Hát szerintem...
Gothic 3 első erededeti PC játékom volt, még 2006-ban, azóta is játszom vele, én nem tudom megunni, bár lehet, hogy csak a "nosztalgia" miatt van. A buggok számomra nem voltak olyan zavarók, inkább az, amikor állig fel vagy fegyverkezve, begurul egy vadkan, és leöl. Nincs automentés, úgyhogy ha felteszed a nehézséget akár közepesre, elég sok fejfájást okozhat a játék. (F5-tel persze akármikor menthetsz.) Optimalizálása tényleg nem túl jó, mert a mostani, 1 gb-s ddr3-mas kártyámon ugyan úgy megy, mint a 8400gs-en, ami ugye negyed gigás, és ddr2-es.
Skyrim..Ő, és a Gothic 3 holtversenyben első hely, ugye nem kell bemutatnom az rpg rajongóknak?
na meg ha már teljesen(?) kitoltad a játékot, akkor new game, és modok..kapsz egy elder scrolls 6-ot.
Risen 1: 2. hely, azért, mert én hülye voltam hozzá, és egy ponton nem jutottam túl. Ez valami borzasztó zavaró volt, ezért is bánom a döntést.
Risen 2: Olyan dolgokat hallottam róla, hogy csak na. Optimalizálatlan, atomerőműveken se megy, semmi köze az rpg-khez. Hát nem tudom, nem mertem még letölteni, pótolni fogom.
Az én kedvenceim (nem sorrendbe mert nem bírok köztük külömbséget tenni):
-Dragon Age Origins
-The Witcher 1-2
-Mass Effect 1-2-3
-The Elder Scrolls V: Skyrim
Segítsetek! egy elég régi játékod a The Elder Scrolls IV Oblivion-t szeretném telepíteni, de a telepítő egyszerűen nem indul el 0%nál marad számolja az eltelt időt de semmi egyebet nem tesz. Vajon miért lehet ez?
Nekem a kedvenceim:
The Elder Scrolls III: Morrowind (Tribunal-lal, Bloodmoonnal)
The Witcher 2
IceWind Dale (1)
Diablo 2 ( ha lehet RPG-nek mondani )
The Witcher (1)
Diablo (1)
Sokaknak jobban tetszik az első rész mint a második, csak azt nem tudom, hogy miért.😃 Talán a hangulatuk miatt van, a The sith lords sokkal darkosabb .
Gothic 2 után keresgéltem hasonló játékot -amivel gondolom nem vagyok 1edül- és a Fable -t el is kezdtem, de nem nagyon kötött le, a klikkelős harcrendszer pedig nagyon nem tetszett..
Gothic 3al kapcsolatban azt olvastam, hogy az 1.73 CP az sokmindent megold.
Hú itt is vannak Gothic fanok 😀
nekem is a Gothic 1-2, a 3 jó lenne ha nem bugtenger lenne (még legújabb CP-vel is). A Gothic 4 az meg már nem is Gothic. A Risen se olyan rossz, Gothic fanoknak megéri mert ugyanaz a fejlesztő mint G 1-3-nak, egyes helyeken nagyon hasonlít a Gothic-ra!
A Fable se rossz kár hogy a 2 nem jött pc-re, de az 1-et sokat játszottam a 3-at meg csak egyszer játszottam ki az nem tetszett annyira.
A The Elder Scrolls sorozat meg nem fogott meg annyira.
Fable-t nagyon szerettem, a 2-t megvettem Xboxra eredetibe, az még jobb, nemsokára a 3-at is megszerzem 😃 Ami még nagyon jó RPG az a Fallout 3 + DLC-jei meg a Fallout New Vegas 😉
Fable: The Lost Chapters! Nagyon jó game még megvenni is megéri! A kettő is nagyon jó😆 Én már csak tudom mert azt tolom Xboxon 😆
Meg ajánlom még a Fallout 3-at az is elég jó, de majd kíváncsi leszek a new vegas-ra 😀
Nem tudom, lehet bennem van a hiba, de én nagyon rég nem láttam igazán jó RPG-t... a legutóbbi ami teccett az a COD6-ba vagy a Battlefield: Bad Company 2-be volt, de azokat én indítottam 😂
viccet félre téve nekem a Dungen Keeper az uralkodó az RPG témában😲
Gothic 3 első erededeti PC játékom volt, még 2006-ban, azóta is játszom vele, én nem tudom megunni, bár lehet, hogy csak a "nosztalgia" miatt van. A buggok számomra nem voltak olyan zavarók, inkább az, amikor állig fel vagy fegyverkezve, begurul egy vadkan, és leöl. Nincs automentés, úgyhogy ha felteszed a nehézséget akár közepesre, elég sok fejfájást okozhat a játék. (F5-tel persze akármikor menthetsz.) Optimalizálása tényleg nem túl jó, mert a mostani, 1 gb-s ddr3-mas kártyámon ugyan úgy megy, mint a 8400gs-en, ami ugye negyed gigás, és ddr2-es.
Skyrim..Ő, és a Gothic 3 holtversenyben első hely, ugye nem kell bemutatnom az rpg rajongóknak?
na meg ha már teljesen(?) kitoltad a játékot, akkor new game, és modok..kapsz egy elder scrolls 6-ot.
Risen 1: 2. hely, azért, mert én hülye voltam hozzá, és egy ponton nem jutottam túl. Ez valami borzasztó zavaró volt, ezért is bánom a döntést.
Risen 2: Olyan dolgokat hallottam róla, hogy csak na. Optimalizálatlan, atomerőműveken se megy, semmi köze az rpg-khez. Hát nem tudom, nem mertem még letölteni, pótolni fogom.
-Dragon Age Origins
-The Witcher 1-2
-Mass Effect 1-2-3
-The Elder Scrolls V: Skyrim
Torchlight I-II
Dragon Age Origins
The Elder Scrolls III: Morrowind (Tribunal-lal, Bloodmoonnal)
The Witcher 2
IceWind Dale (1)
Diablo 2 ( ha lehet RPG-nek mondani )
The Witcher (1)
Diablo (1)
The Witcher 2
Dragon Age Origins
Szép hosszú neve van.😀
Gothic 3al kapcsolatban azt olvastam, hogy az 1.73 CP az sokmindent megold.
Sudeki
SW KOTOR
Jade Empire
nekem is a Gothic 1-2, a 3 jó lenne ha nem bugtenger lenne (még legújabb CP-vel is). A Gothic 4 az meg már nem is Gothic. A Risen se olyan rossz, Gothic fanoknak megéri mert ugyanaz a fejlesztő mint G 1-3-nak, egyes helyeken nagyon hasonlít a Gothic-ra!
A Fable se rossz kár hogy a 2 nem jött pc-re, de az 1-et sokat játszottam a 3-at meg csak egyszer játszottam ki az nem tetszett annyira.
A The Elder Scrolls sorozat meg nem fogott meg annyira.
Dragon Age Origins az Awakeninggel 1.
The Witcher 2.
Fallout 3. 3.
Icewind Dale I.-II.
Baldur's Gate I.-II.
Az ujak közül pedig a Dragon Age-t tudnám kiemelni
STALKER(bár ez nem igazán RPG)
Elder Scrolls széria
Fallout széria
Alpha Protocol
Szerintem meg egyértelműen a Mass Effect sorozat😀
Egyetértek, az a legkirályabb, és a Mass Effect 2 nekem nem csak az RPG-k között hanem az összes kategóriában a legjobb 😃
Meg ajánlom még a Fallout 3-at az is elég jó, de majd kíváncsi leszek a new vegas-ra 😀
viccet félre téve nekem a Dungen Keeper az uralkodó az RPG témában😲
The Elder Scrolls 4: Oblivion
Dragon Age Origins
Diablo II
Fallout 1-2
RPG( 7 Rocket Propelled Grenade Launcher )
am jo RPG még aTitan quest is sztem, bejön nekem ez a görög témája 😆
Sztem a Fable és a DMC-k! 😃