Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Egy gyors kérdésem lenne:
Szerintetek egy ilyen géppel némileg lehet játszani?(please olvasd végig)
Intel pentium duo 2x2,8
Ram:2 gb
Videókártya: ASUS Radeon HD 6450
-------------------------------------------------
Nos azért kérdezem mert nemsokára kapok egy gépet amiben ilyen cuccok vannak.Viszont sok helyen olvastam, hogy ez az ASUS kártya inkább hd filmekhez való minthogy játékhoz.Viszont én szeretném játékokhoz is használni, NEM BAJ ha nem max grafikán megy valami el, ill. az se baj ha a legúljabb játék éppen nem megy el.Szóval kiváncsi lennék a véleményetekre.Szerintetek azért elvinné?Ill. ilyen AC 1-2 meg mondjuk DC universe-t vinné?
Köszönöm előre is a válaszokat!
zsolt566 : elvileg meg kéne hogy legyen a 30+fps, de csodákat ne várj
Amikor felrakom a 14.6-os vga drivert az előzőt hogy kell törölni ? Elég a telepítés során amit a program felkínál törlést alkalmazni , vagy máshonnan kell kitörölni az előzőt ?
Még egy kérdés : videokártya ventilátor sebességét Ti , hogy szoktátok szabályozni ?
Ugye van az automata és a manuális , melyik jobb ill halkabb ?
Köszönöm !
Akkor nem tudom. Annyira nem vészes szerintem.
Az Ati HD 78xx szériától kezdve van ez az "áramkolrát" beállítási lehetőség a catalystban.. most ezt +20-ra kell tenni, vagy -20-ra, hogy jobban lehessen húzni?
Valahogy nem tiszta..
Sapphire Radeon HD 6850 1GB DDR5 256
brazor_hun:attól nem lesz baja. Max a táptól lehet baja. Illetve laptól de az is inkább a táp segítségével.
brazor_hun: ha még nincsm eg a táp akkor ne vedd meg. Ha megvan akkor meg inkább cseréld le. pl FSP HEXA 400-ra vagy 500-ra.