Túl sokat 😀! Ja hoopsz ez nem az a téma hogy mennyit töltesz az oldalon 😃
De az első mondat igaz
Hazajövök suliból rögtön gép előtt vagyok 😃 és 11-kor állok fel
gépem szinte mindig megy, csak estére kapcsolom ki aztán suli azt nyomom is be 😀 nem kapcsolgatom ki/be ha kell ideülök ha nem nem meegy egy halk lájtos Deep Cafe és senkit nem zavar 😀 nem is eszik ojan sokat, inkábbb ez menjen mint a TV háttérzajnak 😀
Engem augusztus 19-én mütöttek,úgyhogy most nagyon sokat gépezek.Szinte egész nap. 😆 De két hét múlva meló és akkor már n😜agyon kevés szabadidőm lessz.Azért akkor is egy két óra gépezés bele fog férni. 😜
robot fiu írta:
Az olyan embereken mindig elgondolkozok akik a gépen tanulnak és közben be van kapcsolva a chat Fb-n.😶 Most akkor tanul vagy chatel?
Hát én nehezen facebook-oznék amikor nincs is 😀
Mivel PDF-ben van és nem olyan kevés hogy kinyomtassam ezért gép kell. A másik az hogy én csendbe nem tudok tanulni szóval nekem valami háttérzaj kell például minimal.
PDF olvasón és Winampon kívül minden be van zárva tanulás közbe és mindenhol AFK vagyok Skype, Xfire, Steam.
Semennyit...
Én egy OS-t nem tudok felrakni a gépemre, olyan keveset gépezhetek...filmet sem tudok nézni, se semmit.
Mindjá' eladom a gépem...minek, ha ki sincsen használva?
De amikor a nyári szünet van akk fél hatkor már gép (v. néha konzol) előtt ülök minimum 11-ig 😃
Hétvége 7 óra 😀
Hétvége: 6-7 óra 😀
hétvégén 13:00-tól 17-18:00
mindig megunom.. 😃
De az első mondat igaz
Hazajövök suliból rögtön gép előtt vagyok 😃 és 11-kor állok fel
Hétvégén 18 órát
Nyáron akár 30 órát is.
Hétvégén 8-9 óra
szombat 10:45-től 23:00-ig (13 óra)
vasárnap 14:30-tól 19:30-ig (5 óra)
😃
Hétvégén 6-ot (max 7-et 😀😉
Hétvégén: 4-5 óra 😃
Hétvégén:6-12 órát
Hétvége: 5-12 óra 😆
Az olyan embereken mindig elgondolkozok akik a gépen tanulnak és közben be van kapcsolva a chat Fb-n.😶 Most akkor tanul vagy chatel?
Hát én nehezen facebook-oznék amikor nincs is 😀
Mivel PDF-ben van és nem olyan kevés hogy kinyomtassam ezért gép kell. A másik az hogy én csendbe nem tudok tanulni szóval nekem valami háttérzaj kell például minimal.
PDF olvasón és Winampon kívül minden be van zárva tanulás közbe és mindenhol AFK vagyok Skype, Xfire, Steam.
most hogy szóbeli érettségire készülgetek 16-18 órát (mivel gépen tanulok)
De egyébként nyáron is ennyit szoktam ha nincs mit dolgozni. Persze akkor sem szoktam amikor valami fesztiválon vagyok.
Suli közbe: Miután hazaértem gép elé le és 23:00-ig fel nem keltem.
Hétvége: 8-10 óra 😃
én 24-48 ban tolom😆
Szeptembertől örülök majd ha 4 órát tudok a gépnél ülni 😀
Én egy OS-t nem tudok felrakni a gépemre, olyan keveset gépezhetek...filmet sem tudok nézni, se semmit.
Mindjá' eladom a gépem...minek, ha ki sincsen használva?
Ha jó társaságban vagy akkor eggyetértek😀 Amikor még volt életem akkor 100x jobb volt mint akármelyik gép..
egész nap megy a gép, de max este ülök oda több időre
hétvége:4-5 óra
amúgy elég lassú a netem ezért napi 8-9 órát is jár a gép de ilyenkor csak épp töltök valamit, közben odakint melózom :'😉
de csak átlagba