Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Grill08 : az még mindig normális hőfok... szabályozd manuálisan afterburnerrel a ventit ha nem akarod hogy annyi legyen a hőfok, de mint mondtam nincs ok az aggódásra...
Próbáld meg a legújabb drivert fel tenni!!
Ha újra akarod pasztázni, akkor jobbat kell oda venni. A sima mezei fehér trutyik messze nem elegek vga-hoz. Artic MX4 viszont jó lesz oda.
Többit idővel majd kitapasztalod magadnak.
Call of duty 2 még 60 fokos igy jó lesz gondolom... köszom mindenk a help Bronson, PC GAMER, Kehbya
2013.05.15 Vásárolt innen kezdve 3év garancia a CHS nagykerbe.
Hiba mentes!Tuningolva nem volt mert bőven elég alapon.
Személyesen illetve Posta vevő terhére.
Ár: 61 000 Ft
alapjáraton meg 45-55 között!
Mert be kapcsolom a gépet és 32-38 fok közöt van és bekapcsolás után kb 10 percel meg fel megy 50 főlé pontosabban 55 fokra terhelés nélkül és egy ilyen venti nyomja közvetlen rá a levegőt Coolink SWIF2 120P !!
Sapphire ahogy elnézzem lecsalt egy csatit (lehet sose használnám a 2 dvi-t 😃😉, de a MSI jónak tűnik, csak ez a 1/2 gb dologról nem találtam túl sok infót, így még várok hátha....
MSI, Sapphire. Ezeknek nincs bajuk (260x-ről van szó még mindig).
Hát figyi, te pénzed, te döntésed, nem tudom hogy az neked sok-e vagy se. Ha nem, akkor vedd meg nyugodtan, ha sok akkor vagy spórolj még, vagy vedd meg a 1gb-osat.
Én 1gb-os 7790-et használtam sokáig (ugyanaz mint a 260x), wot alatt láttam csak hogy kezd kevés lenni az 1gb.
Nem is tudom melyik gyártóé lenne a legjobb 😃
Egyenlőre vele szemezek erősen:
[LINK]
Egy kérdés: r7 260x-es videokártyából érdemes 2gb-ost venni?
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]