Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Kicsit nem fog fúrán kinézni hogy pont csavar mellet van a matrica ?😃
Alkoholos filc is jó megoldás viszont ha nagyobb a sérülés mert ugye ebből a képből nem nagyon lehet látni semmit akkor fekete körömlakk.
[LINK]
a csavarnál!
Spoiler!
Ezt mi jó édes anyukájáért csinálja ?
EKG görbe 😶
Játék közben ilyen a vga kihasználtság
felesleges vétel lenne???
vélemény?
Ez jo cucc? pl erre gondoltam bár árát nem tüntették fel...
vagy erre http://www.asus.com/hu/Graphics_Cards/GTX750TIPH2GD5/
gondolom gtx750 csöndesebb lenne....
Egy eléggé fontos kérdéssel fordulok hozzátok.
A minap leszedtem a Naruto Ultimate ninja storm 3 Full burst nevű játékot.Nos az én gépem nem valami csúcskategóriás viszont szeretem tisztán tartani(Nem töredezett,nincsenek vírusok kémprogramok,vagy felesleges file-k amik lasítanák) így ez is adott egy löketet,hogy kipróbáljam. A játék el is indult szépen ahogy ehhez a konfighoz illik.Egy olyan 20 FPS-el eldöcög,néha leugrik 10-re vagy 15-re de általában 20-al megy.Viszont a délután folyamán felraktam egy programot ami kicsit felgyorsítja a gépet.Név szerint SpeederXP. Nos ez a program eléggé bevált, azóta az FPS-em 20-30 között mozog,nem akadozik,megy rendesen.
Nos és most jönne a kérdés:
Ez a program lehet rossz hatással a későbbiekben a videókártyára?
Mivel a videókártya passzívhűtéses,szóval csak borda van rajta így általában a hőmérséklete 80-90 körül mozog. Utána olvastam ez elég normális elvileg ezeknél a kártyáknál.Csak ugye arra gondoltam,hogy ez a program talán jobban megdolgoztatja aminek a következménye később egy kisülés lehet.
http://www.shop.berghieonline.co.za/images/products/SC-A77701G.jpg