Gumiszoba!
Üdv!
Ebbe a topicba lehet írni minden baromságot ami kifér a szátokból(billentyűzetből)vagy Dzsátubáról vagy Guugliból
XD
Ebbe a topicba lehet írni minden baromságot ami kifér a szátokból(billentyűzetből)vagy Dzsátubáról vagy Guugliból
XD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
[LINK]
[url]http://nol.hu/mozaik/migransnak-neztek-egymast-a-kozmunkasok-es-a-foldmerok-1564141?system=cachefrissit&ajax=1[/url]
Amúgy srácok lenne egy ötletem: valahol itt a fórumon volt egy topic (nem tudom, hogy megvan-e még), amiben gépigényes alkotásokat lehetett közzétenni (mármint ilyen képek, videók, mittudommégénmik). Fel kéne pörgetni a témát, mondjuk 4K-s háttereket gyártani, vagy az oldalt bemutató videót, vagy hasonlókat. Ki lenne benne? 😀
Bár ahogy látom, nincs túl nagy élet a csoportban 😆
[LINK]
Sztímos... 😆
Az abszurd humor csúcsa 😆
Akinek van egy kis lelki ereje, hallgasson bele min 3 percet, és érezni fogja a hatást 😃
Az 😆
Szerintem magáért beszél. 😃
Nem is értem hogy lehet már 6-os szinten.
😃
[url]http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=56822&sub=usercomp&comp=91601[/url]
Gumiszoba!!!!!! Zoltánnal és Vendellel 😆
Aztaa de meg éheztem!😃
Nem mintha bármi jelentősége lenne, de ez a gumiszoba, szóval ugye ide jöhet az off dögivel.
Aki tud angolul, nézze meg 😆l2 profilját. Ugye csak troll? Én a nyelviskolában első évesként fogalmaztam úgy, mint pl. "i can see there bla bla bla".
Jogosan gyanúsítom?
Nem nagyon lehet eldönteni. Eléggé "brit-es" beszédje van, ahogy írja, de azt ne nagyon tudom, hogy mennyire adják fel a britek a helyesírást(a rövidítéseket nem értem bele) mint pl "As I see..." ide kéne a "can", ami sztem már nem jellemző. De ez csak zárójeles vélemény, az amcsi angolhoz jobban értek.
Ugye vannak ezek az ingyenes sms küldéses baromság, ami arra jó, hogy ingyen sms-t küldesz persze.. Viszont, ugye biztos valamilyen szinten olvastunk, hallottunk olyan dologról, hogy SMS-ként fizetsz XYZ összeget ABC dologért, teszem azt 1.000 HUF az SMS, mittudomén, egy lóért, viszont ingyen SMS-t küldesz. Vajon ezt elfogadják, vagy nem? 😃
*Marhaság level 100*
Nem mintha bármi jelentősége lenne, de ez a gumiszoba, szóval ugye ide jöhet az off dögivel.
Aki tud angolul, nézze meg 😆l2 profilját. Ugye csak troll? Én a nyelviskolában első évesként fogalmaztam úgy, mint pl. "i can see there bla bla bla".
Jogosan gyanúsítom?
Nem.
Jogosan gyanúsítom?
Ezt kell beírni orderedfriendlist helyett:
InitialChatFriendsList
és ugyanúgy kihozza 😀
Szerintem az nem azt jelenti, az valami chates cucc, miért hozza be nekem a mostoha tesómat, aki minden nap itt ül mellettem, és nem nézi az adatlapom azt én is látmám^^😃
Ezt kell beírni orderedfriendlist helyett:
InitialChatFriendsList
és ugyanúgy kihozza 😀
[quote][b]robot fiu írta:[/b]
[quote][b]berki_zsolt írta:[/b]
Közérdekű közlemény:
akarja valaki tudni, kik a legyakoribb oldallátogatói facebookon? Nem kell ehhez idióta alkalmazás! Trú sztori!
-belépsz fékbúkra
-jobbklikk akárhova (lehetőleg ne képre vagy linkre)
- oldal forrásának megtekintése
- ctrl + F (keresés) “orderedfriends” macskakörmök nélkül of korsz
-1 találat lesz csak, utána a sokszámjegyű számosorok jelölik az illető
profilját macskakörmök között
pl facebook.com/elsőszámsor = leggyakoribb látogatód
facebook.com/másodikszámsor = második leggyakoribb
ésígytovább...
............[/quote]
Nekem nem talál semit ha beirom a keresőbe azt hogy orderedfriends . Valaki nem tudja hogy miért ?