Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Conoren avatar
Gyerekek, segítség! 😃 Tudnátok mondani egy viszonylag tövid, tartalmas animét középpontban egy szerelmi szállal? Nem árt, ha dráma.
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Ez nem a "csak még egy részt" hozzá állás? 😃 én meg elfelejtem elkezdeni nézni, mert közben nézek mást csak sajnos azokból is hetente jönnek részek mondjuk a Bleach az van csak most nincs kedvem folytatni. 😀
0
0
0
0
xoki avatar
Matt99: nos amit előttem irt noNameFPS azok mind jók, csak az egyik nem ismerem. Amiket példának irtál azok küzül a fullmetal alchemist nem túl drámai szerintem(lényegében az de az anime nem adja úgy át hogy az legyen, mint pl egy code geass esetében) viszont nagyon jó története van szóval azt mindenképpen érdemes megnézni, a többit nem ismerem.

noNameFPS: nem rossz ötlet szerintem. Mondjuk megegyeznénk egy epizód számban akkor előtte, konkrétan azért mert én biztos a bleachet irnám hogy nézzétek meg 😜 Szóval ha rábólintanak még egy páran akkor mondjuk megegyeznénk egy 25-30 maximum részesben és akkor mindenki bir választani egyik kedvencét, vagy szerintem a legjobb lenne olyat amit még az sem látott aki választott 😃

norbli01 kibirom, hogy nem nézem meg amig ki nem jön az összes rész 😃 De nagyon csábit hogy megnézzem 😃 az első 3 részt néztem meg, de akkor is kibirom! 😃
0
0
0
0
Sevalin avatar
Matt99: A Cowboy Bebop-ot ismerem, de én sosem fogom végig nézni (nem nekem való). A Fullmetal Achemistből a Brotherhood változatot ajánlom, a simának szerintem kicsit rosszabb a vége. (laposabb) Azon kívűl Code Geass, Trigun, Elfen Lied (eléggé véres), talán Another, Btooom, Guilty Crown...most csak ezek jutottak eszembe amik drámaiak és némileg hasonlítanak a Death Notera.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Matt99: Amit felsoroltál azokról véleményt nem tudok mondani, viszont tudok mondani pár drámai animét.

Code Geass
Higurashi no Naku Koro ni
Elfen Lied
STEINS;GATE
Shiki
Ano hana
Berserk
0
0
0
0
Matt99 avatar
Death Note-hoz hasonló komoly, drámai animéket tudnátok mondani? Most a Cowboy Bebop-on és a Fullmetal Alchemist-on gondolkozok, ezekről személyes vélemény?
0
0
0
0
norbli01 avatar
Mi a véleményetek az új SAO-ról? 😜 (már ha valaki nézi és nem arra vár hogy vége legyen 😃 )
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Oké. Csináljuk azt, hogy a jelenlévő aktív fórumozók (vagyunk vagy öten - hatan) mindenki mond egy animet amit mindenki másnak meg kell néznie.

Például: kezdené valaki, mondjuk xoki. Mondaná, hogy nézzük meg xy-t. Miután ez megtörtént mennénk a következőre. 😃 Mindenki pontozná az animeket 1-10 ig, és akinek az animéjére a legtöbb pont gyűlik össze az nyer. Egy nem tudom mit... 😃

Hirtelen ez a hülyeség jutott eszembe, mondjatok jobbat, várom a javaslatokat 😆
0
0
0
0
xoki avatar
Valaki találjon ki már valami témát 😃 Lecsökkent az aktivitás 😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
dispPaP: Valóban kár. Jó lenne ha fojtatnák, de nem látok erre sok esélyt. Inkább jön a Naruto meg a Fairy Tail nem tudom hány ezredik része :/
0
0
0
0
dispPaP avatar
[LINK]

UI: Egyébként a Juuni Kokki-nál nincs jobb fantasy! Kár hogy csak az 1/5-ét dolgozta fel az anime... :/
0
0
0
0
norbli01 avatar
xKazuma: Ja tényleg 😃 Ez a rész nagyon állat volt 😃 gondoltam hogy Natsu ezt foglya csinálni 😆 de már most várom a következőt, ezt élveztem is 😀
0
0
0
0
Conoren avatar
Óóóóó nagyon megnyugtattatok, most nézhetem tovább. 😃
0
0
0
0
Sevalin avatar
norbli01: A szőke csaj neve Charlotte volt. Amúgy meg most néztem végig a Fairy Tail 195. részét. Szerintem eszméletlen volt. 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
xKazuma: Frey-t én is bírtam 😃 a szőke csajnak nem emlékszem a nevére 😆 na mind1 azért köszi 😀
0
0
0
0
Sevalin avatar
norbli01: Nekem Frey a kedvencem. Annyira aranyos és vicces. 😆 És sajnos nem tudom, hogy lesz-e folytatása. 😞 Pedig nagyon jó lenne. 😀
0
0
0
0
norbli01 avatar
xKazuma: Ja 😃 nagyon nagy volt 😃 csak kicsit sietett, és nem bírta rendesen kirajzolni a történetet... 😜 De Yaya a favorite 😃 ... Nemtudod esetleg hogy lesz annak folytatása? én úgy tudom hogy nem :/
0
0
0
0
Sevalin avatar
norbli01: De-de! 😃 Gondolkodtam rajta, hogy kit rakjak be, de nem tudtam eldönteni igazán. Azonban végül Frey-t választottam. 😃 Úúú, de sokat szakadtam azon az animén. 😆

sajt3000: Hatalmas vérfürdő?? o.O
0
0
0
0
Obi-Wan Kenobi avatar
wwwshark:Ha egy hatalmas vérfürdő happy end-nek számít..... 😆
0
0
0
0
norbli01 avatar
xKazuma: csak nem Unbreakable Machine-Doll? 😃 Én Yaya-t akartam most berakni profilképnek :3
0
0
0
0
Sevalin avatar
wwwshark: Semmi ok az aggodalomra! Happy End lesz. 😀
0
0
0
0
Conoren avatar
A toradora 18. részénél tartok, nagyon megkedveltem. Nyugtassatok meg, hogy jó vége lesz. 😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Most fejeztem be a Juuni Kokuki-t. Most nem fejtem ki bővebben róla a véleményem.
Viszont mindenkinek csak ajánlani tudom mert nagyon jó volt! Nálam 9/10,de lehet 10/10 lesz, még gondolkodom. 😀

[LINK]

[LINK]
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Az én szememet is zavarja online a minőség de meg lehet szokni. Csak az **** fel ha az egyik rész szép HD minőség a következő meg 240p....És volt már rá példa...(Na jó kicsit túlzok de a lényeget gondolom értitek.) És amúgy én telóról szoktam animét nézni gépről csak ritkán. Arra meg nem fogom letöltögetni.😃
0
0
0
0
Domfoz avatar
Tokyo Ghoul kezd egyre izgalmasabb lenni, nemde?
0
0
0
0
xoki avatar
noNameFPS: lehet de ahhoz hogy lássam nem ártana full HD monitor 😃
0
0
0
0
noNameFPS avatar
xoki: Sokszor hallottam már, hogy a 720p és a 1080p között nem látni a különbséget, de ez hülyeség. Szerintem észre lehet venni ha nem is olyan nagy a különbség, de jóval szebb az 1080p.

sajt3000: Nem hinném, hogy lassabb a neted mint az enyém. Hidd el le lehet tölteni és sokkal jobb a minőség ha letöltöd.
0
0
0
0
xoki avatar
Eleibe én is ugy csináltam, de most már csak 720p, mivel akkor látom rendesen hogy milyen a grafikája (720p és 1080p között én nem látok különbséget 😃 )

flyaway2: nem ugy se ismerős de már utánanéztem nem láttam még sose ezt az animét, érdekes módon...

Erről jut eszembe, volt egy anime szintén animaxon vetítették. Régen kerestem, de nem bukkantam rá, most meg eszembe jutott megint, hátha valaki tudja:
Nagyon kevés dolgot tudok róla, annyi rémlik hogy árnyékait irányitva harcolt, és hogy ennél a résznél általában mindig fekete-fehér volt minden. és kb másra nem emlékszek 😃
0
0
0
0
Obi-Wan Kenobi avatar
Keresek egy normális(480p) minőséget,az nekem bőven jó.Letölteni animéket évekig tartana az én netemmel.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Jó a VLC sokáig én is azt használtam. Amíg MPC-HC ra rá nem pakoltam egy csomó filtert. Azt szemmel láthatóan szebb képet ad mint a VLC. Gépet is jobban eszi, de amíg bírja, had egye 😃

Aki online nézi az animét, hogy bírja azt a minőséget megnézni? Volt, hogy rápillantottam online valami animére, még ha HD-ba is raktam számomra borzasztó minőség volt 😞
0
0
0
0
Obi-Wan Kenobi avatar
noNameFPS:Én általában nem szoktam letölteni animét,de ha mégis akkor media player classic mert azzal könnyen betudom állítani a feliratot.
0
0
0
0
flyaway2 avatar
xoki A magyar címe Bújj, bújj szellem lehet így beugrik.
Szerk.: Én mindig mindent neten nézek.😃 Minden különlegesebb webplayer nélkül.
0
0
0
0
xoki avatar
noNameFPS: Szintén mindent vlc vel...

sajt3000: ja most láttam hogy irtál rá, akkor lényegében kellene ismernem mert amióta otaku vagyok és volt animax minidig oda volt kapcsolva a tv 😃 Kivéve ha 3-4 évnél régebben volt vetitve....

Na mi van a héten nem lesz se bleach, se naruto manga :S
0
0
0
0
Sevalin avatar
noNameFPS: Én mindent VLC-vel nézek.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Kis közvélemény kutatás--> Ki milyen lejátszóval néz animéket, vagy bármi mást? 😃
0
0
0
0
Denk95 avatar
Köszi a gyors választ.
0
0
0
0
Denk95 avatar
Sziasztok!

A The Irregular at Magic High School nem tudjátok véletlenül hol tudnám megnézni?
Előre is köszi.
0
0
0
0
fonix9901 avatar
YU-GI-OH japánul felirata örök kedvenc 😃
0
0
0
0
Obi-Wan Kenobi avatar
Régen ment az animaxon,nosztalgiámban megnéztem egy részt,de semmi extra.
0
0
0
0
xoki avatar
Én nem ismerem a ghost stories t, kellene? 😃
0
0
0
0
Obi-Wan Kenobi avatar
A ghost stories-től régen féltem,de nagyon.Most meg a zongorás részen úgy röhögök hogy bekönnyezek.
0
0
0
0
noNameFPS avatar
Photo shop lvl: Teach me master 😃
0
0
0
0
xoki avatar
😆
[img]http://trollfesz.cc:8080/i/267146.jpg[/img]

Hát amikor megláttam rögtön noNameFPS jutott eszembe 😃 😃
(Persze nem nagyon illik a képhez de, aki nem ismerné a storyt: azt irta egyszer hogy az elfen lied világába menne szívesen mert megakarja érinteni a dicloniusok fülét 😃 )
0
0
0
0
Sevalin avatar
flyaway2: Én is néztem gyerekkoromban a Ghost Stories-t és azonban nekem nem voltak rémálmaim, hanem csak ijesztő volt számomra a zongora szellem, a fej nélküli motoros és még a legutolsó részben levő Oma. 😀 De akkor is ez egy nagyon jó anime!

ui: A zongora szellem volt a legrosszabb. Néhány vezetékes telefon csengése, olyan volt mint amit a szellem játszott. 😆
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Befejeztem a Zetsuen no Tempest-et. Mégegyszer köszi noNameFPS nagyon jó anime!😃 Gondoltam, hogy a legutolsó jelenetet úgy fogják megcsinálni, hogy kimerevítik a képet vagy levágják az utolsó pár képkockát.;d És jól gondoltam... Ezért belenéztem a mangába, hogy megtudjam hogy mi lett. Azt ugye meg magyarul nem találtam szóval elkezdtem azon a nyelven amin még egy mangát el tudok olvasni. (hát persze, hogy az angol az a nyelv) De angolul (azthiszem) csak a 20. részig van lefordítva....Szóval elkezdtem japánul de ott ugye csak lapozgattam és valahogy kikövetkeztettem, hogy hol járhatok. De ott meg már teljesen máshogy volt a vége.😞
Szerk.: Ettől az animétől még nagyon gyerekkoromban rendesen rémálmaim voltak.
0
0
0
0
xoki avatar
Tényleg az a listámon is van, akkor azt is letöltöm most már valószínűleg.
0
0
0
0
Conoren avatar
xoki: Az Ao No Exorcist / Blue Exorcistot ajánlom. Én nagyon szeretem.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció