Sziasztok! GT630-as kártyámnak adtam egy kis tuningot, Memory Clock +49MHz, GPU Clock +100MHz, Fan Duty 50%-on így alapjáraton a kártya 30-32 fok körül van. Kérdésem az lenne, hogy ez nagyon ártalmas lehet vagy hagyhatom így? Igazából játékok alatt sem melegedik jobban mint idáig, 65 fok alatt van.
Sziasztok! Phenom II X4 955 és Sapphire HD6790 elég lenne 1280x1024-es felbontásra? Low grafika nekem bőven elég, inkább az érdekel, hogy minél több FPS legyen.
Hello
Ha beletennék egy intel core 2 quad q9300-at a gépembe bírná a tápegységem?[url=http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=113608&sub=usercomp&comp=115545]Eszközöm adatai[/url]
@At Il La: Beragadt a Shift billentyu. Nalam is elofordul az ilyen. Olyankor ált lenyomok egy másik bill-t (pl CTRL) és elkzdem nyomogatni a betuket. Nekem szokott segiteni 😀
SEGÍTSÉG? ma kezdte a billentyűzetem? vagy lehet nem az? h nem tdom mikor? és mit nyomok le? de hülyén ír? ha veszsőt akarok írni kérdőjel lesz? ha lenyomom a caps lockot csak akkor ír kicsivel? ha meg nincs bekapcsolva a caps lock akkor meg naggyal?(itt is vessző lenne de kérdőjelet tesz)? és ha jobbklikkelek egy megnyitott programra a tálcán ami le van téve még 'egyszer megnyitja stb:::valaki help? fontos lenne? nem tudom h kell ennek véget vetni😞 sose találkoztam ezzel a problémával
Firefoxhoz újratelepítés előtt ments le a C:\Users\FELHASZNÁLÓNEVED\AppData\Roaming\Mozilla mappát és a C:\Users\FELHASZNÁLÓNEVED\AppData\Local\Mozilla mappákat, majd Win újratelepítés után másold vissza. Elvileg így minden elmentődik.
asus:
Elvileg lehet google fiókhoz importálni ilyen chrome böngészős cuccokat. Hogy a többivel lehet-e, azt nem tudom.
A drivereket nem árt oda feltelepíteni, ahol a rendszer van. A legfontosabb adatokat amúgy is a Windows/System32 mappában tárolja magának a rendszer.
Sziasztok
Két kérdésem lenne
1 : Mikor újra rakom a rendszert arra van valami megoldás , hogy a böngészőben tárolt felhasználóneveket jelszavakat ne keljen újra beírni ? Tehát kimenteni őket mint a könyvjelzőkkel is ezt meg lehet csinálni , vagy épp a játékoknál is el lehet a mentést másolni majd vissza.
2: A drivereket ( alaplap , videokártya , hangkártya ) ezeket kötelező a C meghajtóra tenni , ahol a rendszer van vagy mehet máshova is ? Működésüket befolyásolja hova telepítem vagy bárhol lehet ?
Köszönöm
cekus: Nekem AMD procim van. Ha itt megkérdezed a kommentelőket, tucatjával fogják eskü alatt vallani, hogy AMD fanatikus vagyok, de még én is azt mondom, hogy felesleges pénzkidobás lenne azt a processzort bármelyik AMD-re lecserélni. Egyszerűen nem érné meg, mert nem lennél annyival előbbre, mint amibe a váltás kerül. Abban az árban, amibe egy alaplap + értelmes AMD processzor kerül, vehetsz akár új i7-3770-et a mostani lapodba is, ha már mindenáron fejleszteni akarsz. De még jobbat mondok: a második generációs i7-2600, vagy 2700k használtan nem is drága és az egy nagyon jó processzor volt, már ha nem félsz a használt cuccoktól.
pfffffffff... mégis mi a francot nem visz el full hd-ban az a konfig?? amúgy elég fura, múltkor szintén valaki le akarta cserélni a 290-et jobbra... nem az hogy nincs jobb, de nem akarom elhinni hogy nem elég valakinek. meg a másik, tényleg amd-re cserélnéd?? ez most honnan? 😶
Üdv szeretném fejleszteni a gépemet, Alaplap+processzort szeretnék vásárolni, AMD re gondolok elsősorban 😀. Nem szeretném tuningolni, húzogatni stb, vigye a mai és az elkövetkező játékokat a lényeg szépen mennyen. A fogyasztás, hangzavar nem érdekel, persze ha valami hűtőt is tudtok ajánlani megköszönném😀 Jelenleg DDR 3 ram 1333mhz...van a gépemben. Valamint egy Radeon r9 290. Köszönöm szépen a válaszokat!😀
djwarp: P45-ös Giga deszkával 4Ghz-en még stabil, 1.345v nagyobb feszt ne adj. p43 szvsz nem tűri ennyire a tuningot, de mint írták próbálkozz. Ha kell segítség Pü. 😉
Ha beletennék egy intel core 2 quad q9300-at a gépembe bírná a tápegységem?[url=http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=113608&sub=usercomp&comp=115545]Eszközöm adatai[/url]
[url]
http://www.kephost.com/image/Swu5[/url]
2. Másik USB.
3. Start menü/Kellékek/Kezeléstechnikai központ/A billentyű használatának megkönnyítése/ (Windows 7) vagy
Gépház/Könnyű kezelés/Billentyűzet/ (Windows 8/8.1)
És kapcsold ki a beragadó billentyűket.
Elvileg lehet google fiókhoz importálni ilyen chrome böngészős cuccokat. Hogy a többivel lehet-e, azt nem tudom.
A drivereket nem árt oda feltelepíteni, ahol a rendszer van. A legfontosabb adatokat amúgy is a Windows/System32 mappában tárolja magának a rendszer.
Két kérdésem lenne
1 : Mikor újra rakom a rendszert arra van valami megoldás , hogy a böngészőben tárolt felhasználóneveket jelszavakat ne keljen újra beírni ? Tehát kimenteni őket mint a könyvjelzőkkel is ezt meg lehet csinálni , vagy épp a játékoknál is el lehet a mentést másolni majd vissza.
2: A drivereket ( alaplap , videokártya , hangkártya ) ezeket kötelező a C meghajtóra tenni , ahol a rendszer van vagy mehet máshova is ? Működésüket befolyásolja hova telepítem vagy bárhol lehet ?
Köszönöm
Elég lenne neki csak az ami a gépház elejébe van?
Az Intel Core 2 Quad Q9550 proci szorzózármentes?
Az utóbbi időbe amikor be kapcsolom a PC-t egy Svchost nevű fájl 100% memory usaget generál úgy 20-30 percig. Mi ez, lehet valamivel orvosolni?