Nem is ismerek játékot ami jobban enné a gépet a Gran turismo 4-nél! Idáig az ette a legjobban! 😃
A régi E5450 lazán vitte a Dragon ball Budokai 3-at felvétel mellet is! 😃
Még videóm is van róla!
Felvétel nélkül volt 20-25-30 % processzor használtság ha jól emlékszem 😃
Viszont röhej hogy psp emulátor milyen jól meg van csinálva! Szépen fut még mobilon is. De a psp-s GT számomra kritikán aluli.
De amúgy nem arról volt szó hogy ps2 emulátor nem használ többet 2 magnál vagy én le vagyok maradva. Melyik emulátort használtátok?
Nálam még Q9400-nál se volt meg a fix 60 fps a GT4-nél. A God of War I-II-nél elég volt egy Core 2 duo, viszont a GT4-nél meg már i5 kellett. Az autós játékoknál kell az erős 4 magos proci.
carl18 már párszor nekifutottam ps2emulálásnak mert gran turismozni akartam volna. Elmondanád neked hogy sikerült, melyik gépeddel milyen beállításokkal?
Üdv! új vagyok itt! 😃
Simon7109, kapcsolj ki minden Speed Hacket, csak a Multi thread hacket kapcsold be, hogy az összes szálat használja! Én is így használom ! 😃 Ha észre veszel belassulásokat a probléma az hogy még most se tökéletes a emulátor! Én Gran turismot 4-et játszok megy fix 50 fps-el , de néha beesik 40 fps-re
processzor kihasználtság 35-40%. Mindig megy simán 50 fps-el, de néhány pályán rosszalkodik.
Sajnos jó pár év mire tökéletesen sikerül optimalizálni minden játékot rá! 😃
RPCS3 vs PS3
Szerintem fölösleges ps3 emulátoról álmodozni mikor még a ps2 emulátor se 100%-os! 😃 játszható sok játék de még most se tökéletes. Gran turismo 4 alatt némelyik pályán i5-3470 mellet fix 50 fps meg van, egyetlen speed hack van belőve a multi tread az is csak azért hogy kihasználja mind a 4 magot a emulátor! Néha volt hogy felment 65-70%-ra a cpu kihasználtság! 😃 Elég durva hogy így használja az i5-őt! 😃 És a ps2 emulátor így használja a procimat mit csinálna vele a ps3 ? 😆
Szerintem fölösleges ps3 emulátort várni, többet ér az ember ha vesz egy ps3-at 😀 Én is elgondolkoztam már rajta. Még ha létezne is ps3 emulátor ami 100%-os nem volna olyan gép ami elbírná. Ja még valami az a gép ami elbírná rendesen ezt a RPCS3-at nem kétszer volna drágább mint a ps3 😃 minimum 10 év mire lesz működő szerintem 😃
Két lehetőség van vagy veszel egy ps3-at vagy vársz 10 évet 😃
Valószínűleg már senki nem nézi ezt, de hátha.
Most kaptam le a PCSX2 emut, hogy tudjak tolni pár PS2-es játékot.
Fatal Frame 2-t sikerült is elindítani, fut szépen 60 fps-el, de néha egy pillanatra beakad, és a hang is ilyen érdekesen akadozó néha.
Mi lehet a gond?
Sziasztok! Bocsi, hogyha félbeszakítok, egy beszélgetést, de Tudtok valami módszert, hogy InFamous valamelyik részét PC-n lehessen játszani? Mindig is ki akartam próbálni, de nincs min PC-n kívül, az emulátorokhoz meg zöldfülű vagyok( finoman fogalmazva)... 😕
Előre is köszönöm!
Arról nem is beszélve, hogy ha még lenne is egy ps3 emulátor annak micsoda izomgép kéne. A "szar" nevű géped nem lenne elég hozzá. Még a pcsx2-nél is játékok többségében hackeket kellene használnod.
Az ePSXe az PS1 emulátor. Az RPCS3 az Ps3 emulátor, de kb. semmilyen PS3-as játékot nem visz, szóval jelen állás szerint esélytelen, hogy te PC-n játszd a the Last of Us-t.
sziasztok! letöltöttem a the last of us ps3-at (nem iso ban de egy progival megoldottam hogy iso legyen) és nem tudom hogy milyen programot szedjek le hogy tudjam működtetni pc-én! kipróbáltam az epsxe-t és amikor beraktam azt a képet amit én csináltam a letöltött játékból akkor elsötétült a kép és úgy s maradt amíg megnem nyomtam az escet! kipróbáltam még az rpcs3-at de ott meg az a gondom hogy nem tudom milyen elfet válasszak ki. ha ki is választok egy fájlt akkor az eggyikre kiirjja a dolgokat jól csak aztán jön eg hiba hogy túl nagy! itt tartok!
Az miért van, h ha hátra nézek menet közben, akkor szépen, folyamatosan megy a játék (A Corvette-es pályánál is), ha meg előre, akkor meg akad. A NFSU2-nél tapasztaltam ilyet, amukor gyenge volt hozzá a gépem.
A pluginokkal nincs gond. Akkor viszont az lesz, ami a Burnout Revenge-nél. Ott is a színekkel van a baj. A szoftveres mód segíthet, de ahhoz viszont meg elég erős proci kell.
Superlompos: Igen. De inkább felteszek róla pár képet mert a magyarázás nem erősségem.
Ezeken azt hiszem rajta van minden. Javitásokat nem használok egyáltalán.
A pluginok amiket használok:
[LINK]
A gyorsitó hackek:
[LINK]
És a grafikai plugin beállitásai:
[LINK]
Fogalmam sincs ,hogy mi okozhatja a problémát. Csak ennél a játéknál van ha ez számit valamit és két külömböző iso-t is letöltöttem már a játékból de mind2-nél ugyan az.
GD_josh_hun: Tedd auto-ra, ha van ilyen lehetőséged. Ha Pal (európai régiós), akkor 50 lesz a max, ha NTSC-U (amerikai régiós), akkor meg 60 lesz a max.
jozsefgyorfi: Speedhackeket használsz? Mert akkor szokott ilyen grafikus hiba fellépni, ha túl sokat használsz. Milyen GPU plugint használsz?
Valaki játsza a Dragon ball Budokai Tenkaichi 2-t? Pcsx2-vel játszom és van egy olyan problémám ,hogy a karakterek szinei össze-vissza változnak(egyszer feketés máskor rózsaszin stb). Valaki tudja ,hogy hogy lehet megoldani?
Szóval akkor gyenge hozzá a gépem? :S Amúgy azt leszámítva olyan so-so elmegy... szóval verseny elején beszaggat, de youtube-on láttam, h másoknál is, szóval azzal nem foglalkoztam, meg még az se gáz, ha 6 autó van, cs ha messzire el lehet látni, akkor akad, de nagyon :S és amúgy az fps limitet 50-re vagy 60-ra állítsam? meg a képkocka kihagyást kell erőltetni?
próbálgattam, de valahogy sehogy se volt jó. már úgy verseny közben is egész jó, de van egy pálya a jogsinál, amikor egy Corvette-tel kell menni és vizes az aszfalt és ott max 30fps.
Az fps limiter, hagyd bekapcsolva, mert ha offolod, akkor irreálisan felgyorsul a játék, s nem tudsz vele játszani. Amire azt írja, hogy nincs mellékhatása, azt bekapcsolhatod a 2 csúszkán kívül.
csak a 2 csúszka? a többit nem kell piszkálni? meg a képkocka kihagyást meg az fps limitert kell piszkálni? Mert az utóbbit beállítottam 60 fps-re. jah és azt írja, h 60-62 fps-sel megy, de lassul, meg a hangja is szaggat.
Pedig azt hittem, h a proci a legjobb az egészben, meg kb. 56-60%-át használja közben.
Meg van a hack-ek közt a jobb-alsó sarokban egy multi "nemtommilyen" hack, amihez azt írják, h 3 vagy több magos procinál ajánlott. meg melyk verzió a legjobb? én az 1.2.1-et használom. márcsak azért kérdem, mert az 1.0-ról van a legtöbb videó.
jah és bocs az esetleges hü*e kérdésekért.
És a GTS 250 (512mb) videókártya elég hozzá?
Am leginkább akkor lassul be, ha messzire el lehet látni, pl GT3-nál célegyenesben, vagy mikor kezdődik a verseny és körbemutatja az autót.
Köszi szépen a segítséget. 😉
GD_josh_HUN: A Q8300 már elég hozzá ,hogy ne lassuljon be. Egy kicsit többet kell foglalkozni vele. Ne rakd fel a speed hackeket full-ra. Ha jól emlékszem én az EE-t 2-re raktam, míg a jobb oldali csúszkát 1-re. De kísérletezzél vele, mert pl. i5-ös gépen csak hátrány volt a speed hackek bekapcsolása.
Hali!
Szerintetek elég a gépem ahhoz, h tudjak pcsx2-n Gran Turismoval játszani?
Mert csomót állítottam rajta meg sok plugin tkipróbáltam, de mindig belassul.
Tud valaki segíteni?
danika0000:
Tehetsz vele egy próbát viszont ha olyan játékokat akarsz játszani mint mondjuk GTA Vice City Stories vagy LCS elég bukó a dolog. Nekem is ugyanolyan VGA-m van mint neked.
ui.:
X360 és PS3 emulátort nem tudtok ami ténylegesen is működik? Nem akarok abszolút komoly grafikájú játékokkal játszani, csak Visual Novel-t akarok olvasni, ahol általában statikus egy kép néhány percig, meg csak szinkron van 😀... Szóval gondolom ennyit csak bírnia kéne a gépemnek normálisan.
Én ugy értetem hogy úgy lecsöken a konzol ára hogy nem lesz ps3 emulátor! 😃 magyarán ps3 lesz emulálás helyett! Bár biztosan megírják a jővőben a kérdés inkább mikor! 😃 10 év múlva biztos lesz egy ps3 emulátor 😃
A régi E5450 lazán vitte a Dragon ball Budokai 3-at felvétel mellet is! 😃
Még videóm is van róla!
Felvétel nélkül volt 20-25-30 % processzor használtság ha jól emlékszem 😃
A PSP hardvere jóval gyengébb, mint a PS2 hardvere, szóval könnyebb rá emulátort írni. A PSP a PS1 és a PS2 között van.
De amúgy nem arról volt szó hogy ps2 emulátor nem használ többet 2 magnál vagy én le vagyok maradva. Melyik emulátort használtátok?
4 mag semmikép se árt neki, nekem E5450-el játszhatatlan votl :S
Simon7109, kapcsolj ki minden Speed Hacket, csak a Multi thread hacket kapcsold be, hogy az összes szálat használja! Én is így használom ! 😃 Ha észre veszel belassulásokat a probléma az hogy még most se tökéletes a emulátor! Én Gran turismot 4-et játszok megy fix 50 fps-el , de néha beesik 40 fps-re
processzor kihasználtság 35-40%. Mindig megy simán 50 fps-el, de néhány pályán rosszalkodik.
Sajnos jó pár év mire tökéletesen sikerül optimalizálni minden játékot rá! 😃
RPCS3 vs PS3
Szerintem fölösleges ps3 emulátoról álmodozni mikor még a ps2 emulátor se 100%-os! 😃 játszható sok játék de még most se tökéletes. Gran turismo 4 alatt némelyik pályán i5-3470 mellet fix 50 fps meg van, egyetlen speed hack van belőve a multi tread az is csak azért hogy kihasználja mind a 4 magot a emulátor! Néha volt hogy felment 65-70%-ra a cpu kihasználtság! 😃 Elég durva hogy így használja az i5-őt! 😃 És a ps2 emulátor így használja a procimat mit csinálna vele a ps3 ? 😆
Szerintem fölösleges ps3 emulátort várni, többet ér az ember ha vesz egy ps3-at 😀 Én is elgondolkoztam már rajta. Még ha létezne is ps3 emulátor ami 100%-os nem volna olyan gép ami elbírná. Ja még valami az a gép ami elbírná rendesen ezt a RPCS3-at nem kétszer volna drágább mint a ps3 😃 minimum 10 év mire lesz működő szerintem 😃
Két lehetőség van vagy veszel egy ps3-at vagy vársz 10 évet 😃
Most kaptam le a PCSX2 emut, hogy tudjak tolni pár PS2-es játékot.
Fatal Frame 2-t sikerült is elindítani, fut szépen 60 fps-el, de néha egy pillanatra beakad, és a hang is ilyen érdekesen akadozó néha.
Mi lehet a gond?
Régebben én is használtam, de nem igazán találtam olyan játékokat, amik megfogtak volna.
Én használom.A telómra töltöttem le a Play Store-ból😃
Előre is köszönöm!
Meg az a gáz, h nem tudom, h mi az az VU meg az EE meg mittomén...
Ezeken azt hiszem rajta van minden. Javitásokat nem használok egyáltalán.
A pluginok amiket használok:
[LINK]
A gyorsitó hackek:
[LINK]
És a grafikai plugin beállitásai:
[LINK]
Fogalmam sincs ,hogy mi okozhatja a problémát. Csak ennél a játéknál van ha ez számit valamit és két külömböző iso-t is letöltöttem már a játékból de mind2-nél ugyan az.
jozsefgyorfi: Speedhackeket használsz? Mert akkor szokott ilyen grafikus hiba fellépni, ha túl sokat használsz. Milyen GPU plugint használsz?
http://kepfeltoltes.hu/view/140722/pcsx2_AppSettings_Pluginok_www.kepfeltoltes.hu_.png
és am az nem lehet, h plugin baj van?
Meg van a hack-ek közt a jobb-alsó sarokban egy multi "nemtommilyen" hack, amihez azt írják, h 3 vagy több magos procinál ajánlott. meg melyk verzió a legjobb? én az 1.2.1-et használom. márcsak azért kérdem, mert az 1.0-ról van a legtöbb videó.
jah és bocs az esetleges hü*e kérdésekért.
A videókártya elég natív felbontáson.
Am leginkább akkor lassul be, ha messzire el lehet látni, pl GT3-nál célegyenesben, vagy mikor kezdődik a verseny és körbemutatja az autót.
Köszi szépen a segítséget. 😉
Szerintetek elég a gépem ahhoz, h tudjak pcsx2-n Gran Turismoval játszani?
Mert csomót állítottam rajta meg sok plugin tkipróbáltam, de mindig belassul.
Tud valaki segíteni?
Tehetsz vele egy próbát viszont ha olyan játékokat akarsz játszani mint mondjuk GTA Vice City Stories vagy LCS elég bukó a dolog. Nekem is ugyanolyan VGA-m van mint neked.
ui.:
X360 és PS3 emulátort nem tudtok ami ténylegesen is működik? Nem akarok abszolút komoly grafikájú játékokkal játszani, csak Visual Novel-t akarok olvasni, ahol általában statikus egy kép néhány percig, meg csak szinkron van 😀... Szóval gondolom ennyit csak bírnia kéne a gépemnek normálisan.