MMO (Massively Multiplayer Online)
[color=#ffffff]Ide az mmokkal kapcsolatban lehet írni (Fps, Rpg, Stb.) vagy amit akasrzs! PL.: hogy melyik jó melyik nem, vagy melyikkel játszol!
[/color]
[/color]
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
A grafikája elég jó..de zabálja is a gépet.Nekem nemjött be de hátha neked.
Ez legalább nem olyan hogy kijelölöd a Mobot aztán magától lövi meg üti hanem te ütsz meg célzol az íjjal és van ésrtelme az ugrásnak. 😃 tök jó
Ja megoldottam 😃 Nagyon zsí game de nem az én műfajom 😞 Viszont most Tera Onlineozni akaraok de az istennek se találom hogy honnan kéne letölteni. Vagy még meg se jelent vagy mi ??
Még a Continent of Ninth-tel akartam játszani de nem bírok regelni mert az oldal japán v mi így nem értek belőle semmit.
Azzal énis probálkoztam,de nekem se ment..😞
Mostmár várom a *Vindictus-Mabinogi Heroes*-t h kiadják itt nálunk....😆
Még a Continent of Ninth-tel akartam játszani de nem bírok regelni mert az oldal japán v mi így nem értek belőle semmit.
szerk.:a számot írtam el,már ment,köszi mégegyszer!😀
a Secret Worldről van valami hír? a novemberi pcguru óta nem olvastam róla semmit,de nagyon jól hangzott,valaki tud valamit?
szerk.:az Anarchy Online regelésnél meg szabad adni a telószámot,lakhelyet?
mert kéri:S
előre is THX!
Valmit még tudtok ajánlani ?
Tudnátok mondani olyan fpst vagy tpst ami fejlődős online játék ? ( Mint pl a CoD 4 multiban csak ingyenes lehetőleg 😃 )
Cataclysm egy halálhörgés, a wow kezd haldokolni
Wow aranykora a BC idején volt, Outland szép tájai, Nagrand... A régi szép idpk, ***a qestekkel, egész szépen el lehetett lenni vele, de a wotlkban ? áhh...
Bc volt a jó idő
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
[LINK]
A runes tényleg jó, bár az utóbbi időben nem nagyon tudom tolni VGA hiba és hiány miatt.
Én most nyomom sztem nagyon döfi a game!
Nem tudom mi a jó a wow-ban, nekem nem tetszett. Bár én t9rtel toltam 1 órát azt elég is lett.
Jó hírem van találtam egy MMOTPS-t. Nagyon jó kis lövöldözős Anime karakterekkel. A neve S4 League. Én csak ajánlani tudom mert engem lekötött. Karakter-testreszabás, fejlődés, skillek, kardozás, lövöldözés. Játékmódok:
DM - Death Match - csapatos öldöklés
TD - Touch Down - Amerikai foci fegyverekkel.
Ja és utólag. A játék a csapatjátékra van kihegyezve.
ezt már én is irtam! 😆 De igazad van nagyon jo game már nem játszok de rohadz jo! 😃
Jó hírem van találtam egy MMOTPS-t. Nagyon jó kis lövöldözős Anime karakterekkel. A neve S4 League. Én csak ajánlani tudom mert engem lekötött. Karakter-testreszabás, fejlődés, skillek, kardozás, lövöldözés. Játékmódok:
DM - Death Match - csapatos öldöklés
TD - Touch Down - Amerikai foci fegyverekkel.
Ja és utólag. A játék a csapatjátékra van kihegyezve.
[LINK] <-Click
[LINK] <-Click