Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
De igazából ezek mind jó gyártók, selejt meg minden gyártásban van ez elkerülhetetlen és szerencse kérdésehogy kifogsz-e egyet vagy sem.
Mind behalt.
Msi se rossz hűtésű és miegymás?Távoliak az emlékeim...
Egyébként a szenzorával volt valami gond. 55-57 fokosnak mutatta a gpu-t de közben bacont lehetett volna sütni a kártyán.
Ciki.😃
Szerk. : Amúgy egy intel q9300as proci kitudja hajtani azt a gtx 570et rendesen?
Most megnyugtattál, mert mikor a kérdést feltettem már megrendeltem a kártyát úgyh csak azért kérdeztem, hogy mire készüljek fel lelkileg, de akkor no para... ^^
Amúgy én is úgy gondoltam, hogy elég lesz csak az bizonytalanított el, h ránéztem a kártyára az oldalán és ott az volt feltüntetve, h 550W táp kell neki, de akkor gondolom ezt azért írják oda, h ne lehessen belekötni, jobban bebiztosítják magukat vagy ilyesmi...
Köszi szépen a megnyugtató választ, így már várom a kártyát.. 😀
DE az 500 WATT nem wolt 😀
i3-2100 hoz gondolom elég jó ez a kari, gigabyte az alaplapom!
Ja és Chieftec táp 500-s elég neki a zotac gtx 460-nak?
Az lenne a kérdésem, hogy ha a mostani konfigomban a kártyát lecserélném 1 gtx 570re, erre pontosabban : [LINK]
Elvinné-e a tápom a gépet az új kártyával?
Amúgy mik fogyasztanak tápból? gondolom monitor meg hangfalszett nem azt terheli mert külön áramból, hálózatba vannak bedugva...
Akkor mondjuk, proci, kártya, ram, vinyó, dvd író kivan húzva bár az nem sokat ehet szerintem..
A proci meg a kártya számít a legtöbbet gondolom azok ketten együtt esznek 314Wattot, 450W-os a tápom akkor a maradék alkatrészek nem töltik ki mind a 450w-ot...
Vagy nem jól gondolom?
Valaki felvilágosítana? 😀
Előre is köszönöm!
Zárt házban van? Utoljára mikor volt portalanítva rendesen a kártya?
Lehet,hogy ez direkt ilyen vagy nem tudom,de nekem ez:
Nem hajlandó feljebb menni játék közben annyira,hogy megfelelően hűtse a kártyát.
Vagy maximum 50%-ig megy fel,de akkor meg felrobban a kártya,mert eléri akár a 80-85°C-t is.
Ha manuálisan ezt a csuszkát nem állítom feljebb kb 70-90%-ra akkor megsülne a cucc.
De van mikor még így is eléri a 70-75°C-t.
Ez normális?
Lenne egy kérdésem is... Én ha játszok egy komolyabb játékkal a GPU mindig 85-95% használatban van... az problémás vagy tök normális?
Egy amd athlon II x4 640 proci kihajtana egy r7 260x vga-t?
(cpu: 4x3ghz, 2mb total lvl2 cache, lvl3 none)
Segítségre lenne szükségem. Az adatlapomon van a konfigurációm. Ezt szeretném tuningolni, és elsősorban videókártyával. Szerintetek mi az ami ajánlott, amit a proci kipörget, és a táp is elbírja. Ha lehet legyen Nvidia, de újabb Radeonokat is megfontolom. Max ár amit a dologra szánok 50körül.
7970 DC2 Top:
Ez a hűtés nekem szimpatikusabb volt... (vastagabb bordák, normális memória hűtés)
Szerintetek megérné becserélni egy Gigabyte GTX 650 1GB OC kártyát egy Gigabyte GTX 560 Ti 1GB OC-ra?