Valaki nem tudja megmondani, hogy mivel tudom megnézni a North Bridge hőmérsékletét! Gyárilag egy kis ventillátor volt rajta de az pörgött hatezret, és nagyon hamar elkezdett hangosodni! Aztán egy idő után már a saját gondolataimat sem hallottam tőle, ezért lecseréltem egy Zalman NB47J-re! De kíváncsi lennék, hogy ez elég-e neki, gondolom nem véletlenül raktak rá aktív hűtőt! Ha odateszem a kezemet, akkor szinte lesüti az ujjlenyomatomat! Sőt mivel nem fért be a videókártya, még ki is csíptem belőle néhány bordát!
ighát igen nembaj holnap megkérdezem a nagykockáktól a boltban h meddigmehet a hőfok 😆
ja és a haverom most mondta h neki intel 1magos 3ghz-s procia alapon 65C°-os terhelés alatt 76-82C° 😆😆😆😆😆
de neki egy rakat por a gépe 😆 holnap takarítjuk ki😊
mert holnap megyek nézek zalman ventillátort 12cm-eset h nyárra ne melegedjen mert terhelés alatt 62C° nemtom h az most mennyire sok lehet h hülyeségeket beszélek😆
leszedtem 2 everest-et és az eggyik azt mondja h 12-16C°-os a cpu a másikmeg azt h 35-40C°-os
miért van ez?
nemhiszem h 12-16C°lenne megr leveszem a gép oldalát és érzem h sugározza a gép a meleget
Helo!
Akarok venni 2 ventilátort a házra.Egyiket a hátuljára birom felszerelni a másikat meg az elejére.Az lenne a kérdésem,hogy hogyan tegyem fel majd öket elöl szivjon vagy hátul vagy forditva?😆
Leginkább a "régebbi" magas órajelü procival szerelt laptopokra volt jellemző a melegedés. Ha ilyenröl van szó akkor javasolnám hogy a biosban egy kicsit vedd lejebb az órajelet mondjuk példa:2,8ghz röl veddd le 2.2-re ha lehet. Ez a teljesítményben nem fog látszódni és sokkal kevésbé fog melegedni.
😆
ja és a haverom most mondta h neki intel 1magos 3ghz-s procia alapon 65C°-os terhelés alatt 76-82C° 😆😆😆😆😆
de neki egy rakat por a gépe 😆 holnap takarítjuk ki😊
miért van ez?
nemhiszem h 12-16C°lenne megr leveszem a gép oldalát és érzem h sugározza a gép a meleget
tapasztalat v teszteket láttál?
az én procimra kéne.
Akkor halgass pomrumra mert nekem most nem ventis de régen volt és annál úgy volt hogy hátul be oldalt és felől ki...
Hát köszi Herman! Amúgy technikusi végzetséggel nem sürün beszélek a géppel kapcsolatban zöldségeket.😃
Akarok venni 2 ventilátort a házra.Egyiket a hátuljára birom felszerelni a másikat meg az elejére.Az lenne a kérdésem,hogy hogyan tegyem fel majd öket elöl szivjon vagy hátul vagy forditva?😆
[LINK] Itt egy.
Szerintem meg kéne nézetni azért...
szóval szerintem egy 12cm es zalman ventillátort beujjítok a hátuljába h kiszívja a meleg levegőtB)
Ha lehet úgy csináld hogy áramoltasd a levegőt .
sztem úgy lessz h hátul szívja ki a meleget mert a tápvál megy be meg gép oldallapján van egy ilyen cső amin a proci szívja be a hideget😆
szóval szerintem egy 12cm es zalman ventillátort beujjítok a hátuljába h kiszívja a meleg levegőtB)
Ha lehet úgy csináld hogy áramoltasd a levegőt .