noNameFPS: OMG megint néztem hogy ki az, valami új arc? 😃 az értékelésed alapján és az alapján hogy kártya játékról szól eléggé fel keltette az érdeklődésem, még nem hallottam ilyes fajta animéről.
Régen a YU-GI-OH!-t szerettem a Duelmasters-ről már nem is beszélve 😃 habár az kicsit gyengébb volt...
Van egy anime amit mostanában nézek, éppen most értem az első évad végére (2 évad van). Ez az anime nem más mint a Chihayafuru. A főszereplő egy Chihaya nevű lány, igen hasonló mint az anime címe. Kapunk mellé még pár főbb karaktert, van itt bőven dráma meg szerelmi háromszög is ami gondolom a második évadban fog kibontakozni itt az elsőben elégé érett,de ahogy elnézem ezt akkor átvitték a másodikba. Viszont NEM EZ A LÉNYEG.
Az anime közép pontja egy karuta nevű kártyajáték, ami japánban sportnak számít és versenyszerűen űzik is. Nem egy könnyű játék, sőt elég nehéz. Akit érdekel olvassa el: [LINK]
Nem tudom ti, hogy vagytok vele most, hogy meghallottátok, hogy "kártyajátékról" szól az anime. Én úgy voltam vele, hogy nyehh... szóval nem vártam nagy izgalmakat.
És mit kaptam egy végtelenül izgalmas és szórakoztató animét. Komolyan minden egyes versenyen lehet izgulni a szereplőkért sőt még a gyakorló meccseiket is vizes tenyérrel izgultam végig. És nem kiszámítható, nem az van, hogy főszereplő mindig nyer. Egyetlen anime volt számomra ami ilyen izgalmas és fordulatos lett volna. Ez nem más mint a Code Geass ami számomra az abszolút Best 10/10 anime, és a Chihayafuru fel tudott érni hozzá, tudott olyan izgalmas lenni mint a CG.
Számomra az anime meg érdemli a 10/10 pontozást. Legtöbbször én mindig kritikusabban pontozok és jobban szeretek lefelé kerekíteni, de ennek ott a helye a Top 3-ban. Ugyebár eddig 3 anime kapott tőlem 10/10 pontozást. Hiába vagyok kritikus, legtöbbször nem dobálózok magas pontszámokkal, de ami megérdemli az megkapja, és ez bizony megérdemelte.
Hú, gáz van, azt vettem észre, hogy inkáb Tumblr-özök, Facebookozok, hallgatok zenét, Fallout3-azok, mint animét nézek. Segítség. 😃
Olvasok itt visszafelé, nézem itt a neveket. Nekem ez a "wwwshark" rettenetesen régi már, még talán 8 éves koromból van, azért, mert én úgy láttam, hogy a cápáknak olyan a foguk, mint 3 "W". 😃 A "fórumnevem" Conoren/Cono, véletlen elírtam egyszer egy szót, és ez jött ki. Azóta ezt használom. 😃
Nem azt mondtam xoki hogy te mondtad hogy Sudoku, csak már itt is elfőfordult gépigényen más fórumba hogy Sudoku-t írt valaki. Még CTRL+C CTRL+V se működik a billén 😆.
Meg valós életbe se tudják kimondani a SudoSu-t, tehát inkább Sudoku-t mondanak, akiket ismerek személyesen és nem olyan hozzáértő a témában. A magyarázat meg azért volt hogy tudják mit jelent a nevem amely egy parancs Linuxban 😃.
Ezért mondtam valós életben én a Keresztnevem jobban preferálom. Szóval... csak leírtam erről a dologról a tapasztalatiaimat.
fredy12: üdv itt!
Nos én nézem a shippuudent meg a mangát is olvasom, de nálam mindkettő színvonala esik folyamatosan. (anime jobban) Bleachet is olvasom de igen sajnos annál is nagyot esett a színvonal, ahol az anime befejeződött, vagy már aizen után be kellett volna fejezni. Sao t nem nézem, inkább megvárom hogy legyen sok rész és utána 😃 Mangát olvasok csak, mást nem szoktam de azt is csak akkor ha egyáltalán nincs anime belőle, vagy ha az anime sokkal rosszabb mint a manga. Jelen esetben a fairy tail manga olvasást ez miatt kezdtem el, szerintem nagyon rossz az új anime (a régihez viszonyítva, meg persze a mangához).
Engem nem szoktak élőbe xoki - nak szólítani, de neten mindenki igy ismer (xoki/xoki93/xokiasd 😃😉 Naruto-kunon is xoki vagyok, de nem szoktam sokat aktivkodni ott amióta főként angolul olvasom a mangákat most már ....
Ja én csak naruto mangát olvasok, miután volt a naruto vs pain harc azután nem nézek shippudent. Nagyokat néztem a lézerlövéseken .😂 Meg az effekteken 😀
Fairy Tailt azt olvasom, de úgy hogy mikor összegyűlik egy bizonyos mennyiség akkor elolvasom. Animénél az első szériát néztem másodikból csak elejét néztem még
Örülök mindkettőtöknek akkor BlackSteel illetve Fks-t bár neveket nem biztos, hogy megjegyzem.
Engem fred/fredy12-nek szoktak szólítani, naruto-konon is(ott már 7 éve tagja vagyok)
Hali, freddy12!
Naruto-ból én csak a shippuudent nézem valami 330 környékén járok, mostanában nem nézem és az SAO-nak a 2. évadját még nem kezdtem el de nagyon érdekel, mostanában inkább játszom mint animézek, amit viszont nézek az a Fairy Tail, habár az anime színvonala romlik a mangát még nem olvasom de tervezem. 😀
Engem BlackSteel-nek vagy BlackIron-nak hívtak ami egy kicsit zavaró volt, de igazából vicces 😃
Engem már hívtak Fly-nak. De az Fks-t [efkáes] jobban szeretem. Meg már igazából itt is csak azért használom ezt a nevet mert van vagy 2 éves a profil és nem csinálok újat csak hogy más nevem legyen. És amúgy nem is zavar ha a becenevemen hívnak. Csak ha rosszul mondják ki -.-".
Üdv freddy12.
Új vagyok itt, de én most a Sword Art Online II-t nézem, én az elején megijedtem, hogy mikor kezdődik el már a sztori... Idő kellett mire Kirito belépett a virtuális világba, így annyira az eleje nem jön be, remélem most már jó lesz... Novellt én nem olvasom, elég ha nézem az animét. Annyira valahogy nem vagyok türelmetlen, hogy mi lesz következőleg..
Ebben a szezonban még a Seirei Tsukai no Blade Dance-t nézem, mivel a mangát olvasom, meg már ott valamennyire olvastam előre is, mi történik a novellában. Így kíváncsi vagyok, hátha az animében előrébb fognak tartani, mint a mangában. Mást nem nézek.
Bár örülnék már egy Tower of God animének is. Manhwa-t olvasom belőle, most kezdték újra folytatni, aminek örültem is. Mellettük még narutot olvasok, Bleachet abbahagytam, mivel nagyon leromlott a színvonala!
sudosu: 5 percig azon gondolkoztam hogy miért irtad hogy Sudoku, amikor én nem azt irtam. Na mindegy, tán valaki hivott már ugy is? 😃 (ÁÁá kösz noNameFPS most eszembe jutott hogy rejtvény, azért volt ismerős hogy hol hallottam már 😃 )
A második részt se értem 100% ba 😆 Most a neved amit nem tud kimondani az a sudosu és amit jobban preferálsz a keresztneved? 😃
Ilyen érzésem van amikor noNameFPS profilképet cserél 😃
Én meg is ölném azt aki Sudoku-nak hívna 😃.
SudoSu egy linux parancs és akkor ragadt rám amikor elkezdtem komolyabban linuxozni.
Ha nem tudja a nevemet normálisan kimondani akkor hívjon a normális nevemen, én azt jobban preferálom valós életben amúgy is.
noNameFPS: tudom mire gondoltál, mert egyszer már irtad ez ilyen kis vicc akart lenni, ami kicsit gyengére sikerült, na mindegy 😃
sudosu: lehetséges 😃 egyébként mondjuk ha veled találkoznék személyesen, biztos sudosu lennél 😆 meg innen bárkivel találkoznék őt is az itteni nevén szólítanám 😆
sudosu: a Shakugan no Shana van Light Novel-ben is? 😜 az animéből megnéztem az első részt meg belekezdtem a második ba, de félúton valahogy ki maradt.
Túl értékelésről jut eszembe, szerintem ezeknek a kritikáknak a 70%-a olyan mint néha én az ilyen hype-olt dolgok esetében, hogy csak azért mondja rá hogy rossz mert már idegesíti hogy körülötte mindenki jónak tartja 😜
Egy szóval sem mondtam, hogy rossz lenne a SAO. Csupán szerintem túlértékelt. Mindenki mondja, hogy 10/10 legjobb anime forever. Véleményem szerint nem jó azért annyira. Különösen a második fele elég unalmas lett. Első felére még rá is mondom, hogy jó. Bár lehet csak az mmo-s dolog miatt. Négy egszer mondom NEM ROSSZ csak túlértékelt.
xoki, van persze átvezetés novelbe az új fejezetben, nagyon hasonló. Persze jóval bővebb.
Tudod ha lesz majd barátnőd, akkor neki is fogsz engedni különböző dolgokat, amit másnak nem . Nem csak arra értem amire elsőre gondolnál 😃!
Igen az mondjuk nekem sem tetszett hogy egybe volt a kettő. Külön jobb lett volna sokkal, eleve mivel elég nagyban eltér egymástól. Mondjuk novel ami alapján csinálják nem tudom hogy oldotta ezt meg de gondolom ott is össze van kapcsolva azért, tehát hogy nem kelt fel Asuna és ezért ment a másik világba Kirito...
Mellesleg miért Kiritonak hivja Asuna, miért nem a rendes nevén. Ráadásul másoknak szól is hogy ne hivják Kiritonak de Asunanak nem 😃
A SAO szerintem jó, csak egy hatalmas probléma van: Nem szedték ketté Aincrad-ot és Alfheim-et. Inkább lett volna 14/14 felosztásba. Ennyit a novelből kitudtak volna hozni ha akartak volna.
Szerintem ugyanolyan jó mint mondjuk az Accel World, Log Horizon. A Log Horizon-ből nekem túlságosan hiányzik a dráma, nem aggódtam egy karakterért sem, még a végén se. Olyan mint egy rossz játék, nem fogtak meg a karakterek, csak vannak és kész kb.
noNameFPS most ezzel azt akarod mondani hogy szerinted is rossz a sao hogy nem kell rajta csodálkozni ha azt mondják rá hogy rossz? 😃
Egyébként a Sao nem olyan népszerű, nem sokan szeretik... de hogy miért nem, az rejtély...
Na belekezdtem a Magi-ba. Alapból nem nagyon szeretem az arabos cuccokat.(vagy török...nemtudom) de ez nem rossz.😃
Hol tartassz a Toradora-ban wwwshark?
Amúgy azt furcsálom, hogy eddig akármilyen kritikát olvastam a SAO-ról mindenhol szídták.
Hát.. nem merem tovább nézni a Toradora-t, így sosem teszem túl magam rajta.. Mondjuk nem is akarom. Jó, fogalmam nincs, na. Csak erőt veszek magamon, belenézek.
Én így korán reggel felkeltem mondom még tanulás előtt szétnézek milyen új gépigények vannak, hozzászóllások, egyből elment a kedvem 😃, jó félévig megint nem vetemedek erre. Kedves troll barátaimnak:
Már ilyeneket találok ki 😆 Egy lol meccs hosszú, wot-hoz meg szimplán nincs energiám és már megint a pénzem akarom költeni 😜 na jó én alszom, holnap rá érek játszani... vagyis inkább később rá érek játszani...
Unatkozom, de játszani már nincs kedvem animézni sem, úgyhogy azon gondolkodtam zenét kéne hallgatni... de mit? Úgyhogy eszembe jutott Toboscus:
És még 2 dolog 😜 :
Aki felismeri melyik játék Trailer-ében voltak ezek a zenék adok egy kekszet 😃
(A Tic Tic-hez az eredeti címét írjátok, ne azt amin végül ki adták 😜 bár kétlem hogy tudjátok 😀 )
flyaway2:
Szerintem nem húzná ki, mert akkora már kapna értesítést hogy ha kihúzza akkor meghalsz egyidő után.
Én a naboo-n élnék ha lenne ilyen lehetőségem, egész életembe járnám a tájat benne 😃. De mondjuk implementálhatnák oda még Asuna-t vagy Mio-t is.
Ha SAO-t nézzük 7. fejezeti Új Aincrad a kedvencem, ott élném békés életemet.
Hát ha én bentragadnék gyorsan meg is halnék az tuti...Apám meglátná, hogy már órák óta játszok és kihúzná a konektorból...Én amúgy szerintem frontharcos lennék egy ideig. És ha elég pénzem lenne és megunnám az egészet akkor vennék egy tóparti vityillót és ott öregednék meg. Persze nem egyedül.😃 Amúgy valaki tud nekem mondani egy véleményt a Magi-ról? (Magi: The Kingdom of Magic)
Sword Art Online, hú erről én is tudok mesélni, hogy mennyire ráfüggtem már az összes novelt kiolvastam belőle 😃. Bár szerintem az összes közül pont a Phantom Bullet és a Fairy Dances lett a legrosszabb (Azaz GGO és Alfheim). Az Aincrad tetszett a legjobban.
Sword Art Online: "Ezt egy életen át kell játszani, amíg feszül a húr"
De amúgy tényleg még idézek is. Csak spoilerben. Spoiler!
Egy játék amiben nyugodtan meghalhatsz túl könnyű.
(Kb így volt ez a mondat asszem.) És nem csak könnyű de unalmas is. Az első 14 résznek pedig olyan hangulata volt hogy leírni nem tudom. Ezután a mondat után meg lelaposodott az anime.
Szerk.: Ja és köszi a választ Axon.😃
flyaway 2: Én is pont így vagyok vele az alfheim online tényleg nem volt valami jó de a ggo nekem eddig nagyon bejön amúgy hetente jön ki 1 rész általában vasárnap hajnalban
Pont jókor jön fel ez a SAO téma.😃 Pont kérdezni akartam, hogy a második évadnak milyen sürven jönnek ki a részei magyar felirattal? Amúgy az én véleményem szerint addig volt a legjobb ameddig a SAO-van voltak. Tök izgi volt. Az Alfheim már nem volt valami nagy durranás. És most a GGO jónak ígérkezik.😃 (de akkor is az első 14 rész marad a best.)
Na végre megnéztem a sword art online II-t,mind a 4.részt megnéztem de nem elég 😞
Többet!Többet!!!!
Ez annyira jól sikerült,sokkal jobb mint az első! 😃
Hú, gyerekek, tetszik ez a Toradora. a 5. résznél tartok, és furcsa, hogy mennyire beleillik a mostani helyzetembe. Gondolom, happy end lesz a vége, vagyis remélem. Kár, hogy nálam ez esélytelen. :/
xoki: össze csapott mu7nkáról szólva: az AoT-nek szerintem nem össze csapott lesz a befejezése hanem inkább titán nyálas 😜 ott hónapban kb. 20-an halnak meg szóval 😃 akkor lehet nem várom meg az animét attól függ mennyi (lélek)erőm lesz folytatni 😃
Régen a YU-GI-OH!-t szerettem a Duelmasters-ről már nem is beszélve 😃 habár az kicsit gyengébb volt...
Az anime közép pontja egy karuta nevű kártyajáték, ami japánban sportnak számít és versenyszerűen űzik is. Nem egy könnyű játék, sőt elég nehéz. Akit érdekel olvassa el: [LINK]
Nem tudom ti, hogy vagytok vele most, hogy meghallottátok, hogy "kártyajátékról" szól az anime. Én úgy voltam vele, hogy nyehh... szóval nem vártam nagy izgalmakat.
És mit kaptam egy végtelenül izgalmas és szórakoztató animét. Komolyan minden egyes versenyen lehet izgulni a szereplőkért sőt még a gyakorló meccseiket is vizes tenyérrel izgultam végig. És nem kiszámítható, nem az van, hogy főszereplő mindig nyer. Egyetlen anime volt számomra ami ilyen izgalmas és fordulatos lett volna. Ez nem más mint a Code Geass ami számomra az abszolút Best 10/10 anime, és a Chihayafuru fel tudott érni hozzá, tudott olyan izgalmas lenni mint a CG.
Számomra az anime meg érdemli a 10/10 pontozást. Legtöbbször én mindig kritikusabban pontozok és jobban szeretek lefelé kerekíteni, de ennek ott a helye a Top 3-ban. Ugyebár eddig 3 anime kapott tőlem 10/10 pontozást. Hiába vagyok kritikus, legtöbbször nem dobálózok magas pontszámokkal, de ami megérdemli az megkapja, és ez bizony megérdemelte.
[LINK]
[LINK]
Ja igen aki nem ismerné: [LINK] 😃
Na és holnaptól nem leszek net közelbe kb 2 hétig, szóval aktivkodjatok/irkáljatok jó sokat hogy legyen mit olvasnom majd 😃
Itt egy kis azunyan:
😃
Olvasok itt visszafelé, nézem itt a neveket. Nekem ez a "wwwshark" rettenetesen régi már, még talán 8 éves koromból van, azért, mert én úgy láttam, hogy a cápáknak olyan a foguk, mint 3 "W". 😃 A "fórumnevem" Conoren/Cono, véletlen elírtam egyszer egy szót, és ez jött ki. Azóta ezt használom. 😃
Meg valós életbe se tudják kimondani a SudoSu-t, tehát inkább Sudoku-t mondanak, akiket ismerek személyesen és nem olyan hozzáértő a témában. A magyarázat meg azért volt hogy tudják mit jelent a nevem amely egy parancs Linuxban 😃.
Ezért mondtam valós életben én a Keresztnevem jobban preferálom. Szóval... csak leírtam erről a dologról a tapasztalatiaimat.
Üdv néked fredy12.
Nos én nézem a shippuudent meg a mangát is olvasom, de nálam mindkettő színvonala esik folyamatosan. (anime jobban) Bleachet is olvasom de igen sajnos annál is nagyot esett a színvonal, ahol az anime befejeződött, vagy már aizen után be kellett volna fejezni. Sao t nem nézem, inkább megvárom hogy legyen sok rész és utána 😃 Mangát olvasok csak, mást nem szoktam de azt is csak akkor ha egyáltalán nincs anime belőle, vagy ha az anime sokkal rosszabb mint a manga. Jelen esetben a fairy tail manga olvasást ez miatt kezdtem el, szerintem nagyon rossz az új anime (a régihez viszonyítva, meg persze a mangához).
Engem nem szoktak élőbe xoki - nak szólítani, de neten mindenki igy ismer (xoki/xoki93/xokiasd 😃😉 Naruto-kunon is xoki vagyok, de nem szoktam sokat aktivkodni ott amióta főként angolul olvasom a mangákat most már ....
Fairy Tailt azt olvasom, de úgy hogy mikor összegyűlik egy bizonyos mennyiség akkor elolvasom. Animénél az első szériát néztem másodikból csak elejét néztem még
Örülök mindkettőtöknek akkor BlackSteel illetve Fks-t bár neveket nem biztos, hogy megjegyzem.
Engem fred/fredy12-nek szoktak szólítani, naruto-konon is(ott már 7 éve tagja vagyok)
Naruto-ból én csak a shippuudent nézem valami 330 környékén járok, mostanában nem nézem és az SAO-nak a 2. évadját még nem kezdtem el de nagyon érdekel, mostanában inkább játszom mint animézek, amit viszont nézek az a Fairy Tail, habár az anime színvonala romlik a mangát még nem olvasom de tervezem. 😀
Engem BlackSteel-nek vagy BlackIron-nak hívtak ami egy kicsit zavaró volt, de igazából vicces 😃
Üdv freddy12.
Ebben a szezonban még a Seirei Tsukai no Blade Dance-t nézem, mivel a mangát olvasom, meg már ott valamennyire olvastam előre is, mi történik a novellában. Így kíváncsi vagyok, hátha az animében előrébb fognak tartani, mint a mangában. Mást nem nézek.
Bár örülnék már egy Tower of God animének is. Manhwa-t olvasom belőle, most kezdték újra folytatni, aminek örültem is. Mellettük még narutot olvasok, Bleachet abbahagytam, mivel nagyon leromlott a színvonala!
A második részt se értem 100% ba 😆 Most a neved amit nem tud kimondani az a sudosu és amit jobban preferálsz a keresztneved? 😃
Ilyen érzésem van amikor noNameFPS profilképet cserél 😃
SudoSu egy linux parancs és akkor ragadt rám amikor elkezdtem komolyabban linuxozni.
Ha nem tudja a nevemet normálisan kimondani akkor hívjon a normális nevemen, én azt jobban preferálom valós életben amúgy is.
sudosu: lehetséges 😃 egyébként mondjuk ha veled találkoznék személyesen, biztos sudosu lennél 😆 meg innen bárkivel találkoznék őt is az itteni nevén szólítanám 😆
Túl értékelésről jut eszembe, szerintem ezeknek a kritikáknak a 70%-a olyan mint néha én az ilyen hype-olt dolgok esetében, hogy csak azért mondja rá hogy rossz mert már idegesíti hogy körülötte mindenki jónak tartja 😜
Tudod ha lesz majd barátnőd, akkor neki is fogsz engedni különböző dolgokat, amit másnak nem . Nem csak arra értem amire elsőre gondolnál 😃!
Mellesleg miért Kiritonak hivja Asuna, miért nem a rendes nevén. Ráadásul másoknak szól is hogy ne hivják Kiritonak de Asunanak nem 😃
Szerintem ugyanolyan jó mint mondjuk az Accel World, Log Horizon. A Log Horizon-ből nekem túlságosan hiányzik a dráma, nem aggódtam egy karakterért sem, még a végén se. Olyan mint egy rossz játék, nem fogtak meg a karakterek, csak vannak és kész kb.
Egyébként a Sao nem olyan népszerű, nem sokan szeretik... de hogy miért nem, az rejtély...
Hol tartassz a Toradora-ban wwwshark?
Amúgy azt furcsálom, hogy eddig akármilyen kritikát olvastam a SAO-ról mindenhol szídták.
😃
És még 2 dolog 😜 :
Aki felismeri melyik játék Trailer-ében voltak ezek a zenék adok egy kekszet 😃
(A Tic Tic-hez az eredeti címét írjátok, ne azt amin végül ki adták 😜 bár kétlem hogy tudjátok 😀 )
Szerintem nem húzná ki, mert akkora már kapna értesítést hogy ha kihúzza akkor meghalsz egyidő után.
Én a naboo-n élnék ha lenne ilyen lehetőségem, egész életembe járnám a tájat benne 😃. De mondjuk implementálhatnák oda még Asuna-t vagy Mio-t is.
Ha SAO-t nézzük 7. fejezeti Új Aincrad a kedvencem, ott élném békés életemet.
Mekkora jó lenne már NerveGear-en játszani. Na majd 2022-ben.😀
Sword Art Online: "Ezt egy életen át kell játszani, amíg feszül a húr"
Szerk.: Ja és köszi a választ Axon.😃
Segítség! valaki nem tudja honnan szedhetném le az új web plugint a battlelog-hoz? -.- letöröltem (hosszú történet) és sehonnan nem tudom leszedni :/
Többet!Többet!!!!
Ez annyira jól sikerült,sokkal jobb mint az első! 😃