Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
heizerd avatar
Sziasztok. szeretnék egy kis segítséget kérni, egy haveromnak van némi gondja. Szervizben újratette a gépét win7 64 bit került rá, vett magának egy új telefont (sony Z3 comapct) és azokat a képeket amiket telefonnal fotózott és átmásolt a gépre, nem jeleníthetők meg. Úgy értem ezt, h rendesen látni ott a fájlt , a fényképnézegető be is tölti a képet de nagy fekete képernyőt mutat csak. de csak azokkal a fotókkal amik a telóról vannak másolva, másik gépen a fotók jól látszanak, ezért sem értjük. külön program a telefon és gép összehangolására van feltéve (bár azt írták az összekötéshez nem kell) de így sem jó.
Nektek van esetleg valami ötletetek?
köszi előre is
0
0
0
0
csuz-li avatar
galex: Én évente szoktam. De elvileg többet is kibír, attól függően, hogy milyen minőségű a paszta. Viszont évente egyszer illendő akkor is rászánni az időt és energiát egy újrapasztázásra.
imkovacs: Írj négyet. Igazából a játékoknál úgy is az számít, hogy hány szálon dolgozik, függetlenül attól, hogy azt milyen technikával éri el.
0
0
0
0
imkovacs avatar
Hello ! Ha van egy 2 magos HT processzorom ami ugye 4 szálon dolgozik, azt itt a gépemnél 2 vagy 4 magosnak adom meg ? (i3 4360 3.7ghz) Köszi a választ !
0
0
0
0
Galex1995 avatar
Hali, tavaly vettem a proci hűtőmet és ahhoz volt paszta azzal lett ugye megkenve. Na most olyan kérdésem van hogy kb milyen időközönként kell újrapasztázni ezt? 😃
0
0
0
0
Adamhun97 avatar
Egy olyan átalakító max egy 1000-es lehet.
0
0
0
0
cseszka avatar
Akkor átalakitót kell szerezned,nemhiszem h drága,és szinte bármeik számtech üzletben kapni.Ha a pcie slotban bentvan a dedikált vga,automatikusan annak kellene lennie az elsödleges megjelenitönek,ami nálad nem is gond,de igy tiltva van az integrált alaplapi vga.Más megoldás nincs,csak ha veszel egy átalakitó.
0
0
0
0
no avatar
Nyilván oda csatlakoztatnám ha tudnám,de mivel nincs átalakítóm a monitor pedig nem hdmis.
0
0
0
0
cseszka avatar
Második monitort is a vga-ba csatlakoztasd.A rendszernek automatikusan észlelnie kell.
0
0
0
0
no avatar
2.monitort ha az alaplapi cuccba dugom akkor esélytelen,hogy tudjam használni vagy csak én vagyok béna és nem jöttem rá,hogy miért nem ismeri fel?
0
0
0
0
Adamhun97 avatar
Sajnos ez így van ahogy Reinkz írja, ha tényleg cserélni akarod, akkor add el a mostanit, az legroszabb esetben is 4K-ért megy el, valamint nem kell ennyit költeni egy hűtésre, hacsak nem akarod extrém mód tuningolni, inkább vegyél helyette egy CM Hyper T4-est vagy nagyon max CM Hyper 412S-et, ha nem tuningolsz, akkor felesleges nagyobb hűtőt venni, annyira meg csak nem megy jól senkinek se ebben az országban, hogy e-p*niszt méregessen az ilyen meg olyan drága cuccával.
0
0
0
0
frostwagen avatar
Üdv!

15.000 Ft környékén milyen proci hűtőt ajánlanátok? [FX 6300-as procihoz, ASUS M5A78l-m LX3 lappal.]

Ami fontos lenne az az, hogy lehetőleg ne legyen túl széles. Most egy TX3 Evo-m van, és mindkét oldalán kb. még 1-2 cm hely maradt a RAM-ok illetve a gépház oldala mellett.

Másik amit főként szeretnék hogy halkabb legyen mint a TX3 Evo. Ugyan már ez is jócskán halkabb mint a gyári AMD hűtő, de azért 1-2 játéknál még ennek is elég rendesen van hangja. Ebben az árkategóriában lehetne valami jó halk hűtőt szerezni?
0
0
0
0
Genesis1919 avatar
kobortomi97: Tápod bőven elég, kb 250w lesz a teljes rendszerfogyasztásod. Giga G1 backplatel szerelt, de van Asus, Msi, Evga ezek szvsz túlárazottak. Házadról kevés infót találtam, ha nem fér be csinálsz neki helyet.😆
0
0
0
0
Subaru avatar
kobortomi97: elég lesz, valamelyik 960-on alapból van pl giga g1-en
0
0
0
0
Genesis1919 avatar
kobortomi97:

Amd fronton:
GIGABYTE GA-970A-DS3P : 19k
AMD FX 6300 : 30k
SAPPHIRE R9 280 3GB Dual-X OC : 58k

Intel fronton:
MSI H87M-P33 : 17k
Intel Core i3 4150 : 32k
SAPPHIRE R9 280 3GB Dual-X OC : 58k

Későbbi bővítést szem előtt tartva Intel megoldása tartósabb. Ha Nv szimpatikusabb Gtx 960 63k. Ramot sem ártana bővítened, 4Gb már karcsú. 😉
0
0
0
0
no avatar
örülök,hogy ilyen gyorsan ment,igazán nincsmit 😀
0
0
0
0
H3AD5HOT avatar
kobortomi97: FX 8320 40k
ASUS M5A97 R2.0 24k
VGA meg hasznaltan Radeon HD 7950 40k ez így összesen 104k
0
0
0
0
Arbalest avatar
bazsa918:
Köszönöm, egyből a "mappás cuccal" kezdtem, kitöröltem, eltávolítottam a tálcáról, vissza raktam és ment rendesen. Köszönöm szépen ! 😀
0
0
0
0
no avatar
Arbalest:én mennyit szenvedtem ezzel.nekem a KMplayer okozta ezt,ha te azt használod töröld le,ha nem sikerült akkor csinálj egy víruskeresést,majd egy kém program elleni keresést,ha még mindig bejön.Nyisd meg a google chrom-nak vagy amit használsz böngészőnek a mappáját,majd jobb klikk az ikonjára küldés asztalra,majd ott jobb klikk újra,tulajdonságok,és ott lesz egy olyan,hogy cél,na ott a végén nekem be volt rakva vmi mystartsearch kód féleség,azt töröld ki.Esetleg még a neten van olyan ahol a palek a REGEDIT-ben mászkál,nekem az nem segített.
0
0
0
0
Arbalest avatar
Ha ki is törlöm, akkor ugyan úgy vissza jön 😞
0
0
0
0
Bronson avatar
egy kéretlen bővítmény, ki tudod törölni...
0
0
0
0
Arbalest avatar
Sziasztok,

miért adja be ezt az oldalt kezdőoldalnak folyamat akármit állítok be?
[url]http://www.mystartsearch.com/?type=sc&ts=1426977698&from=wpc&uid=ST1000DM003-9YN162_S1DACNWYXXXXS1DACNWY[/url]
0
0
0
0
Bronson avatar
az e2200 jó lesz, tápnak meg egy jobb 300wattos bőven elég lesz...
0
0
0
0
Athis18 avatar
@Bronson: köszönöm, megvan 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
azért mert az energiagazdálkodási sémádban az van beállítva, hogy kapcsolja ki a hdd-t egy idő után. vezérlőpult/hardver és hang/energiagazdálkodás/speciális beállítások ott kéne hogy legyen, ha jól emlékszem...
0
0
0
0
Athis18 avatar
Hali. Az mitöl van, hogy sata 3as winyo mukodés közben leáll, pl ha sokáig nem csinálok semmit gépen, majd olyan hangot ad ki, mintha ujraindulna... s megy tovább?
0
0
0
0
csuz-li avatar
Az könnyen elképzelhető, hogy integrált VGA-val nem megy, de ha ez lenne a legnagyobb baja, akkor single alatt sem szabadna mennie. Bár én nem használtam még Intel IGP-t soha, úgyhogy ebben nincs tapasztalatom, de logikusan ezzel nem lehetne gond.
0
0
0
0
no avatar
nem a crack a hibás,valami más.
0
0
0
0
psandor avatar
sp az megy.. csak az mp nem megy lagg nélkül, most crackeltem újra, nem értem mi lehet a baj 😶
0
0
0
0
no avatar
akkor cserélj alap cfg-t,bár nem látom értelmét 😆
esetleg a pb frissités?
0
0
0
0
no avatar
ezt akkor kéne ki írnia ha alap cfg-t cserélsz,próbáld xp sp3ba tenni,nekem a cod2-őt az oldotta meg nem az sp2.
0
0
0
0
psandor avatar
ugyan úgy kiírja, de a mai nap telepítettem fel, az a vicc az egészben 😃
esetleg az lenne a baj, hogy az integrált vga-val próbálkozom?
mondjuk ez így hülyeség, mert még nem patcheltem le, kipróbáltam és nem laggolt.. volt rendesen 40-50 fps.
0
0
0
0
csuz-li avatar
ugyan ezt írja ki kompatibilitással és áttelepítés után is, vagy valami mást?
Nincs letiltva a lapozófájlod? (Bár erre mást kéne írnia)
0
0
0
0
psandor avatar
nem jó, fellépek 1 szerverre és visszaáll. ugyan úgy 1-2 fps-em van 😕
0
0
0
0
csuz-li avatar
Ha Bronson javaslata nem válik be, akkor még megpróbálhatod kompatibilitással futtatni, mondjuk xp- módban, ha ez sem, akkor telepítsd újra, de ne a programok mappába, hanem a c alá és ott is próbáld meg a kompatibilitást. Hasonlót nekem a medieval ii total war produkált. Az sem win7-re jelent meg még.
0
0
0
0
Bronson avatar
menj a nemre, és állítsd be újra a játékot!
0
0
0
0
psandor avatar
nagyban unatkozom, na mondom felrakom a cod 4-et, felraktam, és hozzá minden multiplayer szükségletet.
és ezt dobja ki: https://kepfeltoltes.hu/150319/ftw_www.kepfeltoltes.hu_.png
és 1-2 fps-en ugrál a játék 😃 valakinek valami ötlete?
0
0
0
0
Bronson avatar
tápból nem kell akkora, valmint ha csak játék lesz a mérvadó i5 is elég. ezek különbözetéből meg egy ssd mindenképp ajánlott! valamint ebből még egy jobb, nagyobb ház sem ártana...
0
0
0
0
jamespulyka avatar
Üdv!
Segítséget kérnék! Összeraktam egy gépet véleményt szeretnék kérni hogy jó e az összeállítás Smiley
Főleg játékra kellene Smiley Arma 3 ; Dayz Standalone ezek a fő elképzelések.
[url=http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=52417&sub=usercomp&comp=115531]Eszközöm adatai[/url]
0
0
0
0
Bronson avatar
na, csak ha meglett 😀
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Bronson örök hálám üldözzön,sikerült. köszönöm szépen a segítségedet 😀 mostmár mehet is a game 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
az általában a c meghajtón van a mygames dokumentumban, ott nézd esetleg... ezek a kis config fájlok a játék letörlése után is fennmaradnak, ezért nem lett változás! van ilyened?

C:\Program Files\Midway Home Entertainment\BlackSite Area 51\A52Game\CookedPC

ha nem tudod átírni majd a felbontást, akkor csak töröld ki ezt a mappát, az meg kéne hogy oldja a problémát...
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Bronson köszönöm szépen a segítséget,de sajnos sehol nem találom ahol leírnák h hol található ez a file. letöröltem a játékot,hátha a játék telepítési helyén lenne,de újra feltettem és ugyan az a probléma.
0
0
0
0
Bronson avatar
google-ben esetleg kutass utána merre van a config fájl, ezt vagy átírod vagy kitörlöd. írásvédelmet majd szüntesd meg előtte!
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Sziasztok. Adott a blacksite area51 játék,elinditottam,be akartam állítani a grafikai beállításokat,be is állítottam de túl nagy felbontásra,és elkékült a kép és csak hang van. valahogy valamilyen úton módon vissza bírnám állítani az eredetire vagy valahogy belelehetne menni a játékba h vissza állítsam a felbontást?
0
0
0
0
no avatar
Rocketdockhoz hasonló program ami könnyen kezelhető?
0
0
0
0
Manyik75 avatar
tasiadam

[LINK]

Genesis1919 gyorsabb volt 😀
0
0
0
0
Genesis1919 avatar
tasiadam: Gyártói oldalon HD jelzőt kapta, ennyi infó van róla.
Processor Graphics ‡ Intel® HD Graphics
Graphics Base Frequency : 350 MHz
Graphics Max Dynamic Frequency : 1.05 GHz
Graphics Video Max Memory : 1.7 GB

Túl nagy csodát ne várj.

[LINK]
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció