szeretném még kihasználni ezt a nem teljes 2 hetet ami van a NYSZ-ből 😃
tudnátok mondani olyan 2008-2012-ig terjedő filmeket, amik az alábbi kritériumoknak megfelelnek?
Először is legyen magyar szinkron, izgalmas, jó történet, akció, horror, thriller lehet, de ne ilyen szellemes marhaság, vmint ne futurisztikus.
ha lehet a főhős ne haljon meg azt utálom 😃
lehet nyugodtan vígjáték is, de akkor Nagy durranás és CSupasz pisztoly fílingű
28 nappal-héttel később, A tenger vadjai, A falka, Én a robot, Machete, másnaposok, Pánik a szigeten, Predators, Viasztestek, A szem, Sin City, Az éberség kilőve, ezek megvannak. de ezekhez hasonlókat keresek.
Hát nekem Taxi 1-2-3 Halálos Iramban 1-2-3 Gamer-Játék a végsőkig Resident Evil 1-2-3-5 (tudom hogy a magyar elnevezése Kaptár de én jobban szeretem azt h Resident Evil) Akkor És megint dühbe jövünk, Horrorra Akadva összes, Ryan közlegény megmentése, Katonák Voltunk, Legenda vagyok meg még van egy kettő... Ja és tudna valaki egy Resident Evil: Afterlife letöltőlinket dobni privibe természetesen a magyar szinkronosra gondolok... előre is thx!
Szerk.: Időközben találtam egy linket úgyhogy már nem kell 😀
Toma97:
Szerintem nézhető az egy és a kettő is, nekem nagyom tetszet de ez is ember függő, mert mindenkinek más és más tetszik, nézd meg én csak ajánlani tudom.
Csak az a baj hogy a kettő még nem jött ki szinkronosan csak feliratos változat van de az is jó.
Hát nagyon sok van de amit tényleg a legjobban az a Halálos Iramban 1-5 ig, és a Transformers és még sok más...
Tudom, hogy ez nem ide való de más hova se nagyon 😆 😕 de aki fent van facebbok on és szereti a Halálos Iramot az dobna erre a háromra egy egy Tetszik-ett? 😀
Animax: A Kertvárosi gettó 😃
Discovery: Túlélés törvényei, Állítólag, Épp, hogy élek (sajnos már nem megy..😞), Autókereskedők, Hogyan készült?
Comedy Central: Susogós mackók, A Nevem Earl, A Simpson Család, Amerika Legviccesebb Home Videói, Az én hősöm, Family Guy, South Park, Házi barkács (sajnos nem megy már..😞), Már Megint Malcolm
RTL Klub: Barátok közt, vagy ami jó film megy 😃
FILM+: Bud Spencer & Terence hill ( összes film ) Jackie Chan ( összes film )
Ezek mellé még: Terminator ( összes film ), Avatar, Transformers, Sötét Zsaruk, Amerikai Taxi, Mr.Bean ( összes film ), Euró Túra, Torrente ( összes film )
Toma97 írta:
Gerdzso:nem mindegy hogyan nézel meg egy filmet akár moziban,haverokkal,egyedül,idegesen,szomorkodva...
ezt mondom 😀 meg az is számít hogy mit olvastál róla... tehát értékelés... hasonlók... az utóbbi pár évben ezért sohasem nézem meg hogy milyen értékelést kaptak... rengeteg tényezőtől függ hogy tetszik vagy nem 😀 bár vannak olyanok amiken semmilyen lelkiállapot se tud segíteni 😃
Toma97 írta:
Gerdzso:nem mindegy hogyan nézel meg egy filmet akár moziban,haverokkal,egyedül,idegesen,szomorkodva...
ezt mondom 😀 meg az is számít hogy mit olvastál róla... tehát értékelés... hasonlók... az utóbbi pár évben ezért sohasem nézem meg hogy milyen értékelést kaptak... rengeteg tényezőtől függ hogy tetszik vagy nem 😀 bár vannak olyanok amiken semmilyen lelkiállapot se tud segíteni 😃
így utólag hülyeség a listám... mivel azt a jelenlegi lelkiállapotom alapján írtam... számomra a kedvenc filmek mindig változnak... vannak azok a kedvenc filmek amik nem olyan jók, de egy olyan személlyel néztem meg akivel egyszerűen zseniálisnak tűnt... stb 😀
V, mint vérbosszú
Detroit Rock City
Gran Torino
Minden film, amelyben Jason Statham, Mickey Rourke, Mel Gibson, Bruce Willis, Nicholas Cage játszik.
Van 2 film, ami nekem nagy csalódás volt: Requiem for a dream, és a Cannibal Holocaust, az utóbbinak kb. semmi értelme sincs...szerintem.
Aliens
Aliens Versus Predator
Predator
Bad Boys 2
tudnátok mondani olyan 2008-2012-ig terjedő filmeket, amik az alábbi kritériumoknak megfelelnek?
Először is legyen magyar szinkron, izgalmas, jó történet, akció, horror, thriller lehet, de ne ilyen szellemes marhaság, vmint ne futurisztikus.
ha lehet a főhős ne haljon meg azt utálom 😃
lehet nyugodtan vígjáték is, de akkor Nagy durranás és CSupasz pisztoly fílingű
28 nappal-héttel később, A tenger vadjai, A falka, Én a robot, Machete, másnaposok, Pánik a szigeten, Predators, Viasztestek, A szem, Sin City, Az éberség kilőve, ezek megvannak. de ezekhez hasonlókat keresek.
Előre is köszi az összes tippet.
Az egyetlen,az is jó
keresek egy pár filmeket innét ezt hol tom leszedni ezeket?
[LINK]
a bruce lee és jet lee összes filmje 😆
Szerk.: Időközben találtam egy linket úgyhogy már nem kell 😀
Halálos iramban Tokyo Drift & Ötödik sebesség
Lopott idő
A sólyom végveszélyben
Amerikai Pite 1-7ig 😃 Ezek naon frankó filmek
8 mérföld nekem nagyon tetszett a film,aki szereti ezt a stílust,annak ajánlom! Mekkora szövegek vannak benne 😲
Never Back Down
Never Back Down 2
Sötét lovag
Keresztapa
Remény rabjai
Száll a kakukk fészkére
Kilenc királynő
Trainspotting
Szerintem nézhető az egy és a kettő is, nekem nagyom tetszet de ez is ember függő, mert mindenkinek más és más tetszik, nézd meg én csak ajánlani tudom.
Csak az a baj hogy a kettő még nem jött ki szinkronosan csak feliratos változat van de az is jó.
Itt van mindegyikből egy trailer:
Sose hátrálj meg:
Sose hátrálj meg 2:
Halálos Iramban 1-5-ig
Transformers 1-3-ig
Vitathatatlan 2, 3, ( az egy is, de inkább csak ez a kettő )
Sose hátrálj meg 1-2
Vad motorosok
Torque
...és így tovább, mindegy hogy akció, vígjáték vagy horror meg nézem mindegyiket, max ha még se tetszene nem nézem végig.😜
Tudom, hogy ez nem ide való de más hova se nagyon 😆 😕 de aki fent van facebbok on és szereti a Halálos Iramot az dobna erre a háromra egy egy Tetszik-ett? 😀
https://www.facebook.com/pages/Halálos-Iramban-sorozat/213240705382740
https://www.facebook.com/pages/Halálos-Iramban-5/178878562157475
https://www.facebook.com/pages/Halálos-Iramban-6/318325491544478
Köszi előre is 😀 😉
Nekem a Killer Elite
A Halalos iramban 1-5
Gyürük Ura
Amerikai Pite 1-8
Lassan a Pite 9 et Alias New Pite 4 et is felírhatod 😃
A Halalos iramban 1-5
Gyürük Ura
Amerikai Pite 1-8
Discovery: Túlélés törvényei, Állítólag, Épp, hogy élek (sajnos már nem megy..😞), Autókereskedők, Hogyan készült?
Comedy Central: Susogós mackók, A Nevem Earl, A Simpson Család, Amerika Legviccesebb Home Videói, Az én hősöm, Family Guy, South Park, Házi barkács (sajnos nem megy már..😞), Már Megint Malcolm
RTL Klub: Barátok közt, vagy ami jó film megy 😃
FILM+: Bud Spencer & Terence hill ( összes film ) Jackie Chan ( összes film )
Ezek mellé még: Terminator ( összes film ), Avatar, Transformers, Sötét Zsaruk, Amerikai Taxi, Mr.Bean ( összes film ), Euró Túra, Torrente ( összes film )
Filmek : Sherlock Holmes, transformers,terminator és sok más 😃
Igaz😃
Gran Torino
Kill the Irishman
transformersek
hellboyok
titánok harca
villám tolvaj
star warsok