@At Il La: Beragadt a Shift billentyu. Nalam is elofordul az ilyen. Olyankor ált lenyomok egy másik bill-t (pl CTRL) és elkzdem nyomogatni a betuket. Nekem szokott segiteni 😀
SEGÍTSÉG? ma kezdte a billentyűzetem? vagy lehet nem az? h nem tdom mikor? és mit nyomok le? de hülyén ír? ha veszsőt akarok írni kérdőjel lesz? ha lenyomom a caps lockot csak akkor ír kicsivel? ha meg nincs bekapcsolva a caps lock akkor meg naggyal?(itt is vessző lenne de kérdőjelet tesz)? és ha jobbklikkelek egy megnyitott programra a tálcán ami le van téve még 'egyszer megnyitja stb:::valaki help? fontos lenne? nem tudom h kell ennek véget vetni😞 sose találkoztam ezzel a problémával
Firefoxhoz újratelepítés előtt ments le a C:\Users\FELHASZNÁLÓNEVED\AppData\Roaming\Mozilla mappát és a C:\Users\FELHASZNÁLÓNEVED\AppData\Local\Mozilla mappákat, majd Win újratelepítés után másold vissza. Elvileg így minden elmentődik.
asus:
Elvileg lehet google fiókhoz importálni ilyen chrome böngészős cuccokat. Hogy a többivel lehet-e, azt nem tudom.
A drivereket nem árt oda feltelepíteni, ahol a rendszer van. A legfontosabb adatokat amúgy is a Windows/System32 mappában tárolja magának a rendszer.
Sziasztok
Két kérdésem lenne
1 : Mikor újra rakom a rendszert arra van valami megoldás , hogy a böngészőben tárolt felhasználóneveket jelszavakat ne keljen újra beírni ? Tehát kimenteni őket mint a könyvjelzőkkel is ezt meg lehet csinálni , vagy épp a játékoknál is el lehet a mentést másolni majd vissza.
2: A drivereket ( alaplap , videokártya , hangkártya ) ezeket kötelező a C meghajtóra tenni , ahol a rendszer van vagy mehet máshova is ? Működésüket befolyásolja hova telepítem vagy bárhol lehet ?
Köszönöm
cekus: Nekem AMD procim van. Ha itt megkérdezed a kommentelőket, tucatjával fogják eskü alatt vallani, hogy AMD fanatikus vagyok, de még én is azt mondom, hogy felesleges pénzkidobás lenne azt a processzort bármelyik AMD-re lecserélni. Egyszerűen nem érné meg, mert nem lennél annyival előbbre, mint amibe a váltás kerül. Abban az árban, amibe egy alaplap + értelmes AMD processzor kerül, vehetsz akár új i7-3770-et a mostani lapodba is, ha már mindenáron fejleszteni akarsz. De még jobbat mondok: a második generációs i7-2600, vagy 2700k használtan nem is drága és az egy nagyon jó processzor volt, már ha nem félsz a használt cuccoktól.
pfffffffff... mégis mi a francot nem visz el full hd-ban az a konfig?? amúgy elég fura, múltkor szintén valaki le akarta cserélni a 290-et jobbra... nem az hogy nincs jobb, de nem akarom elhinni hogy nem elég valakinek. meg a másik, tényleg amd-re cserélnéd?? ez most honnan? 😶
Üdv szeretném fejleszteni a gépemet, Alaplap+processzort szeretnék vásárolni, AMD re gondolok elsősorban 😀. Nem szeretném tuningolni, húzogatni stb, vigye a mai és az elkövetkező játékokat a lényeg szépen mennyen. A fogyasztás, hangzavar nem érdekel, persze ha valami hűtőt is tudtok ajánlani megköszönném😀 Jelenleg DDR 3 ram 1333mhz...van a gépemben. Valamint egy Radeon r9 290. Köszönöm szépen a válaszokat!😀
djwarp: P45-ös Giga deszkával 4Ghz-en még stabil, 1.345v nagyobb feszt ne adj. p43 szvsz nem tűri ennyire a tuningot, de mint írták próbálkozz. Ha kell segítség Pü. 😉
Luiboy:köszi,írtam nekik emailt de őkse tudják megmondani csak mikor majd megrendeltem,az egyik bolt ingyen frissíti a másik 2.5k ba
Kövi kérdés: Ezt a tápot néztem Corsair CX430M 80+ ehhez a konfighoz:i3 4170,gigabyte ga85m d2v,msi 750ti,8gb ddr3,1 hdd ,később ssd,meg vagy 3 venti 12cm(nem ledes)
Ezeket elbírná az a táp?? 😀
Ha FC-s bios van rajta (az a legfrissebb) akkor nem de ha FA-s akkor valószínű igen.
Kérdezd meg a boltot ahol veszed hogy meik bios található a lapon.
Sziasztok!
Ezt a lapot szeretném venni GIGABYTE GA-B85M-D2V (honlap:[LINK]) a kérdésem az hogy ha ezt a procit(i3 4170) akarom bele tenni kell e majd bios frissít hogy működjön!Láttam a honlapon ott van kiírva de nem tudok kiigazodni rajta! Segítsetek 😀
[url]
http://www.kephost.com/image/Swu5[/url]
2. Másik USB.
3. Start menü/Kellékek/Kezeléstechnikai központ/A billentyű használatának megkönnyítése/ (Windows 7) vagy
Gépház/Könnyű kezelés/Billentyűzet/ (Windows 8/8.1)
És kapcsold ki a beragadó billentyűket.
Elvileg lehet google fiókhoz importálni ilyen chrome böngészős cuccokat. Hogy a többivel lehet-e, azt nem tudom.
A drivereket nem árt oda feltelepíteni, ahol a rendszer van. A legfontosabb adatokat amúgy is a Windows/System32 mappában tárolja magának a rendszer.
Két kérdésem lenne
1 : Mikor újra rakom a rendszert arra van valami megoldás , hogy a böngészőben tárolt felhasználóneveket jelszavakat ne keljen újra beírni ? Tehát kimenteni őket mint a könyvjelzőkkel is ezt meg lehet csinálni , vagy épp a játékoknál is el lehet a mentést másolni majd vissza.
2: A drivereket ( alaplap , videokártya , hangkártya ) ezeket kötelező a C meghajtóra tenni , ahol a rendszer van vagy mehet máshova is ? Működésüket befolyásolja hova telepítem vagy bárhol lehet ?
Köszönöm
Elég lenne neki csak az ami a gépház elejébe van?
Az Intel Core 2 Quad Q9550 proci szorzózármentes?
Az utóbbi időbe amikor be kapcsolom a PC-t egy Svchost nevű fájl 100% memory usaget generál úgy 20-30 percig. Mi ez, lehet valamivel orvosolni?
A program valóban müködik, és amire kellett arra tökéletes. Köszönöm szépen 😀
Valamilyen hangfelvevö progit keresek, amivel online rádió adásokat lehetne rögziteni mp3 formátumba. Köszi
Kövi kérdés: Ezt a tápot néztem Corsair CX430M 80+ ehhez a konfighoz:i3 4170,gigabyte ga85m d2v,msi 750ti,8gb ddr3,1 hdd ,később ssd,meg vagy 3 venti 12cm(nem ledes)
Ezeket elbírná az a táp?? 😀
Ha FC-s bios van rajta (az a legfrissebb) akkor nem de ha FA-s akkor valószínű igen.
Kérdezd meg a boltot ahol veszed hogy meik bios található a lapon.
[LINK]
Ezt a lapot szeretném venni GIGABYTE GA-B85M-D2V (honlap:[LINK]) a kérdésem az hogy ha ezt a procit(i3 4170) akarom bele tenni kell e majd bios frissít hogy működjön!Láttam a honlapon ott van kiírva de nem tudok kiigazodni rajta! Segítsetek 😀
Köszi a választ.
Mivel egy viszonylag jó hűtő van rajta és a "házad" is tele van ventivel így az az érték teljesen reális. 😀