MMO (Massively Multiplayer Online)
[color=#ffffff]Ide az mmokkal kapcsolatban lehet írni (Fps, Rpg, Stb.) vagy amit akasrzs! PL.: hogy melyik jó melyik nem, vagy melyikkel játszol!
[/color]
[/color]
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Emellett még ESO-val szoktam játszani. Hiába mondják rá sokan hogy szar lett, akiknek teszem hozzá a 99% tuti hogy egy percet se játszott vele, egyáltalán nem rossz. Az indulás persze nem volt zökkenőmentes, de hát melyik MMO-nak nem? De Zenimax Online tanult a hibáiból és mára már egy igen is fantasztikus játékot kaptunk. Hibák még mindig vannak, de azért egyik sem olyan egetrengető mint ahogy sokan állítják. Így én bátran ajánlom mindenkinek, főleg TES fanoknak.
Ragnarokkal piszkosul sokat játszottam, voltaképp megjelenésétől. Sajna már nincs magyar szervere 😃
1. Letöltöd a CoD2-t és felrakod
2. Letöltöd hozzá az 1.3-as patchet és felrakod
3. Letöltöd az xfire programot, felrakod, regisztrálsz, és bejelentkezel
4. Ezután az xfire-ben kiválasztotok egy nektek tetsző szervert és felmentek rá
Ilyen dolgokhoz persze, hogy nincs leírás, hisz egy 8 éves is megtudja csinálni. Ez most nem oltás, vagy ilyesmi, hanem ez az igazság. De ha mondjuk megveszitek a CoD2-t (nem haltok bele, nem valami drága így 8 évvel a megjelenése után), akkor csak annyi az egész, hogy felrakjátok, elindítjátok és a multiplayerben kiválasztotok egy szervert.
Szeretnék segítséget kérni tőletek, mivel sehol nincs leírva részeltessen hogy hogy az istenbe kell multi játékokkal játszani, tehát egy vagy két haverral összejönni és pár játékkal elhúzni az időnk, sajna próbálkoztunk de annyira nem értünk hozzá hogy huu, semmit nem léptünk előre sem, azt sem tudom hogy kell olyan játékot keresni amin még van szerver, mert futottam olyanba is ami már nincs , a gépem sajna nem a legjobb ahogy a barátaimé sem, egy kis fps játékkal akarjuk egymást elszórakoztatni, intel p 3.5 ghz proci-2 gb ram-512 videokártya. cod 2 vagy fray cry, ilyenekre gondoltunk, vagy még a postal vagy a nfs most wanted 1, de sajna hetek ota több órákat töltünk el azzal hogy végre összejön de semmit nem értünk el. nem a gépek összekötésére gondoltunk hanem multiba szerverre csatlakozni, nem hiszem hogy mindenki csinálja de egy normális részletes megfogalmazás vagy egy video lenne róla.
ha valakinek lenne egy felesleges 20 perce és el tudná mutatni vagy mondani hogy mit hogyan, akkor őszintén nagyon boldog lennék, és csak hálával tartoznék.
skype címem: bedymo profil képem egy joker!
TERA
Metin 2
(Köszi 1TB-s vinyó ^^) Megéri leszedni,illetve végigvárni a patch-eket,mert SZERINTEM igen ***a játék 😀 Én csak ajánlani tudom mindenkinek (Egyetlen hibája hogy mivel már ingyenes ezért epikusan nagy a várólista)
Továbbá a hozzá hasonló RaiderZ-t is ajánlom,az is bejövős játék 😜 Bár ha eltekintünk attól hogy az elején pl egy WoW utána nagyon furcsa és a karakterek néha már túl japánosak egy frappáns kis F2P MMO-t kapunk 😀
Rohan online:
Kb. 3 hónapig toltam, nagy buli volt magyar guildban. Aránylag jó grafika, nagyon alacsony gépigénnyel. (Ment geforce4-essel, bár ronda volt így). A fegyver készítés rendszer nagyon jó benne, ahogy a PvP is. Teljesen nyitott a világ, a statjaidat te rendezheted el. Több fajta "build" van minden classnak. Hangulatos játék, magyarokkal a legjobb, de azért megunható. Inkább kezdő MMO játékosoknak ajánlom, mert másoknak nem sok újdonságot fog hozni, max a hangulata jöhet be és ha egyszer magába szippant... 😂
Tales of Pirates:
Ez már sokkal összetettebb MMO mint a Rohan. Kalózós téma, de inkább animés, One Piece-ből merítettek ihletet. Rengeteg sziget van, sok fajta fegyver és egyéb dolgok. Nyitott világú (mármint szigeteken belül), lehet hajózni is. Ezzel akár évekig is elszórakozhat az ember. Összetett MMO, rengeteg tennivalóval...
Dragon Nest:
Ez is összetett MMO, de nem nyitott világú, hanem mapokból áll a játék. Non-target alapú a harcrendszer, tehát neked kell nyomogatni h üssön. Nagyon jó a harcrendszere! Izgalmas boss harcok, haverokkal a legjobb, de egyedül is teljesen szórakoztató. Aki nem szereti az MMO-kat annak is bejöhet, mert nagyon pörgős és az átvezetőkkel teli sztori mesélés, boss ölés, questelgetés teljesen vállalható egyedül is.
Planetside2:
Ez már egy MMOFPS. Természetesen semmilyen RPG elem nincs benne. Látványos csaták, akár több 100 ember összecsapásával. Gyakorlatilag a legjobb nyitott világú FPS multiplayer élmény... Ha nem jönnek be az MMO-k, de sok emberrel akarsz játszani, ez a te játékod. 😆
Sziasztok !
Nekem lenne egy ajánlatom mmo terén igaz kicsit régi game de még mindig sokan játszanak vele de sajnos nincs fent a rendszer igénye az odalon /adatbázisba "Ragnarok Online"
ide írok mert nem találtam hogy hova lehetne kérni hogy eme játéknak fent legyen a gépigény/rendszer követelménye előrre is köszi 😀
Itt egy trailer róla :
http://www.youtube.com/watch?v=fComGpbiymw&feature=related
ha van rendes gépigény róla amit igazolni is tudsz és megfelel a szabályzatban leírtaknak te is föltöltheted! Csak feleljen meg a szabályzatnak, különben nem engedélyezik 😉
Nekem lenne egy ajánlatom mmo terén igaz kicsit régi game de még mindig sokan játszanak vele de sajnos nincs fent a rendszer igénye az odalon /adatbázisba "Ragnarok Online"
ide írok mert nem találtam hogy hova lehetne kérni hogy eme játéknak fent legyen a gépigény/rendszer követelménye előrre is köszi 😀
Itt egy trailer róla :
http://www.youtube.com/watch?v=fComGpbiymw&feature=related
A Battlafield 3-al szeretnék multiba játszani,mit kell hozzá letölteni és honnan??(ingyenes ugye?)
a történelmet meg azért mondtam mert elég sokan a pandarenekbe kötnek bele. igaz, hogy blizzard nem kürtölte szét, hogy kicsidák-micsodák, mert tényleg keveset tudni róluk, de ki tudja mióta élnek Azerothon.
ha jól megnézitek minden összefügg mindennel, jó munkát végeztek a Blizzardosok
World of Warcraft / League of Legends / MU online ( régebben )
WoW viszi a pálmát , a lvl 60-as Classic WoW óta játszottam és még most is a Cataclysmel😃 Elképesztő élményt nyújt az a játék. 😃
"Suerte Muerte"
Szerintem a Cataclysm elrontotta a WoW-ot, az új Pandás cucc meg csak tovább viszi a játékot ugyan abba az irányba, ami felé a Catával megindult, név szerint a leegyszerűsödés felé. Aztán ott van a másik hátulütő, az elavulás, avagy a grafikai és technikai lemaradás a jelenlegi MMORPGkhez képest (pl. Guild Wars 2).
nem akarok beszólni de ha leszóljátok a catat vagy MoP-ot miért játszottatok egyáltalán ha még az alap történelmét se ismeritek Azerothnak. a graf meg tényleg nem valami hűdenagy Frosbite vagy mittudomén milyen, de mivel ilyen "gyenge" a grafikája sokkal többen tudnak játszani vele. gondoljatok bele, ha egy ütős nagy gépigényű játék lenne mekkora lenne a játékosok száma? sztem sokkal kevesebb mint most. bármit is olvastam meg hallottam cataról meg akár MoPról is ez a két kiegészítő végre meghozta a haladást a történetben is. a leegyszerűsétést meg szimplán nem értem, hol van leegyszerűsítve?
"Suerte Muerte"
World of Warcraft / League of Legends / MU online ( régebben )
WoW viszi a pálmát , a lvl 60-as Classic WoW óta játszottam és még most is a Cataclysmel😃 Elképesztő élményt nyújt az a játék. 😃
"Suerte Muerte"
Szerintem a Cataclysm elrontotta a WoW-ot, az új Pandás cucc meg csak tovább viszi a játékot ugyan abba az irányba, ami felé a Catával megindult, név szerint a leegyszerűsödés felé. Aztán ott van a másik hátulütő, az elavulás, avagy a grafikai és technikai lemaradás a jelenlegi MMORPGkhez képest (pl. Guild Wars 2).
"Suerte Muerte"
Nekem tudnátok ehez hasonló játékot mondani ami elmegy a gépemen? 😀
Toma97
Jaja tudok róla én is....egyébként a 2 játék kapcsoldóni fog egymáshoz valamilyen szinten ahogy hallottam...Ja meg elméletileg lesz "World of Battleship" is.. 😀
Nagyon kíváncsi vagyok miyen lesz majd mert nem tudom elképzelni, hogy fognak menni a csaták...Mert ugye nyitott tér látjuk egymást, nincs fedezék...szóval érdekes lehet...
Ha 3-mat összetudnák kapcsolni húúúh mi lenne belőle.Amúgy ilyen kis helyet foglal és nagyon igényes játék.A hajókra kiváncsi lennék 😃
Jaja tudok róla én is....egyébként a 2 játék kapcsoldóni fog egymáshoz valamilyen szinten ahogy hallottam...Ja meg elméletileg lesz "World of Battleship" is.. 😀
Nagyon kíváncsi vagyok miyen lesz majd mert nem tudom elképzelni, hogy fognak menni a csaták...Mert ugye nyitott tér látjuk egymást, nincs fedezék...szóval érdekes lehet...
ulver01 :
Nem a szokásos mmo, de nagyon ***a...itt nincsenek mobok hanem tankok amiket csk játékosok irányítanak...itt 1 videó róla! :
[LINK]
Szerintem eddigi legjobb MMO,Jó is vele játszani. Amúgy van egy másik amit ugyan ennnek a játék készítői csinálnak a World of Warplanes látszik a logón
Nem a szokásos mmo, de nagyon ***a...itt nincsenek mobok hanem tankok amiket csk játékosok irányítanak...itt 1 videó róla! :
[LINK]
Mellesleg az MMO-sok már biztos tudják, de azért leírom. Tavaly nyár vége felé kellet volna kijönnie egy új játéknak, de ismeretlen okok végett, elhalasztották, és máig semmi infó róla :S Akit érdekel, vagy esetleg lenne ideje utánna keresni mikor is fog kijönni a játék, azoknak leírom a nevét:
Blade & Soul
Nekem nem jönnek be a gyűjtögetős,odakattintok,és üti a karakterem a szerencsétlen állatot(lényt)
Lehet valakinek ez tetszik,ez csak vélemény volt.
De még a WAR is nagyon jó. A metin 2 ugy szar ahogy van...
arról szól az egész h a space-t kell vadul püfölni 😕
nekem az a baj a mai mmo-kkal h a legtöbbet a koreaiak , meg a japók csinálják, így tiszta anime az egész én meg nem túlzottan szeretem az anime-t. megráadásul teljesen értelmetlenek. az mi már h kis picsák magas sarkúban, egyszál csöcstartóban és egy 6 méteres bárddal rohangásznak. Jó mondjuk a Guild Wars még egész jó, de a többi...
ja és a COH=Company of Heroes 😀
Transforemrs mmo: http://www.gamestar.hu/transformers-mmo-keszul.html
- World of Tanks
- Heroes in the Sky
- Combat Arms
- War Rock
- Soldier Front
- Cross Fire
- Eve Online
- Exteel
- BlackShot
- Aliance of Valiance arms (ava) -vagy mi a neve 😃
- Sudden Attack
- Wolf Team
ezek közül csak az EXTEEL-t nem próbáltam 😀
meg ha jóltudom van TRANSFORMERS MMO... de sajnos csak japán nyelvü van... erről tudtok valamit? O.o
Akit érdekel a dolog, azt megkérném, hogy [LINK] regisztráljon. Köszi! 😀
A fenti regisztrációs linkkel random helyre tesz be a játék, viszon ha esetleg valaki szeretne hozzám közel kezdeni, az [LINK] használja. 😀
(ha ezekkel a linkekkel regisztráltok, kapok 1000 aranyat, illetve néhány katonai egységet, ha megalapítjátok a második váratokat 😀😉