Tuning műhely
Ide minden jöhet ami a PC tuningolásával kapcsolatos.
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Kérjük nem linkelni, max bemásolni.
Mindenki csak a saját felelősségére tuningoljon, az oldalon elhangzott ötletekért / okozott károkért sem az oldal, sem az ötletadó nem vállalja a felelősséget!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nyugi razorblade te nem idegesítessz😆
jah én a Intel Core2 Quad 2.3GHz 4MB Q8200 41 860,- mert az 4magos és ha osszeszorzod a 2300-at 4-gyel , és a 3000-et 2-vel.. a négymagosnak több a MHZ-e , bár még nem adtak ki olyan játékot ami igényelne 4magot , de jobb ha már előre készülünk 😜
A procik erősségét azért nem úgy szokták számolni hogyha mondjuk nézzük a q8200, hogy 4*2,3 GHz és akkor a proci 9,2 Ghz a core 2 meg csak 6000GHz😀 Ha csak ilyen egyszerű lenne...
[url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=24795[/url]
Intel Core2 Quad 2.3GHz 4MB Q8200 41 860,-
Intel Core2 Duo 3GHz 6MB E8400 46 060,-
Válaszokat előre köszönöm
szerintetek az én gépemen mit milyenre kéne tuningolni??
Sziasztok azt szeretném hogy egy Intel Core 2 Duo E7300 2,66 GHz procit meddig lehet felhúzni hogy ne legyen semmi baja gépnek és amit még a gyári hűtés elbír?
Válaszotokat előre is köszönöm !
Sziasztok azt szeretném hogy egy Intel Core 2 Duo E7300 2,66 GHz procit meddig lehet felhúzni hogy ne legyen semmi baja gépnek és amit még a gyári hűtés elbír?
de még mindig jobb a 30, mint a 3000!
A procim AMD Phenom x8650
még mindig kérdezem és lécci válaszoljatok az én procimat (E2160) meddig és a biosban pontosan hol húzhatnám gyári nem tuningolt hűtővel???
Nem látom túl sok értelmét. Érdemi javulást nem fogsz tapasztalni. De ha nagyon akarsz akkor 10-15% megpróbálhatsz, de nagyon figyelj a hőmérsékletre.
A beállítás helye pedig BIOS függő.
nekem ez tartja hűvösen a cpu-t
Itt a prohardver teszt linkje: http://prohardver.hu/teszt/olcso_processzorok_tesztje/tesztkonfiguracio.html
Zalman CNPS7000C-AlCu jólessz vajon vagy elég a gyári hűtő?
szerintem jó lesz! de mielőtt megveszed nézz utána, hogy kompatibilis-e az alaplapoddal!
mondjuk ez
De nézz szét az a lényeg, hogy socket 775 kompatibilis legyen.
Ahol laksz, biztos van bolt, és ott fognak tudni segíteni, de előtte nézd meg a kínálatukat. Akármit ne vegyél meg.
12e-ből vízhűtést...na azt megnézném.
Egy komolyabb cpu blokk kerül annyiba, és hol van még a radi, a szivatyú, a coolerek, a csövek.....
a modul csak drága
nem nincs csak hát kellene a tuninghoz egy jó cpu cooler😀
akkor a lehetőségek tárháza szinte korlátlan.
komolyabb gyártók hűtőiben keress: asus, coolermaster, noctua, thermalright, thermaltake, zalmann, lehetne még sorolni.
mennyit szeretnél a fejlesztésre rászánni?
hűtőholyadéknak nem ajánlott mert ha leál a gép szétfagy
Hello! Egy Intel Celeron 2.93 GHz-s procihoz, ha tuningolni szeretném 3,82 GHz-re, akkor elég egy Zalman F3-as hűtő?
De az nem cpu hűtő, hanem ház hűtő.
Vagy van valami olyan torony kivitelő hűtőd amire fel akarod szerelni?