Revenge írta:
Jajj de aranyos a kis teniszlabdájával alszik el ő is akárcsak a mi kutyulink (volt)... És igazad van, szerintem a fazonra vágás büntetés, idióta ahogy akkor kinéznek, így meg olyan kis természetes családtag. Elöntött a szeretet csak a képek láttán <3 Ari nagyon !!!
19ati93 írta:
megszavaztuk! 😀 ne nyírjátok meg!!😀
Tényleg egyszer sem nyírtam fazonra, egyedül nyáron szoktam kicsit rövidebbre vágni, hogy ne legyen annyira melege. Most is majd kicsit "megkopasztom", de lényegében egyenletesen vágom, ne úgy mint azokat a puccos kiállításra való kutyákat. Szerencsétlenek. :/ Bohócokat csinálnak belőlük. 😜
Miyako-san írta:
nekem egy kis fehér uszkárom van, de nem nyírjuk őt fazonra, szerintem hülyén néznek úgy ki 😜 így jobban szeretjük 😀 most 6 éves , imádom őt <3
de volt már kajlafülü törpenyuszim is, sajnos 4 évvel ezelött meghalt, elötte meg egy cicám is volt
Jajj de aranyos a kis teniszlabdájával alszik el ő is akárcsak a mi kutyulink (volt)... És igazad van, szerintem a fazonra vágás büntetés, idióta ahogy akkor kinéznek, így meg olyan kis természetes családtag. Elöntött a szeretet csak a képek láttán <3 Ari nagyon !!!
Nekem ilyen genny viccek 15 évesen sem jutottak eszembe. Hogy ne legyen off topic, néhány oldallal ezelőtt linkeltem egy képet a tacskómról, aki most már lassan 9 éves.
1 kutya 2 macska 2 kismacska kb 20 tyúk és egy kb 30 galamb 😆 régen volt papagáj kecske még malac is illetve hörcsög meg nyúlak! remélem nem hagytam ki semmit 😆 hát igen ez vidék 😃
2.kép márvány sügér,most kb 12-15cm,(kb 4-5hónapja vettem,akkor volt3-4cm),felnött korára elérheti a 35cm is.
megszavaztuk! 😀 ne nyírjátok meg!!😀
Tényleg egyszer sem nyírtam fazonra, egyedül nyáron szoktam kicsit rövidebbre vágni, hogy ne legyen annyira melege. Most is majd kicsit "megkopasztom", de lényegében egyenletesen vágom, ne úgy mint azokat a puccos kiállításra való kutyákat. Szerencsétlenek. :/ Bohócokat csinálnak belőlük. 😜
nekem egy kis fehér uszkárom van, de nem nyírjuk őt fazonra, szerintem hülyén néznek úgy ki 😜 így jobban szeretjük 😀 most 6 éves , imádom őt <3
de volt már kajlafülü törpenyuszim is, sajnos 4 évvel ezelött meghalt, elötte meg egy cicám is volt
Én kutyám is itt van amúgy, 11. oldalon ebben a topicban
Az a te kutyád vagy lőted valahonnan máshonnan azt képet?
Itt a kutyád haverja:
A bruno ez egy foxi... erre gondolsz? 😆
Jaaaa, most már vágom 😃 Azt hittem foxi egy név itt, mert nagy betűvel írtad 😀 (Elég sűrű kutyanév a Foxi... 😃😉
😆 😆 😂 😂
De régen volt egy kutyám(meghalt) A neve Zeusz volt (O németjuhászkutya volt) ő kb akkora volt mint egy viziló.. 😀
Ha valaha gyerekem lesz, kívánom, hogy ne olyan legyen mint alex1997
Jo na nem ugy :-) szeretem csak néha olyanokat mond
Mind a 2 hogy fuuuu nem sértésnek értelmezd.
tudom,hogy csak viccnek szántad (vagy nem?) de valahogy nekem nem jött át..
Spoiler!
amúgy egy német juhász kutyám van. 😃
Komoly ? nagyon szeretem a Husky-kat