scrawzz írta:
köszi a válaszokat 😀
most nézegettem ps3-mat csak 10k val drágábban tudnék venni, meg a játékok is drágábbak hozzá szóval eddig xbox az esélyes...nem nagyon vagyok képben témában ps3-mat lehet vhogy flashelni vagy valami? eddig csak psp-m volt az csippeltetve volt ps3-nál nem lehet?
Hat ps3 nal a feltores kizarva ugyanugy xbox slim nel is szoval masolt jatekokkal nem fogsz tudni jatszani de sztem ne is ez legyen a fo szempontod konzol vasarrlasnal inkabb sztem vedd meg eredetibe game legalabb nem kockaztatod a flashelesel azt hogy tonkre megy a geped es akkor fujhatod a garit! amugy ingen jatekok teren az xbox olcsobb nekem xbox slim em van 😀
Bocsi, de nekem xbox360 slimem van... és flashelt! Sőt már Jtagolni is lehet mindegyik gépet! 😀 A Ps3-ról annyit h ugyan az mint a box, néhány játékot sajnálok h csak psre jött ki de ennyi! 😀
Ricsi272 írta:
Valakinek nem kell eladó xbox 360 elite 1 éves 2 joyal +30 db játék flashelt (ap2.5)
Szia! 20000FT+Shimano alivio Bx match 3.9 méter hosszú horgászbot+Spro Passion 730-as horgászorsó+ A rajta lévő 5000 forintos L and K horgász zsinór. Lehetséges lenne-e így az aukció? Ha az interneten megnézed Csak a horgász szett kerül legalább 35000 ezer forintba.És még adok mellé 15000 forintot. A horgászcucc összesen 2x volt használva,az állapota kitűnő. Előre is köszönöm a válaszod. 😀
scrawzz írta:
köszi a válaszokat 😀
most nézegettem ps3-mat csak 10k val drágábban tudnék venni, meg a játékok is drágábbak hozzá szóval eddig xbox az esélyes...nem nagyon vagyok képben témában ps3-mat lehet vhogy flashelni vagy valami? eddig csak psp-m volt az csippeltetve volt ps3-nál nem lehet?
Hat ps3 nal a feltores kizarva ugyanugy xbox slim nel is szoval masolt jatekokkal nem fogsz tudni jatszani de sztem ne is ez legyen a fo szempontod konzol vasarrlasnal inkabb sztem vedd meg eredetibe game legalabb nem kockaztatod a flashelesel azt hogy tonkre megy a geped es akkor fujhatod a garit! amugy ingen jatekok teren az xbox olcsobb nekem xbox slim em van 😀
Bocsi, de nekem xbox360 slimem van... és flashelt! Sőt már Jtagolni is lehet mindegyik gépet! 😀 A Ps3-ról annyit h ugyan az mint a box, néhány játékot sajnálok h csak psre jött ki de ennyi! 😀
scrawzz írta:
okés kösz mindenkinek 😃 az már biztos hogy xboxot veszek 😀 (ha rászánom magam 😃😉
am. milyen jó játékok vannak amik csak xboxra jelentek meg?
Pl Gears Of War 1,2,3 fuuu tobb nem jut az eszembe de biztos van meg 😃
Milyen kockázat van áruld már el?
Garancia....tényleg sok gépet hordanak vissza....
Más piszkál bele: csináld meg Te, garantálom a házat is felgyújtod a géppel....Szervizben naponta vagy 30 gépet flashhalnek, biztos amatőrök, és elbénázzák....Nagy problémája lesz: kap + hűtést, hogy ne melegedjen....
akkora a kockázat, hogy nem lehet multizni írott játékkal...mekkora tragédia...
"aki annyira megvan szorulva penzel hogy nem teheti meg hogy gyakran tudjon jatekot venne"
Sokan ezért nem flashheltetik....anyuci zsebe bánja...15k/ játék...mi az? 4-et veszek naponta... kb ez megy...
Mind1 akkor is hulyeseg flashelni en pl jobban szeretem a cuccaimat ugy hogy senki nem piszkalt bele mert utanna kitudja mien problemai lesznek + fujtak akkor a garinak persze aki annyira megvan szorulva penzel hogy nem teheti meg hogy gyakran tudjon jatekot venne annak jo a flasheles de a kockazat tovabbra is ott van!
scrawzz írta:
köszi a válaszokat 😀
köszi a válaszokat 😀
Szerintem Xbox 360, de én is csak egy xbox tulaj vagyok....
Csak ha x-et veszel, akkor újat, vagy olyan használtat ami teljesen frissített.. LT legújabb, meg JTAG miatt, meg a tököm tudja mit találtak ki védelem gyanánt....
sziasztok
szeretnék beszerezni egy konzolt de nem tudom eldönteni, hogy xbox360-at vagy ps3-mat vegyek :/ szerintetek melyik a jobb, melyiket érdemes megvenni?
most nem rosszból de "LewisHamiltonF1" elhiszem hogy sok mindent tudsz a ps3-ról ... de nem kell úgy csinálnod mint ha isten lennél hogyha valaki kérdez valami olyant amit te tudsz :/ ez azért tréség o.O
Ennek annyi a titka, hogy mid van.
Nekem xboxom van, az életben meg nem győzöl róla, hogy jobb a PS. Neked mint írtad PS-ed van/volt, hiába magyarázhatok, ha azt szoktad meg.
Meg most azt hagyjuk, hogy ki adta ki előbb....
Nem mind1? Ugyan úgy PS 1-2-3 lesz, meg Xbox, meg Xbox 360....
Csak ps1 es ps2 om es psp 2000 em volt,de szerintem a ps akarmikor veri az xboxot.A ps hamarabb is kihozta a konzolat erre latta Microsoft hogy van zseton konzol vilagba erre kihozta az elso xboxot.Erre lepet a sony es ps2 ot es igy tovabb ami a lenyeg szerintem,hogy a sony jobb jatekok teren😜
Aki Ps-en nőtt fel az biztos jobban szereti a ps3-mat.
Nekem volt Xboxom és ps-em is most van 360 és ps3.
Én nem tudok különbséget tenni talán kicsit a ps3 felé mert ott a God Of War igaz boxon meg a Gears Of War...
annyi a különbség hogy a Ps3-nak élethűbb a grafikája az Xbox 360-nak meg színesebb.Kinek mi tetszik.
Quadgame94,Zollee : miaz hogy 2 karal lehet venni jajj teh uristen!
ps3-at én ugy kaptam hogy 2 joy + GT5P!
Nah és Quadgame94 egyáltalán nem jobb! 😃
mondom a x-se rossz sőőt! vannak nagyon jó játékok deh tényleg nem viccelek!😃
De a PS Exkluzívók szebbek!
Uncharted,Gran Turismo,Resistance,Killzone,God of war,Heavy Rain+3D+ már kiskoromba ish ps-en nőttem fel ! 😀
szóval!
Szerintem mindene nagyon jó!!!!
megszokás kérdése!😀
olcsobb az x? ésh akkor attól még nem jobb! 😆DDD jajj!
Zollee írta:
JObb az Xbox360 mert, olcsóbb, eleve két karral leht venni
max az van hogy nem mindegyik játék van Xboxra mint PS3 ra
De nem sokárt harcol majd a következő páros
PS4 Vs Xbox 720
PS4 Vs Xbox 720
Én játszottam, PS3-on, és sztem gagyi, a controller is az, Fifa11-en "játszottam" még akkor nem volt meg Xboxom sem, és mondom ne már ilyen szar? PS2-m az volt kb 5 napig...😆
Az Xbox360 sokkal jobb konzol, és ezt úgy mondom, hogy kipróbáltam a PS3-t.
LewisHamiltonF1 írta:
Hát nah ilyet megne halljak teeee Bear Grylls :@@
A PS-hez szoktam mivel csak az van és szerintem jobb!
És eltünhetsz inenn mert nagyon felidegelesz k***őg:@
Szerintem is jobb a xbox360! Ha nem tetszik valami tűnj el te! Itt kulturáltan beszélünk nem alpári módon öcskös!😉 Meg a másik tanulj meg helyesen írni! 😉
Nekem van PS3-mam és Xboxom is.Egyik sincs feltörve és nem is lesz.
Nekem a menü valahogy a PS3-nál jobban tetszik.Stabilabb szebb stb.
A Controller mind 2 höz nagyon jó az Xboxé kényelmes strapabíró PS3-é úgyszintén.
Grafikai különbség alig van talán annyi fentebb már említettek amit a PS3 valamivel élethűbb, az Xbox meg színesebb.
Játékok terén szinte egyformák : Xbox:Gears of War
PS3_ God of war.(Ami nekem jobban tetszik,de a fenti játék is nagyon jó.)
Xbox: Forza 3
Ps3: Gran Turismo 5(Ami nekem szintén jobban tetszik,de a fenti játék is jó.😃😉
A Gta Iv csak xboxra van meg de ott szép és jó ps3-mon még nem próbáltam.
Az Online rész az Xbox-on jobb. Xboxé fizetős és jobb is az online játék.Ps3-mon se rossz és ingyen van.
Ps3 Move-t még nem próbáltam de nem is fogom
A Kinect-et volt szerencsém kipróbálni és az nem volt rossz bár még gyerekcipőben jár.
Külsőleg a Ps3 szebb legalábbis a FAT (régebbi gép.)
Szerintem nincs sok különbség a 2 konzol között egyik élethűbb a másik színesebb ahogy fentebb írtam\írták.Ez attól függ hogy kinek mi jön be.
Hülyeség azt mondani hogy ez jobb az jobb mikor szerintem a többség nem is próbálta ki mind 2 gépet huzamosabb ideig.(Arra célzom hogy csak Xboxa van és rámondja a Ps3-ra hogy szar,mikor ki se próbálta)
Ja és PSP is volt a kezeim között de az nem jött be.
Badboylol írta:
Egyértelműn xbox 360 jobb! 😜 Nekem is az van és semmi problémám sincs vele! Most éppen flashelik a kicsikét 😃
Ps 3ról annyit hogy semmiben sem külömbözik a boxtól max a netes rész de egy konzol nem netezésre van kitalálva!
Grafika szinte azonos! A Boxé kicsit színesebb míg a Ps3-é kicsit életűbb de azt a pici különbséget szerintem nehéz észre venni 😆
Ha nincs ps3-ad, akkorhonnan tudod, hogy az xbox360 a jobb? 😜
köszi a válaszokat 😀
menyiért fleshelték ki???
Valakinek nem kell eladó xbox 360 elite 1 éves 2 joyal +30 db játék flashelt (ap2.5)
Szia! 20000FT+Shimano alivio Bx match 3.9 méter hosszú horgászbot+Spro Passion 730-as horgászorsó+ A rajta lévő 5000 forintos L and K horgász zsinór. Lehetséges lenne-e így az aukció? Ha az interneten megnézed Csak a horgász szett kerül legalább 35000 ezer forintba.És még adok mellé 15000 forintot. A horgászcucc összesen 2x volt használva,az állapota kitűnő. Előre is köszönöm a válaszod. 😀
köszi a válaszokat 😀
Győr környékén nem tudtok flashelést? (Elit)
Konzolbirodalom? Szervizelnek, gondolom, hogy csinálják akkor...
okés kösz mindenkinek 😃 az már biztos hogy xboxot veszek 😀 (ha rászánom magam 😃😉
Múltkor 3,5-ért láttam valahol...
Garancia....tényleg sok gépet hordanak vissza....
Más piszkál bele: csináld meg Te, garantálom a házat is felgyújtod a géppel....Szervizben naponta vagy 30 gépet flashhalnek, biztos amatőrök, és elbénázzák....Nagy problémája lesz: kap + hűtést, hogy ne melegedjen....
akkora a kockázat, hogy nem lehet multizni írott játékkal...mekkora tragédia...
"aki annyira megvan szorulva penzel hogy nem teheti meg hogy gyakran tudjon jatekot venne"
Sokan ezért nem flashheltetik....anyuci zsebe bánja...15k/ játék...mi az? 4-et veszek naponta... kb ez megy...
ok köszi 😀 akkor szerintem xboxom lesz 😃 40k körül is leht már kapni nem?
köszi a válaszokat 😀
Csak ha x-et veszel, akkor újat, vagy olyan használtat ami teljesen frissített.. LT legújabb, meg JTAG miatt, meg a tököm tudja mit találtak ki védelem gyanánt....
szeretnék beszerezni egy konzolt de nem tudom eldönteni, hogy xbox360-at vagy ps3-mat vegyek :/ szerintetek melyik a jobb, melyiket érdemes megvenni?
Tők ingyen van minden!! kell hozzá egy Router hogy fogd a jelet vagy egy modem-ből bedugod a ps3-ba ha kőzel van!!: )
Xbox 360-on meg úgy kell multizni hogy veszel egy 3 hónapos előfizetést és kész?
de egy köcsög volt aki a témát megnyitta....mert miatta van ez a veszekedés 😃
Nekem xboxom van, az életben meg nem győzöl róla, hogy jobb a PS. Neked mint írtad PS-ed van/volt, hiába magyarázhatok, ha azt szoktad meg.
Meg most azt hagyjuk, hogy ki adta ki előbb....
Nem mind1? Ugyan úgy PS 1-2-3 lesz, meg Xbox, meg Xbox 360....
Nekem volt Xboxom és ps-em is most van 360 és ps3.
Én nem tudok különbséget tenni talán kicsit a ps3 felé mert ott a God Of War igaz boxon meg a Gears Of War...
annyi a különbség hogy a Ps3-nak élethűbb a grafikája az Xbox 360-nak meg színesebb.Kinek mi tetszik.
ps3-at én ugy kaptam hogy 2 joy + GT5P!
Nah és Quadgame94 egyáltalán nem jobb! 😃
mondom a x-se rossz sőőt! vannak nagyon jó játékok deh tényleg nem viccelek!😃
De a PS Exkluzívók szebbek!
Uncharted,Gran Turismo,Resistance,Killzone,God of war,Heavy Rain+3D+ már kiskoromba ish ps-en nőttem fel ! 😀
szóval!
Szerintem mindene nagyon jó!!!!
megszokás kérdése!😀
olcsobb az x? ésh akkor attól még nem jobb! 😆DDD jajj!
PS4 Vs Xbox 720
Ha Xbpx 720 lesz a következő X neve.
PS4 Vs Xbox 720
Az Xbox360 sokkal jobb konzol, és ezt úgy mondom, hogy kipróbáltam a PS3-t.
Szerintem is jobb a xbox360! Ha nem tetszik valami tűnj el te! Itt kulturáltan beszélünk nem alpári módon öcskös!😉 Meg a másik tanulj meg helyesen írni! 😉
XBOX360 powa, sokkal könnyebben kezelhető a controllere mint annak a xar playstationnek
Nem olyan rossz az a playstation. Nekem pl. az jobb, mett ahhoz szoktam hozzá. Nekem az Xbox kontroller nem fekszik.
Nekem a menü valahogy a PS3-nál jobban tetszik.Stabilabb szebb stb.
A Controller mind 2 höz nagyon jó az Xboxé kényelmes strapabíró PS3-é úgyszintén.
Grafikai különbség alig van talán annyi fentebb már említettek amit a PS3 valamivel élethűbb, az Xbox meg színesebb.
Játékok terén szinte egyformák : Xbox:Gears of War
PS3_ God of war.(Ami nekem jobban tetszik,de a fenti játék is nagyon jó.)
Xbox: Forza 3
Ps3: Gran Turismo 5(Ami nekem szintén jobban tetszik,de a fenti játék is jó.😃😉
A Gta Iv csak xboxra van meg de ott szép és jó ps3-mon még nem próbáltam.
Az Online rész az Xbox-on jobb. Xboxé fizetős és jobb is az online játék.Ps3-mon se rossz és ingyen van.
Ps3 Move-t még nem próbáltam de nem is fogom
A Kinect-et volt szerencsém kipróbálni és az nem volt rossz bár még gyerekcipőben jár.
Külsőleg a Ps3 szebb legalábbis a FAT (régebbi gép.)
Szerintem nincs sok különbség a 2 konzol között egyik élethűbb a másik színesebb ahogy fentebb írtam\írták.Ez attól függ hogy kinek mi jön be.
Hülyeség azt mondani hogy ez jobb az jobb mikor szerintem a többség nem is próbálta ki mind 2 gépet huzamosabb ideig.(Arra célzom hogy csak Xboxa van és rámondja a Ps3-ra hogy szar,mikor ki se próbálta)
Ja és PSP is volt a kezeim között de az nem jött be.
Egyértelműn xbox 360 jobb! 😜 Nekem is az van és semmi problémám sincs vele! Most éppen flashelik a kicsikét 😃
Ps 3ról annyit hogy semmiben sem külömbözik a boxtól max a netes rész de egy konzol nem netezésre van kitalálva!
Grafika szinte azonos! A Boxé kicsit színesebb míg a Ps3-é kicsit életűbb de azt a pici különbséget szerintem nehéz észre venni 😆
Ha nincs ps3-ad, akkorhonnan tudod, hogy az xbox360 a jobb? 😜