Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Athis18 avatar
Norbi1996:
Nem azt mondatm, hogy feltétlen az integrált hangkártya okozhatja, attol fuggetlenul hogy nálam az oldott meg a problémát! 😉
0
0
0
0
Manyik75 avatar
Norbi1996

Szerintem ragd újra a VGA drivert
[LINK]

itt leszedheted a legfrissebbet .
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
azt nem igazán hinném,hogy a hangkártya miatt fagy le az egész gép...
0
0
0
0
Bronson avatar
olvass már vissza párat...
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
az én gondomra still semmi ötlet? most is azt csinálta😃D hát nemhogy felgyújtom
0
0
0
0
Athis18 avatar
Reinkz: csak kicsit idegesitö már egy idö után. azt hittem elöször hogy csak chrome al csinálja, de tévedtem :\
0
0
0
0
Athis18 avatar
Megtudja nekem mondani azt valaki, hogy a facebook miért nem tölti be rendesen az oldalakat, képeket? Meg ugy más oldalak sem 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
hát az elég ritka szerintem hogy az alaplapi hangchip megy el, próbálj egy windows reinstall-t első körben, meg másik drivereket előtte esetleg...
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
a hangkártya miatt fagy le az egész gép?
0
0
0
0
Bronson avatar
szerintem mindenképp érdemes, nem olyan drága és észrevenni a minőségbeli ugrást a hangzásban! én is szkeptikus voltam amikor megvettem a DGX-et, azt gondoltam magamban a pénzt másra is lehet szórni feleslegesen, de nem bántam meg, már nem mennék vissza alaplapira sosem...
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nekem egy olyan kérdésem van, hogy érdemes lenne beszerezni egy Asus Xonar DS/DG hangkártyát az integrált helyett? Érezhető lenne a különbség egy Asus Rog Orion fejhallgatónál?
0
0
0
0
Athis18 avatar
Hello4 mindenki. Azért írok ide, mert van egy elég idegesítő problémám.. A gépemet nemrég raktam össze, de nap miint nap előfordul,hogy megáll rajta a kép, a hang beakad és recseg folyamatosan.. Ilyenkor nem reagál semmire, csak az újraindítás segít... Valamelyik alkatrészem lehet a gond? A videókártya 80 fok körül van, ha ez számít valamit

Nálam is volt iylen probléma. Nekem az integrált hangkáryta szarakodott, s miota raktam bele egyet, azota megszint ez a probléma 😀
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
Igen csak játék alatt hal meg
0
0
0
0
Puffin avatar
a ref 290 az normális ha játék alatt 80 fokos.
0
0
0
0
Attila57 avatar
Norbi1996: Ha a videókártyád alapjáraton 80 fok akkor azért egy kicsit sok! Esetleg a prcesszorod hömérsékletét is ellenörizd le hogy megfelelö-e!
0
0
0
0
Bronson avatar
csak játék alatt fagy le?
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
Hello4 mindenki. Azért írok ide, mert van egy elég idegesítő problémám.. A gépemet nemrég raktam össze, de nap miint nap előfordul,hogy megáll rajta a kép, a hang beakad és recseg folyamatosan.. Ilyenkor nem reagál semmire, csak az újraindítás segít... Valamelyik alkatrészem lehet a gond? A videókártya 80 fok körül van, ha ez számít valamit
0
0
0
0
kiskoko93 avatar
Megnéztem! [LINK]
Ez jön be😀
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
Mindenképp gyorsulna. főleg ha GTX970-et veszed. 😀
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Há' nem kicsit lenne javulás 😃
0
0
0
0
no avatar
Nvidia kártyám volt régen nekem 😀 Szerintetek egy GTX960 vagy GTX970 nagy változás lenne? Néha elfogy már a kis R9 😀
0
0
0
0
BenjaminHun avatar
[LINK] Így meg tudod nézni.
0
0
0
0
kiskoko93 avatar
Azt hol tudom megnézni? 😀
0
0
0
0
MaTpr0F avatar
Mekkora a lomtár és a lapozó fájl mérete a winyón?
0
0
0
0
kiskoko93 avatar
Sziasztok!
[LINK]
Ebben tudnátok nekem segíteni?
0
0
0
0
Athis18 avatar
@Bronson
Asus gpu tweak van fent jelenleg, ezzel is megoldható? Egyébként az afterburnerhez miylen beállitás kell, hogy látszodjon full screen mellett?
0
0
0
0
Athis18 avatar
Hi. Tudtok ajánlani valami programot, ami játék közben jelzi a vga hömérsékletét, fps-t meg ilyesmit? 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok, meg tudnátok mondani hogy melyik a legmegbízhatóbb ingyenes felhő tárhely? Az iCloud 5 GB tárhelye kicsit kevés, legalább 20-30 kéne!
Köszi
0
0
0
0
psandor avatar
😆 nem rossz ötlet 😃 max oda adom neki a fénymásolatot 😆 kösz 😀
0
0
0
0
Puffin avatar
eladod és kész! 😃 A papírt fénymásolod, max te intézed a garit ha úgy van.
0
0
0
0
psandor avatar
olyankor mi van, ha elakarom adni a vga-t, de egyszerre lett véve a procival és az alaplappal? ( a garanciapapír egybe van) ip0nról rendeltem őket.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Helló újraraktam a gépet és mi a francér lehet az hogy most mindtha nem használná ki a hardvert. Mármit ezalatt arra gondolok hogy eddig volt wowban simán 120-220 fpsem (jó bg közben csak 50) és most meg alapbol nem akar 40 felé menni de sokszor 30 alá is leesik.
Ugyan az a hardver mint az újrahúzás előtt a vga driver fett van. Annyit csináltam másként telepítéskor amikor kérdi a beállításokat most arra mentem hogy ne állítson be semmit. (máskor a legfelsőre szoktam menni az ajánlottra) De gondolom ennek semmi köze hozzá. Ötletem meg nincs 😆. De s ima alap műveeltekben is ilyen furcsa akadás van néha. Mintha még mindig a régi Athlonom lenne bent meg a 3 giga ram. És persze eza a drasztikus pfs esés nem csak a wownál van. Van máshol is de ott nem ilyen dasztrikus.
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Igen tudom még azon is gondolkozok :/
0
0
0
0
Puffin avatar
meg akkor új házra is be kell ruháznod ha jól néztem
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Hát erre a példányra gondoltam hogy beszerzem: http://w w w.arukereso.hu/szamitogep-huto-c3094/raijintek/triton-p262145577/
0
0
0
0
cseszka avatar
Nincs velük gond,csak összeszerelésnél figyely oda,h ne szivárogjon az illeszéseknél.
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Sziasztok! A vízhűtések mennyire biztonságosak? 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
mire szeretnéd használni a géped? meg ahogy nézem elég össze-vissza válogattad a terv nevű géped... tényleg nem lehet komolyan venni...
0
0
0
0
Kehbya avatar
Szerintem álomgépnek megfelel.
-Bocs de nem tudlak komolyan venni //nem az első ilyen kérdésed//. 😠
0
0
0
0
Athis18 avatar
1. FPS droppot mi okozhat? Far Cry 4nél nézegettem, hogy video alatt normál ~60+, ha elkezdödik a játékmenet akkor meg szaggat, néha meg visszaáll. Okozhatja valami driver, esetleg hardver?
2. Most azon gondolkozok, hogy ha beszart az integralt hangkártya, az okozhatja a hang recsegését, meg a fagyást oylkor?
0
0
0
0
nOmAd6 avatar
Szerintem sem támogat annyit csak érdekelt,hogy miért enged annyit beállitani 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
200-at biztos nem támogat. Max 75-öt szerintem.
0
0
0
0
nOmAd6 avatar
Hali,az AMD CCC-ben rámegyek a ,,saját VGA kijelzőimre azon belül a tulajdonságok és ott tudom változtatni a felbontást és a maximális frissitési frekvenciát.Nos azt szeretném kérdezni,hogy én a frissitési frekvenciát felraktam 200Hz-ra.Nos ez valós érték,ennyit bir a monitorom?Mert nem tudom mennyi Hz-s a monitorom LG 24EN43. Igazából csak arra vagyok kiváncsi,hogy még is az valós beállitás vagy mi? Mert nm értem 😀 (bocsi a hülye kérdésért!!)
0
0
0
0
Athis18 avatar
tucanagabor:
40-50 fok között szokottmozogni átlagosan, de tapintás alapján is forrónak tünik. Most levettem a gép oldalát, hátha jobban szellözik, de majd tervezek bele venni egy ventit, ami arra irányul. Vistzont hátha van rá valami mód, amivel lehet a bordára is szerelni 😀
0
0
0
0
Athis18 avatar
Gigabyte GA-970A-DS3P északi hidjára keresek aktiv hutést. mit ajánlantok? 😀
0
0
0
0
visor261 avatar
szerintem az nem tropa ami még működik 😉
0
0
0
0
Bronson avatar
tele van hibás szektorokkal, de szerinted nem tropa...
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció