Nem tudjátok mi címe annak filmnek/sorozatnak melyben a az egyik szereplő nagyon hasonlít az Ac-s komára, régebben volt az AXN egy ilyen reklám csak nem mondták a címet hanem csak a komát muttaták.
mongyuk az alien swarm-ból jó filmet lehetne csinálni 😂😂 amuyg sztem a half lifeokból qurva jó filmeket lehetne csinálni (persze kieggekel együtt és sztem jó kis pénz hozna a konyárha😆😉
Toma97 írta:
Transzformers a játék is jó de film jobb de a külnbség van jó nagy
Transzformersz 😆DD Nembaj elnézzük😃 Amúgy a war of cybertron nemis lett annyira rossz. Mondjuk a filmhez nemsok köze van,de legalább egy kis betekinthettünk Cybertron-ban dúlő háborúk egyikébe😀
R0x0r írta:
Max Payne-ből van film, és arra lehet mondani hogy rohadt jó film, sok dologban kapcsolódik a sima max payne-hez de van benne pár más szál is, de ettől függetlenül remek film! 😀
Max Payne-ből van film, és arra lehet mondani hogy rohadt jó film, sok dologban kapcsolódik a sima max payne-hez de van benne pár más szál is, de ettől függetlenül remek film! 😀
A Max Payne nekem nagyon tetszett játékként egyik kedvencem, amit szívesen megnéznék cod 4,6 talán még a 7. sztorijából na meg a battlefield bad company 2-ből jó kis háborús filmet, Assassin's Creed, Crysisből készült filmeket is megnézném. 😃
Jeah tekken film?😃 Megnézném 5x6x egymás után 😃
Egyébként A Lord of the rings: Conquest jó játék😀
És sztem a prototype ből és Left 4 Dead ból + GTA ból is lehetne filmet csinálni.(Gta ilyen jó kis gettós bandaháborús 😃😉Cod ból is lehetne de az csak egy háborús film lenne a sok közül.Esetleg crysis?😃
Mi az hogy rosszabb? Ilyen ötletek máshol nem találsz? Mass Effect 2? Half-Life? COD?! Fityfenét! Counter Strike, na abból aztán lehet filmet csinálni. Meg a Quake 3 arena-ból. Megunhatatlanok!!!
Komolyra fordítva a szót, én tényleg örülnék egy Half-Life-nak, Mass Effect-nek vagy egy Mafiának. Jó sztorik forever! 😉 (Nem, nem csak akció kell... legyen valami egyedi, normális, elfogadható történet, ami nem csak adrenalin fokozásával éri el a nézők figyelmét (Miket írok, atya ég))
😃
Még egy Worms Party adaptációra lennék kíváncsi. Az se lehetne rossz.
Vagy egy Pokoli szomszédok! Ne adj isten, Audiosurf. Lehetőségek tárháza áll rendelkezésünkre emberek, használjuk ki az alkalmat!!! 😉
bemutatja hogyan keletkezett a wow, mert abból történetet nem lehet csinálni az is biztos... 😆
akkor azt majd kipróbálom és a PRince of Persia idő homokja is van film de a játékot nem ismerem még...
Nemsok köze van a filmhez😀
Transzformers a játék is jó de film jobb de a külnbség van jó nagy
Transzformersz 😆DD Nembaj elnézzük😃 Amúgy a war of cybertron nemis lett annyira rossz. Mondjuk a filmhez nemsok köze van,de legalább egy kis betekinthettünk Cybertron-ban dúlő háborúk egyikébe😀
De akkor is a Postal a legjobb adaptáció 😆
Egyébként játékból film? Wolfenstein bár nem láttam, de játszottam vele.
Egyébként A Lord of the rings: Conquest jó játék😀
És sztem a prototype ből és Left 4 Dead ból + GTA ból is lehetne filmet csinálni.(Gta ilyen jó kis gettós bandaháborús 😃😉Cod ból is lehetne de az csak egy háborús film lenne a sok közül.Esetleg crysis?😃
jeee végre egy jó film (a 3-ból lesz?)
Szerintem nem, mert ebben Raven is benne van, és ő nem szerepel a 3-ban😀
ha nem nyitná meg [LINK]
Komolyra fordítva a szót, én tényleg örülnék egy Half-Life-nak, Mass Effect-nek vagy egy Mafiának. Jó sztorik forever! 😉 (Nem, nem csak akció kell... legyen valami egyedi, normális, elfogadható történet, ami nem csak adrenalin fokozásával éri el a nézők figyelmét (Miket írok, atya ég))
😃
Vagy egy Pokoli szomszédok! Ne adj isten, Audiosurf. Lehetőségek tárháza áll rendelkezésünkre emberek, használjuk ki az alkalmat!!! 😉
Abbol milyen filmet csináknénak!??
Maxiumum egy proot felvesznek akik már jol nyomják😆
Egyébként meg, Half-Life-ra lennék kíváncsi. Vagy egy Mafia. Ezeknek tényleg baromi jó történetük van (szerintem legalábbis iszonyat jók!)