Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gt440-el nem ment maxon mind, de legalább nuku lag, ezeknél meg élvezhetelenűl fos.. kezdem azt érezni hogy ezek mind nvidia párti gamek...
(tudom számít a többi is, de a prociból a AMD 2. legjobbját tervezem, RAM-ból meg 16 GB-ot)
Már csak azért is, mert nem mindenkit érdekel annyira a téma hogy tisztában legyen olyan dolgokkal ami számomra sokszor alapvetőnek tűnik.
Amint azt láthatod, nagyobb felbontásnál mutatkozik meg jobban a különbség, ott jobban elhúz.
kistiko07a: Hol van szó sli-ről? Akárhogy nézem, nem látom.
Mondjuk csodálkoztam is a kérdésen, hiszen nagyon nem egy árkategória a két vga. (Ráadásul a radeon 2 gpu-s.)
Kakasu: Na igen, az már egy jobb választás.
vagy ez:[LINK]
vagy ilyen GTX 750 Ti SC 2GB GDDR5
melyik ez kettő és jó alaplapomhoz ?
Na azért egy ilyet elfogadnék.
Janika97: az leginkább semennyire
ez játékra jóó😲? még ez vga tetszik
Bele akarok tenni mellé, egy HD 6450 1GB Drr3-as VGA-t, hogy a kettő egyszerre mennyen. (Ezzel kompatibilis.)
Kérdésem az lenne, hogy ha bele teszem a VGA-t a gépbe, akkor erre tegyem a monitort csatlakozóját, vagy maradjon az alaplapin? Másik kérdésem. Az apu-nak telepítve van a Catalystje, ha be raktam a hd 6450-et, akkor tegyem fel neki is a driver-ét?
Dualba akarom használni őket.
Nem csináltam még ilyent.
Választ előre is köszönöm.
Egy gpu-nál nincs ilyen nyüglődés.
kakasu: Ha érdekel van egy eladó hibátlan, dobozzal, minden kábelével egy Sapphire HD 7870 ghz edition OC videokártyám. Használtan neten 43-51 ezer között vannak. Ha érdekel, 42 ért elviheted. 😀
tomi3999: Nagyon szép teljesítménye van a 7870 CF-nek de nem túl erős benne az AMD, támogatása nem a legjobb, szaggatások fagyások megeshetnek. Lehet jobban járnál a 290-el ha engedi a keret.
azért akaork venni újat amikor meg láttam Middle-Earth: Shadow of Mordor gépigényét minimum nem elég vga karimhoz 😕