Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
csuz-li avatar
Futtasd első lépésben a lemezkarbantartást. (jobb egér gomb -> tulajdonságok; Általános fül, lemezkarbantartás gomb. Töröld a biztonsági mentéseket, visszaállítási pontokat is)
Amúgy kevés helyet hagytál a win-nek. A user mappát is át lehet tenni a másik meghajtóra.[LINK]
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Szevasztok az mért van hogy ujjra indítottam a gépem Reset gombbal mert nagyon be laggolt játék közben, és mikor be kapcsolt a gépem láttam hogy tele van a HDD-m C meghajtója? 1terás vinyo van ketté osztva 100giga C maradék pedig D meghajtonak.. Valami ötlet a lepucolásában?
0
0
0
0
BFarkas avatar
üdvözletem egy olyan gond lenne az egeremmel hogy ha fel fele huzom akkor balra megy ha le jobbra és ha balra huzom akkor le megy és ha jobbra akkor meg fel. Ma kezdte el ezt ha tudna segíteni valaki az irja meg kösz előre is
0
0
0
0
Arbalest avatar
Sziasztok,

nemrég kaptam egy hp psc 2175 nyomtatót, és nem működik.
Azt írja ki, hogy "Tegye be a jobb patront" (az a fekete fehér) na és én vettem egyet újat, és még mindig nem jó, ugyan azt írja ki. + ha sikerül továbbjutni ezen (magától) és nem csinál recsegő ropogó hangokat, akkor meg azt írja ki, hogy szkennelési hiba -.-" Elég ideges vagyok, és nem tudok vele mit csinálni. Valakinek valami tanács? 😀
0
0
0
0
barnav avatar
Robertosz91: működni fog vele max nem azon az órajelen ami rá van írva
legalábbis én így tudom és nem muszáj dual channelbe 2 modulnak lennie elég az egy is
0
0
0
0
Robertosz91 avatar
Szevasztok!
Gyors segítségre lenne szükségem. Van egy x6-os procim, és most vennék egy hyperx savage cl9 1866mhz-et 8gigás példányt. Az lenne a kérdésem, hogy működne-e vele a gép, mivel az x6-os csak 1333mhz-et támogat. Az alaplap támogatja a 2000mhz(oc) is, csak olvasom,hogy dual channel memóriát támogat, tehát két darab memória modul kell neki minimum???
A memóriát nem ebbe a konfigba szánom hanem egy tervezett konfigba, de addig is is jó lenne használni, csak nem tudom,hogy működne-e egy magában.
A profilomban megtaláljátok a specifikációkat, előre is köszi!
0
0
0
0
frostwagen avatar
Bronson

Igen sajnos csak 1 van, mivel mikor utoljára telepítettem Windows-t, valamiért a partícionálásnál nem engedett másikat létrehozni, már nem emlékszem pontosan hogy mi volt a gondja, de sajna csak 1 van.
0
0
0
0
Bronson avatar
attól függetlenül le fogja alázni a hdd-d hogy nem fog full sebességgel menni! a boot opcióknál a biosban majd beállítod hogy melyikről menjen a rendszer induláskor, és akkor nem kell trükköznöd semmit. csak egy partició van amúgy a hdd-n?
0
0
0
0
frostwagen avatar
Üdv!

A közeljövőben lehetséges hogy be fogok szerezni egy SSD-t. Helyzet a következő: Windows-t majd az SSD-re akarom telepíteni, de viszont a jelenlegi HDD-met nem szertném leformázni, mivel elég sok adat, játék van rajta, amit a jelenlegi "hiperszuper" netemmel nem szeretnék mégegyszer letölteni Laughing soft

A kérdésem az lenne, miszerint megoldható-e, hogy az SSD-re felraknám a Windows-t, telepítés után meg csak simán visszaraknám a gépbe a jelenlegi HDD-met, és akkor minden megfelelően működne? Vagy hogyan lehetne ezt megoldani?

Másik kérdés:

Jelenlegi alaplapom: ASUS M5A78L-M LX3
Ilyen SSD-t vennék: Kingston SSDNow V300 120GB SATA3

Az alaplapom specifikációját olvasva vettem észre, hogy nincs rajta SATA3 csatlakozó, csak SATA2. Azt tudom, hogy bele lehet rakni SATA3 SSD-t SATA2 portba, csak így ugye maximum 3Gbit/sec lesz a sebesség. A kérdésem az lenne, hogy ez a bizonyos 3Gbit/sec-es sebesség is érezhetően gyorsabb lenne, mint a mostani HDD-m sebessége? Tehát ettől függetlenül megérné SSD-t vennem?
0
0
0
0
Adzarb avatar
Hello
Az lenne a problémám,hogy lemerült az alaplapi elem,azt kicseréltem,csak olyan régi a cucc,hogy mikor kiszedtem ,az elemnek a tartója félig leszakadt az alaplapról(nemtom hogy kéne ezt leírni 😆😉 tehát lehet mozgatni.Azt szeretném kérdezni tehát,hogy pillanatragasztót lehet használni alaplaphoz vagy vmi ilyesmit?
0
0
0
0
mocskosbubu avatar
Köszi a választ. Holnap megnézem.
0
0
0
0
no avatar
Valaki segít nekem, mikor megnyitom a windows intézőt azt a hibát irja ki hogy explorer.exe a paraméter nem megfelelő? előre is köszönöm
0
0
0
0
mocskosbubu avatar
Valaki tudna nekem segíteni? Számítógépen tárolt zenék lejátszásához keresek valami brutálisan modern programot. Windows 8 operációs rendszerem van.
0
0
0
0
Athis18 avatar
Norbi1996:
Nem azt mondatm, hogy feltétlen az integrált hangkártya okozhatja, attol fuggetlenul hogy nálam az oldott meg a problémát! 😉
0
0
0
0
Manyik75 avatar
Norbi1996

Szerintem ragd újra a VGA drivert
[LINK]

itt leszedheted a legfrissebbet .
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
azt nem igazán hinném,hogy a hangkártya miatt fagy le az egész gép...
0
0
0
0
Bronson avatar
olvass már vissza párat...
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
az én gondomra still semmi ötlet? most is azt csinálta😃D hát nemhogy felgyújtom
0
0
0
0
Athis18 avatar
Reinkz: csak kicsit idegesitö már egy idö után. azt hittem elöször hogy csak chrome al csinálja, de tévedtem :\
0
0
0
0
Athis18 avatar
Megtudja nekem mondani azt valaki, hogy a facebook miért nem tölti be rendesen az oldalakat, képeket? Meg ugy más oldalak sem 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
hát az elég ritka szerintem hogy az alaplapi hangchip megy el, próbálj egy windows reinstall-t első körben, meg másik drivereket előtte esetleg...
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
a hangkártya miatt fagy le az egész gép?
0
0
0
0
Bronson avatar
szerintem mindenképp érdemes, nem olyan drága és észrevenni a minőségbeli ugrást a hangzásban! én is szkeptikus voltam amikor megvettem a DGX-et, azt gondoltam magamban a pénzt másra is lehet szórni feleslegesen, de nem bántam meg, már nem mennék vissza alaplapira sosem...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nekem egy olyan kérdésem van, hogy érdemes lenne beszerezni egy Asus Xonar DS/DG hangkártyát az integrált helyett? Érezhető lenne a különbség egy Asus Rog Orion fejhallgatónál?
0
0
0
0
Athis18 avatar
Hello4 mindenki. Azért írok ide, mert van egy elég idegesítő problémám.. A gépemet nemrég raktam össze, de nap miint nap előfordul,hogy megáll rajta a kép, a hang beakad és recseg folyamatosan.. Ilyenkor nem reagál semmire, csak az újraindítás segít... Valamelyik alkatrészem lehet a gond? A videókártya 80 fok körül van, ha ez számít valamit

Nálam is volt iylen probléma. Nekem az integrált hangkáryta szarakodott, s miota raktam bele egyet, azota megszint ez a probléma 😀
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
Igen csak játék alatt hal meg
0
0
0
0
Puffin avatar
a ref 290 az normális ha játék alatt 80 fokos.
0
0
0
0
Attila57 avatar
Norbi1996: Ha a videókártyád alapjáraton 80 fok akkor azért egy kicsit sok! Esetleg a prcesszorod hömérsékletét is ellenörizd le hogy megfelelö-e!
0
0
0
0
Bronson avatar
csak játék alatt fagy le?
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
Hello4 mindenki. Azért írok ide, mert van egy elég idegesítő problémám.. A gépemet nemrég raktam össze, de nap miint nap előfordul,hogy megáll rajta a kép, a hang beakad és recseg folyamatosan.. Ilyenkor nem reagál semmire, csak az újraindítás segít... Valamelyik alkatrészem lehet a gond? A videókártya 80 fok körül van, ha ez számít valamit
0
0
0
0
kiskoko93 avatar
Megnéztem! [LINK]
Ez jön be😀
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Mindenképp gyorsulna. főleg ha GTX970-et veszed. 😀
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Há' nem kicsit lenne javulás 😃
0
0
0
0
no avatar
Nvidia kártyám volt régen nekem 😀 Szerintetek egy GTX960 vagy GTX970 nagy változás lenne? Néha elfogy már a kis R9 😀
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
[LINK] Így meg tudod nézni.
0
0
0
0
kiskoko93 avatar
Azt hol tudom megnézni? 😀
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Mekkora a lomtár és a lapozó fájl mérete a winyón?
0
0
0
0
kiskoko93 avatar
Sziasztok!
[LINK]
Ebben tudnátok nekem segíteni?
0
0
0
0
Athis18 avatar
@Bronson
Asus gpu tweak van fent jelenleg, ezzel is megoldható? Egyébként az afterburnerhez miylen beállitás kell, hogy látszodjon full screen mellett?
0
0
0
0
Athis18 avatar
Hi. Tudtok ajánlani valami programot, ami játék közben jelzi a vga hömérsékletét, fps-t meg ilyesmit? 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok, meg tudnátok mondani hogy melyik a legmegbízhatóbb ingyenes felhő tárhely? Az iCloud 5 GB tárhelye kicsit kevés, legalább 20-30 kéne!
Köszi
0
0
0
0
psandor avatar
😆 nem rossz ötlet 😃 max oda adom neki a fénymásolatot 😆 kösz 😀
0
0
0
0
Puffin avatar
eladod és kész! 😃 A papírt fénymásolod, max te intézed a garit ha úgy van.
0
0
0
0
psandor avatar
olyankor mi van, ha elakarom adni a vga-t, de egyszerre lett véve a procival és az alaplappal? ( a garanciapapír egybe van) ip0nról rendeltem őket.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Helló újraraktam a gépet és mi a francér lehet az hogy most mindtha nem használná ki a hardvert. Mármit ezalatt arra gondolok hogy eddig volt wowban simán 120-220 fpsem (jó bg közben csak 50) és most meg alapbol nem akar 40 felé menni de sokszor 30 alá is leesik.
Ugyan az a hardver mint az újrahúzás előtt a vga driver fett van. Annyit csináltam másként telepítéskor amikor kérdi a beállításokat most arra mentem hogy ne állítson be semmit. (máskor a legfelsőre szoktam menni az ajánlottra) De gondolom ennek semmi köze hozzá. Ötletem meg nincs 😆. De s ima alap műveeltekben is ilyen furcsa akadás van néha. Mintha még mindig a régi Athlonom lenne bent meg a 3 giga ram. És persze eza a drasztikus pfs esés nem csak a wownál van. Van máshol is de ott nem ilyen dasztrikus.
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Igen tudom még azon is gondolkozok :/
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció