Hasznos programok
Ezt a témát azért nyitottam, mert sok felhasználó szokott érdeklődni, hogy ehhez és ahhoz mi lenne a legjobb program. Arra gondoltam, hogy itt össze lehetne gyűjteni a hasznosabb programokat.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Patrik: hátsz igen, ilyen ez a popszakma 😆 😆
Kiégek,hogy elsőre jó lett! Köszi!
Windows 10 64 bit esem van amúgy, GT-430 as VGA val.
És kiisírja az adatokat játék közben. 😀
Szerintem érdemes lenne tiszta telepítést csinálni az Afterburnerből. 😀 (a mostanidat letörölni teljesen, és feltelepíteni ezt)
Nekem működik
10. verzió amit eddig kipróbáltam és egyikben sem!
nehéz először kezelni de ha beletanulsz akkor nagyon jó szoftver
Ingyenes vs. Fizetős tökmindegy, csak veszteség nélkül szeretnék egy filmből jelenetet kivágni majd külön kimenten i azt.
Ötlet?
Köszi! 😀
Online progi,próbáld ki.
bukta2 Premier Pro. először nehéz kezelni de utána meglátod hogy ez a legjobb
Előre is köszi.
Olyan programra lenne szükségem ami egy képből képes ,,rajzot" készíteni.
Szeretnék egy filmet nézni a tv-n pendriveról csak angol nyelvű, szedtem le magyar feliratot de hiába rakom be a feliratot a film mellé a tv-n nem játsza le a feliratot( nem is lehet betenni/engedélyezni) gépen megy gond nélkül VLC-vel..
Hallottam egy olyanról, hogy bele lehet "égetni" a feliratot a filmbe... Milyen program tudja ezt? És hogyan kell csinálni?
Előre is köszönöm!
Keresek egy nagyon egyszerű és persze nagyon jó videó szerkesztő programot, ha tudna ajánlani valaki azt megköszönném!! videó vágás zene importálás videóra stb.!
Köszönöm előre is!, minden jót!
Érdekelne, hogy van-e valami jó zene letöltő program youtube-hoz, ezek az ingyenes weboldalas dolgokban nem igazán bízok, a minőség sem mindig az igazi, eddig DVD Video Soft-ot használtam, de most a legmagasabb minőség fizetős lett... ezt szeretném valami másik programmal megoldani vagy bármi más úton-módon. 😀
Létezik valami program amivel lelassított mp3-as zenét normál sebességre lehet tenni és menteni is?
külön nem találtam ilyen témát, szóval ide írom. tudtok olyan programot, amivel elrejthető/cserélhető ideiglenesen az IP címem ?
korábban a Super hide IP progit használtam, mikor filefront.com-ról nem tudtam letölteni magyar IP-vel, de fake angol, német stb.-vel igen.
most azonban a super hide ip-vel hiába állítom át, annyit érek el hogy semmilyen weboldalt nem tudok betölteni.
ötletek ? ha program nem, valami webes felületű hack ?
Ezt tudtam én is, hogy van ilyen. Gondoltam hátha létezik valamilyen program amit feltelepítek és mutatja az össz fogyasztást, amit a gép használ, persze a monitor kivételével.
Nekem asrock lapom van, amihez van segédprogram, de az csak a proci fogyasztását mutatja és szabályozza ha jól tudom.
Ez: [LINK]
Ilyesmire gondoltam, csak össz gépre.
A legegyszerűbben - és legpontosabban - egy külső - konnektorba dugható - eszközzel tudnád márni,pl ilyennel : [LINK]
Jobb híján itt teszem fel a kérdést.
Olyan progi érdekelne ami megmutatja, hogy mennyi áramot fogyaszt a gépem.
Gondolok itt arra, ha mondjuk nem nyúlok hozzá 1-1.5 óráig, vagy ha böngészek.
Létezik ilyen program?
Lényegében egy villanyóra kellene.😀
Hol kell beállítani h játék közbe mutatja?
Tudnátok ajánlani egy olyan progit ami játék közbe mutatja a proci,ram videokártya kihasználtságát?.
Tudna valaki ajánlani pár jó, winamp-hoz hasonló zenelejátszót? Aimpot ismerem de nem jött be nekem.
Jelenleg winampot használok de a zenék váltásakor beakasztja a gépet egy pillanatra(játék közben 60rol leveszi 2-3 ra az fps-t egy két másodpercig). Az is jo lenne ha valaki erre mondana megoldást 😀
Tudnátok valami jó progit ajánlani a gépen lévő filmek megosztására az itthoni hálózaton? Gondolok itt ilyen DLNA szerver szerűségre. Hogy a tévén és a házimozin keresztül lehessen nézni.
gep: core 2 quad q9300
4 db ddr2 ram