Mi a kedvenc italod?
Lehet ez energiaital,szeszes ital,egzotikus ital,stb...
Nekem a Kalinka Vodka és a Monster Energy a kedvencem
És nektek mi?
Nekem a Kalinka Vodka és a Monster Energy a kedvencem
És nektek mi?
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Popsi-ért 😆
a Cocá-ért
teákért
összes sió-ért (olcsó rostossal ne kínáljatok mert kihányom. van pl. ilyen 5 literes sz*r, anya régen mindig azt vette és hánytam tőle) De még nagyon sok inni-t szeretek.
Alkoholos:
Még nem ihatok 😆
Alkohol:
-Így a nagy melegben: Somersby, Zenit (fehérbor), gyümölcsös sörök.
-Télen pedig: Vodka
Víz, Rostos őszibarack (csak sió féle)
Ezek a tutik!
Üdítő: Cherry Coke , minden rostos ami 100%-os 😃 Ice Tea
Mivel itt nagy ivók vannak, ide teszem fel kérdésem. Mivel isszák a Bacardit(fehér rum)? Szódával,kólával?
Úriemberek aperitívként, tisztán.
A partihülyegyerekek meg akármit belekeverhetnek, ígyis-úgyis jó.
Amit mostanság szeretek az a shogun ilyen mostlék szennyvíz cucc de ütős és megszokható az íze. Vodka+fehérbor+sprite. Nagyon ütős és rohadt olcsó megcsinálni 2000ft 5 liter ami elég 4 embernek és minőségi anyagokból rendes üveges bor stb szóval még nem is hulladék.
Ez jól hangzik, milyen arányban kevered be?
fú hát én nem csináltam oszt társam keverte. 5 liter jött ki az tudom kell hozzá 7dl vodka +2x7dl fehérbor tök mindegy milyen csak ne valami fos tablettás meg vagy 2,5l sprite ez még nem biztos. Rákérdezek oszt társamnál és a profilodhoz beírom. De ilyesmi arányba kell keverni. Amire majd figyelni kell hogy hűtőben tárolandó különben max 1 hétig jó aztán kezd poshadni hűtőben 1 hónapot is elvan 😆 tapasztalat 😆
Magyarba nincs ilyen?Nálunk itt a faluban van😆.
én magyarban nem tudok rola!!de ha van aki tud az irjon!
Amit mostanság szeretek az a shogun ilyen mostlék szennyvíz cucc de ütős és megszokható az íze. Vodka+fehérbor+sprite. Nagyon ütős és rohadt olcsó megcsinálni 2000ft 5 liter ami elég 4 embernek és minőségi anyagokból rendes üveges bor stb szóval még nem is hulladék.
Ez jól hangzik, milyen arányban kevered be?