Tuning műhely
Ide minden jöhet ami a PC tuningolásával kapcsolatos.
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
😆
Köszi. Úgyis lesz majd új tápom.
Húztam 725MHZ-re Mag órajelet és a Memóri a órajelet pedig 1163MHZ-re és teszteltem a CCC-vel a teszt után a GPU 52fokos volt ez nem sok? Meddig mehet ?
Köszi. Úgyis lesz majd új tápom.
Helló!
Szeretnék venni egy neon-t a gépbe, csak a gond hogy a tápomon nincs több csatlakozó. Mind foglalt. 😃
Nem lehetne valahogyan megoldani hogy működjön?
Vannak mindenféle célra tápelosztó kábelek, csak nem szabad nagyon túlzásokba esni. 😀
Szeretnék venni egy neon-t a gépbe, csak a gond hogy a tápomon nincs több csatlakozó. Mind foglalt. 😃
Nem lehetne valahogyan megoldani hogy működjön?
a 71-72 fokos GPU Windows használata közben mennyire számit rossznak? (HD2600 XT AGP kari) Szépen elportotypeoztam vele kb 1-2 órán át, nem fagyott semmi, szóval stabil. és alig húztam rajta 7%-ot. meg asszem 10%-ot húztam a memórián.
szerintem az rossz! 70 fok terhelés nélkül, csak a windows használata közben? az rossz!! nekem teljes terheléssel (kb 10 perces játék után) max 65 fok volt. (65 a rekord, amikor sokat játszottam, és a VGA-m teljesen tuningolva van, ameddig a CCC engedi!)
aktív vagy passzív hűtést használsz? meg nem annyira ismerem azt a karit de windows használatnál soknak hangzik
és biosban kb hol mert nem igazán akarok ott félrenyomni semmit
szerintetek a procimon: core2duo e7400(2,8Ghz) mennyit lehet húzni gyári hűtővel ha alapból 38°C os terhelve 50-55°C
vagy nem érdemes?
Gyári hűtővel én maximum 3GHz-ig húznám, de valami jobb hűtővel, akár 3.2-3.4GHz-ig is...
vagy nem érdemes?
Am most 660Mhz-re húztam és 1028MHZ-re
válaszoltok?
és 993MHZ-ről a memória órajelről?
ZALMAN HŰTŐM VAN!!!
egy amd phenom 2 710-t néztem ki, annál ez megoldható?
ért-e valaki a 3magos prociknál a negyedik feloldásához, és ez mivel jár, és mik szükségesek hozzá?
szerintetek egy Intel Core 2 Quad Q9550 2,8GHz et meddig tudom húzni egy jó kb 10-15 ezer forintos hűtővel???[/quote]
erre a kérdésre már válaszoltak rá neked 2en is hogy 3-3,5Ghz ig húzhatod de valakit érdekelt az is hogy milyen hűtőd van😀
azt nem tudom hogy támogatja e de nem sok szoftveres pc húzó progi van
az én kérdésem
szerintetek egy Intel Core 2 Quad Q9550 2,8GHz et meddig tudom húzni egy jó kb 10-15 ezer forintos hűtővel???
Mert ha már van rajta venti akk szeretném használni is őket! 😀
Ha lehet még hétfő előtt kellene a válasz. 😀
Nem akarok siettetni senkit sem! 😀