Genesis : a két lap egy árban van, egyikkel sem fog rosszul járni... az hogy elbújhat az msi mögött felszereltségben az asus lap elég erős kijelentés...
djwarp: Evga power supply 500W vagy egy kicsivel többért FSP hexa+ 500
Hello lenne egy kérdésem Most van egy Gigabyte 78LMT S2-alaplapom ebben van egy HD6570 2gb 182-bit-es VGA leszeretném cserélni egy R9 270x-re nem lesz az egy kicsit meg terhelő az alaplapnak ? vagy így pont jó lesz ?
Mi az, hogy minőségibb ? Van arra kimutatás, hogy hány Asus vagy Asrock lap megy tönkre ? Vagy mégis mi a minőségibb fogalma ? Ha teszteket nézek akármelyik ROG lapot lemossa a vele egy kategóriába játszó Asrock... Minőség fogalma szerintem a tartósságon múlik, Asrock már rég kinőtte a gyermekbetegségeit, ez kb a különválás óta tapasztalható. Aki mást mond nagyon nincs képben. 😉
Murphy törvénye pedig az összes hardverre vonatkozik, nálam ment már tönkre agyonistenített Asus lap, magasztalt MSI vga, G.Skill ram és még sorolhatnám, de túl hosszú lenne a lista.
Bronson: Miért fizessen többet, ha olcsóbban ugyanazt a minőséget kapja ? Értem én, hogy Asus, meg drága, meg "gémer" de az árán kívül semmit sem tud felmutatni. Manapság az árnyékából kilépő Asrock is jobb paraméterekkel rendelkező lapokat gyárt... Vitázhatunk, de nincs értelme. 😉
senki nem beszélt tuningról, de ha még lesz is ( és ha nem is megy el az extremitások irányába,) akkor sem lesz gond azzal az asus lappal... márkanév ide vagy oda... amúgy meg milyen 30k? 25k i ponon az a lap...
szerk. most látom hogy djwarp már az evo verziót említette, nem amit én linkeltem.
djwarp: Értelmetlen 30k-t AM3+ lapba fektetni, főleg olyanba... Msi jobb tápellátással bír, magyarán jobban tűri a tuningot. De tudom a név kötelez, Asus-t kell venni. 😆 Utolsó Asus cuccom P5Q Deluxe alaplap volt, amíg működött ! Valahogy nem érzem a márka hiányát.
Sziasztok.
Felmerült egy poroblémám, igaz nem géppel hanem TV-vel, de h átha tudtok segitnei.
Az ön TV-je nem képes a HDMI videószolgáltatások használatára. A HDMI kábelt hózza ki, csatlakoztasson más bemenetre és probálja ujra. (Hibe: támogatás hiánya)
Ezt irja ki, miközben az IPTV rávan csatlakoztatva, eddig mukodott... de tegnap ahogy kikapcsolt a tv, utána ez fogadott. Probáltam átrakni másik bemenetre, de ugyanez. Viszont ha géppel kötöm össze az megy rendesen. (igaz 2 külön bemeneten van) Van ötletetek? 😀
Az lenne a gond hogy a PL:A State of Decay hez ilyen gépigény kell ! ----->(http://gepigeny.hu/games.php?id=1999) És nem megy a Játék a PC-men már mint megy de úgy,hogy minden full ra le van húzva és úgy is 20-25 FPS.Valami gond nem lehet az össze komponálással ? (Már mint Hardver) Mert itten viszont úgyan ez a kártya van egy I5-el és neki Very High Grafikai beállításokon fut ! -------->(https://www.youtube.com/watch?v=H_CMUBQgeQ8)
MSI 970A-G46 nekem ez van,egy hibája,nincs a lapon elölapi USB3.0 csatlakozás,igy hiába van a házamonn,nemtudom használni....Emigy a lap nem melegszik,normálok a höfokok,birja az OC-ot...Elégedett vagyok vel.
Sziasztok!
AMD FX-Series X8 8350 procihoz milyen alaplapot ajánlotok olyan 25k-ig?
ami fontos,1600Mhz-es DDR3-as RAM megy bele,meg lesz hozzá egy Cooler Master - Hyper 212 EVO procihűtő is.
Előre is köszi a válaszokat! 😀
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne hogy mi a különbség a plga775 és a sima lga775 között ?
Ezzel arra akarok célozni hogy elvileg egy plga775 alaplapba bele tudom tenni a lga775 procit is ugye ?
helótok,léci segitsetek...
Van samsung S3 mini telefonom...
Átlett futtatva diagnosztikán,benchmarkon de semmit nem jelzett,fel votl hevitve is és semmi,minden tökéletes...
De belerakom a o2es sim-t akkor már elkezd néha restartolódni magától,nincs semmiféle net mobilnet bekapcsolva,mégis időközönként,azt veszem észre hogy pinkodot kéri... Ez mitől lehet,új sim megoldja?
Sziasztok.
Megtudnátok mondani hogy a fraps, melyik verziójával lehet az asztalról képet csinálni?
Próbáltam már pár verziót, de csak játékban sikerült.
szerintem az elég, nekem az a tapasztalatom hogy minél több ilyen programot használsz, annál több lesz a gubanc és őszintén szólva, semmi nem tudja megmenteni a gépet az időszakos újratelepítéstől...
Valaki tud arra megoldást, miszerint a mikrofonom jelszintje random időközönként le esik 40-esre? Rohadt idegesítő hogy mindig vissza kell húzni a csúszkát...
Sziasztok, az érdekelne, hogy lehet-e olyat csinálni, hogy ha nekem van egy amd-s kártyám, akkor azt valahogy sli-be kötni egy nvidia karival, csak hogy a physx-et is tudjam használni?
Srácok segítenétek? Fel raktam a drivereket. de folyton le dobja a kormányt látom ez eszközöknél majd le dobja fel ismeri és ezt folytatja majd végül úgy érzékeli mind ha nem lenne csatlakoztatva.. valami megoldás?
nokiacsabika: értem 😃
nos sikerült szereznem egy q6600 processzort és van hozzá egy fsp group 350-60mdn tápegységem, így milyen vga-t bírna el a táp és amit a proci is megtudna hajtani?
Segitsetek,van egy Corsai VS350 tápegységem,a CPU-m pedig Intel Core Dual E6300 2.8 GHZ.
Nah azt szeretném,hogy a órajelit a procinak,fel lehetne tenni ilyen 3500-4000 MHZ-re??
psandor Már egy 20k-s lap is képes sli/cf-re, az a nem mindegy hogy a 2. slot mekkora sebességre képes sli/cf esetén, ajánlott kiosztás 2 vga-ra az x16/x16 vagy x16/x8, ám x16/x4-re nincs értelme sli/cf-et rakni. Most jön a fekete leves, az ilyen lapok 40-45k körül indulnak.
Ami tény, 1920x1080 FHD + ULTRA grafikai beállítások alá nem kell sli/cf, komolyabb minőségi táp kell 2 vga alá ami megint csak 40k körül lesz, több a hibalehetőség, nem lesz több fps-ed, K-s proci alapfelszerelés és itt már jól jön az i7 is és még lehetne sorolni + ha már keveset akarsz rászánni ennyi pénzed nem lesz. Ha rám hallgatsz akkor veszel egy non-k i5-öt, alá egy jó B85/H97-es lapot, 1 komolyabb vga-t ami alá elég az matx, ezután összerakod és sírva örülsz hogy minden ultra beállításon fut.
Sziasztok kérdezni szeretnék hogy a gépem elbírja e ezeket amiket venni szeretnék😀
A GÉPEM
Az alaplapom: ASROCK 960 GM GS3 FX --->INTEGRÁLT VIDEÓKÁRTYA
TÁP : 315 W - 4GB DDR III RAM
PROCI AMD ATHLON II X2 270 3400MHZ
AMIT SZERETNÉK VENNI :
MÉG 4 GB DDR III RAM (ez már megvan véve)
PROCI : AMD FX 6300 (6 MAG)
VIDEÓKÁRTYA :Gigabyte R7 260X 2GB DDR5 OC GV-R726XOC-2GD
és utána olvastam és nagyon sok helyen azt írták hogy az alaplap nem tudja kezelni a processzort... ha meg kezelné akkor sokkal lassabb órajelen mint ami az alap rajta :/
ez lehetséges? ha igen akkor milyen alaplapot ajánlanátok ehhez a konfighoz?
bár jó lenne ha bírná ez a lap is...
tápot tudom hogy kell venni...azt már kinéztem egy minőségi 500 wattost
előre is köszönöm a választ mindenkitől 😀
De lecseréltem mert teljesen felesleges jobb hütés a gyárinál inkább eladom
a biosba frisitettem drivert 2015 ös verzióra és kivettem az ellemet 1 percre ezen kívül mást nem tudok csinálni a biosszal nem is tudo mhogy egyáltalán minek vettem jobb hütést a gyárinál semmi értelme az ég világon
djwarp: Evga power supply 500W vagy egy kicsivel többért FSP hexa+ 500
De ha veszek hozzá egy komolyabb karit,egy coolermaster 700W táp nem lenne jobb? Habár gondolom az jóval drágább...
Murphy törvénye pedig az összes hardverre vonatkozik, nálam ment már tönkre agyonistenített Asus lap, magasztalt MSI vga, G.Skill ram és még sorolhatnám, de túl hosszú lenne a lista.
szerk. most látom hogy djwarp már az evo verziót említette, nem amit én linkeltem.
Felmerült egy poroblémám, igaz nem géppel hanem TV-vel, de h átha tudtok segitnei.
Ezt irja ki, miközben az IPTV rávan csatlakoztatva, eddig mukodott... de tegnap ahogy kikapcsolt a tv, utána ez fogadott. Probáltam átrakni másik bemenetre, de ugyanez. Viszont ha géppel kötöm össze az megy rendesen. (igaz 2 külön bemeneten van) Van ötletetek? 😀
Köszi
Köszönöm a segítséget,szerintem az ASUS M5A97 Evo 2.0 marad.
Ilyen proci mellé milyen tápot vegyek?
Config-Alaplap Gigabyte 78LMT-S2,CPU AMD Phenom II X4 965,RAM 6Gb 1333 Mhz,VGA AMD Radeon HD6570 2Gb DDR 3 128bit.
Az lenne a gond hogy a PL:A State of Decay hez ilyen gépigény kell ! ----->(http://gepigeny.hu/games.php?id=1999) És nem megy a Játék a PC-men már mint megy de úgy,hogy minden full ra le van húzva és úgy is 20-25 FPS.Valami gond nem lehet az össze komponálással ? (Már mint Hardver) Mert itten viszont úgyan ez a kártya van egy I5-el és neki Very High Grafikai beállításokon fut ! -------->(https://www.youtube.com/watch?v=H_CMUBQgeQ8)
Genesis: az is egy jó lap, de miért is kéne az Asusnak elbújnia mellette?
Ha már alaplap,ASRock 960GM-VGS3 FX-be raknék egy fx8xxx-as cpu-t,lenne valami baj a cpu-val? van olyan érzésem,hogy lenne. 😞
MSI 970A-G46 : 23k Legjobban felszerelt 970-es deszka, Asus elbújhat mögötte...
Én a ASUS M5A97 R2.0 ajánlom.
vagy
GIGABYTE GA-970A-UD3P
AMD FX-Series X8 8350 procihoz milyen alaplapot ajánlotok olyan 25k-ig?
ami fontos,1600Mhz-es DDR3-as RAM megy bele,meg lesz hozzá egy Cooler Master - Hyper 212 EVO procihűtő is.
Előre is köszi a válaszokat! 😀
Ezzel arra akarok célozni hogy elvileg egy plga775 alaplapba bele tudom tenni a lga775 procit is ugye ?
Van samsung S3 mini telefonom...
Átlett futtatva diagnosztikán,benchmarkon de semmit nem jelzett,fel votl hevitve is és semmi,minden tökéletes...
De belerakom a o2es sim-t akkor már elkezd néha restartolódni magától,nincs semmiféle net mobilnet bekapcsolva,mégis időközönként,azt veszem észre hogy pinkodot kéri... Ez mitől lehet,új sim megoldja?
Sikerült, köszi 😀
Megtudnátok mondani hogy a fraps, melyik verziójával lehet az asztalról képet csinálni?
Próbáltam már pár verziót, de csak játékban sikerült.
Valaki tud arra megoldást, miszerint a mikrofonom jelszintje random időközönként le esik 40-esre? Rohadt idegesítő hogy mindig vissza kell húzni a csúszkát...
nos sikerült szereznem egy q6600 processzort és van hozzá egy fsp group 350-60mdn tápegységem, így milyen vga-t bírna el a táp és amit a proci is megtudna hajtani?
A proci hutot hol tudom megnézni??
itt van a gépem belseje...a tapegység mar uj ki lett cserelve csak ez régi kép
Nah azt szeretném,hogy a órajelit a procinak,fel lehetne tenni ilyen 3500-4000 MHZ-re??
Már egy 20k-s lap is képes sli/cf-re, az a nem mindegy hogy a 2. slot mekkora sebességre képes sli/cf esetén, ajánlott kiosztás 2 vga-ra az x16/x16 vagy x16/x8, ám x16/x4-re nincs értelme sli/cf-et rakni. Most jön a fekete leves, az ilyen lapok 40-45k körül indulnak.
Ami tény, 1920x1080 FHD + ULTRA grafikai beállítások alá nem kell sli/cf, komolyabb minőségi táp kell 2 vga alá ami megint csak 40k körül lesz, több a hibalehetőség, nem lesz több fps-ed, K-s proci alapfelszerelés és itt már jól jön az i7 is és még lehetne sorolni + ha már keveset akarsz rászánni ennyi pénzed nem lesz.
Ha rám hallgatsz akkor veszel egy non-k i5-öt, alá egy jó B85/H97-es lapot, 1 komolyabb vga-t ami alá elég az matx, ezután összerakod és sírva örülsz hogy minden ultra beállításon fut.
Lehetőleg 1150, 1155 foglalatú kellene és nem méreg drága 😃
A GÉPEM
Az alaplapom: ASROCK 960 GM GS3 FX --->INTEGRÁLT VIDEÓKÁRTYA
TÁP : 315 W - 4GB DDR III RAM
PROCI AMD ATHLON II X2 270 3400MHZ
AMIT SZERETNÉK VENNI :
MÉG 4 GB DDR III RAM (ez már megvan véve)
PROCI : AMD FX 6300 (6 MAG)
VIDEÓKÁRTYA :Gigabyte R7 260X 2GB DDR5 OC GV-R726XOC-2GD
és utána olvastam és nagyon sok helyen azt írták hogy az alaplap nem tudja kezelni a processzort... ha meg kezelné akkor sokkal lassabb órajelen mint ami az alap rajta :/
ez lehetséges? ha igen akkor milyen alaplapot ajánlanátok ehhez a konfighoz?
bár jó lenne ha bírná ez a lap is...
tápot tudom hogy kell venni...azt már kinéztem egy minőségi 500 wattost
előre is köszönöm a választ mindenkitől 😀
a biosba frisitettem drivert 2015 ös verzióra és kivettem az ellemet 1 percre ezen kívül mást nem tudok csinálni a biosszal nem is tudo mhogy egyáltalán minek vettem jobb hütést a gyárinál semmi értelme az ég világon