Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ASUS Radeon R7 260X R7260X-DC2OC-2GD5, 2GB GDDR5, 128bit.
ASUS GTX 750TI, 750TI-OC-2GD5, 2GB GDDR5, 128bit.
(GA-P61-USB3-B3) Fexa hexa 500 w táppal, jo kevesebbet fogyaszt ez mint hd7770 de inkább jobb tudni...😀...
Előre is köszönöm!
Alaphangon 32mb memoriát ir neki 800mhz mag és 800mhz memo jellel
Majd elinditom pl assassins creed black flaget és 700mb memoriát ir 1350mhz mag és 1350mhz memo jellel
Akkor ez a rambol táplákozik igy akkor állithatok neki nagyobb memoriát is?
Oké nekem sincs közel sem jó gépem,de nekem ment 720p-be low/med-el 25-30 között
és sztem azért egy 5670 jha nem is sokkal jobb,de azért jobb mint egy Intel hd 4600
oké nVidia-s a game de azért ennyit számítana? 😃
F1 2012-nél vettem észre , tegnap valami történt a rendszerrel mert nem töltött be , állandóan újraindult. Win 8.1 majd telepítőlemez be és javítás.
oddworld30: Hatással van rá a felbontás de a textúrák felbontásától is függ.
Ehez a vidi karihoz milyen procit ajánlotok Sapphire Radeon R7 260X OC 1GB 128bit DDR5 ?
RAMDAC 400 MHz ???
alaposabban nézve van dögivel simán beirva gameplay, de nem I3 alatt...!