igen ,de nagyot csalódtam !ami zavar az az ,hogy bekapcsoláskor látom ,hogy a benne lévő világítás erősebb azon a ponton ahol elhelyezték őket és szürkés a kép bejelentkezéskor és nem fekete.
a fekete az szürke ,a világítást látom kőrben ha fekete a kép akkor szürkés sárga a színe.nem tudom megszeretni.
a hangja valami borzadály !
szeretnék egy csodálatos képű monitort,kíváncsi lennék a 4k-ra is bár csak egy vga=m van. UHD*BEN NEM TALÁLTAM 4-k át.
Az első az IPS panel miatt szebb színek betekintési szög stb....
A második az pro gamer a 200Hz miatt.
De a felbontás miatt én mindenképp az elsőt venném (34" Acer Predator X34 Curved NVIDIA G-Sync Gaming Monitor, IPS, 60Hz, 3440x1440, 4ms, 1000:1, Tilt, DP/HDMI/USB 3.0 Hub)
Nekem meg most krepál be a másodlagosként használt LG. Függőleges pixelhiba egy komplett oszlop kiesett. Próbáltam kiütni, rövid időre eltűnik majd visszajön 😢 .
Meg jött !Telhessen más a kép mint a előzőn !,és szebb ! egyedül a youtube videókat nem tudom 3440x 1440 re ki tenni ,többi mást IGEN !😀 A 100HZ MEG JOBB A SZEMEMNEK MINT A 144 😀MOST NEM KELL SZEMCSIT VEGYEK ,MIKOR GÉPEZEM😀
Tarantula ...hát...biztos jó a szám ??? semmi csak eltérésekkel dobál ki.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Bronson
na ...mindegy...hát először ki próbalom . online csak két játékkel játszom ofline csak 3-al. ha zavar és lesz csík küldöm vissza PICSÁBA ! 😀ha meg mozinál lesz szar ...akkor főleg !köszi a infokat !így nem koppanok akkorát ,mintha nem szóltatok volna !az lett volna szép !eladom a mostanit azt le esett volna a alám !😞Na az meg innen az ablakból!
assassinangel: ez konkrétan szerintem hülyeség... 😊 a hajlított monitoroknak semmi köze ahhoz hányan nézik vagy sem, inkább a képarány ami miatt gondjaid lesznek...
lehet hogy a monitor nem jó ?nagyon sok beállítást próbáltam és 3 féle kártyán !
meg várom a hétfőt...
-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-
most írtak emailt ,hogy pénteken 8-án hozzák./ ülhetek tűkön egy hétig 😀 /
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
egy kérdés ! IGAZ AZ ,hogy a uhd azért uhd mert többen nézik és mivel nem mindenki látja középről az uhd-n nincs kép és szín veszteség,mert ma voltam egy shopban és a sima képernyős monitort ajánlották ,ha egyedül mozizom,vagy játszom !egyre rosszabbul érzem magam az új miatt 😀
azért volt jobb játékokra, mert annak nagyobb volt a frissítési rátája. de mozizásra viszont nem a legjobb... nagyon kevés jelenleg az olyan cucc, ami támogatja 21:9-et, nem fog az egész kijelző 'betelni' a képpel, a két széle fekete marad... lassan terjed csak a 4k, az ultrawide meg ezek a cuccok, de remélhetőleg egyre több tartalom lesz kompatibilis vele... egyelőre marad a kompromisszum neked is, ezt kicsit elhamarkodtad szerintem... amúgy láttam ilyen monitort személyesen, és nem értem mi bajod volt a színekkel. nem lehet hogy a lejátszód/beállításaid voltak nem megfelelőek? milyen formátumban nézted egyáltalán a filmeket?
ne -mááá !hétfőn jón ! nem, jó játékra ? bakker...
el kezdtem árulni a másikat...sokat játszom ,online meg ofline ,meg mozizok...de a mostaninak fura a színe a filmeknél😞
21:9 ezt hiogy érted ?34-inch Ultra-wide QHD (3440 x 1440) ez nem jó ?
ha a mostani játékokkal játszom talán nem vészes...😀
YAKUMO monitort életetekben ne vegyetek, vicc.. Rebeg az egész kép, játék közben csíkozódik, mintha cérnát húznának el, és az lenne vetítve a monitorra, és átlátszó lenne.. VICC!
H-ECTOR: Le is írtad a lényeget.A betekintési szög miatt.Na meg az sem mindegy hogy a szemet sem fárasztja annyira.Tudom mert nekem is TN paneles monitorom volt az LG előtt. Az 5ms válaszidő meg nem gond.Az én monitoromnak is annyi a válaszideje és semmi gond vele játékok közben sem.Sőt van olyan ismerősöm akinek 14ms válaszidejű IPS monitora van és azzal sincs semmi baja, pedig a 14 ms válaszidőt azért én is sokalltam. Láttam az ő monitorját is hogy milyen képet ad és hogyan is viselkedik a monitor, de nem találtam különbséget az enyémhez képest.Egész pontosan neki ilyen monitora van:
[LINK]
Reszler: viszont az ISP maximálisan 5 ms válaszidőt kínál ha jól tudom, nekem meg azért első sorban játékra kellene. Ami mellette szólna a betekintési szög és a színhűség, de most is TN monitorom van, amivel semmi kifogásom nincs. Mivel tudnál meggyőzni, hogy mindenképp IPS monitort válasszak?
H-ECTOR: Én TN paneles monitort manapság nem vennék, inkább IPS vagy Samsungnál aszt hiszem az IPS PLS néven van.Én IPS vs. PLS paneles monitorokat néznék.
Stefanio: Ilyen árban nagyon jó vétel az a monitor.Én kerek 40 ezerért vettem nemrég az LG 22MP57VQ-P monitorom amit nem bántam meg.Jó monitor és szép képet ad.
Sziasztok!
Ezt a monitort néztem ki: http://www.arukereso.hu/monitor-c3126/lg/23mp67vq-p-p269206023/
Szerintettek jó lenne játékra?(elsődlegesen cs:gora használnám) Egyéb dologra? Vagy van ugyanilyen árban 120Hz-s monitor amit "gamer" monitornak lehet mondani?
Válaszokat előre is köszönöm
Nem feltétlen lesz kevesebb FPS. Én nemrég váltottam 1280x1024-ről 1920x1080-ra és nem igazán esett vissza az FPS.Konkrétan ETS2-ben ugyan azt az FPS-t hozza mint a régi monitoron és semmit sem állítottam el csak feltoltam a felbontást.
Az 1600x900-as felbontás 1,44 millió pixelt jelent, míg az 1920x1080 majdnem 2,1 milliót, ami az előbbi 144%-a. Tehát egy bő harmadával kevesebb fps-ed lesz.
Sziasztok. Ha egy 1600x900-as monitoron játszottam eddig viszont szeretnék váltani egy 1920x1080-as monitorra akkor mire kell számítanom mennyivel nőnek meg a gépigények (vagyis mennyivel kell lejjebb szednem a grafikai beállításokat a 60 FPS-ért) ? Huh remélem érthetően sikerült megfogalmaznom 😃 előre is köszi a válaszokat 😀
Ez a vásárlás nem a közel jövőben fog megtörténni, de kíváncsi vagyok hogy milyen monitort ajánlanátok 21:9 képarányban egy GTX 970 mellé. Jelenleg ezt szemeltem ki [LINK]
Sziasztok!
Monitor vásárlás előtt állok és nem tudok választani. Ezért kérném a segítségeteket.hogy mit ajánlanátok ? IPS paneles monitort szeretnek 23-24 colosat. Kineztem mar parat:
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Ezek közül melyik lenne a legjobb,ha tudtok ajánljatok mást 45e ft-ig.
Sziasztok!
Monitor vásárlás előtt állok,jelenleg egy LG 20EN33 TN paneles monitorom van,24 colos IPS paneles monitorban gondolkodok tudtok ajánlani,maximum 45 E Ft-ig? 😀
[LINK]
Az IPS most a legjobb képminőségben 😀
a fekete az szürke ,a világítást látom kőrben ha fekete a kép akkor szürkés sárga a színe.nem tudom megszeretni.
a hangja valami borzadály !
szeretnék egy csodálatos képű monitort,kíváncsi lennék a 4k-ra is bár csak egy vga=m van. UHD*BEN NEM TALÁLTAM 4-k át.
A második az pro gamer a 200Hz miatt.
De a felbontás miatt én mindenképp az elsőt venném (34" Acer Predator X34 Curved NVIDIA G-Sync Gaming Monitor, IPS, 60Hz, 3440x1440, 4ms, 1000:1, Tilt, DP/HDMI/USB 3.0 Hub)
Am most vettél egy ASUS-t vagy nem ?
34" Acer Predator X34 Curved NVIDIA G-Sync Gaming Monitor, IPS, 60Hz, 3440x1440, 4ms, 1000:1, Tilt, DP/HDMI/USB 3.0 Hub
vagy
35" Acer Predator Z35 Curved 144Hz (200Hz OC) NVIDIA G-Sync v2 Gaming Monitor, VA, 2560x1080, 4ms, 100M:1, DP/HDMI/USB3 ?
egyáltalán nem.
Sokkalta jobb mint az előző s22d300ny ami ugye 16:9 volt
:LG 25UM65-P Ultrawide 21:9
choo...choo......😊
Meg jött !Telhessen más a kép mint a előzőn !,és szebb ! egyedül a youtube videókat nem tudom 3440x 1440 re ki tenni ,többi mást IGEN !😀 A 100HZ MEG JOBB A SZEMEMNEK MINT A 144 😀MOST NEM KELL SZEMCSIT VEGYEK ,MIKOR GÉPEZEM😀
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Bronson
na ...mindegy...hát először ki próbalom . online csak két játékkel játszom ofline csak 3-al. ha zavar és lesz csík küldöm vissza PICSÁBA ! 😀ha meg mozinál lesz szar ...akkor főleg !köszi a infokat !így nem koppanok akkorát ,mintha nem szóltatok volna !az lett volna szép !eladom a mostanit azt le esett volna a alám !😞Na az meg innen az ablakból!
Vettem egy LG 24EA55 monitort, google nem dob ki róla semmit ... valaki ismeri a típust, 25 ezerért újan mennyire volt jó vagy rossz vétel?
meg várom a hétfőt...
-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-
most írtak emailt ,hogy pénteken 8-án hozzák./ ülhetek tűkön egy hétig 😀 /
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
egy kérdés ! IGAZ AZ ,hogy a uhd azért uhd mert többen nézik és mivel nem mindenki látja középről az uhd-n nincs kép és szín veszteség,mert ma voltam egy shopban és a sima képernyős monitort ajánlották ,ha egyedül mozizom,vagy játszom !egyre rosszabbul érzem magam az új miatt 😀
kamerával fényképeztem lke ,hogy milyen szar !
és néha játéknál is !nagyon sokszszor próbáltam segítséget kérni ,de bármely beállítás sem segített.😞ezért lett tele a hócipőm vele
amikor megvettem,azt hittem valami gyönyörűséges képe lesz !
[url]https://www.youtube.com/watch?v=lff3fAfsHuc&list=PLfT15K7JBr6w2_ztHXcY_mjxEvJQ9eOyQ[/url]
el kezdtem árulni a másikat...sokat játszom ,online meg ofline ,meg mozizok...de a mostaninak fura a színe a filmeknél😞
21:9 ezt hiogy érted ?34-inch Ultra-wide QHD (3440 x 1440) ez nem jó ?
ha a mostani játékokkal játszom talán nem vészes...😀
Nagyon kevés játék támogatja a 21:9-et.
Persze ha filmezésre kell akkor jó az amit néztél.
[LINK]
a mostanit meg adom el 😀
ASUS ROG SWIFT PG278Q
[LINK]
Nekem meg szintén LG, de 22MP57VQ-P
[LINK]
És még kinézetre is pofás. 😀
Ezt a monitort néztem ki: http://www.arukereso.hu/monitor-c3126/lg/23mp67vq-p-p269206023/
Szerintettek jó lenne játékra?(elsődlegesen cs:gora használnám) Egyéb dologra? Vagy van ugyanilyen árban 120Hz-s monitor amit "gamer" monitornak lehet mondani?
Válaszokat előre is köszönöm
ilyen monitorhoz hol tudnék venni talpat hozzá?
Ez a vásárlás nem a közel jövőben fog megtörténni, de kíváncsi vagyok hogy milyen monitort ajánlanátok 21:9 képarányban egy GTX 970 mellé. Jelenleg ezt szemeltem ki [LINK]
Monitor vásárlás előtt állok és nem tudok választani. Ezért kérném a segítségeteket.hogy mit ajánlanátok ? IPS paneles monitort szeretnek 23-24 colosat. Kineztem mar parat:
[LINK]
[LINK]
[LINK]
Ezek közül melyik lenne a legjobb,ha tudtok ajánljatok mást 45e ft-ig.
Monitor vásárlás előtt állok,jelenleg egy LG 20EN33 TN paneles monitorom van,24 colos IPS paneles monitorban gondolkodok tudtok ajánlani,maximum 45 E Ft-ig? 😀