Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nekem dilemmám van NV és AMD szinten. Nem tudom eldönteni hogy ASUS GTX770 vagy ASUS R9 280X. Eddig csak AMD VGA-im voltak, viszont egyre jobban meglátszik teljesítményben, hogy sok játék NV párti. Viszont az R9 280X-ben több a ram és a bit is magasabb. Tesztek alapján nagy különbség nincs, de egyre több játék kéri majd a 3GB V ramot, viszont mindegyiken ott az NV logo. Szerintetek melyik érné meg jobban a 2 VGA közül?
És igaz e hogy az NV-ket sűrűn kell gariztatni. Köszönöm.
[LINK]
Lehet hogy tényleg a hő paszta szarod hatott el (félév alatt^^)
De nem merek hozzá nyúlni mert ha szét szedem lehet hogy nem veszik vissza a garanciába.
Nem tudom oddworld30 de teszt sincs róla. De egy giga gtx 660 tuti jobb. Vagy esetleg a 750 ti 2gb. Az meg ugye alig fogyaszt.
Úgy értem, hogy 60foknál 80% pörögjön, mert az én vga-m nem akar pörögni magátol:/
Spoiler!
Aránylag már szerintem elfogadható.
Gtx750 ti is jobb mint hd7770, azon is gondolkozom.. 2 gb-os
inferno2001: Ha a c3 úgy megy ahogy írtad akkor el.
Az normális ha az Enemy Front játék 98-100%-ban használja a videokártyát V-Sync off
Azért kérdezem mert a Wolfenstein: The New Order pl csak 60-70%-ban
köszi
fx 6300-t megverte vmikor az i3,most fordult a helyzet!
BF3 ba tökéletes az i3 ugyan azt tudja mint a többi proci,bf4 be már kevés!!!
Szedd le róla hűtőt és pasztázd be újra.
Speedfan vagy Afterburrel feljebb tudod nyomni a RPM-et,de nem fog sokat segíteni.
4-5 fok max
Soknak számít már ha vga-m hőmérséklete elérte a 85fokot? (max)
Illetve a max 48% pörög vagy is 1440PRM-en megy, tovább soha sem megy...^^
Olvastam nvidia oldalán hogy max 97fokot is bír, de engem akkor is aggaszt az a 85fok😀
(hozzá teszem, hogy most takarítottam ki illetve nincs rá téve az oldala)
Ma tettem a gépembe egy Geforce GTX 260-at.
Az lenne a kérdésem, hogy az normális, ha a gép nyugalmi helyzetben van, a kártya 50 fokos. Amikor játék is el van indítva, akkor elérheti a 90-es hőfokot is (ilyenkor egy kis égett szag is jár hozzá).
Mit lehetne ezzel kezdeni?
Ha valaki segíteni tudna, vagy csak tanácsot tudna adni azt megköszönném 😀