Hello! Azt szeretném kérdezni , h történt e már valakivel olyan ,hogy 100 ft-os villanyszámlája lett? Mostanában ettől rettegek mer kiderült , hogy nem valami jó tápom van .(sl-500a)
az lene a kérdésem hogy van most a gépemben 1*4gb 1866mhz és 1*4gb 2400mhz ram
amd fx 8350 es cpu van m5a97 evo r2.0 lap ami max 2133 mhz ramot kezel oc cal ha veszek akkora ramokat akkor az megeri vagy inkabb cseréljem le a 2400 ast 1866 ra vagy mind2öt cserléljem le 2133 masra?
Értem. Ez ugye olyan 80W körül fogyaszt. Akkor elvileg egy GTX 650-et még bírnia kellene, igaz? Tápot az tervezek majd venni, de akkor már valami minőségi 500W-osat mert jövőre úgy is több mindent lesz véve.
deakzsolt2001: hát, vagy-vagy... nem fogyaszt sokat az a vga el kéne hogy brja, de ha teheted vegyél valami komolyabb tápot... hardveraprón vannak 350-es chieftek tápok 2500forint körül, az nem egy nagy összeg...
csuz-li: THX! Eddig 1x-2x frissítettem a biost, de azóta jött még ki újabb igen 😀 Ha netán összejönne a váltás, ha nem csapnak be és tényleg lesz maszek 😃 Munkán függ most. Nah szóval, ha tényleg váltok 8350-re, akkor melléje mostani lapom helyére egy evos kiadás jönne, mivel haverom Asrockja FX alatt megáll támogatásban. Neki is kellene váltás, ha megveszi az FX-m 😉Pár héten minden kiderül vagy bukik 😃
igazából szerintem jelenleg felesleges, mivel a játékok többségében vga limited van... ha azt lecserélnéd valami komolyabbra, akkor már lenne értelme a tuningnak!
csiribi: Nincs olyan APU, ami tudna akárcsak annyit is, mint a 6100. Másrészt, ha van külön VGA-s, akkor ~20e Ft ért kapsz olyan processzort, amiben a legjobb APU CPU-ja van, de IGP nélkül. Ráadásul APU-hoz másik alaplap is kellene. Szóval semmi ne szól az APU mellett.
A 8350 viszont jó választás. Támogatja a mostani alaplapod is. (Csere előtt csinálj BIOS frissítést!)
Helló! FX 6100 ról, ha netán váltanék, akkor 8ezres széria (8350-8320 nézegettem) vagy legyen APU proc? APU nál melyik a legkisebb, ami erősebb lenne? APU ról nem sok mindent olvastam. Váltás sem oly biztos még., csak elméleti, de ha lesz, de ha lesz lap+proc csere lesz 😀
Szerintetek az Artic Freezer rev2 hűtővel meddig érdemes húzni úgy a phenom 965-öst, hogy legyen érezhető hatása, ám Mindemellett stabil is maradjon? Na és persze ne károsodjon..😃
Jelentősen. Érdemesebb azt választani, viszont nem árt szem előtt tartani a videokártya többi tulajdonságát is (órajel, magok száma, sávszélesség, memória órajele, stb.)
Sziasztok!
Nem akarok megzavarni semmit, de venni szeretnék egy laptopot 150-200e Ft között. Nem kifejezetten gamer laptopot keresek mert XboxOneon elvagyok játékkal, viszont gigaméretű filmszerkesztésre alkalmas kellene.
Szal a lényeg, hogy foglamam sincs, h melyik processzor a jobb: Intel® Core™ i7-4510U
Intel Core i5-4210M
Intel® Core™ i5-5200U
AMD fx7500 Vagy mind szar?
Ti okosabbak vagytok nálam, ha véletlenül vki vett a közeletekben notebookot és tud ajánlani nekem, az ne tartsa magában 😉 , köszi
A vga-n van 3 venti,és abbol 2 forog rendesen egy meg lassaban?Catalystben a venti vezérlést tedd fel maximumra nézd meg ugy mit csinál,ha akkor is lassaban forog,v ugyan ugy,akkor venti hiba lesz.Kapcsold ki a gépet,és kézzel próbáld meg h egyformán könnyen forog e mindhárom.Lehet szorul,meghalt a csapágya,ill por belement....Ha még garis a kártya,akkor meg gariztasd.
hello
egy gyors kérdés 😃 csak nm tudtam hova irjam
VGA: GV-R927XOC-2GD
CPU: AMD A8 5600K
RAM: Kingmax DDR3-1600MHz 4GB
SSD :120GB Samsung
ház meg zalman z11 ( 2 x 80mm ventilátor, 1 x 140mm v., 2 x 120mm venti látor van)
+ DVD iro/ olvasó + vinyo
jelenleg ezek vannak igy és mikor be van helyezve a vga a 3 venti közül 2 pörög rendesen 1 meg alig és ezáltal ott melegedig a vga
és h ez mért lehet netán kevés neki az 500w táp ?
Sziasztok az miért lehet hogy a gépben 2x4GB ram van,de csak 4GB használható? 6gigával ment rendesen.... mi lehet baj? 😞 (támogatja az órajelet és a 8GB-ot is)
Sziasztok! Fogalmam sincs, hogy ez melyik témába lenne jó. Intel driverekkel foglalkozót nem találtam. Na szóval az lenne a gondom, hogy az Intel ME Drivers-t egyszerűen nem tudom telepíteni. Még az alaplaphoz kapott lemezről sem. Azt írja, hogy telepíti, de végül mégsem lesz telepítve. Valami ötlet?
Sziasztok. A hangfal vásáláson tulestem. Most egy fülgallgatot szeretnékk nézni amagmnak 😃 A lényeg, hogy ilyen agybadugós féle legyen, elfogadható mély hangzással. Árkategoriában 5-10e között érdekelne. Köszike 😀
davidlope97: Ha laptopod van és gyári telepítéssel veted, akkor a gépházban van olyan opció, ami elindítja a gyári újratelepítést. Ebből több lehetőség is van. Van ahol a fájljaid és beállításaid is megmaradnak és van oylan, ami mindent gyalul. Viszont ehhez is kell 8.1 telepítő, de "bármilyen forrásból való" jó hozzá. Elindítod, kéri a lemezt, vagy USB-t és megoldja maga az egészet gyári driverekkel együtt.
Sziasztok!
Ujra szeretném telepíteni a windows-t a gépen (win 8.1-em van) de jelenleg nincs telepítő lemezem,meg lehet oldani lemez nélkül vagy egyáltalán nem és ha igen hogyan?
választ előre is köszönöm 😀 eredeti windowsom van
az lene a kérdésem hogy van most a gépemben 1*4gb 1866mhz és 1*4gb 2400mhz ram
amd fx 8350 es cpu van m5a97 evo r2.0 lap ami max 2133 mhz ramot kezel oc cal ha veszek akkora ramokat akkor az megeri vagy inkabb cseréljem le a 2400 ast 1866 ra vagy mind2öt cserléljem le 2133 masra?
nemtom megéri e
A 8350 viszont jó választás. Támogatja a mostani alaplapod is. (Csere előtt csinálj BIOS frissítést!)
Szerintetek az Artic Freezer rev2 hűtővel meddig érdemes húzni úgy a phenom 965-öst, hogy legyen érezhető hatása, ám Mindemellett stabil is maradjon? Na és persze ne károsodjon..😃
Köszi! 😀
Szerintetek?Nem kell ultra csak menjen minden! 😀 Majd később ssd is
Ha tudtok jobbat nyugodtan írjátok 😀
Intel Celeron G1620 mennyivel tud többet játékok alatt mint az E8400?
Nem akarok megzavarni semmit, de venni szeretnék egy laptopot 150-200e Ft között. Nem kifejezetten gamer laptopot keresek mert XboxOneon elvagyok játékkal, viszont gigaméretű filmszerkesztésre alkalmas kellene.
Szal a lényeg, hogy foglamam sincs, h melyik processzor a jobb:
Intel® Core™ i7-4510U
Intel Core i5-4210M
Intel® Core™ i5-5200U
AMD fx7500
Vagy mind szar?
Ti okosabbak vagytok nálam, ha véletlenül vki vett a közeletekben notebookot és tud ajánlani nekem, az ne tartsa magában 😉 , köszi
egy gyors kérdés 😃 csak nm tudtam hova irjam
VGA: GV-R927XOC-2GD
CPU: AMD A8 5600K
RAM: Kingmax DDR3-1600MHz 4GB
SSD :120GB Samsung
ház meg zalman z11 ( 2 x 80mm ventilátor, 1 x 140mm v., 2 x 120mm venti látor van)
+ DVD iro/ olvasó + vinyo
jelenleg ezek vannak igy és mikor be van helyezve a vga a 3 venti közül 2 pörög rendesen 1 meg alig és ezáltal ott melegedig a vga
és h ez mért lehet netán kevés neki az 500w táp ?
Ujra szeretném telepíteni a windows-t a gépen (win 8.1-em van) de jelenleg nincs telepítő lemezem,meg lehet oldani lemez nélkül vagy egyáltalán nem és ha igen hogyan?
választ előre is köszönöm 😀 eredeti windowsom van
Egyébként nekem pont úgy vannak a ventik, és egy gyenge hűtővel ma mértem aida stresz alatt max 70 fok volt a proci @4,4Ghz-n.
Csak fölösleges turbulenciát okoz.
[LINK]