az időzónától függ nem? mert ha ott kedd votl itt péntek akk volt ott 3 napot
arról nem votl szó h kinek hol számít a péntek 😜 (sztem nem jó megoldás de kitudja)
3napot tölt a városba , de ha a város szélén lakik 😃 akkor alapból a városba van. szóval ha elsemozul és csak 3nap felkeltét számol és 1 hétig van ott 😃 valami ilyesmi lehet 😃
Vagy Pénteken reggel elaludt és állmában utazott el és egyhelybenvolt 😃
és pénteken felébredt 😃 este
Új feladvány, ez inkább gondolkodtató, nem is kell nagyon kérdezni. De kérdezhettek is. Aki ismeri ne mondja be a megfejtést pls.
Egy cowboy Pénteken elmegy a legközelebbi városba. Három napott ott van és Pénteken jön vissza. Ez hogy lehet?
Szerintem mivel nemírtad melyik legközelebbi városba.. több városba is lehet napokat 😃
Szóval azt írtad 3napot ottvan és cska utána indul haza..
akkor 3napot csak 1 városban tölt a másik 4 napot meg egy másikba? 😃 nem de?
Túl bonyolítod😃
meg nem is lényeg hogy leg közelebbi város mert úgy van az eredeti szöveg hogy Egy cowboy Pénteken érkezik a városba, 3 napot tölt ott és Pénteken megy el.Hogy lehetsége ez?
Új feladvány, ez inkább gondolkodtató, nem is kell nagyon kérdezni. De kérdezhettek is. Aki ismeri ne mondja be a megfejtést pls.
Egy cowboy Pénteken elmegy a legközelebbi városba. Három napott ott van és Pénteken jön vissza. Ez hogy lehet?
Szerintem mivel nemírtad melyik legközelebbi városba.. több városba is lehet napokat 😃
mert ha az akk lelövöm a poént 😆 meg ha mégse jó akk ne ne nézzetek hülyének😆
szerk.: ink beleírom most max próba 😆
ő már ott volt a városba így nem volt utazási idő se és elment pénteken és pénteken ért vissza szal nem volt benne h elment e vagy nem az se h azon a pénteken indult e el vagy esetleg későbbin vagy az előttin
rem nem bonyolítottam meg😆
Eddig egyiksem. Másban gondolkozzatok. nolan13 még ne áruld el. 😀
Ne a hetekkel meg a napokkal foglalkozzatok. 3 napot volt ott és kész. nem ment el közbe kirándulni semmi. nem a napokban van a megoldás hanem a péntekben. ez elég nagy help.
maniacc írta: Hulla részeg volt, és ezért nem tudta, milyen nap van?
Nem
amúgy úgy hogy 2 napig utazott... utánna ott volt 3 napot és 2 napot viszafele utazott az 7 nap
Jó logika, de nem ez. Ezt nem logikával kell megoldani 😀 Úgy mint a többit kicsit furfangos.
Hulla részeg volt, és ezért nem tudta, milyen nap van?
Nem
amúgy úgy hogy 2 napig utazott... utánna ott volt 3 napot és 2 napot viszafele utazott az 7 nap
Jó logika, de nem ez. Ezt nem logikával kell megoldani 😀 Úgy mint a többit kicsit furfangos.
Aki nevemet kimondja, azonnal megsemmisít engem. Mi az?
Chuck Norris!
úristen😀
regisztráltál és egyböl ide jöttél? 😃
0.4 - 0.7 😃 3 honapja regisztrált 😃 0.7 én 😃 n em ma 😃
és még volt egy felhasználóm 2 évig amit hanyagoltam és törölték😃
Péntek a lova?
Igeeeeen! ennyi
tuttam 😆
úristen😀
0.4 - 0.7 😃 3 honapja regisztrált 😃 0.7 én 😃 n em ma 😃
arról nem votl szó h kinek hol számít a péntek 😜 (sztem nem jó megoldás de kitudja)
Igeeeeen! ennyi
Hú én tudom... Péntek a lova?
lehet 😃
elmondjam a megoldást? 😆
igen de ha olyan átnyúlok a monitoron.... 😆
nem is pénteken ment el.
ebbe már van valami 😀 Pénteken ment el de mégse pénteken.
pénteken ment el és nem pénteken ment el.....
kiváncsi lennék a lelki világodra 😃
ebbe már van valami 😀 Pénteken ment el de mégse pénteken.
úristen😀
semmiképpen😃 több hónapja fent vagyok😃
De ne értsd félre, az úristennel azt fejeztem ki, hogy tetszik amit írtál😀
úristen😀
Vagy Pénteken reggel elaludt és állmában utazott el és egyhelybenvolt 😃
és pénteken felébredt 😃 este
A városon kívül máshol is tartózkodik?
nem. Egyszerűen elmegy a városba ott van 3 napot és haza megy. nem tesz kitérőt nem tart napokig az út
A városon kívül máshol is tartózkodik?
Ez?
Nem para 😆
Túl bonyolítod😃
meg nem is lényeg hogy leg közelebbi város mert úgy van az eredeti szöveg hogy Egy cowboy Pénteken érkezik a városba, 3 napot tölt ott és Pénteken megy el.Hogy lehetsége ez?
Nem para 😆
szerk.: ink beleírom most max próba 😆
ő már ott volt a városba így nem volt utazási idő se és elment pénteken és pénteken ért vissza szal nem volt benne h elment e vagy nem az se h azon a pénteken indult e el vagy esetleg későbbin vagy az előttin
rem nem bonyolítottam meg😆
Ne a hetekkel meg a napokkal foglalkozzatok. 3 napot volt ott és kész. nem ment el közbe kirándulni semmi. nem a napokban van a megoldás hanem a péntekben. ez elég nagy help.
vagy akár segíthetek is nekik
Nem. A város nincs messze, hamar ott van. A naptár is ugyan az meg minden.
Hulla részeg volt, és ezért nem tudta, milyen nap van?
Nem
MONDTAM H NEM EZ! 😆
Nem
Nem para 😆
elromlott a naptár...