Gothic-ok (4. resze most jon), aztan Two Worlds ( most jon a 2. resze), RISEN, Star Wars: KotoR 1, Dragon Age-ek, Mas Effect 1-2, Diablo 2... a kedvenceim RPG-ek kozott. 😀
egyetértek a diablo 2 vel és még a mass effect 1 (a 2 vel még nem játszottam mert nincs meg, és az 1 is eredeti) meg talán a mount & blade is benne lehet a felsőkategóriában
jaja Fablet enis toltam , csak feléigh eljutottam angolul és oszt tesom szerzett ra magyarositast , felraktam a magyarositast es nem volt jó mert valami kérdojelek volt mindenhol 😆
Fable:The Lost Chapters, kihagyhatatlan egyszerűen.Csak ajánlani tudom (TESCO-ban 2000Ft)mert nagyon izgalmas és a grafikája is gyönyörű!😆😆 Én végigtoltam
Most hogy kiadták az 1.70es patchet és az 1.71es hotfixet kb(800-900MB) javítást ami mindent orvosol: bugok, elcseszett questek, kompatibilitási problémák meg egyebek... a Gothic 3ba még jobban beleszerettem 😀
Kíváncsian várom a 4ik részt 😀
Az Elder Scrolls közül is a IV-ik (az Oblivion) lett a legjobb... a mai napig az egyik legjobb rpg a világon...
Főleg az új még szebb és részletesebb textúrákkal 😀
Ebben igazad van
Szerinted az igaz hogy akik a World Of Warcraft-tal játszanak világszerte 7 millióan nemcsak más játékkal nem játszanak hanem saját életüket is elhanyagolják?
amugy sztem WoW 😜 mivel jelenleg csak az köt le 😆
[movie=youtube]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4FRWYRqaGFE&hl=en_GB&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4FRWYRqaGFE&hl=en_GB&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/movie]
De a Devil May Cry 4-is nagyon jó😃😃
[MMO]rpg-be nekem a Metin2 jön be.^^
Kíváncsian várom a 4ik részt 😀
Az Elder Scrolls közül is a IV-ik (az Oblivion) lett a legjobb... a mai napig az egyik legjobb rpg a világon...
Főleg az új még szebb és részletesebb textúrákkal 😀
huh
Elder Scrolls III: Morrowind
Gothic 1-2-3
De majd megpróbálom letölteni vagy beszerezni a többi részt
Ha lesz lóvém😆
Meg nem hiszem hogy a WOW olyan hű de jó játék lenne biztos jó de annyira
Szerinted az igaz hogy akik a World Of Warcraft-tal játszanak világszerte 7 millióan nemcsak más játékkal nem játszanak hanem saját életüket is elhanyagolják?
Az meg a fantáziai keleten játszódik
(Ugyanaz a fejlesztő)😆