VB Tippverseny
Eszembe jutott egy nagyszerű ötlet!Szóval rendezzünk tippversenyt!Minden meccsen a kezdő sipszóig lehet tippelni.Ird meg,hogy szerinted mi lesz a pontos végeredmény(pl.:Anglia 3-1 Brazilia).Ha eltalálod pontosan a végeredményt,akkor 10 pontot kapsz,ha csak a nyertes csapatot találod el,vagy hogy döntetlen lesz,akkor 5,ha pedig csak az egyik csapat góljainak a számát akkor 1pontot.Ha van kedvetek játszunk!Én irom és minden meccs közzéteszem az eredményt!Hogy legyen kis tétje is,ha 10-12-en folyamatosan játszanánk,akkor megkérném Nruhtas-t,hogy az első 3 helyezett pontjait irja hozzá a többi pontjaihoz.
Meccseket innen tudjátok kinézni: [LINK]
Első tipp: Franciaország 1-0 Uruguay
Meccseket innen tudjátok kinézni: [LINK]
Első tipp: Franciaország 1-0 Uruguay
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Brazília - Horvátország 4-1
13 június:
Mexikó - Kamerun 2-2
Spanyolo. - Hollandia 0-1
Brazília 2-1 Horvátország
Június 13:
Mexikó - Kamerun 1-2
Spanyolország 3-1 Hollandia
Brazília 3-0 Horvátország
Június 13:
Mexikó - Kamerun 0-1
Spanyolország 1-1 Hollandia
Spoiler!
Brazília 3-0 Horvátország
Június 13:
Mexikó - Kamerun 2-1
Spanyolország 1-1 Hollandia
Brazília - Horvátország 1-0
13 június:
Mexikó - Kamerun 1-1
Spanyolo. - Hollandia 2-1
BRA-HOR: 3-1
MEX-CAM: 1:0
SPA-HOLL: 2-1
Brazília - Horvátország 2-0
Azért szerintem annyit tegyetek meg, hogy egy kommentben maximum csak kétnapi tipp legyen! Almosnak könnyebb lesz úgy eligazodnia!
[LINK]
Ha eltalálod pontosan a végeredményt,akkor 10 pontot kapsz,ha csak a nyertes csapatot találod el,vagy hogy döntetlen lesz,akkor 5,ha pedig csak az egyik csapat góljainak a számát akkor 1pontot. Megpróbálom minden nap frissiteni a tabellát, de nem garantálom, max 1-2 napos csúszások lesznek.
Meccseket innen nézhetitek ki:
[LINK]
És akkor indulhat a tippelés! 😀
bár az is lehet hogy tudja már előre hogy kik játsszák a döntőt 😲
a F1 meg nehéz lenne pl a mostanit nm naon mondta volna meg senki h Vettel vissza esik a 23 helyezetig és onnan lesz 7.-dik megh alonso-t megbüntetik! szal nm lenne jó én is maradok a Focinál!
F-et tényleg rohadt nehéz lenne megtippelni,de valaki azt is készithet, én maradok a focinál 😃
Jó háát végülis mind1 nm változtatott volna semmit!
Kár h a végét elcsesztem! 😢
Mi lesz mostanában ilyen nagyobb sportesemény?😃
Úszó-EB,de nemhiszem hogy abba sokan otthon lennének...
Szerintem BL-Tippverseny lesz legközelebb,