Nem találok semmit minden ***ságot kiad csak azt nem amit kéne.
Ha 4-es lenne a válaszideje az jobb. Láttam hogy 1-est is de az nem 21:9-es és nem kép a képben.
Az Nvidia G-sync-et támogató monitorok, de az ott kezdődik hogy +60ezer... 😆
A 4K az nem jön 21:9-ben! 😆 Ahogy a FHD sem! Az egy más felbontás... Sokkal szélesebb! Van a FHD 1920x1080, 4K 4096x2160 (ez 17:9-es), meg az UHD 3840x2160. Ezek 16:9-esek.
Amúgy ahhoz kártya is kell hogy kihajtsd a 4K-t rendesen. Az 1080 kevés oda maxon.
LG 34UC88-B 21:9 IPS LED Monitor
Ez nagyon megfogott a kép a képben funkcióval, ugyanis volt rá alkalom hogy 2 műsort néztem egy időbe, mi a véleményed róla?
akkor ez csak egy Termek amihez még nincs ki építve alakitva a 100% os kihasználásra való rendszer 😀
itt a ntben van a tv előfizetés ahhoz kötött . tv élőfizetést csak online tudok venni.már nem működnek a szobás megoldások parabolát is csak külföldi élőfizetők nemzetiségű tv adások miatt használnak. 😀
na persze lehet jó nagy hülyeséget írok ,de én így tudom 😀
Tudomásom szerint ha 4k-s filmet teszel pendrive-ra és 4k-s a TV akkor annak 4k-ban kell megjelennie rajta ha a pendrive-ot a TV-be dugod be.
Az nem hülyeség hogy megkérdezte milyen előfizetésed van, bár én nem net előfizetést hanem a TV előfizetést kérdeztem volna meg.Nálunk még mindig(sajnos) Analóg sugárzás van nem digitális, így az öcsém 101 cm-es Full HD 3D Led TV-n a kábel tévé adása képminőségre rosszabb mint a régi HD ready TV-n.(Tudom nem kábeltévén hanem valamilyen más szolgáltatónál van digitális adás, de azok sokkal drágább havidíjjal elérhetőek csak.)
Gondolom nálatok ilyen gond nincs és digitális formában megy a szolgáltatás.Ott ha van 4k-csatorna akkor azzal nem lehet gond, de 4k alatt lehet hogy ront a képminőségen.Bár ez nem 100%. Ezt az tudná megmondani aki már használ/használt 4k-s TV-t.Csak hát amilyen ára van egy 4k-s TV-nek, nem hiszem hogy sokaknak van.Inkább szerintem a Full HD az elterjedtebb, egyenlőre.
mondom ! nézek 4K tvt !😀 erre a eladó ilyen QHD meg olyan flat meg tudom is én miket zagyvált !és amikor jött ezzel a hülyeséggel,hogy milyen net élőfizetésem van azt hittem van mellettem valaki azt ahhoz beszél! merthogy ! és most figyu !!!>>>😀
mert,hogy nem mindegyik előfizetés sugároz 4ks tv adást és külön csomag !😊 és usb-re hiába teszek 4k-s filmet az nem 4k és meg bla...bla...bla... hát mia tö...öm akkor már !!!
mert itt 4ks tv adásal reklámozzák a tvéket.Hozzá teszem csak pislogtam mint hal a szatyorban 😀 de külön adnak egy 4k-ás media boxt a élőfizetőknek. 3-4 ilyen cég van.
azt mondja sokan vesznek 4K-s monitort és Tvt és ,hogy valóban szép a kép de az nem 4k !hát hogyan fogok én valaha 4k-s filmet nézni MERT KU...ÁRA KÍVNCSI VAGYOK !!!!😠
magyarországon vannak 4K-s tévé csatornák ?vagy hogy tudják a 4K-S tvket kihasználni !😀
Skacok van egy tv-m philips az van oda írva hogy 100hz képfrissítése van de ha rá kötöm a gépet akkor is 100 hz-en fog frissíteni? 😲 Pontosabban ez a neve: 100 Hz-es Perfect Motion Rate valami képjavító technológia
Huh most érkezett meg az ACER Predator GN246HL 24"-os monitor. Esküszöm nem számítottam erre.
Az LG FLATRON W2234S 22"-os monitoromat váltottam. Először is ami szembe tűnt az a +2" nem hittem volna, hogy ennyivel nagyobbnak fogom érezni, néztem videókat azokból valahogy nagyon nem is jött át.
A kép szép, éles..aki filmnézésre használná csak a monitort vagy bármilyen játékhoz ami nem fps (pl cs go) annak inkább IPS panellel felszerelt monitort javasolnék, ez TN panellel van felszerelve. Ami azért jó mivel a válaszidőt akár 1ms is lehet, legalább 144hz mellett viszonylag nagy felbontáson, úgy hogy nem megy rá kettő kocsinak az ára. Az érdekesség, hogy 3d-s technológiával van felszerelkezve, amivel ilyen árkategóriában még egyáltalán nem találkoztam.
Panaszkodnak azért, hogy oldalról nézve torzul a kép..nos én is megnéztem, hát kicsit torzul, de ez kit érdekel? nem oldalról kell nézni a képernyőt. Ami számomra érdekes volt, hogy úgy kaptam a készüléket, hogy a kerete nem volt megfelelően rögzítve...pluszba össze szerelésnél két fajta csavarhúzó kellett, erre még most se jöttem rá, hogy miért volt szükség. A talpazata elég merész, de nekem tetszik azt hinné az ember, hogy instabil, de nem, nagyon is jól tartja. plusz pont, hogy a képernyő állása mozgatható, az viszont fekete pont, hogy nem annyira mozgatható (ezt jól megfogalmaztam)
A monitor beállítása viszont elég nehézkes, van 5db gombunk amihez nincs oda írva, hogy mi mire jó...szóval nekünk kell rájönni.
Állítható Hz. 59-60-100-120-144
És aki azt mondja, hogy 60 és 144 között nincs külöbség annak üzenem: Már a start menüben az egér mozgatása is kész élmény sokkal simábbnak érzi a szemed.
Szóval összességben véve ez a monitor ebben az árkategóriában (70,000Ft) kiváló azok számára akik profi gamer monitort akarnak FPS játékokhoz.
Negatívum:
-Rosszul rögzített, mozgó keret (gyanítom ez csak gyári hiba, mivel egyik oldalt tapasztaltam)
-Cs:go-ban le kell mondni a jól megszokott 1024x768-as felbontásról...mivel az 4:3-as és oldalt két csik meg jelenik.
-Kell alá egy gép ami ki hajtja a játékokból a megfelelő fps-t.
22-24"-os monitort vennek, de mar nem vagyok kepben a hardverekkel.
Fontos, hogy eles, gazdag szinekkel rendelkezo legyen, ne essen ki a szemem 2 ora hsznalat utan. Elso sorban munkara kell. Hdmi csatlakozo feltetel. Koszi a segitseget!
Szerintetek Melyik monitor a jobb választás? ASUS: https://www.aqua.hu/27-asus-ve278h-led-monitor-185693.html vagy SAMSUNG: http://www.edigital.hu/monitor/samsung-s27d590ps-27-led-monitor-p411497.html
Ha full hd-be akar játszani valaki,akkor max 21"
én 42"ba játszom full hd-n,és bizony nem a legjobb.
hiszen már a telefonok is tudják a full hd-t az meg bitang kicsi a monitorokhoz képest
Sziasztok!
Új monitor vásárlás előtt állok viszont nem tudom melyik lenne a számomra megfelelő.
A mostani gépembe egy GTX 750 TI van amit majd idővel lecserélnék.
70-75 ezer lenne rá a keretem.
Előre is köszi.
Ma vettem egy 24-es samsung s24d300 monitort és nagyon elégedett vagyok vele,nagy 61cm full hd gammára hibátlan ha valaki ezen gondolkozna. Sajna ma csak az ócsány volt nyitva de így 45 pénzért jó vételnek érzem. Bf1 meg a 2016-os F1 lesz küldve vele 😃
Sziasztok!
Szeretnék monitort vásárolni, de tanácstalan vagyok... Rengeteget olvastam monitorokról, lett is egy szimpatikus (LG 24GM77), de TN paneles így elvetettem.
Ami legyen benne: IPS panel,FHD, 144Hz.
pista szerintem eggyértelműen a ASUS VS229NA 😀 Spoiler!
VS229NA>
22M38A-B(nincs dvi)=
VS228NE(a betekintési szöge 90)>
GW2270(válaszidő 18)
persze a sorrend változhat egyéni szempont szerint főleg hogy ezek csak az általános különbségek mert a gyártók is külön technológiákat használnak más más előnyökkel és más a fogyasztás,súly,fényerő stb...
Ki néztem pár Monitort csak nem tudom melyik lenne a legjobb.Tudnátok benne segíteni,hogy melyiket válasszam?
LG 22M38A-B
ASUS VS228NE
ASUS VS229NA
BENQ GW2270 9H.LE5LA.TPE
Milyen monitort vegyek? A keret 60.000-70.000 Ft környéke, eléggé sokat játszom, sokat is netezek, videót is nagyon sokat nézek, de inkább a játékon van itt a hangsúly. 😃
ok !mi a 4k ? csak egy bizonyos felbontás miatt vagy valójában mi ?
hallottam azt is hogy csak 2 VGA-aval érvényesül a 4k mitől 4k a 4k ?
és nem tom az enyém meg milyen...😞 -=-=-=-/ MEGNÉZTEM ! 4k méret: 4096×3072 (esetenként 3840 x 2160) / ugyhhogy az enyém nem az😞-=-=-=-
ezen is élvezni tudom a 4ks Hi10P-TrollUHD filmet vagy felesleges ezeket beszereznem ?
PLS,QHD/UHD/,4K,MEG CURVED...igen nehéz dönteni melyik a legjobb játékra !ezt így egyben meg nem találtam... 😞
Ha 4-es lenne a válaszideje az jobb. Láttam hogy 1-est is de az nem 21:9-es és nem kép a képben.
A 6800K 28 PCI-E szálat támogat. 2 x16-os VGA meg 32 szál lenne már!
Ez egy dell az 1080-hoz jó?
A 4K az nem jön 21:9-ben! 😆 Ahogy a FHD sem! Az egy más felbontás... Sokkal szélesebb! Van a FHD 1920x1080, 4K 4096x2160 (ez 17:9-es), meg az UHD 3840x2160. Ezek 16:9-esek.
Amúgy ahhoz kártya is kell hogy kihajtsd a 4K-t rendesen. Az 1080 kevés oda maxon.
4K-ra kezdenek jönni ezek a 21:9-es képarányú gamek is egyre több.
Amúgy nekem ez a Wide Screen nem jön be egyáltalán.
Ez nagyon megfogott a kép a képben funkcióval, ugyanis volt rá alkalom hogy 2 műsort néztem egy időbe, mi a véleményed róla?
Lehet kapni egyáltalán?
itt a ntben van a tv előfizetés ahhoz kötött . tv élőfizetést csak online tudok venni.már nem működnek a szobás megoldások parabolát is csak külföldi élőfizetők nemzetiségű tv adások miatt használnak. 😀
na persze lehet jó nagy hülyeséget írok ,de én így tudom 😀
Az nem hülyeség hogy megkérdezte milyen előfizetésed van, bár én nem net előfizetést hanem a TV előfizetést kérdeztem volna meg.Nálunk még mindig(sajnos) Analóg sugárzás van nem digitális, így az öcsém 101 cm-es Full HD 3D Led TV-n a kábel tévé adása képminőségre rosszabb mint a régi HD ready TV-n.(Tudom nem kábeltévén hanem valamilyen más szolgáltatónál van digitális adás, de azok sokkal drágább havidíjjal elérhetőek csak.)
Gondolom nálatok ilyen gond nincs és digitális formában megy a szolgáltatás.Ott ha van 4k-csatorna akkor azzal nem lehet gond, de 4k alatt lehet hogy ront a képminőségen.Bár ez nem 100%. Ezt az tudná megmondani aki már használ/használt 4k-s TV-t.Csak hát amilyen ára van egy 4k-s TV-nek, nem hiszem hogy sokaknak van.Inkább szerintem a Full HD az elterjedtebb, egyenlőre.
mondom ! nézek 4K tvt !😀 erre a eladó ilyen QHD meg olyan flat meg tudom is én miket zagyvált !és amikor jött ezzel a hülyeséggel,hogy milyen net élőfizetésem van azt hittem van mellettem valaki azt ahhoz beszél! merthogy ! és most figyu !!!>>>😀
mert,hogy nem mindegyik előfizetés sugároz 4ks tv adást és külön csomag !😊 és usb-re hiába teszek 4k-s filmet az nem 4k és meg bla...bla...bla... hát mia tö...öm akkor már !!!
mert itt 4ks tv adásal reklámozzák a tvéket.Hozzá teszem csak pislogtam mint hal a szatyorban 😀 de külön adnak egy 4k-ás media boxt a élőfizetőknek. 3-4 ilyen cég van.
azt mondja sokan vesznek 4K-s monitort és Tvt és ,hogy valóban szép a kép de az nem 4k !hát hogyan fogok én valaha 4k-s filmet nézni MERT KU...ÁRA KÍVNCSI VAGYOK !!!!😠
magyarországon vannak 4K-s tévé csatornák ?vagy hogy tudják a 4K-S tvket kihasználni !😀
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-
így nem lett 4K-s Tvm 😞 ma se igen értem miket zagyvált ott nekem !de a kedvem azt jól; elvette ! IGAZI marketinges 😆 rúgnám ki picsába !
Tévedsz! Ha beállítod az NV vezérlőpultot szét húzza a 4:3 képarányt 16:9-re! 😀
Az LG FLATRON W2234S 22"-os monitoromat váltottam. Először is ami szembe tűnt az a +2" nem hittem volna, hogy ennyivel nagyobbnak fogom érezni, néztem videókat azokból valahogy nagyon nem is jött át.
A kép szép, éles..aki filmnézésre használná csak a monitort vagy bármilyen játékhoz ami nem fps (pl cs go) annak inkább IPS panellel felszerelt monitort javasolnék, ez TN panellel van felszerelve. Ami azért jó mivel a válaszidőt akár 1ms is lehet, legalább 144hz mellett viszonylag nagy felbontáson, úgy hogy nem megy rá kettő kocsinak az ára. Az érdekesség, hogy 3d-s technológiával van felszerelkezve, amivel ilyen árkategóriában még egyáltalán nem találkoztam.
Panaszkodnak azért, hogy oldalról nézve torzul a kép..nos én is megnéztem, hát kicsit torzul, de ez kit érdekel? nem oldalról kell nézni a képernyőt. Ami számomra érdekes volt, hogy úgy kaptam a készüléket, hogy a kerete nem volt megfelelően rögzítve...pluszba össze szerelésnél két fajta csavarhúzó kellett, erre még most se jöttem rá, hogy miért volt szükség. A talpazata elég merész, de nekem tetszik azt hinné az ember, hogy instabil, de nem, nagyon is jól tartja. plusz pont, hogy a képernyő állása mozgatható, az viszont fekete pont, hogy nem annyira mozgatható (ezt jól megfogalmaztam)
A monitor beállítása viszont elég nehézkes, van 5db gombunk amihez nincs oda írva, hogy mi mire jó...szóval nekünk kell rájönni.
Állítható Hz. 59-60-100-120-144
És aki azt mondja, hogy 60 és 144 között nincs külöbség annak üzenem: Már a start menüben az egér mozgatása is kész élmény sokkal simábbnak érzi a szemed.
Szóval összességben véve ez a monitor ebben az árkategóriában (70,000Ft) kiváló azok számára akik profi gamer monitort akarnak FPS játékokhoz.
Pozitívum:
-144hz
-1ms válaszidő
-1920x1080 felbontás
-3d technológia
-ár/érték arány
Negatívum:
-Rosszul rögzített, mozgó keret (gyanítom ez csak gyári hiba, mivel egyik oldalt tapasztaltam)
-Cs:go-ban le kell mondni a jól megszokott 1024x768-as felbontásról...mivel az 4:3-as és oldalt két csik meg jelenik.
-Kell alá egy gép ami ki hajtja a játékokból a megfelelő fps-t.
22-24"-os monitort vennek, de mar nem vagyok kepben a hardverekkel.
Fontos, hogy eles, gazdag szinekkel rendelkezo legyen, ne essen ki a szemem 2 ora hsznalat utan. Elso sorban munkara kell. Hdmi csatlakozo feltetel. Koszi a segitseget!
Két monitor közt vacillálok, hogy esetleg melyiket érné megvenni. Annyi a követelményem hogy 144Hz-es legyen ha esetleg ajánlatok mást.
[LINK]
Viszonylag olcsó, viszont nincs állíthatóság magasságban, de ezt abszolválni tudom egy keménykötésű könyvvel 😃
DVI-D-n megy, sajnos nincs rajta még Displayport, de szerencsére a VGA-n amit tervezek venni van DVI-D csati is.
[LINK]
Displayportnak mennyivel jobb a képminősége mint a DVI-D-nek? (ugyebár a többi platform nem tudja kihajtani a 144hz-et)
Freesync-et nem fogok használni , hisz GTX 950-et tervezek majd venni, G-SYNC-es monitorért meg nem akarok 100k-val többet kiadni. 😃
Tud Pivot módot, ami egy pozitívum viszont ezért nem ér meg 10k-val többet.
Tudom hogy IPS panellel jobb lenne a képminőség, de nekem fontosabb a nagyobb képfrissítési frekvencia...
Ebben az árkategóriában a Samsung S24D300H Monitor
javasolnám.
2ms válaszidő miatt
ha mindenképpen ezek közük,akkor talán az LG.
Melyik monitort ajánlanátok ha FULLHD-ra kellene és max 40ezret szánnék rá? 😀 (többek között játékra)
LG 22MP58VQ-P 21,5" IPS LED
Acer G227HQLAbid 21,5" IPS LED
én 42"ba játszom full hd-n,és bizony nem a legjobb.
hiszen már a telefonok is tudják a full hd-t az meg bitang kicsi a monitorokhoz képest
ilyen monitort tudtok ajánlani? az alábbi kritériumok szerint:
-1ms válaszidő
-nagy
-szép színek
-árban azért ne szálljunk el, max 200k
LG 27MB65PY-B
Új monitor vásárlás előtt állok viszont nem tudom melyik lenne a számomra megfelelő.
A mostani gépembe egy GTX 750 TI van amit majd idővel lecserélnék.
70-75 ezer lenne rá a keretem.
Előre is köszi.
attól hogy régi nekem megfelel! csak nem tudom hogy mindegy milyet veszek vagy sem ezért fordultam kérdéssel hozzátok.
Nem ehhez a géphez szeretnék, 3 hónap múlva elméletileg lesz annyi keretem, hogy újítsak a gépen.
Ha ahhoz a géphez szeretnéd a monitort venni, teljesen felesleges a 144Hz. (Hacsak nem low-on tolsz valami FPS-t riválban.)
LG L226WT-SF Erről mi a véleményetek ? 😀 Ezt néztem ki 😀
Szeretnék monitort vásárolni, de tanácstalan vagyok... Rengeteget olvastam monitorokról, lett is egy szimpatikus (LG 24GM77), de TN paneles így elvetettem.
Ami legyen benne: IPS panel,FHD, 144Hz.
100K-m lenne rá !
Köszönöm a válaszokat előre !
Az lenne a kérdésem hogy a nvidia geforce fx 5500 videokártyámhoz milyen monitort merjek venni?
Nem csak azért mert nekem az van és szerintem elég jó, hanem mert a te általad leírt paramétereknek pont megfelel.
Spoiler!
VS229NA>
22M38A-B(nincs dvi)=
VS228NE(a betekintési szöge 90)>
GW2270(válaszidő 18)
persze a sorrend változhat egyéni szempont szerint főleg hogy ezek csak az általános különbségek mert a gyártók is külön technológiákat használnak más más előnyökkel és más a fogyasztás,súly,fényerő stb...
most találtam, elég jónak tűnik, mondjuk 50ezren túl van már 😃
LG 22M38A-B
ASUS VS228NE
ASUS VS229NA
BENQ GW2270 9H.LE5LA.TPE
30-45 ezerig melyik gyártóval járnék jól ? Illetve melyik termékkel
hallottam azt is hogy csak 2 VGA-aval érvényesül a 4k mitől 4k a 4k ?
és nem tom az enyém meg milyen...😞 -=-=-=-/ MEGNÉZTEM ! 4k méret: 4096×3072 (esetenként 3840 x 2160) / ugyhhogy az enyém nem az😞-=-=-=-
ezen is élvezni tudom a 4ks Hi10P-TrollUHD filmet vagy felesleges ezeket beszereznem ?
PLS,QHD/UHD/,4K,MEG CURVED...igen nehéz dönteni melyik a legjobb játékra !ezt így egyben meg nem találtam... 😞