valami más van ott a gépen és azt jelzi, mert nálam is avast van és nem jelzi vírusosnak az oldalt!kerestesd át a gépedet! és szerintem az egyik legjobb és legmegbízhatóbb vírusirtó az avast! 😉
Suliban a teszt gépekre, az lett felrakva de olyan tetű lassuak lettek, nemtom, én mikor megnyitottam böngészőt egyből valamit hozzá akart adni, meg mindig volt valalmi baja, ott legalábbis.
Nemhiszem hogy pont az Avast lenne rá a legjobb, nálam nagyon belassította a gépet, Avirát használtam, az jobb, amit megnyitsz, ellenőrzi, jelzi ha vírus, de már gép újra telepítés óta nem használok vírusírtót.
Tudnátok ajánlani olyan vírusírtót amit feltudnék tenni olyan gépekre, amit elhoznak hozzám szerelésre / javításra / reinstallra, és gyors, valoban véd és ingyenes és nemfogja a gépet, nemkell az aktiválással bas.....ni, hanem teszi a dolgát?
Köszi
Arbalest: Ami legkevésbé terheli a gépet, az a Microsoft saját vírusirtója, de cserébe az alacsony terhelésért, nem is ér sokat.
Az avast a másik véglet - magam is avast-ot használok - ami elég rendesen terhel, de ez leginkább abban mutatkozik meg, hogy a gép elindulása után még egy jó darabig lassúbb a rendszer, ám pár perc után befejezi az aktív működést, utána tényleg csak a RAM foglalás az egyetlen hátránya. Cserébe viszont az egyik legjobb ingyenes vírusirtó. Én azért használom, mert tud olyan rendszerbetöltéskor lefutó vizsgálatot, amit tudomásom szerint a többi ingyenes nem: azaz, mielőtt a rendszer elindulna és a rajta lévő vírusok aktivizálódnának, le tudja szedni az összeset, ami jó, tekintve, hogy sok oylan vírus van, ami ha már fut, akkor elrejti egyes részeit a vírusirtók elől, vagy épp nem tud vele mit kezdeni a biztonsági szoftver, hiszen futása miatt a vírus nem manipulálható, mert foglalt.
Szóval kiindulva a gépedből, bátran használd az Avast-ot, mert memóriád elég van és a processzor is elég erős ahhoz, hogy az indulás után hamar befejeződjék az elsődleges ellenőrzés.
Én az avast!-ot tudom ajánlani. Lassan 2 éve használom, és semmi problémám nincs vele! Bár sokat eszi a RAM-ot, azonban csökkentett üzemmódba/játék üzemmódba lehet tenni, ha nagyon zavar. Ingyenes szoftver, a célra alkalmas, kényelmes, egyszerű a használata.
Emellett még két szoftvert tudok ajánlani, amik bár nem vírusirtók, de mégis hasznosak:
CCleaner: Ezzel a böngésződet tudod kitakarítani, rengeteg helyet tudsz felszabadítani a winchestereden, és regisztrációs hibákat is javít. Van benne töredezettségmentesítő program is, azonban az nem sok mindenre jó.
Auslogics DiskDefrag: Ez töredezettségmentesítő program, ez is fontos a számítógép karbantartására.
valaki tudna egy jó Vírusírtót ajánlani? Nem szoktam használni, de szeretnék.
Sokat játszok, töltök le néha, és nem szeretnék valami vírust a gépen. Valaki tudna ajánlani egy egyszerűt ami nem zabálja a gépet és játszani is enged? 😀
galex: én az említett exe hibával nem találkoztam. Milyen mértékben fogyik neked a C-n a hely? Nem rendszervisszaállítási pontok keletkezése miatt csökken a tárhely? Mert azt tudod törölni. Készíts "sűrűn" a C-n főmappánkénti tulajdonságvizsgálatot (vagyis a méreteket nézd meg majd printscreeneld le őket) úgy min Program Files, Windows mappa stb. Ha változás van abból le lehet szűkíteni a dolgot. Lényeg, hogy ne telepíts és ne törölj addig.
Ha problémás a vírusírtó, telepítsd újra.
Sziasztok. az Avast talált egy virust a hosts.exe-t és letörölte. Azt akarom kérdezni,hogy ez a fájl fontos vagy esetleg nem tudjátok mire jó? Neten nem találok róla semmit.
Köszönöm a videót winrar remélem teljesen megszabadultam tőle 😃
Nincs ötleted,hogy honnan lehet ezt elkapni? atstuff07 : Leszedtem az Avast! vírusirtót remélem nem lesz vele gond 😀
Köszönöm a segítségeteket 😀
djwarp: Ccleaner is segíthet, az automatikusan induló programok / saját böngésződ fülön letilthatod majd kitörölheted a felesleges bővítményeket. Az Avast!-ban is van böngészőtakarító.
Nekem ESET Smart Security 8 van fönt, teszi a dolgát, nem lassítja a gépemet (bár durva lenne, ha lefogná a procim 😃😉, szóval ajánlom. Újságos kódokkal használom. djwarp:
atstuff07 : Nekem most a Nod32 van fent,korábban a Microsoft Security volt fent,csak elkaptam valami vírust,és még reinstall után is(mint most) beugrál az internet magától vagy 50x,a net kezdőoldala a mystartsearch volt,azt nagy nehezen letöröltem,de még mindig ugrál,valami ötlet? A Malwarebytes kimutatta le is töröltem de még se szűnt meg a problémám 😕
djwarp:
Nekem az Avast! vált be. Az ingyenes verziója elegendő egy mezei felhasználónak, bár egyre jobb dolgokat építenek be a fizetős (premium) csomagjába is. Sokat fejlődött, akár 1 évre visszamenőleg is nézzük. Egy email címmel évente meg lehet újítani, nincs kódokkal való vacakolás sem. A 2015-ös kiadás már messze túlszárnyalja az évekkel ezelőttieket (már az ingyenes alapváltozat is).
Sziasztok! Ma beszereztem a rendőrös malware vírust,de szerencsére a gépet úgy tudtam használni hogy kinyomtam a netet és újraindítottam,utána nem jött be,még akkor se,mikor a netet visszanyomtam. Defenderrel leellenőriztem,meg a Malware Byte Anti Malware-rel is ami talált 2 trójait is,valószínüleg ez volt az. Ez szerintetek mennyire volt hatásos ellene? Jobban járnék ha újraraknám a gépet? Attól tartok hogy maradt valami még rajta belőle.
Eddig én is használtam,de 3hónapja kb ujra raktam a gépet,és nem tettem fel virus keresöt.A gépnek semmi baja,pedig netezek is rendesen.A lényeg reklámokra meg hirdetésekre amik csak elöugranak nemszabad rá klikkelni.
Ma be akart a gépemre mászni egy POLICE vírus lezárta a böngészőmet és kiírta hogy fizessek 25000-t vagy börön lesz jó vicc gyors újrainditás és már sehol sincs ha ilyet kaptok ne reagáljatok rá csak gyorsan netkábel ki utána meg gép újraindítás !
Sziasztok virusos lett a barátom számitógépe és sok fontos adat van rajta. Azt szeretném tudni hogy hogyan törölhetem le a virust mert nem lennne elönyös ujraformázni a winchestert. Én arra gondoltam hogy pendrivera valamien linuxot(vagy mást) és azon keresztül valamivel kiirtani. Bármien más alternativa is jöhet 😀
Én átálltam a Microsoft Security Essentiálra.Több mint 100 xxx oldalon teszteltem és megbízhatónak tűnik.Másrészt meg ugye ingyenes és sok az állítási lehetőség benne.Egyébként én amondó vagyok,hogy nem vírusírtó kell,hanem egy megbízható tűzfal.Ha nem látnak,akkor nincs gebasz.
eredeti oldaláról szedd le és vadássz hozzá kulcsot.
régebben volt nod 32 .
akkor jó,köszi.
eddig nem volt vele gond .
Suliban a teszt gépekre, az lett felrakva de olyan tetű lassuak lettek, nemtom, én mikor megnyitottam böngészőt egyből valamit hozzá akart adni, meg mindig volt valalmi baja, ott legalábbis.
Köszi
Le is szedem az Avastot 😀
Az avast a másik véglet - magam is avast-ot használok - ami elég rendesen terhel, de ez leginkább abban mutatkozik meg, hogy a gép elindulása után még egy jó darabig lassúbb a rendszer, ám pár perc után befejezi az aktív működést, utána tényleg csak a RAM foglalás az egyetlen hátránya. Cserébe viszont az egyik legjobb ingyenes vírusirtó. Én azért használom, mert tud olyan rendszerbetöltéskor lefutó vizsgálatot, amit tudomásom szerint a többi ingyenes nem: azaz, mielőtt a rendszer elindulna és a rajta lévő vírusok aktivizálódnának, le tudja szedni az összeset, ami jó, tekintve, hogy sok oylan vírus van, ami ha már fut, akkor elrejti egyes részeit a vírusirtók elől, vagy épp nem tud vele mit kezdeni a biztonsági szoftver, hiszen futása miatt a vírus nem manipulálható, mert foglalt.
Szóval kiindulva a gépedből, bátran használd az Avast-ot, mert memóriád elég van és a processzor is elég erős ahhoz, hogy az indulás után hamar befejeződjék az elsődleges ellenőrzés.
Én az avast!-ot tudom ajánlani. Lassan 2 éve használom, és semmi problémám nincs vele! Bár sokat eszi a RAM-ot, azonban csökkentett üzemmódba/játék üzemmódba lehet tenni, ha nagyon zavar. Ingyenes szoftver, a célra alkalmas, kényelmes, egyszerű a használata.
Emellett még két szoftvert tudok ajánlani, amik bár nem vírusirtók, de mégis hasznosak:
CCleaner: Ezzel a böngésződet tudod kitakarítani, rengeteg helyet tudsz felszabadítani a winchestereden, és regisztrációs hibákat is javít. Van benne töredezettségmentesítő program is, azonban az nem sok mindenre jó.
Auslogics DiskDefrag: Ez töredezettségmentesítő program, ez is fontos a számítógép karbantartására.
valaki tudna egy jó Vírusírtót ajánlani? Nem szoktam használni, de szeretnék.
Sokat játszok, töltök le néha, és nem szeretnék valami vírust a gépen. Valaki tudna ajánlani egy egyszerűt ami nem zabálja a gépet és játszani is enged? 😀
Ha problémás a vírusírtó, telepítsd újra.
Nincs ötleted,hogy honnan lehet ezt elkapni?
atstuff07 : Leszedtem az Avast! vírusirtót remélem nem lesz vele gond 😀
Köszönöm a segítségeteket 😀
djwarp:
Nekem az Avast! vált be. Az ingyenes verziója elegendő egy mezei felhasználónak, bár egyre jobb dolgokat építenek be a fizetős (premium) csomagjába is. Sokat fejlődött, akár 1 évre visszamenőleg is nézzük. Egy email címmel évente meg lehet újítani, nincs kódokkal való vacakolás sem. A 2015-ös kiadás már messze túlszárnyalja az évekkel ezelőttieket (már az ingyenes alapváltozat is).
Köszi a választ!
A válaszokat előre is köszönöm!