Webfejlesztés - Webprogramozás
Minden ami a weboldalak készítésével / programozásával kapcsolatos.
Kezdők, haladók, profik hozzászólását és tanácsát várom ebbe a topikba, hogy hogyan kell weboldalakat készíteni és az arculatát megtervezni.
Kezdők, haladók, profik hozzászólását és tanácsát várom ebbe a topikba, hogy hogyan kell weboldalakat készíteni és az arculatát megtervezni.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Mellesleg örülök hogy tetszik 😀
bEEfRee elég jó lett 😃 nekem is össze dobhatnál egyet
hajrá srácok 😜 még a végén lemaradtok 😀
NA, akkor kezdjük az alapoknál.
1. Kódolás beállítása: UTF8 Bom nélkül
2. Doctype [LINK] <---innen ki lehet másolni. Az xhtml 1.0 strict doctypeot kell kimásolni.
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN"
"http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
3. Mindezt elmentjük html-ként és így már html forrás szerint kezeli.
4. Aztán jonnek a <meta> tegek a <html> tageken belül.
csaknemnézek ki ennyire szőkének 😉
mar ezt is elfelejtetem nem sokat jarok skype-on
bazz de jo hogy felsincs teve a skype
Skypom: top_black-original aki akar felvehet bátran. nemharapok
szerk: ha esetleg kivancsi lene ra vlaki skype 😀😉
Joker020 okés 😀 ugyanúgy FTP tárhelyes webhosting, mint az atw, csak asszem jócskán nagyob kapacitással
szerk: megyek csinalok egy oldalt lumosnina-nak amig lejon a Darkness 2 csak hogy tisztaba legyen az eroleteimel 😀
szerk: csak aszt nem tudom miet 😞
bEEfRee, te hivatalosan is webdesignerként dolgozol? Hol tanultál?
jelenleg ami még látható az a blogom, mert a többit már törölték 😆D
[LINK]
A honlapkészítéssel kapcsolatban meg annyit, hogy általában drupal, webspell motorral szoktam dolgozni, htm, php-hez nemértek. Ja ésha ajánlhatok egy ingyenes webtárhelyet, ami szerintem nagyon jó akkor az a
[LINK]
ftp feltöltési lehetőség, 6gb tárhely és 50gb bandwith, és persze reklámmentes 😀
de midnenkepen valami szamitogepel kapcsolatos-ra
na en most megyek majd meg leszek es beszelunk errol 😀
nah nah mond mar
mivel tudom legkonyeben feltolteni a sajat irt weblapomat na erre valaszoljatok ha tudtok 😉
BRUgamer: a css egy olyan kódrendszer amivel az oldal kinézetét változtatod. Konnyebb ezzel, mint ha a html kódban írod meg és, ha hiba van, akkor így jobban átlátható.
A stylesheet-tel kell behívni a html-be ezt a css-t és így az ott beállítottak lesznek érvényben. Pl: szin, betűméret, tipus...
Ja...én a flashFXP-vel toltottem fel.
HELP nekem aszt irja ki hogy kapcsolat hivasi hiba mit cisnaljak?