutnék Japánba?
Eroge bolt (nálam sem maradhat ki 😃😉
Manga bolt
Bármi ahol kaját lehet venni
Aludni
sudosu: Nem rossz ötlet a játék, tegnap pont azon gondolkodtam hogy régen játszottunk. Jó a fejléc az oldaladon! 😃 És én is játszok MC-vel de csak az egyik régebbi verziójával.
League of legends, Osu! ezt a kettőt mondom 😃 De ha meglesztek 4en akkor birtok tungle keresztül játszani amit akartok mivel most többen vagyunk itt, nem csak 4 en 😃 Szóval valami online f2p game a legjobb... 😃
Nektek ki a top 5 kedvenc anime szereplőtök?
1. Azunyan - K-on! Spoiler!
2. Kilua - Hunter X Hunter Spoiler!
3. Hitsugaya - Bleach Spoiler!
4. Erza - Fairy Tail Spoiler!
5. Nico - Love live! School idol project Spoiler!
Na szóval nálam ezek a kedvenc karakterek, mindegyik mást képvisel a kedvenc szó alatt...
Amúgy sikerült letölteni a Fary Tail első 175 részét 😃
norbli01: erza mondjuk egy badass karakter 😜 egyébként kedvenc karakterre gondoltál?
amúgy nem olvastam el teljesen 😆
Nektek kik a top5 legjobb mellű anime szereplőtök?
1.Fairy Tail - Erza
Spoiler!
2.Unbreakable Machine Doll - Yaya
Spoiler!
3.Fariy Tail - Kana
Spoiler!
Csak 3 van.... de félre értelmeztem a kérdést... viszont ha már itt tartunk akkor....
Nektek ki a top 5 kedvenc anime szereplőtök?
Majd én is írom mi után valaki válaszolt 😀
Nekem se halad jobban a letöltés, most még reggel elég jónak számit a 100-150 kbps.... 22% nál van....
Gothic 3 a legjobb rpg 😜 Egy valami nem tetszett benne hogy egy terület döntéseit nagyon nehéz ugy végrehajtani hogy csak egy oldal javára tedd azt... Ez főleg a fenti havas és a lenti sivatagos részre jellemző...
Nekem se a netemmel van a baj, hanem azzal hogy egyszerűen nem seedelik a tauri kliensét. Most ha elindítok egy torrentet vagy FTP-ről való töltést 700-800-al jön minden. Hiába van azonos sebességű netünk nekem 700-800 a max. Mivel elég messze lakom a központtól ahonnan jön a net. Na mindegy ma szedheti délután úgyse leszek otthon.
Nekem amúgy meg teljesen mindegy, nekem hordás karakterem nem volt sok, szóval nem tudok nyilatkozni, én mindig Allis voltam. Szerintem majd egy Paladint vagy Mage-t kezdek. Bár lehet elsőnek nem lenne jó választás, mert totál nulláról kell kezdenem a játékot. Majd meglátjuk 😀.
Gothic 3-at én meg már nem tudom hányszor csutkáztam ki 😃. De úgy szinte minden egyes küldit megcsináltam.
Sivatag közepén? Hát nem tudom talán az valamelyik Adanos templom lenne? Először Ishtar-ra gondoltam de az lent van délen.
A melles témához nem nagyon tudok mit hozzáfűzni, a gond az, amit mondtam, hogy van egy lány, aki MINDEN szempontból tökéletes, és bárhogy próbálkoztam, nem jött össze az, hogy nem szeretek bele. Szóval kissé nehéz, mert ő csak barátként tud rám tekinteni, de ez van, tiszteletben kell tartani. Majd jobb lesz 😉
Annyit kérnék még, hogy wowban mi lesz? Alli, vagy horda? Gondolom "lok' tar o'gar"-osok vagytok, hát én nem annyira, mert szerintem az allis területek sokkal szebbek, hangulatosabbak, meg úgy általánosan, én úgy vagyok vele, hogy jobb szép környezetben játszani, mint egy olyanban, ahol pusztaság van, kipusztult minden, stb.
Hú, most látom: Gothic3.. hogy én mennyit játszottam vele, te jó ég. Még a sivatag közepén lévő nemtudom milyen helyre is bejutottam, azzal szenvedtem a legtöbbet. >.<
Kezdem már unni már 2. éjszakája megy a letöltés és még mindig itt jár, unbeliveable. Lehet nem 64 bites klienst kéne szedni.
Ja mellesleg akkor ezek szerint a Fairy tal ből neked is Lucy a kedvenc? 😃
Össze tudtam volna szedni az 5-öt de lusta vagy, majd valamikor megkapjátok ha érdekel és nem felejtem el 😀
Nekem végülis jó😀. Te Osu!-ban vagy a padavanom szóval oké 😆
1. High School D😆 - Rias Spoiler!
2. Sekirei - Tsukiumi Spoiler!
3. Walkure Romanze - Celia Spoiler!
4. High School of the Dead - Saeko Spoiler!
5. Maken-ki - Haruko Spoiler!
noNameFPS: Igazság szerint nem tudom, hogy milyen képeket szerettél volna, de a kérést teljesítettem. 😆
1. Seitokai Yakuindomo - Aria Spoiler!
2. Fairy Tail - Lucy Spoiler!
3. To love ru - Mikado Spoiler!
4. Bleach - Orihime Spoiler!
5. Highschool d x d - Asia Spoiler!
Képek nem a legjobban de próbáltam olyat keresni ahol látszik rendesen és nem ütközik szabályzatba 😆
sudosu: én még mindig játszok wowot fun szervereken, a pandarianon. de mostmár letöröltem hogy legyen hely a cata nak 😃 Szóval majd tanitgatlak 😆
Hát nálam oppai az F-től kezdődik de utána be is fejeződik (Persze van akinek jól áll a kissebb is) . Valós életben persze bőven megelégszek a B-D-vel, annál nagyobbtól már általában elfog a hányinger. Igazából teljesen mindegy csak értelmes és csendes legyen a lány. Szóval Inori nekem pont aktuális partner lenne, nem is buta és csendes is 😀. Egész jól meglett rajzolva. Olyan otaku meg nincs a világon aki nem lenne perverz, sőt kitágítom a kört ember nincs olyan. A nők is perverzek, sőt jobban is mint mi. Csak ők tudják titkolni, mi meg nem is akarjuk.
Szóval itt egy lista:
Spoiler!
Mio Akiyama - K-on! (Na ez mégnagyobb tőlem 😀😉
Nico Yazawa - Love Live! School Idol Project
Assistant! 😀 Aki ismer tudja ki. (Hát komolyan mondom 3.-djára remélem már jó lesz a kép)
Yamada - B Gata H Kei
A barátnőnek meg kell magyarázni hogy ezek csak rajzok. Semmi kötődésed nincsen hozzájuk.
Egyébként Xoki, a vindictus-t mondtam, sokmindenkinek végül nem szedtétek le 😃. De most már wowozzunk, ha valaha az életbe lejön. Wow nyelven abszolút nem értek totál nulláról kell kezdenem egy handicap 😃.
A Borderlands-ról meg az a véleményem hogy egyszer kijátszottam egyik baráttal, de elég is volt belőle annyi.
Olyat meg nem mondunk hogy ronda nő csak kevés a pia kedves xKazuma
A csíkost meg bármikor játszhatjuk azt le se kell tölteni, feljöttök TS-re aminek adatait drága barátom noNameFPS megadja mindenkinek 😃
1. Fairy Tail - Natsu
2.Unknown
3.Unknown
4.Unknown
5.Unknown
Képet muszáj? 😃 mind1 ott a prodil képem 😆
Nincs olyan játék ami mondjuk nem kerül sokba/ingyenes és van benne 10fős coop? 😃 😆
Válaszokat várom, kötelezően képekkel mellékelve, értitek MELLékelve!
Mindjárt én is összedobom a kis listámat 😃
1. Black Lagoon - Revy Spoiler!
2. Tengen Toppa - Yoko Spoiler!
3. Tasogare Otome x Amnesia - Kanoe Yuuko Spoiler!
4. Code Geass - C.C Spoiler!
5. Accel World - Kuroyukihime Spoiler!
na most ha wwwshark is jönne gamelni akkor már 6 an vagyunk, szóval akkor olyan kell amit sokan lehet játszani.... úgy látszik tényleg wow lesz ebből 😃 nonameFPS te mit mondasz? 😃 még nem ajánlottál semmilyen játékot se a csikoson kivül 😃
noNameFPS: és eddig csak a 2-vel játszottam de az egyet is szívesen kijátszanám (és ha bele kezdenénk... enyém Lilith! 😃😉
xoki: mi a probléma a Tunngle-el? (azt tudom hogy nem műkszik de miért nem?)
valakinek van kedve WoT-ozni? 😆 meg mondjuk premium, mert szakaszolni csak 3-an lehet ingyen.... akkor írjunk majd egy listát ebből 😆, ja meg sniper elite-ben csak 2-en lehet coop-ozni nem? de akkor a wow eléggé esélyes...
Igen, utána! 😆 Kevés olyan ember él a földön mint én 😉 😃
DE! Ha valakinek van kedve, és működik akkor borderlands 1-2??
Well, steamen ingyenes volt a sniper elite v2, ha mindenki beszerezte akkor esetleg lehet még az hacsak nem számít ez is codnak 😃
Tera - nál nekem is az volt a bajom hogy gyorsan meguntam, de lehet hogy azért mert haver gyorsan abbahagyta ezért aztán már egyedül fejlődtem... Viszont emigy fun játék, jó kis női karaktereket csináltam benne 😜 Wownál meg annyi a baj hogy rohadt sokáig tart mire mindenki letölti... főleg most a tauris verzió lassú nagyon... Akkor még lehet nfs world bár az nálam crashelni szokott, mondjuk újraleszedném nem tudom hogy jó lenne e... Akkor még lehet swtor most épp dupla xp van egész héten benne, de ezt is sokáig tart letölteni, meg nem hiszem hogy mindenki élvezné f2p ként... Birunk még hearthstoneozni, visziont az csak 1v1 .... Egyenlőre ennyi ötletem van
Mellesleg sudosu milyen koreai mmo t is mondtál nekem múltkor? 😃 na az is lehet egy lehetőség még...
norbli01: profilképet cseréltél és utána jutott eszedbe? 😃
Júúj! 😃 csak most jutott eszembe hogy a múlt heti FT-rész még nem is láttam! 😜
sudosu: nem ingyen hétvége volt, hanem ingyen adták a játékot 😃
Amúgy én 2 játékot tudok ajánlani: Dead Island, League of Legends. (talán Tera, de kétlem hogy leszednétek 😆😉
Mással is játszhatunk, csak hirtelen ezek vannak.
Én totál noob szinten fogok állni mivel én még akkor fejeztem be a Wow-ot amikor Battle.NET-es szerveren jelent meg a BC 😀.
Szóval tanulhatok mindent újra.
Igazából nekem is bármilyen játék jöhet csak ne COD, valami MOBA legyen 😃. Már BF3-mazni se mennék vissza mert tele van már az is 8 évesekkel az ingyen hétvége miatt.
sudosu: Egyet értek veled. Én imádom a SAO-t! Nem tudom miért szidják annyian. 😞
Régen WoW-al is játszottam, a taurin. Azon is most köszöntött be a cata. Úgyhogy szerintem most visszatérek én is!
Egyébként wwwshark, szerintem a bukkit szejvej meg hasonlókra gondolt, esetleg osu ra ha nem ismeri vagy eroge 😃
Mondjuk nekem szokásom angol meg japán szavakat is irni néha chatbe (sudosunak biztos feltűnt már), valamikor még észre se veszem 😃
Ezt meg is tudod magyarázni? Szerintem semmi probléma nincs Inori személyiségével. Mondjuk igazából nekem csak Shiro személyiségével van bajom Deadman Wonderland-ből, egyébként olyan karakter rajta kívűl nem volt ami megőrített, és legszívesebben lelőttem volna 😀.
Igazából a legtöbb karakternek szimpatikus a jelleme, bár nekem a Railgun féle nem igazán jön be. Ha barátnőt kéne választani akkor biztos nem olyan jellemet választanák, esetleg olyat mint Asuna-jé 😀 Sao-ból.
A SAO meg nekem az animék WOW-ja 😃. Ja igen Cata van az egyik legnépszerűbb magyar szerón szóval, évek után úgy döntöttem visszatérek a WOW-hoz, egy kicsit játszani.
Egyébként többnyire magyarul beszélünk 😀.
Ja egyébként 1.7.2-es MC-hez van bukkit szerverem, mert van egy project amihez akarok majd Camera Mod-ot használni. Viszont ha többen leszünk akkor survival-özünk 😃.
Már megy 😃
Felőlem lehet Osu! is, legfeljebb hagyom magam kicsit 😃.
Ez a csikos not bad 😃 Egyébként nekem a minecrafton kivül minden oké 😃 De amint mondtam már ha tunngle multit akartok nyugodtan mehettek nélkülem el leszek én animével meg lol + osu! val mást nem nagyon szoktam csinálni 😃
sudosu: Spoiler!
Eroge bolt (nálam sem maradhat ki 😃😉
Manga bolt
Bármi ahol kaját lehet venni
Aludni
sudosu: Nem rossz ötlet a játék, tegnap pont azon gondolkodtam hogy régen játszottunk. Jó a fejléc az oldaladon! 😃 És én is játszok MC-vel de csak az egyik régebbi verziójával.
Ja, és ezt a csíkosat ismerem 😆
Osu nem rossz, de hamar rá unnánk.
Ja és a csíkos: [LINK]
Mi az a csikos? 😃