Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Conoren avatar
Persze, benne vagyok a TS-ben is, mindenre vevő vagyok. 😃 10-es szintig ha nem vagyunk 1 faj, külön kell fejlődni, csak aztán tudunk közösen. Én úgy vagyok vele, hogy amíg egy szinten vagyunk, addig nyugodtan fejlődhetünk csoportban, azzal csak jobb lesz. Aztán az insták természetesen, mehetnek majd azok is. Mondom, valószínűleg ork/ud warri leszek Conoren néven.
0
0
0
0
Sevalin avatar
Hát én nem tudom, hogy legyen....egy részt attól is függ szerintem, hogy ki milyen karaktert választ, mivel mindegyik máshol kezd. És az alap küldetéseket meg kell csinálni, aztán szerintem groupban is mehetünk, de ha az nem működik nekem van egy fejlődési útvonalam.
😃

ui: Akkor lehetséges, hogy ts lesz, de akkor kellene keresni egy szobát.
0
0
0
0
xoki avatar
TS pártolom, két okból:
1. csak hallgatni fogok, beszélni nem
2. mivel nincs mikrofonom 😃
Jóvan ez igazából egy is lehetne 😃

Egyébként hogy gondoltátok a játékot egy groupba megyünk fejlődünk egyszerre, vagy külön - csak instázni megyünk groupba vagy hogy ? 😃
0
0
0
0
Sevalin avatar
Arról is szó lehet. 😀 (az is van)
0
0
0
0
sudosu avatar
Akkor nem lessz ts :S? Kicsit szomorú vagyok.
0
0
0
0
Sevalin avatar
wwwshark: Ha minden igaz elküldtem a felkérést. 😀
0
0
0
0
Conoren avatar
Akkor skypeon: live:conoren vagy conoren vagy conoren@hotmailhu.. vagy nem tudom. 😃 Igazából fogalmam sincs, hogy mi a skype nevem.
0
0
0
0
Sevalin avatar
Én most elindítottam a letöltést és...elég meglepően tölti. (1.3 Mb) 😃 Nem hittem a szememnek.
wwwshark: Nekem a skype lenne a jó. 😀
0
0
0
0
Conoren avatar
Akkor legyen a horda. Talán orc/ud warrior leszek, majd kiderül. ^.^ Valószínűleg még ma letölt, el is kezdhetnénk majd játszani, szóljatok, ha kész nektek is. Steamen/Overwolfon/Skypeon/Facebookon, tököm tudja hol jelöljetek majd be, mondjátok, kinek mije van.
0
0
0
0
sudosu avatar
Nekem már csak 4 és fél gigát kell letölteni, hurrá 😃. 3 napja a gépet nem kapcsoltam ki, ajánlom hogy jó játék legyen 😃!!!
Komolyan 60GB-s sorozat megvolt 1 éjszaka + kicsi alatt....

Nekem jó a horda is igazából nekem tökmind1. Aki ért a játékhoz az döntsön 😃
0
0
0
0
Conoren avatar
Na, bekeményítettem, leszedtem a klienst. Még b#szakszom vele egy kicsit, aztán szerintem megvárok egy-két embert, és kezdhetjük. Akkor legyen a horda, aztán ha ott "nem bírjuk", átmehetünk alliba majd.
kedvenc sorozat? Hmm. Ki írta az Ezel-t? Azt nagyon szerettem. Na meg a Mythbusters. Nálam ennyi, nem nézek TV-t. 😃

Jaa, hogy a link, amit muttam a taurinak nem elég, és még le akar szedni 7gigányi adatot? EZAZ! Örülök! Na mindegy, türelem, mélylevegő.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
norbli01: No comment... én nem WoW-ozom 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Nagy csöcsü szereplők...Tonna Donna
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: de aztán tessék elolvasni mindent amit irtunk 😆
0
0
0
0
norbli01 avatar
Tehát WoW témában az állás 2-2 ... sudosu? noNameFPS? tudtok hozzá fűzni valamit? 😆
Na de akkor én mek, már holnap se leszek kb. 10 nap és találkozunk, addig meg legyetek szorgalmasak és írogassatok! 😃 Hali!
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Ti nektek mi a top 10 sorozatotok (Nem anime)

1. Dexter
2. Fringe
3. Game of Thrones
4. HIMYM
5. Chuck
6. Suits
7. Prison Break
8. The Mentalist
9. ..
...
Nem jut több az eszembe.. 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Egyébként meg ezeket a mapokat 60-70 alkalommal el kell játszani hogy egyáltalán menjen no fail nélkül. Én úgy szoktam betanulni tag 4-et hogy 1 hétig szinte csak azt a mapot játszom.
De utána hogy 1-2-őt megtanultál elég 1-2 nap is hogy jól begyakorold.
0
0
0
0
xoki avatar
Azok rohadt gyorsak, a tag4 nem mindig olyan gyors csak sok az ugrás benne... eddigi tapasztalatom alapján...
0
0
0
0
sudosu avatar
Hát először nem Tag4-et kell játszani 😃. Először bírd ki a AR=9-es mapokat. Én is épp túlélem a TAG4-et de abból se mindegyiket.
0
0
0
0
xoki avatar
sudosu:
Csak ennyit mondanék:
https://3.bp.blogspot.com/-gdj7fJa0BXg/U5KT0ClU11I/AAAAAAAAAKI/3A5K5yWd3Mg/s1600/LOVE_LIVE_2.gif
😃
Most már 71 vagyok! de a tag 4 meg a nagyon gyors beatmap még nem a barátom 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Akkor kérdezhetném padavan kinek van nagyobb skillje 😃?
Mert igen én is vertem már meg 100-as koreait, de már vert el 60-as taivan-i is.
Nem ér semmit a szint Osu!-ba mert ha Offline játszik a muki, akkor jól betud gyakorolni bármit hogy gyűljön az exp, romoljon a stat. Mert például szokott nem egyszer lerangsorolni hogy túl sok missem van egy számba. Sajnos a ranked system nem a legjobb most Osu!-ban persze ez szubjektív vélemény 😀.
0
0
0
0
xoki avatar
Nálam csak is horda jöhet szóba 😀

sudosu: szerintem összesen nincs 5 sorozat se amit megnéztem mert a legtöbbet hülyeségnek tartom, szerintem ezért is lettem animés lényegében, mert ott tudom hogy nem "eljátsszák" a szerepet 😃
Szóval nekem ez top 3 lesz 😃

1. Egy rém rendes család
2. Rendőr akadémia (nem a filmek)
3. Modern család
+ ami tetszett de sose töltöttem le az a ki vagy doki, csak pár részt néztem meg
++ szintén a discoveryt nézem csak mostanában én is.....

+++én lvl 70 vagyok osuba nemsokára 71 😜
0
0
0
0
sudosu avatar
Szerinted én melyet láttam TV-be, tudod amikor bejött az internet elég nagy világ nyílt meg előttem 😃 Egyedül az Ezelt néztem TV-be.
Vagyis TV-n nézem most is, csak dekóderbe bevan dugva a pendrive és onnan megy 😃.

Én csak az F1 miatt nézem a TV-t. Én még Discovery-t se nézek, mivel nincs itt. Megnézem mivan műsoron ha érdekes akkor az is internetes áruházból kerül beszerzésre. 😀

Hát a tipikus magyar 8 éves mentalitásra gondolok egyébként.

Na mind1 legyen Anime related téma is.
Még mindig keresek olyan animét mint a Spice and wolf 😃.
0
0
0
0
norbli01 avatar
sudosu: Nem nézek sorozatokat, de egyet biztosan mondhatok:

1. The Walking Dead
0
0
0
0
Sevalin avatar
norbli01: Nekem volt hordában egy elf paladinom, ami 80-as volt. 😃 Amúgy meg még 1 óra és lejön a kalózos wow, és most töltöm az addonjaimat is. 😀

sudosu: Én sosem értettem, hogy miért van akkora viszály a két frakció között, hogy mindig szidják egymást, mert szerintem édes mind egy, hogy melyiket választod, a különbségek csak a karakterek sajátos képességein láthatóak. Azonban én azért nem allit választottam először mivel a hordás karakterek jobban bejöttek. 😆 Én nem tudom, hogy "retardált magyaron" mire gondoltál, lehet hogy a chatre, de nem tudom, én azt sosem figyeltem. 😀

ui: A sorozatos kérdésre nem tudok válaszolni...nem nagyon nézek tv-t nincs olyan ami érdekelne sosem. Max. a Discovery, de azon mindig ismételnek.
0
0
0
0
sudosu avatar
Well nekem mind1 úgyse fogok sokat játszani, nekem elég naponta egy játékból 1-2 óra max 3 óra. Szóval én fogok a legjobban lemaradni 😃.
Jó persze van olyan játék amivel tudok egyfolytába 6 órát is játszani, de az biztos nem a wow lesz 😃. Civ 5-be letudok tolni 2 hetente jól esik kicsit.
Én az allit jobban preferáltam még nagyon nagyon régen. Én alig wowoztam talán 30 óra lehetett. Elegem lett belőle, lehet még túl fiatal voltam hozzá, meg sok volt a retardált magyar már akkori szemmel nézve is a taurin, nem tudom ez mennyit változott. Legfeljebb nem kommunikálok mással.
Szóval nekem lényegtelen lehetek hordás is, döntsön aki többet játszott 😆

Hogy mégjobban mélyebbre menjünk az off topic-ban 😃:

1. Egyértelmű hogy Csillagkapu összes, igazából az univerzum már kicsit Star Trek feeling volt.
2. Star Trek The Original Series Amiben Spock is szerepelt.
3. Scrubs (Dokik)
4. 3 Days (Koreai dráma)
5. Smallville (Igaz még csak 6. évadot fejezem de megérdemli a helyét)
6. Ezel (Török sorozat) még valamelyik kereskedelmi csatornán néztem jó régen.
7. Friends (Jóbarátok)
8. Prison Break (A szökés)
9. The Mentalist (Most tervezem a folytatást, ez volt a legelső sorozat aminek kizárólag csak Angol szinkronnal kezdtem neki tehát angol felirat nélkül)
10. Lie To Me (Hazudj ha tudsz) Ebből csak 1 évadot láttam, mert épp nem seedelték utána meg kicsit elfelejtődött.

😆D hogy keménykedjek én is nekem 97-es karakterem van Osu!-ban.
0
0
0
0
Conoren avatar
Akkor horda. Valószínű ork/undead warri leszek.
0
0
0
0
norbli01 avatar
wwwshark: Én nem vagyok valami nagy wow-os, annyit tudok hogy van meg már játszottam vele. (legnagyobb szintem eddig 36 volt 😆😉
Ja, én az Alli-ra szavazok 😀
de szinte mind 1 csak Paladin akarok lenni 😜
0
0
0
0
Sevalin avatar
Én hordás voltam egy életre, úgyhogy én horda mellett akarok dönteni.
0
0
0
0
Conoren avatar
Igen, és.. remélem, nem. Az allihoz nagyobb kedvem lenne, de a többség dönt, nem halok bele, ha hordás leszek.
0
0
0
0
Sevalin avatar
Amúgy szerintem csak nekem nem világos, de azért megkérdezem, a tauri szeróra fogunk menni, és azon belül hordások leszünk? 😃
0
0
0
0
Conoren avatar
Na nembaj, majd beérlek! 😃 Amikor rámjön a wowozhatnék, nincs megállás, régen nagy wowßuzi voltam ám! 😃 Csak gyógyítanám ki magam valahogy a szerelemből, mert ez így nem könnyű. Cseszettül nem könnyű.
0
0
0
0
sudosu avatar
Hát csináld 😀. Nálam akkor volt hatalmas divat a sorozatozás amikor még régi gépem volt.
1 nap felépítése:
- Suli
- 1 v. 2 rész valamiből (20-30 percnél 2, 45+-nál 1)
- Valamit bíbelődtem, programoztam általában
- 20:00-tól 23:00-ig non stop sorozatnézés 😃

Bár voltak elég moslék sorozatok is, vámpírnaplók, na ott már hányingerem volt a 2. évadtól, de csak végignéztem. Vészhelyzetnél is már hányingerem volt 😃. Sajnos a Dr. house M.D. House néven se voltam benne az adatbázisba, de abból is láttam az összeset.

Egyébként még eszembe jutott pár amit nem raktam be:
- Legend Of Seeker
- Jericho
- Odaát

Esetleg ha nem nézted akkor a Scrubs-ot azaz Dokikat nézd meg, de magyar szinkronnal the best 😀. Imádom azt a sorozatot lehet le is töltöm újra.

Wow ügyben én nem szedem le kalóz oldalról, Tauri launcher-el a letöltés 50-en áll még 2 nap oszt lejön 😃. Én türelmes vagyok ráérek.

ui.: A csillagkapu 16 évadja tehát univerzumot atlantiszt meg SG1-et beleszámolva volt 3 hónap kb.
0
0
0
0
norbli01 avatar
wwwshark:Mire neked letölt lehet hogy 60-as leszek 😆 😃

sudosu: de szeretném látni azokat amiket te *.* Kivéve az original Star Gate, az Atlantisz-t imádtam 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
Most volt türelmem és beírosgattam a legfontosabb sorozatokat, animékből nagyrészét odatudtam írni de pár kimaradt mert nem volt benne az adatbázisba.

https://i.imgur.com/dqVcZhb.jpg
Vigyázz! 15MB-s a kép 😃.

Az a baj hogy nagyon sok sorozat nem jutott hirtelen eszembe rövid gondolkodás után sem. Hát nagyon sokat láttam na 😃.
0
0
0
0
Conoren avatar
Na majd kapsz a WoWban, fél év múlva, mire letölt. 😃 Működni fog, le kell még töltened egy 100 megát kb, de ennyi.
0
0
0
0
norbli01 avatar
wwwshark: Köszi! és ez működni is fog? 😃

ömm.... kövezzetek meg de ha így halad nekem 40 perc és lent van 😆
0
0
0
0
Conoren avatar
http://***/torrent/8170118 ezt szedd le, nekem gyorsabb. ^.^

the.pir.ate.bay.se
0
0
0
0
norbli01 avatar
Ja, hogy ti töltitek le? 😃 Én ehhez béna vagyok szóval... ^^" Amúgy meg holnaptól kezdve nem leszek itthon kb. 10 napig, so... addig heló, mindenkinek de ha úgy van, küldhettek még egy linket a tauri-s Cata letöltéséhez, nem baj ha lassan fog jönni 😀
0
0
0
0
xoki avatar
Nálam 59% mert rásegítettem azzal hogy leszedtem máshonnan egy alap verziót és rögtön 58% on kezdte miután betallóztam a tauri launcherbe... 😜 De csak 50-100 kbps között van a letöltés szóval igy is sok kell még neki amire lenn van az tuti...
Szóval sokat kell várni ezért:
[img]http://trollfesz.cc:8080/i/260901.gif[/img]
😃
0
0
0
0
Sevalin avatar
Nálatok mennyinél tart a cata letöltése? (eléggé lassan jön) 😞
0
0
0
0
sudosu avatar
Igaz már egyszer leírtam, lusta vagyok visszakeresni, szóval inkább leírom mégegyszer 😀:

1. Mio Akiyama
Zenészlélek, Balkezes mint én. Fender standard Jazz bass-en játszik amit már lehet kapni 390K HUF-ért, 5 év múlva majd veszek egyet 😀. Nem csak azért mert fanja vagyok, szeretnék megtanulni gitározni, talán még egy zenei pályát is eltudnék magamnak képzelni. Imádnivaló amikor félénk, komoly, szorgalmas.

2. Okabe Rintarou
Őrült, Dr Pepper-t iszik mint én. Sok hasonló vonásunk van szóval ezért került fel a listámra.

3. Yuuki Asuna
Imádni való, micsoda grafika 😀. Sokáig első volt a listámba, mivel legelső animés élményem volt, de még most is megérdemli a 3. helyet. Harcos lélek, bár jelleme az animében nem jött igazán ki, szóval aki nem kedvelte eddig olvassa el a LN-t 😀. Segítőkész, kedves.

4. Hoshii Miki
Állandóan mosolyog, csak 2-3 jelenet volt ahol kicsit szomorú volt. Biztos Daniel Ricciardo (Forma 1-es pilóta) őt kopizza 😆.

5. Yazawa Niko
Nico nico nii 😀. Nagyon kawaii, energetikus.

Na ki hív ki Osu!-ba 😃?
https://kepfeltoltes.hu/140703/screenshot043_www.kepfeltoltes.hu_.png

Beatmap: [LINK]
Replay: [LINK]
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: ezzel nem vagy egyedül, de szerencsére az első hely úgy marad (és a második isSpoiler!
R.I.P. Petra
)
0
0
0
0
xoki avatar
Tényleg volt egyébként viszont nálam gyorsan változnak ezek a listák 😃 😜 1 hét múlva már lehet nem ezeket irnám, főleg akkor nem ha közbe nézek még pár animét 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
noNameFPS: Szerintem akkor még nem voltam itt vagy csak nem emlékszem rá 😃 amúgy Tsunemori-t én is bírom esélyes lett volna az 5. helyre, de Zeref valahogy királyabb....(?)
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Nektek ki a top 5 kedvenc anime szereplőtök?

5. Akane Tsunemori - Psycho-Pass Kis ártatlan rendőr lány, persze aztán meg erősödik és tapasztaltabb lesz. Ez tetszett nekem
4. Revy - Black Lagoon Stílusa nagyon bejött nekem.
3. Alucard - Hellsing Ultimate A stílusa tetszik nagyon, úgy mint Revy-nek.
2. Makise Kurisu - S;G Nem is tudom, talán az inteligenciája tetszik benne meg az a jó probléma megoldó képessége.
1. Lelouch - Code Geass Az tetszik lényegében benne, hogy ő nem erővel harcol hanem az eszével, cselszövésekkel, na meg a Geass-al 😃 Egyben 3 karakter is, Lealouch Lamperouge, Lelouch Vi Britania a herceg, és Zero. Na és persze a jóért harcol bár nem tisztességes cselekedetekkel és kb mindenkit félre dob aki az útjába áll egyszerűen elképesztő. És az anime befejezése az egyik legjobb amit valaha láttam, nem tudtam, hogy örüljek-e vagy sírjak. Egy igazi anti hős, csak úgy mint Alucard és Revy.

Egyébként ez a kérdés már volt, úgyhogy szépen visszakerestem 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
Na csak azért is eszembe jutott! 😃 (mármint hogy felírtam 😆😉
tehát ez a listám 😀

1. Natsu - Fairy Tail
Spoiler!
https://fc05.deviantart.net/fs70/f/2014/008/7/1/71bcc3a5059893b02707717f58e89962-d7190go.png

2. Yaya - Unbreakable Machine Doll, Petra - Shingeki no Kyojin
Spoiler!
https://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire1/5288bfacad8a1e75e259278d093ae6461375940626_full.jpg

Spoiler!
https://img3.wikia.nocookie.net/__cb20130604043203/shingeki-no-kyojin/es/images/4/43/Petra_Ral_-_Anime.png

3. Jean Kirstein - Shingeki no Kyojin
Spoiler!
https://img4.wikia.nocookie.net/__cb20130327112331/shingekinokyojin/images/3/30/Jean-Chara_Design.png

4.Eclaire - Kiddy Grade
Spoiler!
https://images2.alphacoders.com/127/127902.jpg

5. Zeref - Fairy Tail
Spoiler!
[img]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRew3NhGfNsGL975duWKLDq1V-GU6KOaDjvGhFMWldidITiEAdC[/img]
0
0
0
0
Conoren avatar
Hmm.. kedvenc anime szereplő? Ichigo. Valamiért ő áll hozzám a legközelebb.
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01: igazából nálam se lenne benne, viszont úgy irtam hogy mind az 5 karakter más jellem miatt legyen kedvenc mert ha nem igy tettem volna akkor a top 5 listám két féle lehetnek csak olyanok mint azusa, vagy mint kilua és toushirou 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: szóval erza neked is kedvenc? 😃 mondjuk nekem nincs benne a top 5-ben 😜

1. Natsu - Fairy Tail
Spoiler!
https://fc05.deviantart.net/fs70/f/2014/008/7/1/71bcc3a5059893b02707717f58e89962-d7190go.png

2. Yaya - Unbreakable Machine Doll, Petra - Shingeki no Kyojin
Spoiler!
https://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire1/5288bfacad8a1e75e259278d093ae6461375940626_full.jpg

Spoiler!
https://img3.wikia.nocookie.net/__cb20130604043203/shingeki-no-kyojin/es/images/4/43/Petra_Ral_-_Anime.png

3. -Elfelejtettem- 😆
4.Eclaire - Kiddy Grade
Spoiler!
https://images2.alphacoders.com/127/127902.jpg

5. Zeref - Fairy Tail
Spoiler!
[img]https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRew3NhGfNsGL975duWKLDq1V-GU6KOaDjvGhFMWldidITiEAdC[/img]

A harmadikat elfelejtettem, pedig ezen gondolkodtam tegnap egész nap... -.-
Ja, és a 2. helyre kettőt tudtam rakni, sehogy máshogy nem tudtam elhelyezni 😜
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció