Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bronson avatar
helytelen működés, fájlvesztés satöbbi...
0
0
0
0
BUZZLGHTYR avatar
és ha nem telepítem újra a gépet, akkor milyen probléma léphet fel?
0
0
0
0
BUZZLGHTYR avatar
márpedig nem talált semmit (avast), telepítsem újra a gépet? 😕
0
0
0
0
no avatar
Akkor telepítheted újra az egészet.
0
0
0
0
BUZZLGHTYR avatar
hát de mivan ha nem szedi le? 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
ezek után még kérdés...?
0
0
0
0
BUZZLGHTYR avatar
nincs vírus irtom, tegyek fel valamit?
0
0
0
0
BUZZLGHTYR avatar
ez most mi akarna lenni, kimegyek csinálok 1 kávét és erre érek vissza! 😲
valaki találkozott már ilyennel? be vagyok szarva 😃
https://kepfeltoltes.hu/150216/wtf_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Sziasztok megéri most videokártyát venni vagy inkább várjam meg a DX12-es modelleket? 😀
0
0
0
0
CsehMedve avatar
Kornel77

Az első 5 sikertelen kódbevitel után a telefon minden újabb hibás kód után letilt és mindig egyre-egyre hosszabb időre. Ilyenkor egy teendő van: vársz amíg letelik az idő, VAGY:
találtunk erre egy kis kaput. Ha az iphone-t rádugod gépre és hagyod az itunes-nak hogy szinkronizáljon, akkor utána újra próbálkozhatsz a kód beírásával, mintha egyszer sem rontottad volna el!

Remélem ez segít! Nálunk bevált! 😉
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Sziasztok. Életembe nem volt iphone készülékem,most elhatároztam magam h na majd most áttérek én is a fránya androidról egy iphone 6os készülékre. Ez eddig minden oké,jó mobil,de a tesóm lánya,addig próbálgatta a kódot,ugye amivel le van zárva a mobil,h totál blokkolta magát,és nem birok csinálni rajta semmit. Valaki tudna segíteni h h tudnám újra előhozni azt h kérje a kódot,vagy mit lehet ilyenkor kezdeni evvel a mobillal?
0
0
0
0
DJ Anonymus NH4SCN avatar
Oogre:

NE!Ne ilyet vegyél.Nekem ilyenem van és nem éri meg!The Elder Scrolls Oblivion ha fullra teszem nem tud normális +30 fps-el menni. FC3 meg full lowon 800x600(végüls mindegy milyen beállítások)nem tud soha több lenni mint 20-24 fps. Az NFSW(world)+NFSMW(most wanted)egyik sem tud maxon menni pedig az mw még pentiumos.a world full lowon tud normálisan menni :S
Szóval ne!
szerk.: Az a 4gb ram csak 3,20,mert APU.És mivel lapotop a kikapcsolása nem lehetséges,vagy nagyon nehezen.Hidd el ne illyet vegyél.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Akinek ilyen és ehhez hasonló gépe van az írjon már rám,mert 2 napja nálam van egy ilyen és full hülye vagyok hozzá. Szeretnék pár dolgot kérdezni.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/63/MacBook_white.png
0
0
0
0
sudosu avatar
Oogre:
Itt leírják a modernebb játékok FPS értékeit a VGA-dal, persze lehet ennél több és kevesebb is mert a CPU-tól is függ az FPS szám.
[LINK]
0
0
0
0
no avatar
http://www.euronics.hu/Lenovo-IdeaPad-G505s-59-390290-p33656#details
ezzel a géppel megtudnátok mondani, h mit tudok normálisan játszani?
tudom nem a legjobb, meg minden, de ezt kaptam és nem tudok jobbat venni...
előre is köszi!
0
0
0
0
no avatar
na, beledugom a fali konektorba, amit az előbb írtam, abba 1 olcsó hagyományos hosszabbítót, ami kb. ezer forint, abba pedig a gép tartozékait! (gép, tv, router, stb.)? : ))
így lesz védelem? 😃
0
0
0
0
no avatar
ha veszek ip0nról egy 1 dugós túlfeszültség védőt pl.: (APC P1T-GR SurgeArrest Essential)
akkor abba bele dughatok 1 sima olcsó konnektort?
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Sziasztok egy FX-6300 Black Edition-t alap feszültségen meddig lehet húzni ?
0
0
0
0
Bronson avatar
ilyen egyszerűbb munkára tényleg elég lenne egy amd is, ott ugye azért ha több magot használ egy program, akkor nincs annyira lemaradva az intel mögött... ha olcsón szeretnéd megúszni. de mivel látom pénz nem probléma, akkor intel egyértelműen, ahogy az előttem szólók is javasolták...
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Ja ilyen "egyszerű" Munkára aztán tál felesleges még fele ilyen gép is! Nem a magok számítanak, hanem maga a proci ereje. Pl egy régi 4 magos core 2 quad procit egy mai pentium proci is lever. Szóval semmit nem jelentenek a magok!
0
0
0
0
Davezorrr avatar
Ha munkára kell akkor csak is Intel-ben gondolkodnék.
0
0
0
0
Bronson avatar
nagyjából az egész gépet újrafontolnám, mert finoman szólva egy nagy túlzás... alapból azt a procit teljesen felejtsd el. intel I5 procit válassz, meg akkor ugye másik alaplap is kell... a 2x2tb mellé okvetlen raknék ssd-t is. a táp egy rohadt nagy overkill, semmi szükséged nincs ilyen tápra egy jobb 650wattos bőven elég lesz ha nem akarsz sli-t a közeljövőben...
0
0
0
0
Athis18 avatar
Ahogy nnezem, mikor kifagy akkor a hdd led folyamatosan világít. Igyis memória probléma lehet? Ja és 100/100 as sata hdd. Egyébként 1600as rám, biosban alapból 800rá van allita.
0
0
0
0
mathejocy avatar
Például egy rossz ram beállítás.
0
0
0
0
Athis18 avatar
kétlem. Ilyet használok: EKL COLD TOWER MERLIN EDITION
0
0
0
0
xymano avatar
Nem kicsi a proci hűtőd véletlenül?
0
0
0
0
Athis18 avatar
Új proci, uj alaplap. Kérdés, hogy néha befagy, vagy inkább belassul az egész rendszer, a hang elkezd recsegni meg iylenek. MI okozhatja?
0
0
0
0
mathejocy avatar
sickes10: A processzorhoz és a chipsethez +USB3.0-hoz kell a driver. Win frissítés után meglesz a 8GB memó is.Gondolom nem a proci VGA-ját használja.
0
0
0
0
csuz-li avatar
Nem kell bemelegednie. Minél melegebb, annál lassúbb egy gép. Az régen volt a tv-knél, hogy be kellett melegedniük.
A tieddel az lehet a gond, hogy vagy már öreg a HDD és döglődik, vagy tele van mindenféle segédprogrammal, meg szeméttel, ami lassítja az indulást. Kellene futtatni egy lemezellenőrzést és karbantartást, töredezettségmentesítést meg vírus és malware keresést.
0
0
0
0
mamusz11 avatar
Hali!

Uncsimnak van egy PackardBell laptopja ami a bekapcsoló gomb megnyomása után csak kb fél óra után kapcsolba,szószerint bekell neki melegedni vagy mi ??
Köszi a segítséget!
0
0
0
0
Athis18 avatar
Idöközben megoldódott a probléma. Ugy néz ki, hogy a monitornak a kábele megvolt törve, és ezért nem volt jel. Meg gondolom ezért is vibrált a kép 😃
0
0
0
0
Puffin avatar
Athis18: BIOS resetet próbálj!
0
0
0
0
no avatar
Bronson: úgy néz ki jó lett, bár azt nem értem, hogy Win7-re miért kellett felrakni az alaplap telepítőjét 😂 na meg 8GB-ram ból, csak 7.90GB-ot ismer, ez miért lehet?
0
0
0
0
Athis18 avatar
csuz-li:
Mielött kiszedtem a vga-t, elötte állitottam át a biost integráltra. Azt követöen rádugtam az alaplapra, se ugy már a bios sem jött be, csak egy sötét képernyö "NO SIGNAL" felirattal. A telepitésre vár pedig anyit takarnak, hogy egy uj winyó van benne, ami még nem volt eddig operácios rendszer.
0
0
0
0
csuz-li avatar
Athis18: Gondolom ad jelet, mert a BIOS-t látod. Csökkentett módban mit mutat? Nem lehet, hogy a prociba épített IGP-hez képest túl nagy felbontás van megadva? Vagy már a telepítéskor sem ad képet? (Nem egyértelmű nekem a leírásodból, hogy most pontosan mit jelent a "telepítésre vár" )
0
0
0
0
Athis18 avatar
Mivel egy szinte uj HDD-t tettem bele, igy op rendszer telepitésre vár. Ezelött is csak tárhelynek használtam. Viszont megnéztem ugy is, hogy visszatettem a videokarit, és ugy sem mukodott. Nem értem, hogy mi lehet a probléma. :\
0
0
0
0
Bronson avatar
előző drivert eltüntetted nyom nélkül?
0
0
0
0
Athis18 avatar
Integrált vga miért nem ad jelet a monitor felé? Biosban minden atlett állítva pedig. Előtte normális vga val működött minden. Ezt mi okozhatja?
0
0
0
0
Bronson avatar
szerintem meg fogja oldani a hibát! 😉
0
0
0
0
no avatar
próbáltuk csak ssd-vel úgy egyből azt írta h az újraindításhoz ctrl+alt+delete
és igen, előtte 1 konfigot üzemeltett 😃
akkor megpróbáljuk újratelepíteni , hátha jó lesz
0
0
0
0
Bronson avatar
próbáltátok lehúzni a hdd-t és úgy indítani? milyen módban vannak a biosban? ha újratelepítitek akkor csak az ssd-t hagyjátok rajta telepítés alatt, valamint az ahci módot válasszátok! az ssd-vel egy előző konfig is üzemelt vagy friss a win? ha nem, akkor újratelepítés kötelező szinte!
0
0
0
0
no avatar
tesómnak megjött az i7es cpu és gigabite lap. konkrétan: i7-4790 + gigabyte ga-z97x-sli.
nos, van 1 ssd a gépbe és 1 sima hdd, összeszereltük, be akartuk kapcsoli és be is jön teljesen a win7 betöltésig de utána szerintem egyből kékhalál, képet nem tudok csinálni mert olyan gyorsan eltűnik, nem tudjátok mi lehet a hiba?

esetleg újra kéne telepíteni??
0
0
0
0
no avatar
"Ez a frissítés megbízhatóbbá teszi a rendszer működését. Ez a frissítés megoldja a Windows egyes, a teljesítménnyel és a megbízhatósággal kapcsolatos problémáit. A frissítés telepítésével különféle helyzetekben növelheti a teljesítményt és a válaszadási sebességet. További információt a tudásbáziscikkben talál. A frissítés telepítése után szükség lehet a számítógép újraindítására."

Csináltak már olyan frissítéseket, amelyekkel tényleg többet ártottak, mint javítottak a helyzeten. De ha ettől megjavult a problémád akkor miért ez a kétség?
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Már megoldottam 😀

Frissítés Windows 7 for x64-based Systems rendszerhez (KB982018)

Esetleg azt tudja-e valaki hogy igaz-e az hogy a fentebb lévő frissítést nem szabad telepíteni ha tört a Windowsod? Nem tudom pontosan h miért de én így hallottam.
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
esetleg nem szedted szét kitakarítani a gépet? lehet véletlen nem raktad vissza rendesen az egyik modult 😀
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Helló újraraktam a gépet és miért csak 4 giga ramot lát a 8-ból ha 64 bite a windows és ugyan az amit eddig használtam?
0
0
0
0
Bronson avatar
hát terheld le aida-val és akkor dobj ki egy képet...
0
0
0
0
adamovszki avatar
Lényeg a lényeg, ezzel a hőmérséklettel tökéletes így a rendszer ?😀
0
0
0
0
Bronson avatar
adamovszki : ne a magonként hőmérsékletet nézd... a mellékelt képen látszik hogy 38 fok, ezt ha terheled ( rendesen, ahogy ajánlották is valamilyen programmal) feljebb kúszik az tovább is... én sem kötekedésből írom, csak hogy tudjál róla... de még így is korrekt.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció