Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Egy CTG 500-assal már nem lenne semmi baj.
Vettem nem rég egy videókártyát HD 4850 512MB 256Bites.
Be is tettem gépbe, minden ment szépen. Aztán jött a játék teszt. NFS Shift.
Szépen ment itt is minden, aztán egyszer csak a gépem hírtelen kikapcsolt, mintha elment volna az áram. Előtte is csinálta egyszer. Olvastam hogy ez a tápegység miatt van, mert nem tud elég áramot leadni a táp. A tápom M-Tech 450w (Sajnos erre telt) Vga dobozára minimum 450w táp van írva. A tápomon van egy 6 pines csati, ezt dogtam a vga-ra. Van egy 6 pines átalakítom is, amit a régi IDE kábeles meghajtók táp csatiára lehet rádugni. Kérdésem az hogy ha erre a 4-es re rádugom az át alakítómat és ezt teszem rá a VGA-ra, akkor elképzelhető lenne hogy így a táp több ármot tudna leadni a vga-nak. Mert olvastam fórumokon hogy a 6 pines kábel ami a tápon van az 75w tud le adni. Vagy ne foglalkozzak vele vegyek egy tápot. http://***/webshop/product/_chieftec_ctg_500_80p_500w_box/138829
vagy
http://www.***/chieftec-500w-smart-tapegyseg-gps500a8-dobozos-186481.html
Ezek megfelelőek lennének e célra?
Teljesen AMD orientált.
Egy gyors kérdés:
AMD Radeon 7640G és 8570m mennyi "ram"-mal rendelkezik?
Más-más adatot találtam nem tudom melyiknek higyjek:S
oddworld30: MaTpr0F +1. Egyébként ha hajlandó lettél volna lemérni mennyi helyed van akkor lehetne a giga is. De te nem voltál hajlandó. Így én nem mondhatom, hogy befér mivel nem tudom mekkora fér be. Ezért csak a kb. akkora karikat hagyom jóvá. Am azt hittem már megvetted. Addig tökölsz míg megint felmegy az asus 660 ára.
Adott egy SAPPHIRE
R7 250 2GB DDR3 with Boost (11215-01-20G) amin található egy 6 pines tápcsatlakozó.
Az lenne a kérdésem, mivel 400w a min. tápegység a kártyának, nekem pedig van egy 550w-os, elég neki simán a táp vagy pedig rá kell kötni a 6 pines csatlakozót is?
(Még nem volt dolgom tápcsatlakozós vga-val)
[LINK]
[LINK]
Ez a csíkozás. Ezt küldeni kell garanciáztatni.
ennél gondoltam mélységet, tuti belefér szted?? tom van rajta tápcsat minden stb...
megkaptam tegnap.....
Ezt mi okozhatja? Azt olvastam róla, hogy videókártya hiba, vagy túlmelegedett a videókártya.
Ha van rá pénzed minden képpen i7. Vagy i5 és akkor a megtakarításon tudsz egy 770-est venni.
HyperxPlusz:
Ha 0-ról menne akkor megérné a 280, de 270-ről váltani nem biztos hogy érdemes. 280X az már más kérdés lenne.
Apropó:
Nem tudjátok hogy esetleg lesz GTX790 vagy a Titan Z viccével kifújt a 2 gpu-s kártya a 7-es szériából.
Valaki nem tudja van olyan erős mint egy R9 270 OC 2GB GDDR5?