Segítség, elakadtam egy játékban!
Ezt a topicot azert hoztam letre, hogy ha valaki elakadt egy jatekban, nem tud tovabb menni, vagy nem tudja mit/ hogyan kell benne csinalni, hova kell menni, stb.. akkor itt meg lehet kerdezni, aki tudja az valaszol ra :D
itt meg lehet osztani hogy milyen tippjeitek/trukkjeitek vannak jatekokhoz, es itt lehet megbeszelni, hogyan lehet kihasznalni 1-2 bug-ot a jatekokban XD
itt meg lehet osztani hogy milyen tippjeitek/trukkjeitek vannak jatekokhoz, es itt lehet megbeszelni, hogyan lehet kihasznalni 1-2 bug-ot a jatekokban XD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
egyszerűen nem tudom átvinni.Mindig észrevesznek.
Köszönöm szépen előre is a válaszokat.
Ezen kívül az Enslaved😲dyssey of the west-ben is elakadtam,bár valószínűleg bug....
Aki segít előre is köszönöm 😀
itt egy kép:
1. Ha eredeti patcheld!
2. Ha tört másik verziót nézz meg!
3. Ha tört próbáld ki másik crackel!
4. Ha tört akkor is kipróbálhatod patchel, meg persze hozzá járó crackel!
Látom kicsit egyszerűbb volt a megoldás.... 😆
"Kicsit.." 😃
1. Ha eredeti patcheld!
Látom kicsit egyszerűbb volt a megoldás.... 😆
1. Ha eredeti patcheld!
Dopeman verziójú Test Drive-om van, és amikor a patch-et szeretném telepíteni azt írja hogy nem találja a gépen a játékot. Ez azért van, mert csak egy rar-ból kellett kimásolnom a telepített játékot. Hol tudom beállítani azt hogy a windows ill patch úgy lássa a játékot hogy fel van telepítve?
5:00000065434
Batman Arkham Asylum-ban 65% nál vagyok ,elkaptam joker-t,mutatja tovább a sztorit, minden ok, és most mi a helyzet , ki is pörgettem a gamet?
Legalábbis a fõ story kész. A maradék 35% az mellékküldetés, Rébusz trófeái.
Hali Valaki tudna segíteni itt hogyan kell továbbjutni a q.u.b.e. nevű játékban én 2 óra gondolgozás után feladtam😃
pro ez a csávó😃
köszi megvan már😀
beírtad, hogy kell help szinte azonnal kaptál választ és visszaírtál 20:10kor, hogy köszi már megvan ergó tök fölöslegesen feltettél egy kérdést mivel a szinte azonnali választ sem fogadtad el. Erre én már nem tudok mit mondani.....
Mi az hogy nem fogadtam el?Írtam hogy köszi a választ megcsináltam a videó alapján.Nem tudom neked ez hogy jött le:/
Sziasztok! Letöltöttem a call of duty black ops 2 nevezetű "programot" feltettem, crackeltem direct x telepitve minden megvan inditás.. Bejön hogy dolby... kilép Még1x inditom most kb a DOL (BY) és kilép.. Még 1x inditom Már inditásnál : Blck ops 2 müködése leállt ..😲. Jó inditom steamrol (non steam gameként adtam hozzá, monták hogy igy is sikerült valakinek) ugy is ugyanezt csinálja, Ja és idővisszaállitással is probálkoztam ugy se ment. Valakinek valami Ötlet vagy szedhetek le másik verziót (hallottam oylat hogy a skideowos veriót vagy kitolod 1 re vagy utánna nem játszol vele többet.. igaz ez?) a vicc az, hogy a régi athlonos gépemen csont nélkül futott de nem ennyire szép a történet vagy 6x dobott ki ugyanazon a pályán ugyanazon a pontnál ugyanazzal a hibával.. KÖSZI A VÁLSZT
3dm crack fixet rakd fel.
Heroes 6 miért csinálja ezt?
Játszok vele az elején egy 30 percet, de utána azt irja ki nincs elég mozgási pontod. Hiába inditok uj napot, akkor is 0-n marad. :S
Téma lezárva!
Csak ha nagyon hosszú a hsz. Am szükséges mert akivel éppen írogatok még végén nem fogná fel, hogy neki írok nem másnak. Szóval szerintem muszáj használni.
Hali Valaki tudna segíteni itt hogyan kell továbbjutni a q.u.b.e. nevű játékban én 2 óra gondolgozás után feladtam😃
pro ez a csávó😃
köszi megvan már😀
beírtad, hogy kell help szinte azonnal kaptál választ és visszaírtál 20:10kor, hogy köszi már megvan ergó tök fölöslegesen feltettél egy kérdést mivel a szinte azonnali választ sem fogadtad el. Erre én már nem tudok mit mondani.....
pro ez a csávó😃
köszi megvan már😀
Hali Valaki tudna segíteni itt hogyan kell továbbjutni a q.u.b.e. nevű játékban én 2 óra gondolgozás után feladtam:D
pro ez a csávó:D
Ezt a küldetést szeretném átugorni valahogy, vagy csak ennek a pár percnek az erejére egy "isten mód"-ot ha lehetne... vagy valakinek valami öltelet?
Üdv.: Tücsi
sziasztok,tudom nemidevaló de azért megkérdem.
Azlenne a problémám hogy a skyrimben nemtudom teljesen eltűntetni az árnyékokat.Csak olyan beállítás van hogy low-medium-high-ultra,nos lowon is televan a játék árnyékokkal hiába pixeles,de akkor is árnyék.És ezt a gépem nemszereti,nincs valamilyen mód hogy teljesen eltűntessem az árnyékokat?tehát nelegyen sehol semmi..még 1 kis pixelkocka se.Ha nemlenne árnyék 60 fps el nyomhatnám high-on.De ígymeg 40 fps mediumon...Lécci help!😕
hali😀
Játék launcherébe tedd lowra a shadows-t ezek után többet meg se nyisd a launchert inkább mert lehet vissza fogja írni a fájlt. Na szóval. Menj a Dokumentumok\MyGames\Skyrim mappába. Itt a SkyrimPrefs.ini fájlról csinálj egy másolatot és mentsd el valahová. Ezek után nyisd meg az eredeti SkyrimPrefs.ini-t az említett útvonalon. S a következő sorok értékeit módosítsd nullára.
fShadowDistance=0.0000
fInteriorShadowDistance=0.0000
fShadowLODStartFade=0.0000
Ments a módosításokat.
Ezek után már csak el kell indítanod a játékot. Ha esetleg visszajönnének az árnyékok vagy állítanál a grafikán s úgy jönnének vissza akkor elképzelhető, hogy újra át kell majd írni 3 sor értékeit. Másolatot azért csináltál, hogy ha nagyon elkúrnál valamit legyen mivel pótolni meg ez szokás.
forrás:[LINK]
Azlenne a problémám hogy a skyrimben nemtudom teljesen eltűntetni az árnyékokat.Csak olyan beállítás van hogy low-medium-high-ultra,nos lowon is televan a játék árnyékokkal hiába pixeles,de akkor is árnyék.És ezt a gépem nemszereti,nincs valamilyen mód hogy teljesen eltűntessem az árnyékokat?tehát nelegyen sehol semmi..még 1 kis pixelkocka se.Ha nemlenne árnyék 60 fps el nyomhatnám high-on.De ígymeg 40 fps mediumon...Lécci help!😕
valaki mondja meg hogyan menjek tovább itt ?
nem akar fenn maradni a kapu :/
Itt anno én is bugoltam, felraksz egy updatet és jó lesz.
szia használd a varázs erődet fel húzod azt a kart vagy mit aztán kicsit oda mész az ajtóhoz és használod azt az erőt és a másod oda megy a feltekerő bigyóhoz és kinyitja az ajtót te meg gyórs kimegyel rajta 😆