szerintem mindenképp érdemes, nem olyan drága és észrevenni a minőségbeli ugrást a hangzásban! én is szkeptikus voltam amikor megvettem a DGX-et, azt gondoltam magamban a pénzt másra is lehet szórni feleslegesen, de nem bántam meg, már nem mennék vissza alaplapira sosem...
Nekem egy olyan kérdésem van, hogy érdemes lenne beszerezni egy Asus Xonar DS/DG hangkártyát az integrált helyett? Érezhető lenne a különbség egy Asus Rog Orion fejhallgatónál?
Hello4 mindenki. Azért írok ide, mert van egy elég idegesítő problémám.. A gépemet nemrég raktam össze, de nap miint nap előfordul,hogy megáll rajta a kép, a hang beakad és recseg folyamatosan.. Ilyenkor nem reagál semmire, csak az újraindítás segít... Valamelyik alkatrészem lehet a gond? A videókártya 80 fok körül van, ha ez számít valamit
Nálam is volt iylen probléma. Nekem az integrált hangkáryta szarakodott, s miota raktam bele egyet, azota megszint ez a probléma 😀
Hello4 mindenki. Azért írok ide, mert van egy elég idegesítő problémám.. A gépemet nemrég raktam össze, de nap miint nap előfordul,hogy megáll rajta a kép, a hang beakad és recseg folyamatosan.. Ilyenkor nem reagál semmire, csak az újraindítás segít... Valamelyik alkatrészem lehet a gond? A videókártya 80 fok körül van, ha ez számít valamit
@Bronson
Asus gpu tweak van fent jelenleg, ezzel is megoldható? Egyébként az afterburnerhez miylen beállitás kell, hogy látszodjon full screen mellett?
Helló újraraktam a gépet és mi a francér lehet az hogy most mindtha nem használná ki a hardvert. Mármit ezalatt arra gondolok hogy eddig volt wowban simán 120-220 fpsem (jó bg közben csak 50) és most meg alapbol nem akar 40 felé menni de sokszor 30 alá is leesik.
Ugyan az a hardver mint az újrahúzás előtt a vga driver fett van. Annyit csináltam másként telepítéskor amikor kérdi a beállításokat most arra mentem hogy ne állítson be semmit. (máskor a legfelsőre szoktam menni az ajánlottra) De gondolom ennek semmi köze hozzá. Ötletem meg nincs 😆. De s ima alap műveeltekben is ilyen furcsa akadás van néha. Mintha még mindig a régi Athlonom lenne bent meg a 3 giga ram. És persze eza a drasztikus pfs esés nem csak a wownál van. Van máshol is de ott nem ilyen dasztrikus.
1. FPS droppot mi okozhat? Far Cry 4nél nézegettem, hogy video alatt normál ~60+, ha elkezdödik a játékmenet akkor meg szaggat, néha meg visszaáll. Okozhatja valami driver, esetleg hardver?
2. Most azon gondolkozok, hogy ha beszart az integralt hangkártya, az okozhatja a hang recsegését, meg a fagyást oylkor?
Hali,az AMD CCC-ben rámegyek a ,,saját VGA kijelzőimre azon belül a tulajdonságok és ott tudom változtatni a felbontást és a maximális frissitési frekvenciát.Nos azt szeretném kérdezni,hogy én a frissitési frekvenciát felraktam 200Hz-ra.Nos ez valós érték,ennyit bir a monitorom?Mert nem tudom mennyi Hz-s a monitorom LG 24EN43. Igazából csak arra vagyok kiváncsi,hogy még is az valós beállitás vagy mi? Mert nm értem 😀 (bocsi a hülye kérdésért!!)
tucanagabor:
40-50 fok között szokottmozogni átlagosan, de tapintás alapján is forrónak tünik. Most levettem a gép oldalát, hátha jobban szellözik, de majd tervezek bele venni egy ventit, ami arra irányul. Vistzont hátha van rá valami mód, amivel lehet a bordára is szerelni 😀
Nem azt mondatm, hogy feltétlen az integrált hangkártya okozhatja, attol fuggetlenul hogy nálam az oldott meg a problémát! 😉
Szerintem ragd újra a VGA drivert
[LINK]
itt leszedheted a legfrissebbet .
Nálam is volt iylen probléma. Nekem az integrált hangkáryta szarakodott, s miota raktam bele egyet, azota megszint ez a probléma 😀
Ez jön be😀
[LINK]
Ebben tudnátok nekem segíteni?
Asus gpu tweak van fent jelenleg, ezzel is megoldható? Egyébként az afterburnerhez miylen beállitás kell, hogy látszodjon full screen mellett?
Köszi
Ugyan az a hardver mint az újrahúzás előtt a vga driver fett van. Annyit csináltam másként telepítéskor amikor kérdi a beállításokat most arra mentem hogy ne állítson be semmit. (máskor a legfelsőre szoktam menni az ajánlottra) De gondolom ennek semmi köze hozzá. Ötletem meg nincs 😆. De s ima alap műveeltekben is ilyen furcsa akadás van néha. Mintha még mindig a régi Athlonom lenne bent meg a 3 giga ram. És persze eza a drasztikus pfs esés nem csak a wownál van. Van máshol is de ott nem ilyen dasztrikus.
-Bocs de nem tudlak komolyan venni //nem az első ilyen kérdésed//. 😠
2. Most azon gondolkozok, hogy ha beszart az integralt hangkártya, az okozhatja a hang recsegését, meg a fagyást oylkor?
40-50 fok között szokottmozogni átlagosan, de tapintás alapján is forrónak tünik. Most levettem a gép oldalát, hátha jobban szellözik, de majd tervezek bele venni egy ventit, ami arra irányul. Vistzont hátha van rá valami mód, amivel lehet a bordára is szerelni 😀