Hasznos programok

Szerző: NTSC Jani, 2011. May 22., téma
Fórum » Szoftver
Ezt a témát azért nyitottam, mert sok felhasználó szokott érdeklődni, hogy ehhez és ahhoz mi lenne a legjobb program. Arra gondoltam, hogy itt össze lehetne gyűjteni a hasznosabb programokat.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Krissz avatar
Amikor elindítod Afterburnert akkor indul vele eggyütt egy Riva tuner cucc, alul az óra mellet kéne legyen, megynitod, és ott megkeresed "On screen palette" melletti nálam zöld pöttyöt, és rákattintasz, kiválasztod a színt. 😀
https://kepfeltoltes.hu/160828/9221603061_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Az MSI afterburner-el egyszerre feltelepül a Riva Tuner Statics Server program is. Abban lehet a színt át állítani.
0
0
0
0
no avatar
Már csak annyi a kérdés hogy az istenbe lehet átszínezni a csodálatos rózsaszínt?
0
0
0
0
Krissz avatar
Szivesen mindenkinek! 😃
Patrik: hátsz igen, ilyen ez a popszakma 😆 😆
0
0
0
0
no avatar
https://kepfeltoltes.hu/160828/Screenshot_17_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Kiégek,hogy elsőre jó lett! Köszi!
0
0
0
0
Krissz avatar
Én ezt szedtem le, és telepítettem: [LINK]

Windows 10 64 bit esem van amúgy, GT-430 as VGA val.
És kiisírja az adatokat játék közben. 😀

Szerintem érdemes lenne tiszta telepítést csinálni az Afterburnerből. 😀 (a mostanidat letörölni teljesen, és feltelepíteni ezt)
0
0
0
0
no avatar
Krissz: Esetleg nem tudnád valami módon át juttatni a telepítőt amit használsz vagy a telepített programot kompletten?
0
0
0
0
Krissz avatar
Bics Plííz ... 😊😊
Nekem működik
https://kepfeltoltes.hu/160828/ScreenShot_20160828153141_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0
no avatar
Nem tudjátok,miért nem elérhető a Show in On-Screen Display felirat? Ezért nem tudom az adatokat kimutatni játék közben..
10. verzió amit eddig kipróbáltam és egyikben sem!

https://kepfeltoltes.hu/160828/Screenshot_16_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
BOMB avatar
Krissz adobe premier pro
nehéz először kezelni de ha beletanulsz akkor nagyon jó szoftver
0
0
0
0
Krissz avatar
Sony Vegas hoz hasonló tudású programot tudnátok ajánlani? Ami kezeli a .mkv kiterjesztésű fileokat.
Ingyenes vs. Fizetős tökmindegy, csak veszteség nélkül szeretnék egy filmből jelenetet kivágni majd külön kimenten i azt.
Ötlet?
Köszi! 😀
0
0
0
0
attila421 avatar
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy van-e olyan program amivel megtudnám nézni hogy hány ventilátor van használatban a videó kártyán? Előre is köszönöm
0
0
0
0
no avatar
A Paint.NET is tud ilyesmit (meg számos egyebet is): [LINK]
0
0
0
0
19ati93 avatar
[LINK]
Online progi,próbáld ki.
0
0
0
0
BOMB avatar
valaki tud olyan programot ami egy képet rajzossá tesz?
0
0
0
0
no avatar
basszus16: Advanced SystemCare 9.
0
0
0
0
no avatar
themagichungarian egy ilyen engem is érdekel
bukta2 Premier Pro. először nehéz kezelni de utána meglátod hogy ez a legjobb
0
0
0
0
bassus16 avatar
Lemez töredezettségmentesítést szeretnék csinálni. Esetleg valaki ismer valami jó programot?
Előre is köszi.
0
0
0
0
themagichungarian avatar
Sziasztok.
Olyan programra lenne szükségem ami egy képből képes ,,rajzot" készíteni.
0
0
0
0
bukta2 avatar
lincoln_a_vandor kösz! 😉 ránézek!
0
0
0
0
xsebix avatar
Üdv!
Szeretnék egy filmet nézni a tv-n pendriveról csak angol nyelvű, szedtem le magyar feliratot de hiába rakom be a feliratot a film mellé a tv-n nem játsza le a feliratot( nem is lehet betenni/engedélyezni) gépen megy gond nélkül VLC-vel..
Hallottam egy olyanról, hogy bele lehet "égetni" a feliratot a filmbe... Milyen program tudja ezt? És hogyan kell csinálni?

Előre is köszönöm!
0
0
0
0
lincoln_a_vandor avatar
bukta2:Sony vegas szerintem a legprofibb vagasra meg zenehez illesztesre,egyszeru es konnyen kezelheto felulet.Profi program.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Szevasztok!

Keresek egy nagyon egyszerű és persze nagyon jó videó szerkesztő programot, ha tudna ajánlani valaki azt megköszönném!! videó vágás zene importálás videóra stb.!

Köszönöm előre is!, minden jót!
0
0
0
0
Bronson avatar
youtuberól alapból nem kapsz legjobb minőséget, max 320kbps mp3 fájlokat...
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Hali!
Érdekelne, hogy van-e valami jó zene letöltő program youtube-hoz, ezek az ingyenes weboldalas dolgokban nem igazán bízok, a minőség sem mindig az igazi, eddig DVD Video Soft-ot használtam, de most a legmagasabb minőség fizetős lett... ezt szeretném valami másik programmal megoldani vagy bármi más úton-módon. 😀
0
0
0
0
fox107 avatar
Tunnelbear-hez lehet plusz adatot szerezni tweet-ekkel...
0
0
0
0
shade0813 avatar
Srácok mi az a .UPAK file és mivel lehet megnyitni? 😃
0
0
0
0
no avatar
Az alap funkciók szerintem teljesen egyszerűek benne, mondom ezt úgy, hogy hangszerkesztéshez én sem értek túlzottan.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Dono:Köszönöm a segítséget.Igazából nem nekem van rá szükségem hanem az egyik szomszédomnak.Holnap átlépek hozzá és megnézem tudok-e kezdeni valamit azzal a zenével amit gyorsítani akar.Magamnak feltettem a programot, és egyszerűnek tűnik.
0
0
0
0
no avatar
reszler112233: szerintem erre a legtöbb szerkesztő képes, az Audacity például ingyenes is.
0
0
0
0
winrar avatar
spleenszuru: Keress ingyenes VPN-t, vagy Tunnelbear, de az csak 500mb/hóig ingyenes.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Üdvözletem.

Létezik valami program amivel lelassított mp3-as zenét normál sebességre lehet tenni és menteni is?
0
0
0
0
Twist avatar
Használj webes proxit, más megoldás erre nincs.
0
0
0
0
spleenszuru avatar
szaisztok!

külön nem találtam ilyen témát, szóval ide írom. tudtok olyan programot, amivel elrejthető/cserélhető ideiglenesen az IP címem ?
korábban a Super hide IP progit használtam, mikor filefront.com-ról nem tudtam letölteni magyar IP-vel, de fake angol, német stb.-vel igen.
most azonban a super hide ip-vel hiába állítom át, annyit érek el hogy semmilyen weboldalt nem tudok betölteni.
ötletek ? ha program nem, valami webes felületű hack ?
0
0
0
0
gyulazsolti avatar
Köszönöm.

Ezt tudtam én is, hogy van ilyen. Gondoltam hátha létezik valamilyen program amit feltelepítek és mutatja az össz fogyasztást, amit a gép használ, persze a monitor kivételével.

Nekem asrock lapom van, amihez van segédprogram, de az csak a proci fogyasztását mutatja és szabályozza ha jól tudom.

Ez: [LINK]

Ilyesmire gondoltam, csak össz gépre.
0
0
0
0
sisko avatar
Lehet,csak én vagyok tájékozatlan,de nem tudok ilyen progiról,ráadásul olyasmi is hozzátartozik a gép fogyasztásához,ami nincs is benne,pl a monitor vagy hangszóró,amit nem is tudna mérni.Külön-külön a proci meg a vga fogyasztását elvileg lehet figyelni(aida64 ill hwinfo64 mutatja),de ez messze nem az egész gép.
A legegyszerűbben - és legpontosabban - egy külső - konnektorba dugható - eszközzel tudnád márni,pl ilyennel : [LINK]
0
0
0
0
gyulazsolti avatar
Sziasztok!

Jobb híján itt teszem fel a kérdést.

Olyan progi érdekelne ami megmutatja, hogy mennyi áramot fogyaszt a gépem.
Gondolok itt arra, ha mondjuk nem nyúlok hozzá 1-1.5 óráig, vagy ha böngészek.

Létezik ilyen program?

Lényegében egy villanyóra kellene.😀
0
0
0
0
Bronson avatar
settings-monitoring fülek alatt találod, de youtube-on is van egy csomó videó róla.
0
0
0
0
tibi211 avatar
oké köszi.

Hol kell beállítani h játék közbe mutatja?
0
0
0
0
sisko avatar
MSI afterburner például.
0
0
0
0
tibi211 avatar
Üdv.

Tudnátok ajánlani egy olyan progit ami játék közbe mutatja a proci,ram videokártya kihasználtságát?.
0
0
0
0
Bronson avatar
lehet a hdd-d töredezett és nem birja a terhelést... milyen játékról van szó? én foobar-t használok, bár az aimp-al nem tudom mi a gondod, nagyon jó kis lejátszó!
0
0
0
0
fagyivisszanyal avatar
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani pár jó, winamp-hoz hasonló zenelejátszót? Aimpot ismerem de nem jött be nekem.
Jelenleg winampot használok de a zenék váltásakor beakasztja a gépet egy pillanatra(játék közben 60rol leveszi 2-3 ra az fps-t egy két másodpercig). Az is jo lenne ha valaki erre mondana megoldást 😀
0
0
0
0
Puffin avatar
Üdv!
Tudnátok valami jó progit ajánlani a gépen lévő filmek megosztására az itthoni hálózaton? Gondolok itt ilyen DLNA szerver szerűségre. Hogy a tévén és a házimozin keresztül lehessen nézni.
0
0
0
0
no avatar
CentOS, Debian, Ubuntu, Fedora vagy Open SuSE.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Mi suliban a 2003-as WinServert és Open Suse-t tanultuk. Mind a kettő jó, de Open Suse inkább. Webszerverek úgyis inkább linux alapú szerveren futnak.
0
0
0
0
bazsi213 avatar
sziasztok tudom hogy ez nem ide tartozik de egy par tanacvsra szuksegem lenne. Milyen operacios rendszert hasznalja szervernek,sajat weboldalam hoz? Koszi a segitseget

gep: core 2 quad q9300
4 db ddr2 ram
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Egész érdekes dolog ez az IOGraph (mous tracker program), egyenlőre még csak egy dota meccs alatt teszteltem 😜
https://www.kepfeltoltes.hu/160108/Dota_2_www.kepfeltoltes.hu_.png
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció